- 21 Eylül 2020
- 142
- 594
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.941
Canım regl kaynaklı olabilir birde hatırladığım sen hurma detox başlamıştın geçen hafta dimi acaba sonrasında yediklerin etkilemiş olabilir mi?
Ben bu hafta bol su yoğurt ayran biraz sağlıklı proteinler ve salata yemeni tavsiye ederim
Ve çok çok az yeme olur mu, metabo
Tamam canım, çok teşekkür ederim. Denicem bu sefer kesin.Zerdecalli sütü dene . Ben zerdecalli sütün çok faydasını gördüm.
ooyyyy maşallah valla...26 EKİM 2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim : 13
Toplam verilen kilo : 13.3
Geçen haftadan sonra harika toparlanmışız. Hedefe azimle koşar adım gidiyoruz
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kilo veremeyen arkadaşlarım da kısa sürede toparlayacak eminim.
Bir not ileteceğim burada bulunmamızın sebebi birbirimize yardımcı olmak ve bu sistemde neler yapabileceğimizi görüp maksimum fayda sağlamak. Bu bağlamda menü paylaşımı çok önemli ve tabi herkesin yorumu da. Birbirimizin göremediğini görüyoruz. O sebeple menü paylaşımlarına ne olur özen gösterelim.
İlk sayfada düzenli katılım dışında olmayanları üzülerek çıkartacağım,aslında uzundur yapmam gerekti işlerimden yapamadım. Konuya herkes katkı verebilir, illa ki listede olmak şart değil ama listede olup bir ciddiyet ile ilerleyen arkadaşlarımı da ihmal etmiş olmak istemiyorum, anlayışınıza sığınarak.
Hepimize tekrar başarılar bu yolculukta.....
Biz hep pozitifiz başkanım, gelene biz burdayizHoşgeldiniz tabi ki kabul ederiz
Kurallarımız basit ilk sayfada mevcut uygunsa bekleriz
Canım ne demek çok geçmiş olsun dikkat et kendine
-2 süper haftaya kadar disiplin devam etsin bir daha gider belki
Canım İzinli az da ben çok ilgilenmedim açıkçası kendi işimden gücümden
bu hafta ciddi bir düzenleme yapacağım o kadar emek ediyorum hadi diyorum silmeyeyim ama gerçekten bazen boş geliyor
Süper tebrikler
Kurallarımız da çok basit ama neyseBiz pozitif şeylere konsantre olalım
canım tebrikler kendi gördüğün noktaları da eklediğinde bence daha iyi sonuç gelecek -700 de gayet iyi tebrikler
Anlima dövme yaptırıp her sabah bakilmalik şarkıbazen tv de görüyorum işte dalga gecilince hırs yapmış ne bilim reddedildi die hırs yapmış 50 kilo vermiş..benim bu yazdığına piskirarak gülmem peki? Arkadas ben nezaman hepinize alinip 10 kilo daha vericem? Koskoca kk kadınları koskoca grup bir elele verinde hırs yapayim annem yaa
Hadi maşallah böyle devam ederiz inşallah başkanım26 EKİM 2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim : 13
Toplam verilen kilo : 13.3
Geçen haftadan sonra harika toparlanmışız. Hedefe azimle koşar adım gidiyoruz
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kilo veremeyen arkadaşlarım da kısa sürede toparlayacak eminim.
Bir not ileteceğim burada bulunmamızın sebebi birbirimize yardımcı olmak ve bu sistemde neler yapabileceğimizi görüp maksimum fayda sağlamak. Bu bağlamda menü paylaşımı çok önemli ve tabi herkesin yorumu da. Birbirimizin göremediğini görüyoruz. O sebeple menü paylaşımlarına ne olur özen gösterelim.
İlk sayfada düzenli katılım dışında olmayanları üzülerek çıkartacağım,aslında uzundur yapmam gerekti işlerimden yapamadım. Konuya herkes katkı verebilir, illa ki listede olmak şart değil ama listede olup bir ciddiyet ile ilerleyen arkadaşlarımı da ihmal etmiş olmak istemiyorum, anlayışınıza sığınarak.
Hepimize tekrar başarılar bu yolculukta.....
