- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.401
Aynı ben iştesusamiyorum ve ictigimi de kendimi zorlayarak içiyorum..burada sizlerin uyarı ve yorumlariyla cogalticam inş
hadi inş canim.ben 4 kiloya da fitimHedefimiz ayni bende bu ay sonunda 69.9 gormeyi istiyorum . Hani 6 olsun artik diye
hadi inş canim.ben 4 kiloya da fitim
gecen ay o kadar aç kalmaya 1 kilo gitti ya ondan sonra tırsıyorum.
6 lari elbet görucez.burdan ayrilmicaz ki.
youtubeden ayşe tuğba şengelin diyette yanlik bilinenler videosunu izledim.dun gece.
çok mantikli geldi.bence senin de ihtiyacin olan bilgiler var.izlemeni tavsiye ederim.
evet bende 12 'de çıkıyorum eve yürüyerek geliyorum 1 buçuk da falan evde oluyorum sonra iş güç yemek çocuk ihmal ediyorum ama bugün kiricam bu zinciriİlk zamanlar su içmeyi hatırlatan uygulamalardan kullanıyordum. Saat başı hatırlatıyor, o zaman bir bardak su içiyordum. Şimdi ise üç bardak su kapasitesine sahip sevdiğim bir bardağım var. Sürekli evin içinde ben nereye o oraya. Fakat hala dışarı çıkınca su içmeyi ihmal ediyorum. Umumi tuvaletleri kullanmak istemiyorum. Evdeyken 2-3 litre oluyor ama dışarıdaysam o gün malesef aynı durum olmuyor.
Bugün ilk isim 3 lt lik suyumu hazırlayıp tezgaha koymak olacak..malum mutfakta yaşıyor gibiyim iş güç hep orada oluncaBen mutfagin hemen girisine 2 tane 1.5 lt lik su koydum bide bardak her canim bisi istediginde yada mutfakta isim oldugunda girerken bi bardak iciyorum gunde 3 lt icmis oluyorum bu sekildenormalde bende cok su icmezdim ama icmek gerekiyo iste
hic merak etme verirsin.bu hafta daha dikkatlisin.suyunu da arttirdin zaten.illaki faydasini göreceksin.Sen 1 Kilo vermissin benden kac haftadir 1 gr bile gitmediizlerim tabiki videoyu da. Valla bu hafta 1 Kilo eksi goruyum cok iyi gelecek bana . Hem psikolojik hemde bedensel olarak
hic merak etme verirsin.bu hafta daha dikkatlisin.suyunu da arttirdin zaten.illaki faydasini göreceksin.
ayda 1 kilo çok degil ki.sevinecek bisey de değil.dusünsene 1 ay boyunca nelere hayir diyoruz.kac gece ac yatiyoruz.yürüyüş yorgunluk üstüne cabasi.1 kilo hakaret bence.
senin durumun da kötüydü tabi.
millet haftada 2 3 kilo veriyor.3 ay icinde bütün kilolar gidiyor.bizim aksiliğimiz cok bacim.
ben ayda 2 kere yumurtlama ve reglden sisiyorum.üstüne sürekli bi kabızlik.1 kilo veriyorum.2 kilo aliyorum haftaya.
bu hafta basindan beri +1 dim.
kac gündür wc ye gitmedim.
tak etti bu sabah canima.ac karnina açlik otu kaynattim ictim.az evvel ciktim.ama o da yediklerime nazaran az.
depo ediyoruz herseyi.
Ben de aynıyım arkadaşım o kadar moralim bozuk ki tamam yapacağım bu değer diyorum ama akşam olunca evde ne varda canım istemese de yiyorum resmen kusana kadar psikolojim bozuk sanırım ama hiç mutlu değilim kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki...günaydın herkese ben tartılmaya korkuyorum tartı fobim oldu resmen ya bende bugun akşam itibari ile uzun oruç yapacağım kaç saat giderse artık tek öğün besleniyorum ondada çok yiyorum psikolojik açlık oluşmaya başladı akşam evde can sıkıntıısndan ne varsa yiyorum.
