Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kaç kilosun ? Yeterki aralarda sağlıklıda olsa çok atıştırma yapma ... bende daha önce kuruyemiş sağlıklı diye atıştırırdım hiç kilo veremezdim...

98.6 kiloyum şuan. Yani pazartesi tartildigimda oyleydi. Ben de öyle yapardım eskiden, ama şimdi sevgilimle birlikte çok sıkı bı diyet uyguluyoruz+aralıklı oruç. Ben ara öğün olarak bı kase yağsız sütle beraber nesfit yiyorum, yanına da yarım muz. Bazen 5-10 tane de erik. Bu kadar. Onun disinda ekmeği komple kestim, tuz nerdeyse hiç tuketmiyorum, akşam yemeklerinde saysan 10 tane tuz tanesi vardır yemeğimde, salataya vs zeytinyağını bile çok az koyuyorum

98.6 kiloyum şuan. Yani pazartesi tartildigimda oyleydi. Ben de öyle yapardım eskiden, ama şimdi sevgilimle birlikte çok sıkı bı diyet uyguluyoruz+aralıklı oruç. Ben ara öğün olarak bı kase yağsız sütle beraber nesfit yiyorum, yanına da yarım muz. Bazen 5-10 tane de erik. Bu kadar. Onun disinda ekmeği komple kestim, tuz nerdeyse hiç tuketmiyorum, akşam yemeklerinde saysan 10 tane tuz tanesi vardır yemeğimde, salataya vs zeytinyağını bile çok az koyuyorum
Çok iyi ısrarla devam edersen emin ol kilo gidecek... belki ilk 20 gün az az gider sonra birden o zincir kırılıp tıkır tıkır kilolar gitmeye başlar 🖒🖒

Ben daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Bayağı iyi vermişsin canım nelere dikkat ettin daha detaylı anlatırsan sevinirim🥰
Herkese merhaba.
Ben de aslinda if yapmak istiyorum acaba icecekler serbest mi? Mesela ben aksam yemek yemek istemiyorum zaten de iyi gelmiyor bana. Ama mesela bir kahve, ayran, soda vs icilebilir mi?
Hoşgeldin tatlım😘😘😘
Aralarda kahve soda filan serbest diğer ayrıntıları tam bilmiyorum
Tamda if yapmayı düşünürken gelen bildirim🤔bu bir işaret olabilir mi😂
Tamamen işaret🤣🤣🤣
Kızlar ben 62 kiloyum hedef 54 benimle yarısa girecek bir baba yiğit arıyorum 👻😉
Huhuhuhuuuuuuuu gazla çok iyi çalışırım🤪🤪🤪

