-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.981
masallah.ben genelde 6000 binden sonra perte cıkıyorum.bugün uzun zaman aradan sonra yüruyüse ciktik.iyi geldi.mis gibi hava.yarin yine yurümeyi düsünüyorum.Bugün 10.220 adım attim
Yatana kadar az daha olur
Hocam sizin burç nedir?
İlk bir ay zor geçer ama sonra çorap söküğü gibi geliyor
Ben 14.8 kilo verdim
Ya senin esprileri ne bayılırıllyorum
Yasin genç neşelisin
Yaşam enerjin hiç düşmesin
Evet ya hadi sende korumaya gel yanima
Ayy boğa için yemek demek keyif demek
Anlatırken bile kendimden geçiyorum
Allah acil şifa versin canım
Kız ağzından yel alsınbirşeyi kırk kez söylersen olurmuş 3 oldu senden kalan 37 yı sakın söyleme
Seni fit ve mutlu umutlu gorecez
Abimde fizikçi biraz asabi o kadar
Ama lisedeki fizikci biraz garipti
He ya topigin ek aktif üyesi sensin bence
Muazzam çok sevindim ya kendim kilo vermiş gibiGünaydinnnnn ,
Geçen hafta , 74.5
Bu hafta , 72.7
FARK , 1.8
sanırım kırdım takılmami , darısı önümüzdeki haftaya
Teşekkür ederimMuazzam çok sevindim ya kendim kilo vermiş gibi
Zencefilsiz de yapabilirsin tabi . Alınca zencefil de koyarsın. Bence sut çok değil. Gün içerisinde başka süt tüketmiyoruz zaten . Ama yulafi yarim bardak süt yarim bardak su ile de yapabilirsin aklına yatmadıysa. Ben yulaf lapasini muz vanilya bal kuruyemiş ve dondurulmuş kirmizi meyvelerle seviyorum istersen birazda kakao koyabilirsin . Oldukça doyurucu ve besin değeri yüksek oluyor .tsk ederim canim.
tsk ederim canim.kaptanim.
beslenme yuzde 70 egzersiz yuzdr 30 etkili diyorlar.bence de oyle.duzenini oturtmana sevindim.hadi bakalim devami da gelir ins.
bende yarin dedigin tarifi yim.ama evde zencefil yok.zerdecal varda.
simdi bunu sabah mi icecem ac karnina.daha sonra sütle yulaf yesem süt miktari cok olmaz mi?
tsk ederim canim.
EvetTeşekkür ederimgeçen haftada veremesem kafamda deli planlar vardı biliyorsun
HarikasınızHocam sizin burç nedir?
İlk bir ay zor geçer ama sonra çorap söküğü gibi geliyor
Ben 14.8 kilo verdim
Ya senin esprileri ne bayılırıllyorum
Yasin genç neşelisin
Yaşam enerjin hiç düşmesin
Evet ya hadi sende korumaya gel yanima
Ayy boğa için yemek demek keyif demek
Anlatırken bile kendimden geçiyorum
Allah acil şifa versin canım
Kız ağzından yel alsınbirşeyi kırk kez söylersen olurmuş 3 oldu senden kalan 37 yı sakın söyleme
Seni fit ve mutlu umutlu gorecez
Abimde fizikçi biraz asabi o kadar
Ama lisedeki fizikci biraz garipti
He ya topigin ek aktif üyesi sensin bence
Valla kimse tutamaz yağlarımdan başkaEvetneyse ki kırdın şeytanın bacağını be. Bundan sonra kim tutar seni
Olsun olsun işin çok olsun boşver planların ve programın harika Allah gönlüne göre versinSeneye benim oğlan kreşe başlıyacak bende eeğitimedoncem geri . Ertelemeli de olsa malum durumlardan dolayı devam etmek istiyorum, fizyoterapi yada nefes ve konuşma terapisi için eğitim almak istiyorum tabi önce bi dil kursu yapıp bi üst sertifika almam lazım . Öncesindede bi alışveriş gerekli tabiabooo ne çok yapacağım şey varmış benim öyle 30 olana kadar biter heralde
Hiç dert değil zaten bi Bilgi varmış o güzelEvet farkındayım bugun biraz karbonhidrat oldu genelde ole değilim 15 kiloyu verirken karbonhidratı çok az tükettin ekmek falan hiç yemedm ama smdi hedef kiloma yaklaştım o yuzden arada böle oluo daha dkkt ederm kaptanım bu arada kilomu yazmadım güncel kilom 63.1 hedef 55 hadi bakalm inşşş Bi an önce hedefime ulaşrm sizinde destegnzle
Gayet güzel spor da var menü de iyi tebrikler hocam iyi başlangıçiyi akşamlar canlar
Saat : 13.00
2 yumurta, kıvırcık, roka, domates, biber , peynir
Saat : 19.00
3 kaşık pilav, haşlanmış tavuk, salata , 2 bardak ayran .
