- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #1.021
Ben daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..Ben de pazartesiden beri yapıyorum bunu. Bildirim gelmesi isabet oldu gerçektenama kilo verebileceğine inanmıyorum çünkü 1 buçuk ay denemiştim karantina sürecinde, şimdiki kadar katı yapmamıştım ama hiç kilo verememistim. O yüzden motivasyonum ve inancım düşük, moralim bozuk
Nasıl yapıyordunuz?? Ben bür türlü istikrar sağlayamıyorumBen daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Beni en çok etkileyen şekerdi şekere ağzımı sürmezsem herşey yolunda gidiyor... kuru meyve de dahil hiç bir şekerli ürün tüketmemiştim.. böylece şeker dalgalanması yaşamadım ve acıkmayı da azaltmış oldum..Nasıl yapıyordunuz?? Ben bür türlü istikrar sağlayamıyorum
MerhabaBen de pazartesiden beri yapıyorum bunu. Bildirim gelmesi isabet oldu gerçektenama kilo verebileceğine inanmıyorum çünkü 1 buçuk ay denemiştim karantina sürecinde, şimdiki kadar katı yapmamıştım ama hiç kilo verememistim. O yüzden motivasyonum ve inancım düşük, moralim bozuk
Merhaba
Ben de bu foruma katılmadan önce bi 10 gün kadar yapmıştım spor da yapmama rağmen kilo verememiştim ama buraya katıldım motivasyonum ve istikrarım arttı ayrıca biraz daha katı bir diyet uyguladım ve yaklaşık iki haftada neredeyse 3 kilo verdim arada kaçamaklarım olmasına rağmen
Ki ben de artık bu da olmazsa lipoliz vs yaptıracağım diyordum
Ben daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Kaç kilosun ? Yeterki aralarda sağlıklıda olsa çok atıştırma yapma ... bende daha önce kuruyemiş sağlıklı diye atıştırırdım hiç kilo veremezdim...Umarım ben de verebilirim, yürüyüşe başlamaya karar verdim oruç tutup geldiklerine de dikkat edicem yine de kilo veremezsem doktora gidicem çünkü bu yaşta bu kadar kilolu olmak beni çok üzüyor