Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar bende tek öğün beslenmek istiyorum sadece haftasonu şöyle 22 /2 saat gibi düşünüyorum 24 saat zor sanki .
Kahvaltımı 12 gibi yapıp ama güzel bol proteinli 2 de bir semizotlü cevizli yoğurtlu salata yiyip günü kapatmak istiyorum
Sizce sağlıklı olur mu çünkü pazartesi yine 8 /16 düzenine döneceğim

Kızlar bende tek öğün beslenmek istiyorum sadece haftasonu şöyle 22 /2 saat gibi düşünüyorum 24 saat zor sanki .
Kahvaltımı 12 gibi yapıp ama güzel bol proteinli 2 de bir semizotlü cevizli yoğurtlu salata yiyip günü kapatmak istiyorum
KızZzzzz küçük bebelerle nasıl yapacan🤔🤔🤔

KızZzzzz küçük bebelerle nasıl yapacan🤔🤔🤔
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya kocaya ait olacaklar yedirme alt değiştirme benimki beceriklidir uyutur yedirir alt değiştirir en azından açlığı bi 18 19 saat yapsam fena olmaz dimi benim açlık en fazla bugün oldu 17 saat ve gayet rahattim

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı varya kocaya ait olacaklar yedirme alt değiştirme benimki beceriklidir uyutur yedirir alt değiştirir en azından açlığı bi 18 19 saat yapsam fena olmaz dimi benim açlık en fazla bugün oldu 17 saat ve gayet rahattim
Hımmmmmm enişte becerikli o zaman👏👏👏
Tabi mesela akşamı 4 gibi yesen ertesi günde 12 de yesen 20 saat yapmış olur rahat olursun o zaman👍👍👍👍

Bence gayet sağlıklı da işte bu konuda eğitmek lazım kendi irademizi
Bir deney olur bence denersin tecrübeni yazarsın

Merhabaaaa 🤗🤗 mesai bitse de eve gitsek yemek yesek 😁
Bugun ki menum;
Sabah uyanir uyanmaz sade kahve (hic sasmaz bu. istisnasiz her gun icerim ama diyete basladigimdan beri cay bardagi ile iciyorum sabah sabah bos mideye cok yuklenmeyeyim diye)
10:00 1 kahve ya da yesilcay iciyorum. Bugun limonlu naneli yesil cay ictim.
12:00 tam bugday unlu ekmekten kasarli tost, limonlu naneli yesil cay.
15:15 sade kahve
18:30 gibi yerim. Canim acayip makarna cekiyor, ton baligiyla yesillikle suslenmis. Ben de nefsim korelsin diye tersini yapcam. Bol yesillikli ton balikli salata yapip icine bir iki avuc kadar kepek makarna atacagim bugun 🤭
Bu saate kadar 4 lt su ictim. Bu kadar cok icmezdim bugun ne oldu bilmiyorum.🤷‍♀️

Merhabaaaa 🤗🤗 mesai bitse de eve gitsek yemek yesek 😁
Bugun ki menum;
Sabah uyanir uyanmaz sade kahve (hic sasmaz bu. istisnasiz her gun icerim ama diyete basladigimdan beri cay bardagi ile iciyorum sabah sabah bos mideye cok yuklenmeyeyim diye)
10:00 1 kahve ya da yesilcay iciyorum. Bugun limonlu naneli yesil cay ictim.
12:00 tam bugday unlu ekmekten kasarli tost, limonlu naneli yesil cay.
15:15 sade kahve
18:30 gibi yerim. Canim acayip makarna cekiyor, ton baligiyla yesillikle suslenmis. Ben de nefsim korelsin diye tersini yapcam. Bol yesillikli ton balikli salata yapip icine bir iki avuc kadar kepek makarna atacagim bugun 🤭
Bu saate kadar 4 lt su ictim. Bu kadar cok icmezdim bugun ne oldu bilmiyorum.🤷‍♀️
afiyet olsun iyi menü 👏
Bugün erken kapattım yeme işini geçte baslamistim😍😍
1 tabak kabak yemeği
1 kaşe yoğurt
1 tane zeytinyağlı patlıcan dolması
Afiyet olsun iyi menü 👏
Bende yazayım bugün bende biraz erken kapattım

