- 13 Eylül 2020
- 45
- 253
- 44
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.041
Günaydınlar.
Ben de grubunuza katılmak istiyorum.
Mümkün mü acaba
Mümkün mü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet akşam biraz karbonhidrat yoğun olmuş ama bugün biraz dengelersen sorun olmaziyi aksamlar kızlar
kahvalti yumurta peynir zeytin 2dilim ekmek 11 gibiydi
18 5 kaşık yoğurtlu makarna
1 tabak patates yemeği suyundan aldım sadece
çok iyi değil ama sebzem kalmadı
2lt su
Geçmiş olsunGünün menüsü
08:00 iki dilim peynir, zeytin, Menemen, iki dilim ekmek
21:00 bir tabak makarna ve salata
Bugün biraz fazla oldu migrenim tutunca yemek yiyip ilaç almak zorunda kaldım
afiyet olsun limon kürü (sabah yaptığın) oruç saatinde ise aralıklı orucu bozar, tam açılışa yakın içmeni tavsiye ederimBugun 16/8 yapabilirim aslinda 17/7 gibi bisey oldu aslinda .
7.30da haslanmis limom kuru
Sabah kahvaltida yine ayni , haslanmis yumurta, 1 kasik lor peynir, 3 4 ceri domates, 10 15 dal maydanoz 2 diyet bisküvi. Siyah kahve bir fincan.
Oglen , 3 kasik yogurt , yarim limon , yarim soda ve 3 4 dal dereotunu karistirip pil biber katip yedim
Aksam : 1 kasik haslanmis sebze , ve yogurt . 1 tane haslanmis yumurta, maydanoz, 3 ceri domates, 2 kasik lor peynir 2 tane diyet bisküvi.
7000 yuruyus yapabildim.
Afiyet olsunGünaydın dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
3 yumurta
1 wasa
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
70 gr yerli muz
1 çatal Örgü peynir
Yarım salatalık
Ara
1türk kahvesi yağlı
1 yemek kasığı fıstık ezmesi
Aksam
1 dolu kase balık çorbası (çok severim ama sonunda bitti çorbam)
4lt su
Günaydınlar.
Mümkün mü acaba
ahahaha illa ki vazgeçecekUzun zamandır seviyeli bi ilişkimiz vardı onun için de zor olacak anliyorum tabi ama bu ilişki beni yıpratiyor
Kurallar benim için uygun. Kabul ediyorum.Günaydın kızlar
Harika bir gün olsun hepinize
Evet akşam biraz karbonhidrat yoğun olmuş ama bugün biraz dengelersen sorun olmaz
Afiyet olsun
Geçmiş olsun
Çok yememişsin ki zaten ( senin normaline göre çok ) sadece karbonhidrat yoğunluğu var umuyorum migrenin geçmiştir
afiyet olsun limon kürü (sabah yaptığın) oruç saatinde ise aralıklı orucu bozar, tam açılışa yakın içmeni tavsiye ederim
Saatlerini tam hesaplayamadım ondan yazdım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Merhaba tabi ki
İlk sayfada kurallarımız mevcut , uygunsa menüleri bekleriz
Kolay gelsin afiyet olsunGünaydınlar. ben sabah bir yumurta kepek ekmek biraz da kızartma cok az . oglen de tavuk çorbası içip gunu kapatıyorum böyle uzun süreli aclik daha hizli kilo verdiriyor. gunluk 3 litre limonlu su ve yesil cay kayisi cayi iciyorum
Kurallar benim için uygun. Kabul ediyorum.
Sıkıldım artık kilolarından.
Hoşgeldin tekrardanKızlar herkese merhaba adım Zeynep.
40 yaşındayım.
100 kg mım. Boyum 168 cm.
Bu arada saatlerle oynayabilir miyiz.
