- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.283
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #11.001
GünaydınnnGünaydın kızlar
Bugün benim program yoğun koşturulacak çok iş var dışarıda, bir selam verip kaçacağım akşama doğru geleceğim
Hepinize harika bir gün diliyorum
tsk ederim tarif için.Zencefilsiz de yapabilirsin tabi . Alınca zencefil de koyarsın. Bence sut çok değil. Gün içerisinde başka süt tüketmiyoruz zaten . Ama yulafi yarim bardak süt yarim bardak su ile de yapabilirsin aklına yatmadıysa. Ben yulaf lapasini muz vanilya bal kuruyemiş ve dondurulmuş kirmizi meyvelerle seviyorum istersen birazda kakao koyabilirsin . Oldukça doyurucu ve besin değeri yüksek oluyor .
Ben yulafi öyle yiyemiyorum daha tatlı olması lazım benim için. O yüzden bal da koyuyorum . Besleyiciligi artsın diye kuruyemiş de koyuyorum gözüme hitap etsin diye de kırmızı meyve koyuyorumtsk ederim tarif için.
az evvel yedim bende sütlu yulaf lapasini.
1 su barsagi süt 2 yk yulaf koydum.1 tane kücuk muz dogradim.biraz da tarcin koydum.epeydir özlemistim.süt zerdeçal kürunu de oğleden sonra yapayim.o zamana acıkmış olurum.
sabah cok aciktim
aslinda geceden aciktim.ne zaman balik yesem beni tutmuyor.illa ekmek de yicemsabaha kadar karnim guruldadi.
Çok geçmiş olsun bol sıvı ve ılık içecekler ıhlamur vs rahatlatır belki umarım kolay toparlarsınızBugun biraz kırgınlık var üstümde kucuk oğlum grip gibiydi saolsun buyuk oğluma ve banada bulaşmış durumda gribi buyuk oğlum antibiyotikte kullanamıyor şu pandemi dönemnde nasıl atlatcz blmyrm hastaneye fln nasıl gideriz çok stresliyim 20/4 yaptım bugun ama ne yedim die sorarsanız yediklerime çok dkkt edemedm son öğünümü 1 bucuk ta yaptım inş Bi sinir anıma gelip orucumu bozmam
Mevsim geçiş dönemi belki ondanslm kizlar.bugünkü menüm
saat 10.30 da
1 su bardagi süt +2 yk yulaf+kucük muz
1 avuc alıç ve yarim erik
saat 14.30 da
1 tabak tavuklu türlü
yarimdan fazla somun ekmek
2 tane gofret
bende bi açlik var.heralde hasta olacam.ekmek istiyorum.yiyecek istiyorum.istahim cok acik.ins gecicidir.
Afiyet olsunBugünkü menü
Sabah once zerdecalli süt sonra yulaf lapası
Sonrada peynirli çoban salata 1 dilim ekmek
Sabah 30 dk kardio yaptım 2 saat sonra da 30 dk eliptik ve egzersiz yapcam.
Kızlarla takımda yarışıyoruzmasallah.ben genelde 6000 binden sonra perte cıkıyorum.bugün uzun zaman aradan sonra yüruyüse ciktik.iyi geldi.mis gibi hava.yarin yine yurümeyi düsünüyorum.
Bence tanışsalar daha çok severlerHayat mutsuz olup aglamak için çok kısa malesef . Herkesin sorunları var tabi hayatında. Benimde var ama ne gerek var ki sürekli olumsuz düşünüp evrene kötü enerji yaymaya bugunumuze şükür diyorum ben hepayrıca haklisin son 37 hakkım kalmalı bence de seviyorum burayı herkese laf yetiştirmeyi konuşmayı birde kimse tanımıyor ya rahat rahat konusuyorum
İnşallahHarikasınızdarısı başıma... burcum oğlak
Hangi takım ki acaba o ? Bende dahil olabilir miyim ki ? O kadar mümkün değil amaKızlarla takımda yarışıyoruz
22-28-31 bin yapan da var
Ben 6.takimdayim hocamHangi takım ki acaba o ? Bende dahil olabilir miyim ki ? O kadar mümkün değil ama
Keşke ama 13. takıma daha önce katılmıştım .Ben 6.takimdayim hocam
Direk gelebilir siniz
Ben çoklu motive oluyorumKeşke ama 13. takıma daha önce katılmıştım .Yine de çokkkkk teşekkür ederim
Maşallahhhhh. Süpersiniz . Yolunuz, yolumdurBen çoklu motive oluyorum
Günlükte de arkadaşımın topiği var orda da aktifim
Yeter ki kilo verelim koruyalım spor yapalım
Sağlıklı olup fit kalalım
Hedef kaç hocam?Maşallahhhhh. Süpersiniz . Yolunuz, yolumdur