Dedim ya aksam eve gelince tartiliyorum hemen diye. Mesela sabah 74.6 idim simdi gelir gelmez tartildim 74.7 ciktim. Uslu bi kiz olmusum bugun demek ki :) gonul rahatligiyla aksam yemegimi yiyebilirim. Ilk defa bu kadar az fark cikti. Yarin sabahki sonucu heyecanla bekliyorum :)

25 Haziran 18/6 menü
12.30 : 8 yeşil zeytin, 1 hindi füme fit jambon, 1 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik çay ( bugün kahvaltım değişiklik oldu )
17.30: 1 tabak etli kurufasulye, yoğurt
Çay,kahve, yeşil çay, su aralarda
7 kilometre yürüdüm

Dedim ya aksam eve gelince tartiliyorum hemen diye. Mesela sabah 74.6 idim simdi gelir gelmez tartildim 74.7 ciktim. Uslu bi kiz olmusum bugun demek ki :) gonul rahatligiyla aksam yemegimi yiyebilirim. Ilk defa bu kadar az fark cikti. Yarin sabahki sonucu heyecanla bekliyorum :)
Ay kesin vermişsin o zaman 🤩

Ay kesin vermişsin o zaman 🤩
Insallah :) bu ton balikli salatali kepekli makarna ile suslu yemegim de guzel oldu tavsiye ederim. 1 su bardagi 75gr cig makarna ise gercekten 265 kalori civari. Hassas tarti da almak gerek mutfaga galiba. :) 1 su bardagi da yarin ogle yemegi icin hasladim is yerinde yogurtla yerim. Kuru fasulye pilav ve tatli var is yerinde. Evden goturcem o yuzden yine. Bir gun onceden listeye bakiyorum artik. Ona gore evden goturuyorum ya da is yerinde yiyorum. Yemek planini onceden yapinca kacamak riski oldukca azaliyor benim icin en azindan. karar vermeyince onceden onu mu yesem bunu mu yesem derken hem vakit geciyor hem de her seye gonlum kayiyor :)

Mrb arkadaşlar birkac sorum olacak
1- Ben calıstığımdan dolayı kahvaltıyı öğlen saat 12:00 de yapıyorum aksam yemeğinde en gec 19 gibi yiyorum taaa ertesi sabah saat 12:00 ye kadar bişey yemiyorum
2 - 19:00 dan sonra su içebilir miyim yoksa bildiğimiz oruç mu tutacağım?
Teşekkürler

Selam
Bu grupdan bana bildirim gelmiyor acaba neden bilen var mi?

Dun 18 saat aclik sonrasi
Karabugdayli Cacik
2 mucver
3 tam Ceviz

Su 2 L

Bugun 24 saat IF yaptim

Ton tabanli pizza yedim
3L su icildi
18bin adim atildi

Mrb arkadaşlar birkac sorum olacak
1- Ben calıstığımdan dolayı kahvaltıyı öğlen saat 12:00 de yapıyorum aksam yemeğinde en gec 19 gibi yiyorum taaa ertesi sabah saat 12:00 ye kadar bişey yemiyorum
2 - 19:00 dan sonra su içebilir miyim yoksa bildiğimiz oruç mu tutacağım?
Teşekkürler
Selam hayır oruç yemek ve süt ürünü ( ayran vs) i19 sonrası su çay kahve(sütsüz) yeşil çay Form çay maden suyu vs gibi Şeyleri içebilirsin
Selam
Bu grupdan bana bildirim gelmiyor acaba neden bilen var mi?

Dun 18 saat aclik sonrasi
Karabugdayli Cacik
2 mucver
3 tam Ceviz

Su 2 L

Bugun 24 saat IF yaptim

Ton tabanli pizza yedim
3L su icildi
18bin adim atildi
selam canım bildirim ayarları konusunda hiç Bilgim yok
Omad mi yapıyorsun ?

Selam hayır oruç yemek ve süt ürünü ( ayran vs) i19 sonrası su çay kahve(sütsüz) yeşil çay Form çay maden suyu vs gibi Şeyleri içebilirsin

selam canım bildirim ayarları konusunda hiç Bilgim yok
Omad mi yapıyorsun ?

Deniyorum. Aslinda zorlanmiyorum. Cok olmadi 4 gunluk su orucu yapmistim. Ondan sonra daha kolay oldu sureyi uzatmak

X