Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

:KK25:merhaba arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah 7 de tarçınlı kahve
10.30 gibi maden suyu

12.15 te kahvaltı
3 galeta
4 zeytin
1 ceviz
3 kibrit kutusu süzme peynir
2 yeşil biber
Sınırsız limonlu çay
8.00de 10 dakika ısınma hareketleri
20 dakika yürüyüş bandı
14.40 yarım armut,

2 yemek kaşığı kuru fasulye
16.00 bir galeta, 2 minik sosis
16.57bir galeta 3mini sosis, patlıcan közleme ve limonlu yeşil çay( galiba bu akşam yemeğim)
19.00 tarçınlı kahve.
7000 adım ve 2 litre su
Bugün gerçekten çok zorlandım hele 15.00-17.00 arası krize girdim dayanamadım akşam yemeğimi 17.00 ye çektim. Bu normal mi kızlar? Bir de bütün gün hatta şu an bile yarım baş ağrısı var. Meğerse ben mutfak kedisi gibi girip çıkıp atıştırıyormuşum🙈 Minikte mübarek anladı sanki sürekli emmek istedi. Bu anlık kriz için ne yapabilirim?
Hocam tarçınlı kefir🤩
Süt kalitenizi artiriken insülin i düşürüp tatlı krizini önler.

Bu günkü menüm
10.30 gibi maden suyu

12.15 te kahvaltı
3 galeta
4 zeytin
1 ceviz
2 yeşil biber
Sınırsız limonlu çay
20 dakika yürüyüş bandı
14.40 yarım armut,

16.57bir galeta 3mini sosis, patlıcan közleme ve limonlu yeşil çay( galiba bu akşam yemeğim)
19.00 tarçınlı kahve.
7000 adım ve 2 litre su
Bugün gerçekten çok zorlandım hele 15.00-17.00 arası krize girdim dayanamadım akşam yemeğimi 17.00 ye çektim. Bu normal mi kızlar? Bir de bütün gün hatta şu an bile yarım baş ağrısı var. Meğerse ben mutfak kedisi gibi girip çıkıp atıştırıyormuşum🙈 Minikte mübarek anladı sanki sürekli emmek istedi. Bu anlık kriz için ne yapabilirim?
Karbonhidrat çabuk aciktirir onun yerine bakliyat yemeğini daha çok kaşık yiyebilirsiniz.
İlk günler zor geçer .
Bol bol salatalık yiyin kahvaltıda 2-3 tane bile detoks etkili.
Dereotu süt yapar.
Yoğurt içine armut yulaf karışımı da ara öğün yada kahvaltı da güzel olur 🤩

Korumak en zoru zaten 😁
Ben de 67 nin altını hiç görmedim 🙄
75-79 bandindaydi bir süre sonra 80 lerden sonra dur dedim 82.9 ile başlamıştım 😁
ASLInda çok benziyoruz . Bende uzun zamandır 79, 80 arasında gidip geliyordum . Pandemide ne ara 84 olmuşum anlamadım . Ama bir de reglim gecikti. Ondan da mı kaynaklanıyor bilemedim . Uzun zamandır bu kiloya gelmemiştim. İnşallah bende 68 olabilirim . Boşuna demedim yolunuz yolumdur diye 😉

ASLInda çok benziyoruz . Bende uzun zamandır 79, 80 arasında gidip geliyordum . Pandemide ne ara 84 olmuşum anlamadım . Ama bir de reglim gecikti. Ondan da mı kaynaklanıyor bilemedim . Uzun zamandır bu kiloya gelmemiştim. İnşallah bende 68 olabilirim . Boşuna demedim yolunuz yolumdur diye 😉
Spor çok önemli 😉
Hızlı verdirip yemeyi kontrol altına alıyor 😁
Spordaki emeğe kiyamayip beslenme daha ölçülü oluyor 😁

İyi akşamlar ☺️

09.00 1,5 km yürüyüş

12.00 Kahvaltı : 2 yumurta , domates , peynir , zeytin , biber , 2 avuç beyaz leblebi , şekersiz çay

18.00 2 kaşık pilav, 5 köfte , kimyonlu yoğurt (Mide problemim için yaptım ilk defa) bol yeşillikli salata, bir mandalina

Şuan 6844 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum.