dün akşam mantı yedim,üstüne çikolata yedim,üstüne peynir ekmek yedim üstüne tarhana hiç birini canım istediği için değil sadece sıkıntıdan yedim kendime nasıl geleceğim ben ya hergün gündüz tamam bugün başladım diyorum yemiyorum akşam eve gidince bunalım çöküyor başlıyorum yemeye
hadi ins canim.eksi olmak demek yeniden kilo vermeye baslicaksin demek.birakma bak ne güzel gidiyorsun.pazartesiye kadar sıkı tut.1 gecede 1.5 Kilo artig gegen gun . Biliyorum o odem ama bazen odemi de atamiyorum. Galiba kendimizi de sartliyoruz biraz. 2 gundur bende cozdum gibi tuvalet sorununu ama . Dedigin gibi bende Form cayi icmeden cikamiyorum tuvalete . Baslangicta bende cok guzel kili veriyodum ama sonra bi vucudum durdu . Anlamadim 1 1.5 aydir dogru duzgun Kilo veremedim . Artik motivasyon falan kalmamisti . Bu sabah 200 gr eksik gorunce bi sevindim . Pazartesi eksi olacak insallah .
hadi ins canim.eksi olmak demek yeniden kilo vermeye baslicaksin demek.birakma bak ne güzel gidiyorsun.pazartesiye kadar sıkı tut.
basta cok gidiyor sonra yavasliyor ama olsun.
ara sira durabiliriz kacamak yapabiliriz bu bile kilo yapmaz.devam ettikçe birakmadikca son kilolar da bizde durmicak inan.
ben artik bian evvel kilomu vereyim derdinde degilim.giderse gider o ayri.
ama artik ben kendimi, aliskanliklarimi, yediklerimin miktarinin azalmasini ve hayatima yaymayı düsünüyorum.
eskisi gibi yemek istemiyorum.midem de küculdü heralde.
tıkabasa yedigim günleri hatirliyorum.amaçsizca yiyordum.biri bitince ötekine geciyordum.sonra yine mutfaga.artik tadı da kalmiyordu.cöplük gibi oluyordu ağzim.
mutlu muydum?hayir.aksine kendimden nefret ediyordum.aynaya bakip kendimi taniyamiyordum.yatana kadar kusacak kadar yiyordum.hatta bikac kere istifra ettim cok yemekten.afedersin açik olacak ama bunlari yazmaliyim.
bi gün karin pisirdik.yedim. ustüne tatli cikolata cips kola yetmezmis gibi bolca karpuz yedim.o gece midem davul gibi oldu.
lavaboya gittim.inanir misin cikardıklarim 10 kiloluk helkeyi doldurur.
ben ne yapiyorum kendime dedim.mide dayanir mi bu kadar yüke?
tabi akillanmadim sonraki günler ve yillar yine ayni seyleri yaptim akillanmadim.
taki gecen seneye kadar.artik boynumun etinden yatarken boğuluyordum.kilo artisiyla birlikte horlamaya da baslamistim.ayaklarim desen 42 numaraya cikmisti.en son ne zaman bi ayakkabicidan ayakkabi aldigimi hatirlamiyorum.
kiyafet desen zaten magazalara bile girmiyordum.internetten büyük beden aliyorduk.pantolonlar zaten olmuyordu.56 beden bile dar oluyordu.bundan büyük de yok zaten.
ben artik o eski halimi istemiyorum.
simdi ac kaliyoruz ama tek eksimiz bu.
şişman olunca bi sürü eksisi var.ayrica yediklerimiz de bi süre sonra mutlu etmiyor zaten.
simdi sen bu kiloda dursan bile eskisinden iyidir.bu bile senin motive olmana mutlu olmana yeter.
Açım! Hemde anlatamayacağım kadar.. gözüm aç, beynim aç, midem aç!
Doy mu yo rummm
Yine geceleri açlıktan kıvranarak uyanıyorum, sabah kalktığımda bacaklarım titriyor açım die.18/6 yaptığım beslenmeyi, 14/10 yapıyorum, galiba onuda laf olsun diye yapıyorum , çünkü yeme bölümünde kaç öğün yiyorum sayamıyorum bile..
ne smoothies kesiyor tatlı krizimi, ne hurma, ne tarçın
Zıvanadan çıktım yani
Günah çıkartır gibi uzun uzun yazdım töbe töbe
Pazartesi bildirimine hazırlıyorum herkesi