şuan 7100 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum .
Su, 2 litreden çok çok fazla
SüperBugün 10.220 adım attim
Yatana kadar az daha olur
Afiyet olsunBugün menü
12: sahanda yumurta, peynir, zeytin, domates çay
15: etli patlıcanlı türlü ayran
Kahve içmedim bugün
Afiyet olsun gayet iyibugünkü menüm:
Kahvaltida: 1 tane haşlanmış yumurta maydanoz dereotu iki tane Diyet bisküvi 3 ceri domates
Oglen: 3 kasik yogurt
Aksam : tavuklu yesillikli misirli mercimekli salata
Afiyet olsunİyi geceler
Sabah
1 kase balık çorbası
1 yumurta
40gr Örgü peynir
1 salatalık
Ara
Hindistan cevizi yağlı kahve
Aksam
1 tane lifalif Müslin bar
2 yemek kasığı fıstık ezmesi
5lt su
1saat yürüyüş
Saplantılı bir aşık gibi takılmazsa çok geç olmadan giderValla kimse tutamaz yağlarımdan başkao yüzden konuşuyorum onlarla gidin artık diyorum bu ilişki beni çok yordu , ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim diyorum bakalım ne kadar dinlicekler beni
Hayatta herşey kısmet tabi . Inşallah hayırlısı olur .Olsun olsun işin çok olsun boşver planların ve programın harika Allah gönlüne göre versin
30 a kalmazsın zaten sen, daha yolun başı hiç gec olmaz
Hiç dert değil zaten bi Bilgi varmış o güzel
Evet hedefe yaklaştıkça tehlike artıyor gevşiyoruz ister istemez
Burada beraberce onu da asarız
Gayet güzel spor da var menü de iyi tebrikler hocam iyi başlangıç
Süper
Afiyet olsun
Kahve şart değil ama benim için şart çok seviyorum
18/6 yaptim
Afiyet olsun gayet iyi
Uzun zamandır seviyeli bi ilişkimiz vardı onun için de zor olacak anliyorum tabi ama bu ilişki beni yıpratiyorSaplantılı bir aşık gibi takılmazsa çok geç olmadan gider
Afiyet olsunGünün menüsü
08:00 bir bardak kayısı çayı
22:30 bir avuç fındık
23:00 peynir, zeytin ve Menemen
Afiyet olsunMerhaba, iyi geceler herkese :) Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.
blondeaddict hafta içi program iyi giderken üstelik hafta sonları da eşimin çalışmasına rağmen niyeyse hep haftasonu dikkat edemedim veya etmedim. Hafta içi 54.8 gördüm ama sonuç ortada, kalıcı bir rakam olmadı. Gün içinde bir lokma yiyecek zamanım olmadı. Oruç da 21 saati buldu. 11 civarı şekersiz filtre kahve
19:15 haşlanmış tavuk budu, 3 çorba kaşığı pilav, 1 kase yoğurt, peynirli zeytinli salata. Nar ekşisi yerine 1 yemek kaşığı kadar vişne reçeli döktüm.
2 litre su.