Su 2 litreden fazla
Afiyet olsun gayet güzel 🥰
Bu günkü menüm
10.30 gibi maden suyu

12.15 te kahvaltı
3 galeta
4 zeytin
1 ceviz
2 yeşil biber
Sınırsız limonlu çay
20 dakika yürüyüş bandı
14.40 yarım armut,

19.00 tarçınlı kahve.
7000 adım ve 2 litre su
Afiyet olsun🥰
Evet gayet normal acıkma krizleri olması ama ben başka bir pencere açacağım, o krizleri atıştırma tetikler maalesef çünkü sürekli insülin oynuyor
Tavsiyem 2 tam öğün hadi acıkıyor isen arada 1 ara öğün yapmak doyurucu protein sebze yoğurt ayran ile tavsiyem unlu gıda da bu süreçte hiç tüketmemrk
Sonrasında geçecek alışacak vucüt🙏
Birde şekersiz kahve çok kesiyor açlığı bende Ve bol su

Merhaba. Bugün 18/6 yapabildim.
10:30 şekersiz filtre kahve
14:00 sucuklu yumurta, 10 tane zeytin, kibrit kutusundan biraz büyük peynir, 1 tane elma
19:00 tarhana çorbası, 1 servis kaşığı mantı, 1 kase yoğurt, 3 çorba kaşığı domates soso.

Bugün çok az su içtim. Daha yeni 1 litre oldu. Uyuyana kadar biraz yükleneceğim.
afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun🥰
Evet gayet normal acıkma krizleri olması ama ben başka bir pencere açacağım, o krizleri atıştırma tetikler maalesef çünkü sürekli insülin oynuyor
Tavsiyem 2 tam öğün hadi acıkıyor isen arada 1 ara öğün yapmak doyurucu protein sebze yoğurt ayran ile tavsiyem unlu gıda da bu süreçte hiç tüketmemrk

afiyet olsun 🥰
Teşekkür ederim 🥰

Arkadaşlar 2008 yılından bu yana antrenörlük yapıyorum..Federasyon antrenörüyüm..Pilates,Fitness ve kişisel antrenörüyüm.. sormak istedikleriniz olursa cevaplarım..Ayrıca online dersler veriyorum skype üzerinden bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz...
Spor çok önemli yaşınız,kilonuz ne olursa olsun sağlıklı kalabilmek ve geç yaşlanmak için kendi imkanlarınızla da olsa Spor yapın:KK66:

Eklentiler

• IMG_20200704_215838_605.jpg
    IMG_20200704_215838_605.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 41
Hocam tarçınlı kefir🤩
Süt kalitenizi artiriken insülin i düşürüp tatlı krizini önler.

Karbonhidrat çabuk aciktirir onun yerine bakliyat yemeğini daha çok kaşık yiyebilirsiniz.
İlk günler zor geçer .
Bol bol salatalık yiyin kahvaltıda 2-3 tane bile detoks etkili.
Dereotu süt yapar.
Yoğurt içine armut yulaf karışımı da ara öğün yada kahvaltı da güzel olur 🤩

Afiyet olsun🥰

afiyet olsun 🥰
Cansınız siz can😍 yazdıklarınızı hemen ekran görüntüsü aldım. Çook teşekkür ederim🙏 Hissediyorum bu sefer olacak.

Bugun 16/8 yapabilirim aslinda 17/7 gibi bisey oldu aslinda .
7.30da haslanmis limom kuru
Sabah kahvaltida yine ayni , haslanmis yumurta, 1 kasik lor peynir, 3 4 ceri domates, 10 15 dal maydanoz 2 diyet bisküvi. Siyah kahve bir fincan.
Oglen , 3 kasik yogurt , yarim limon , yarim soda ve 3 4 dal dereotunu karistirip pil biber katip yedim
Aksam : 1 kasik haslanmis sebze , ve yogurt . 1 tane haslanmis yumurta, maydanoz, 3 ceri domates, 2 kasik lor peynir 2 tane diyet bisküvi.
7000 yuruyus yapabildim.

Günaydın dünkü menümü yazmayı unutmuşum 👍😊
Sabah
3 yumurta
1 wasa
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
70 gr yerli muz
1 çatal Örgü peynir
Yarım salatalık

Ara
1türk kahvesi yağlı
1 yemek kasığı fıstık ezmesi