Ritimle söyleyip dans eden tek kişi ben olamam dimi..kız dur tüm gün kendimizce şarkı morildanicaz :)Valla dalga geçmek için demedim sen 2 verip 3 alıyorum diyince aklıma geldigerce bende öyleyim bak gene aklıma şarkı geldi kk uyarlaması: hangimiz kilo verip geri almadık ki , hangimiz diyeti hiç bozmadık ki hayır bide benim kilom senden fazla dalga geçicek olsam önce kendimle geçmem lazım
Yazarken bende ritim tuttum zatenRitimle söyleyip dans eden tek kişi ben olamam dimi..kız dur tüm gün kendimizce şarkı morildanicaz :)
Diyet kolay olaydı herkes fit dolanirdiEvet çoğu öyle yapıyorbilemiyorum neden sanırım biraz irade sorunu yaşıyorlar yada bizim grubun kurallarını beğenmediler
Bende
SüperBende sınıf öğretmeniyim
Ayy ben yerim profesyonel bir elden yemek yemek harikadırAşçı..... yemeyip tatsam yeter
Hadi ya ne şarkılar varmışValla dalga geçmek için demedim sen 2 verip 3 alıyorum diyince aklıma geldigerce bende öyleyim bak gene aklıma şarkı geldi kk uyarlaması: hangimiz kilo verip geri almadık ki , hangimiz diyeti hiç bozmadık ki hayır bide benim kilom senden fazla dalga geçicek olsam önce kendimle geçmem lazım
Ben uyarladım o şarkıları o yüzden daha bilinmiyoDiyet kolay olaydı herkes fit dolanirdi
Bende
Süper
Ayy ben yerim profesyonel bir elden yemek yemek harikadır
Hadi ya ne şarkılar varmış
Ben bir tek etliyim butluyum mutluyum kime ne sözünü biliyorum
Ayinesi iştir kişinin hocam, lafa bakılmaz.Hoşgeldiniz
Umarım devam edersiniz
Her gün sizin gibi kaç kişi geliyor
Bazen diyorum ki nasıl olsa iki gün sonra bidaha gelmeyecek boşver
Lütfen siz öyle yapmayın
Sonuna kadar sabredin asılı n
Sonuçta kiloyu kendimiz için veriyoruz
Kendimize iyilik yapıp sabredelim
Kusuruma bakmayin öğretmenim ama lisedeyken ölü taklidi yapmak istdgm bi dersti fizik siz fizik diyince bilinçaltı girdi devreye heralde, gene bi ölü taklidi yapasım geldiAyinesi iştir kişinin hocam, lafa bakılmaz.Çok haklısınız sonuçta kendimiz için kilo veriyoruz. Ben de fizik öğretmeniyim.
-200 iyi bence yine iyi dikkat etmedi isenMerhaba herkese. :) Yoğunluktan bildirim saatini kaçırdım, umarım sıkıntı olmaz. Dün de giremedim foruma bugün de böyle oldu. Dün akşam dokuzda bir dilim pasta yiyince aslında bildirim yapmak istememiştim ama son iki gündür hiç dikkat edemedim yediklerime. O yüzden bildirim yapayım ki yapılan yorumlar bana tekrar bu süreci hatırlatsın dedim.
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 55.3
Fark: -200 gr
Tabi ki ederiz menü ve bildirim için paylaşımlarla katılım bekleriz umarım beraberce başaralımBende uzaktan takip ediyrdm grubu ama artık katılmaya karar verdim yediklerim konusunda dha dkktli olmam içinn kabul ederseniz tabiii
Bu hafta bir daha bozmazsan ödül olsun güzel kilo verdin aman emeklerin boşa gitmesinBugünkü menü
Sabah zerdecalli süt
Pizzayaninda şekersiz kola. Çarşamba günkü serbestliğimi bugüne aldım. Sabah 30 dk cardio kickboxing core class diye bi videonun yarim saatini yaptım sonra 15 dk eliptik yaptım. Akşam da gene 30 dk eliptik ve egzersiz yapcam . En az 2.5 lt su içmeyi planlıyorum . Bugünde böyle oldu biraz sağlıksız beslenme oldu ama geçen hafta serbestlik günümde de hunharca yemiştim hemde daha sağlıksız. Galiba sporu değiştirmek ise yaradı
Ayyy adı bile güzel mezuniyetin evet az kaldı hedefe insallah canım benimKaptanım hadi 4 Aralık ta seni mezun edelim
Biraz asıl her gün 8 km yürü yine
Bı parti yapalım kutlayalım
Zaten bütün oburluğumu burcuma bağlıyorumDiyet kolay olaydı herkes fit dolanirdi
Bende
Süper
Ayy ben yerim profesyonel bir elden yemek yemek harikadır
Hadi ya ne şarkılar varmış
Ben bir tek etliyim butluyum mutluyum kime ne sözünü biliyorum
Canım nasil ağır mi geçiyor?
Çocuklar nasıl?
Karantina ne zamana bitecek?
Sen pozitif mı çıktın?
esimde vardi.bana test yapmadilar.belirti gostermiyotum diye.esim iyilesmeye yakin bana bi haller oldu.burnum akmaya grip olmaya basladim.koku ve tat alma hissim gitti.bas agrisi hafif ates basladi.bu hafta kötüydum.Inşallah canım. Sende zerdecalli süt deneyebilirsin . Hem bağışıklığın da kuvvetlenir . Bence beni etkileyen zerdecalli süt oldu .