Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Zencefilsiz de yapabilirsin tabi . Alınca zencefil de koyarsın. Bence sut çok değil. Gün içerisinde başka süt tüketmiyoruz zaten . Ama yulafi yarim bardak süt yarim bardak su ile de yapabilirsin aklına yatmadıysa. Ben yulaf lapasini muz vanilya bal kuruyemiş ve dondurulmuş kirmizi meyvelerle seviyorum istersen birazda kakao koyabilirsin . Oldukça doyurucu ve besin değeri yüksek oluyor .
tsk ederim tarif için.
az evvel yedim bende sütlu yulaf lapasini.
1 su barsagi süt 2 yk yulaf koydum.1 tane kücuk muz dogradim.biraz da tarcin koydum.epeydir özlemistim.süt zerdeçal kürunu de oğleden sonra yapayim.o zamana acıkmış olurum.
sabah cok aciktim
aslinda geceden aciktim.ne zaman balik yesem beni tutmuyor.illa ekmek de yicem😣sabaha kadar karnim guruldadi.

tsk ederim tarif için.
az evvel yedim bende sütlu yulaf lapasini.
1 su barsagi süt 2 yk yulaf koydum.1 tane kücuk muz dogradim.biraz da tarcin koydum.epeydir özlemistim.süt zerdeçal kürunu de oğleden sonra yapayim.o zamana acıkmış olurum.
sabah cok aciktim
aslinda geceden aciktim.ne zaman balik yesem beni tutmuyor.illa ekmek de yicem😣sabaha kadar karnim guruldadi.
Ben yulafi öyle yiyemiyorum daha tatlı olması lazım benim için. O yüzden bal da koyuyorum . Besleyiciligi artsın diye kuruyemiş de koyuyorum gözüme hitap etsin diye de kırmızı meyve koyuyorum 😂😂 bütün gün tok tutuyo öyle 😂😂 kendimi sabah sabah puding yada pasta yemiş gibi hissedip mutlu oluyorum 😂😂😂😂

Bugun biraz kırgınlık var üstümde kucuk oğlum grip gibiydi saolsun buyuk oğluma ve banada bulaşmış durumda gribi buyuk oğlum antibiyotikte kullanamıyor şu pandemi dönemnde nasıl atlatcz blmyrm hastaneye fln nasıl gideriz çok stresliyim 20/4 yaptım bugun ama ne yedim die sorarsanız yediklerime çok dkkt edemedm son öğünümü 1 bucuk ta yaptım inş Bi sinir anıma gelip orucumu bozmam 🙄😷😪🤧😭

Bugun biraz kırgınlık var üstümde kucuk oğlum grip gibiydi saolsun buyuk oğluma ve banada bulaşmış durumda gribi buyuk oğlum antibiyotikte kullanamıyor şu pandemi dönemnde nasıl atlatcz blmyrm hastaneye fln nasıl gideriz çok stresliyim 20/4 yaptım bugun ama ne yedim die sorarsanız yediklerime çok dkkt edemedm son öğünümü 1 bucuk ta yaptım inş Bi sinir anıma gelip orucumu bozmam 🙄😷😪🤧😭
Çok geçmiş olsun bol sıvı ve ılık içecekler ıhlamur vs rahatlatır belki umarım kolay toparlarsınız 🙏💐

slm kizlar.bugünkü menüm
saat 10.30 da
1 su bardagi süt +2 yk yulaf+kucük muz
1 avuc alıç ve yarim erik

saat 14.30 da
1 tabak tavuklu türlü
yarimdan fazla somun ekmek
2 tane gofret
bende bi açlik var.heralde hasta olacam.ekmek istiyorum.yiyecek istiyorum.istahim cok acik.ins gecicidir.
Mevsim geçiş dönemi belki ondan
Tavsiyem tok tutacak proteinleri bol tüket ( yumurta yoğurt vs) ya da yoğurtlu çorba vs
Belki o iştahı keser 🥰
Bugünkü menü
Sabah once zerdecalli süt sonra yulaf lapası
Sonrada peynirli çoban salata 1 dilim ekmek
Sabah 30 dk kardio yaptım 2 saat sonra da 30 dk eliptik ve egzersiz yapcam.
Afiyet olsun 🥰

Benim bugünkü menü tek öğün oldu dışarıda idim eve de geç dönünce artık yemedim bir şey
Saat 14 civarı tavuk şiş( pidesini pilavını yemedim ) 1 bardak ayran
Çantamda 2 kuru kayısı ve 10-15 badem almıştım yanıma onları yedim kapattım
şekersiz kahve içtim
Yürüyüş 5 km koşturmaca arasında olan
şimdiden sonra su madem suyu içerim

Hayat mutsuz olup aglamak için çok kısa malesef . Herkesin sorunları var tabi hayatında. Benimde var ama ne gerek var ki sürekli olumsuz düşünüp evrene kötü enerji yaymaya bugunumuze şükür diyorum ben hep 🥰 ayrıca haklisin son 37 hakkım kalmalı bence de 😂 seviyorum burayı herkese laf yetiştirmeyi konuşmayı birde kimse tanımıyor ya rahat rahat konusuyorum 😂😂😂
Bence tanışsalar daha çok severler 🤩
Harikasınız👍 darısı başıma... burcum oğlak
İnşallah 🤗

İyi akşamlar ☺️

09.00 1,5 km yürüyüş

12.00 Kahvaltı : 2 yumurta , domates , peynir , zeytin , biber , 2 avuç beyaz leblebi , şekersiz çay

18.00 2 kaşık pilav, 5 köfte , kimyonlu yoğurt (Mide problemim için yaptım ilk defa) bol yeşillikli salata, bir mandalina

Şuan 6844 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum.

Su 2 litreden fazla

Son düzenleme:
:KK25:merhaba arkadaşlar
Bu günkü menüm
Sabah 7 de tarçınlı kahve
10.30 gibi maden suyu

12.15 te kahvaltı
3 galeta
4 zeytin
1 ceviz
3 kibrit kutusu süzme peynir
2 yeşil biber
Sınırsız limonlu çay
8.00de 10 dakika ısınma hareketleri
20 dakika yürüyüş bandı
14.40 yarım armut,

2 yemek kaşığı kuru fasulye
16.00 bir galeta, 2 minik sosis
16.57bir galeta 3mini sosis, patlıcan közleme ve limonlu yeşil çay( galiba bu akşam yemeğim)
19.00 tarçınlı kahve.
7000 adım ve 2 litre su
Bugün gerçekten çok zorlandım hele 15.00-17.00 arası krize girdim dayanamadım akşam yemeğimi 17.00 ye çektim. Bu normal mi kızlar? Bir de bütün gün hatta şu an bile yarım baş ağrısı var. Meğerse ben mutfak kedisi gibi girip çıkıp atıştırıyormuşum🙈 Minikte mübarek anladı sanki sürekli emmek istedi. Bu anlık kriz için ne yapabilirim?

Merhaba. Bugün 18/6 yapabildim.
10:30 şekersiz filtre kahve
14:00 sucuklu yumurta, 10 tane zeytin, kibrit kutusundan biraz büyük peynir, 1 tane elma
19:00 tarhana çorbası, 1 servis kaşığı mantı, 1 kase yoğurt, 3 çorba kaşığı domates soso.

Bugün çok az su içtim. Daha yeni 1 litre oldu. Uyuyana kadar biraz yükleneceğim.

X