Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hayat mutsuz olup aglamak için çok kısa malesef . Herkesin sorunları var tabi hayatında. Benimde var ama ne gerek var ki sürekli olumsuz düşünüp evrene kötü enerji yaymaya bugunumuze şükür diyorum ben hep ayrıca haklisin son 37 hakkım kalmalı bence de seviyorum burayı herkese laf yetiştirmeyi konuşmayı birde kimse tanımıyor ya rahat rahat konusuyorum

Zencefilsiz de yapabilirsin tabi . Alınca zencefil de koyarsın. Bence sut çok değil. Gün içerisinde başka süt tüketmiyoruz zaten . Ama yulafi yarim bardak süt yarim bardak su ile de yapabilirsin aklına yatmadıysa. Ben yulaf lapasini muz vanilya bal kuruyemiş ve dondurulmuş kirmizi meyvelerle seviyorum istersen birazda kakao koyabilirsin . Oldukça doyurucu ve besin değeri yüksek oluyor .

Harikasınız darısı başıma... burcum oğlak

Evet neyse ki kırdın şeytanın bacağını be. Bundan sonra kim tutar seni
Valla kimse tutamaz yağlarımdan başka o yüzden konuşuyorum onlarla gidin artık diyorum bu ilişki beni çok yordu , ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim diyorum bakalım ne kadar dinlicekler beni

Olsun olsun işin çok olsun boşver planların ve programın harika Allah gönlüne göre versin
30 a kalmazsın zaten sen, daha yolun başı hiç gec olmaz

Hiç dert değil zaten bi Bilgi varmış o güzel
Evet hedefe yaklaştıkça tehlike artıyor gevşiyoruz ister istemez
Burada beraberce onu da asarız
Gayet güzel spor da var menü de iyi tebrikler hocam iyi başlangıç
Bugün 10.220 adım attim
Yatana kadar az daha olur
Süper
Bugün menü
12: sahanda yumurta, peynir, zeytin, domates çay
15: etli patlıcanlı türlü ayran

Kahve içmedim bugün
Afiyet olsun
Kahve şart değil ama benim için şart çok seviyorum

18/6 yaptim
bugünkü menüm:
Kahvaltida: 1 tane haşlanmış yumurta maydanoz dereotu iki tane Diyet bisküvi 3 ceri domates
Oglen: 3 kasik yogurt
Aksam : tavuklu yesillikli misirli mercimekli salata
Afiyet olsun gayet iyi

Afiyet olsun
Balık çorbası bende çok seferim özellikle kışın yapayım bende yakında

Valla kimse tutamaz yağlarımdan başka o yüzden konuşuyorum onlarla gidin artık diyorum bu ilişki beni çok yordu , ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim diyorum bakalım ne kadar dinlicekler beni
Saplantılı bir aşık gibi takılmazsa çok geç olmadan gider

Hayatta herşey kısmet tabi . Inşallah hayırlısı olur .

Merhaba, iyi geceler herkese :) Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

blondeaddict hafta içi program iyi giderken üstelik hafta sonları da eşimin çalışmasına rağmen niyeyse hep haftasonu dikkat edemedim veya etmedim. Hafta içi 54.8 gördüm ama sonuç ortada, kalıcı bir rakam olmadı. Gün içinde bir lokma yiyecek zamanım olmadı. Oruç da 21 saati buldu. 11 civarı şekersiz filtre kahve
19:15 haşlanmış tavuk budu, 3 çorba kaşığı pilav, 1 kase yoğurt, peynirli zeytinli salata. Nar ekşisi yerine 1 yemek kaşığı kadar vişne reçeli döktüm.

2 litre su.

Günün menüsü
08:00 bir bardak kayısı çayı
22:30 bir avuç fındık
23:00 peynir, zeytin ve Menemen
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hafta sonları hepimiz için tehlike biri olsun ya da olmasın alışkanlık olarak bir gevşeme oluyor bence.
Azar azar kurtulmak lazım bu alışkanlıklarımızdan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…