Mesela sabah 10.00 da kahvaltı edip akşam da 18.00 da yapılabilir mi
İlk defa denedim korka korka :) ay süte karabiber olurmu, zerdecal ile tarçın ne alaka,katsammi katmasammi diye diye kaynattim. Şu an içiyorum..ba yıl dimmm..nasil etki eder tok tutarmi enerjik olurmuyum bilmiyorum Şu an .ama tadı süper..tarif için teşekkür ederim emeğine sağlık.Zerdecalli süt hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hemde metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımına yardımcı oluyor . Benim tatlı krizlerimde gitti. Gerce krizlerde yulaf lapası da etkili oldu bence . 1 tatlı kaşığı zerdeçal yarim çay kaşığı karabiber yarim çay kaşığı tarçın yarim çay kaşığı zencefille 1 bardak sütü kaynatıp sabahları içiyorum. 1 saat sonrada yulaf lapası yiyorum . Hemen hemen bütün gün tok tutuyo . Beslenme pencerem bitmeye yakın da az bisey tavuk yanında salata yoğurt yada sebze falan yiyorum. Geçen hafta böyle beslendim. Sporumu da degistirdim ama beslenme bence çok etkiledi .
Umarımahahaha illa ki vazgeçecek
Rica ederim Internette altın sütün faydaları diyerek aradigin zaman aslında kilo vermek istemesen bile içmek isteyebilirsin , o kadar faydalı. Hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sagliyo, metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımına yardımcı oluyo , hatta kanser araştırma dergisinde bagirsak kanserine sebep olan bazı lezyonlarda düşme bile görüldüğünü yazmışlar zerdecaldan dolayı . Bazı bağırsak hastalıklarını engelliyormuş. Zerdeçal zaten çok faydalı . Ama diğer baharatlarında ayrı ayrı faydaları var . Özellikle bu pandemi döneminde muhteşem bir bağışıklık sistemi güçlendirici. Bende tesadüfen gördüm internette . Amaç sadece kilo vermek değil zaten sağlıklı olmak . Orda görünce dedim muhteşem kadınlarla paylaşayım hepimiz şahane sağlıklı olalım ❤❤❤İlk defa denedim korka korka :) ay süte karabiber olurmu, zerdecal ile tarçın ne alaka,katsammi katmasammi diye diye kaynattim. Şu an içiyorum..ba yıl dimmm..nasil etki eder tok tutarmi enerjik olurmuyum bilmiyorum Şu an .ama tadı süper..tarif için teşekkür ederim emeğine sağlık.
Teşekkür ederim canım.Kolay gelsin afiyet olsun
Moon blanca Canım Çok geçmiş olsun mesajını bir türlü alıntılayamadım
Rabbim şifa versin gerisi olur
Bu vesile ile senin ve hepinizin kandilini bende kutlarım
Hoşgeldin tekrardan
Saatlerle istediğin gibi oynayabilirsin
Merak etme kuralları oturttugunda tıkır tıkır ve aç kalmadan gidecek kilolar
Bol su yoğurt ayran sebzeler ve sağlıklı proteinleri yakın tut kendine
Spor ya da hafif yürüyüş yapma imkanın varsa o da çok yardımcı oluyor
Afiyet olsunBugünkü menü
Sabah altın süt
Yulaf lapası
Tavuk sote ve yoğurt 2 tane wasa
Olursun olursun gün gün düşün herseyiTeşekkür ederim canım.
İnşallah senin kadar azimli olabilirim.
Maşallah sana.
Kızıma dersini çalıştırayım dönüp menülerinizi inceleyeceğim
Afiyet olsunMerhabalar bugıünkü Menüm
Sabah
1 karnıyarık 150gr
Bir kase cacık
Ara
2 yemek kasığı fıstık ezmesi
4 kuru kayısı
1 hindistan cevizi yağlı kahve
Aksam
1 çipura balık fırında
1 tane Elmalı kurabiye (kendi yaptığım şekersiz badem unlu)
Şimdilik 2 lt su
1saat yürüyüş
4 e tamamlarım suyu
SüperŞuan sabahları yürüyorum . İnşallah devamı gelecek .
Kız olur mu öyle şeyInan beni uzaktan sevmek sevgilerin en güzeli
Olur hocamCansınız siz can yazdıklarınızı hemen ekran görüntüsü aldım. Çook teşekkür ederim Hissediyorum bu sefer olacak.