Saglikli yaglari kesmeyin, kesmeyin.. atistirma yapmayi kesin. 16-8 yapsaniz dahi o 8 saatin icinde ogunler arasinda uzun zaman birakin. Nasilsa serbest saatimdeyim deyip surekli biseyler atistirirsak gitmez kilolar. Ben en gec aksam 19:00 da yemek isini bitiriyorum. Ilk ogunumde 12:30 da. O arada tek lokma dahi yemiyorum. Bir tane kuruyemis bile ki canim da istemiyor artik zaten. Ilk gunler evet zormus gibi geciyor cunku surekli mideye cop kovasiymis gibi biseyler atmaya alistirdik. Ama emin olun geciyor. Sonra 16-18-20-24 saat bile nasil gecmis anlamiyorsunuz ve aclik hissetmiyorsunuz. Cogumuz susuzlukla acligi karistiriyoruz emin olun. Bol su, bitki cayi, arada sade kahve tuketin. Bir derin nefes alin mesela. Midem ezilir gibi olunca yapiyorum ben ve bir anda o his kayboluyor. Kendinizi daha dinc hissediyorsunuz. Ben boyle beslenmeye basladigimdan beri acaip dincim, huzurluyum, sabahlari yataktan ziplayarak cikiyorum ki surunurdum onceden. Kilo vermeseniz bile inanin hayat kaliteniz inanilmaz yukseliyor. Ben if+keto+karatay karisimi besleniyorum. Her gun en az 200-300 gr eksi cikiyorum. Ki sporu da oturtamadim henuz. Tansiyonunuz dusmuyor, ayilip bayilmiyorsunuz emin olabilirsiniz. Hatta bi yerde okumustum acliktan basimiz agriyor deriz ya ben hep derdim sahsen. O acliktan degil susuzluktanmis mesela. Evet dogru duzgun su icmezdim. Migrenim var benim. Ayda 1-2 paket agri kesici tuketiyordum icmedigim gun olmazdi. Tam anlamiyla gecen haftadan beri dogru duzgun uyguluyorum ama ondan oncesinde de yarim yamalak yapiyordum. Hic migren atagim olmadi bu surecte. Aclik deyince herkes urperiyor, gozu korkuyor. Bunu kendinize verdiginiz bir armagan gibi dusunun. Vucudunuzu dinliyorsunuz o surecte, kendini tamir etmesine musaade ediyorsunuz. Bunca zamandir vucudumuza tek yaptirdigimiz is sindirim. O kadar bozduk ki onu bile beceremez oldu artik. Mental olarak kendinizi buna hazirlamadan kesinlikle baslamayin tabii ki. Bunu hizli kilo vereyim diye de yapmayin. Bunu yasam sekli olarak benimseyecek sekilde baslayin. Ben hayatimin sonuna kadar bu sekilde yasayabilirim. Hic olmadigim kadar iyi hissediyorum kendimi. Hepinizin bunu hissetmesini gercekten cok isterim. Bu anlatilamaz, yasayarak gorulecek bisey.

Herkese merhaba.
Ben de aslinda if yapmak istiyorum acaba icecekler serbest mi? Mesela ben aksam yemek yemek istemiyorum zaten de iyi gelmiyor bana. Ama mesela bir kahve, ayran, soda vs icilebilir mi?
Cevap verildi mi goremedim bir anda hic olmadigi kadar mesaj geldi buraya :) sen de o zaman sabah kahvaltisi ogle yemegi seklinde yapar, orucuna baslarsin ertesi gun kahvalti saatine kadar. Cay, bitki caylari, sade kahve (sekersiz tabii ki), maden suyu ve su tuketebilirsin. fakat sut, ayran vs gibi seyleri sadece serbest zaman diliminde tuketebilirsin.

Günde bir kez yiyebiliyorum vakit yok diyordum.. üç gündür öğlen bunu yiyorum(hiç yememiştim daha önce) kalorisi bir öğün yemek gibi ama yararlarını Okuduğumda inanamadım.. Tadıda hoşuma gitti benim , üstelik akşama kadar tok tutuyor beni..akşamda salata yanında protein..ah ah o kadar özeniyorumki şu aktifliğinize sitede , süpersiniz ❤️ 0CE00098-DB77-4E33-95D3-1E16470929CE.jpeg

Ben de pazartesiden beri yapıyorum bunu. Bildirim gelmesi isabet oldu gerçekten 😀 ama kilo verebileceğine inanmıyorum :KK43: çünkü 1 buçuk ay denemiştim karantina sürecinde, şimdiki kadar katı yapmamıştım ama hiç kilo verememistim. O yüzden motivasyonum ve inancım düşük, moralim bozuk 😔
Bence bir şans vermelisin tekrardan. Bu grup sayesinde motive olabilirsin. Akşam bildirim yapıp gün içinde neler yediğini yazarsan yorum yaparız destek oluruz. 1 hafta denemeni öneririm. Bende insülün direnci var, tsh yüksekliği var ona rağmen 1 haftada 1.5 kg gitti
Ben daha öncede yapmıştım bu diyeti 72.5 dan 57 ye düşmüştüm 3 ayda yani ısrarla devam edilince sporda yapınca kesin kilo gidiyor..
Ayy darısı başıma 😂
Kızlar ben 62 kiloyum hedef 54 benimle yarısa girecek bir baba yiğit arıyorum 👻😉
Tam 10 kg fazlayım senden. Ama hepimizle yarışabilirsin burada. Pazartesi bildirim yapıcaz bakalım kaç kg gidicek. Hemen yarın başla hiç bekleme😂

X