Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugunku menu
Kahvalti da 2 haslanmis yumurta 2 dilim kasar 1 dilim kizarmis ekmek labne peynir salatalik ceviz ve 2 dilim ananas yedim
Aksam yemegi de sebze corbasi ve bi kase yogurt olacak zaten belli .
Bugunde 3 lt su hedefim var . Omzumun agrisi gecti biraz leslie sonrasi chloe yapmayi planliyorum . Bide bu sabah cok daha rahat uyandim . Galiba su icmenin faydasi 2 gun ust uste 3 lt su icinde vucut yasadigini hatirladi

Aynı ben işte susamiyorum ve ictigimi de kendimi zorlayarak içiyorum..burada sizlerin uyarı ve yorumlariyla cogalticam inş

Ben mutfagin hemen girisine 2 tane 1.5 lt lik su koydum bide bardak her canim bisi istediginde yada mutfakta isim oldugunda girerken bi bardak iciyorum gunde 3 lt icmis oluyorum bu sekilde normalde bende cok su icmezdim ama icmek gerekiyo iste

Bayanlar merhaba
ben uzun süre kayıptım çoook özür diliyorum kişisel yoğunluğumdan ve iş sıkıntılarımdan dolayı ne diyet yapabildim nede buraya yazabildim
Baktım artık zamanı geldi sil baştan başlıyorum bu gün işe yanımda yemeğimi getirdim ve akşam yemeğini işte yiyip bu günü erken kapatıcam inşallah
güncel kiloma bakmaya gücüm yok resmen
Spora yürüyüş yapmaya vaktim yok bu sıralar sene sonuna kadarda böyle gidicek gibi, evde spora başlıyorum leslie falan yapıcam hiç yoktan artı hareketlenme eklenir hayatıma
Ebru şallının dı sanırım kürünü deneyen var mı bal sirke karanfille olan acaba onuda yapsam mı diyorum baya yağ yakıyormuş deneyip memnun kalan var mı

Hedefimiz ayni bende bu ay sonunda 69.9 gormeyi istiyorum . Hani 6 olsun artik diye
hadi inş canim.ben 4 kiloya da fitim
gecen ay o kadar aç kalmaya 1 kilo gitti ya ondan sonra tırsıyorum.
6 lari elbet görucez.burdan ayrilmicaz ki.
youtubeden ayşe tuğba şengelin diyette yanlik bilinenler videosunu izledim.dun gece.
çok mantikli geldi.bence senin de ihtiyacin olan bilgiler var.izlemeni tavsiye ederim.

Sen 1 Kilo vermissin benden kac haftadir 1 gr bile gitmedi izlerim tabiki videoyu da. Valla bu hafta 1 Kilo eksi goruyum cok iyi gelecek bana . Hem psikolojik hemde bedensel olarak

Selam kızlar
Nasılsınız bir merhaba diyeyim dedim dışarıdayım yoğunluğum çok bu ara elim şehirdışında her şey bana kaldı o sebeple çok giremedim bugün de buralarda olamayacağım
Hepinizi öpüyorum sevgilerle

bıgün planladığım menüyü yazıp kaçayım
Tek öğün saat 16.30 civarı ancak olur herhalde

4 Tavuk baget Salata cacık planlıyorum
Yürüyüş imkanı yok bugün

evet bende 12 'de çıkıyorum eve yürüyerek geliyorum 1 buçuk da falan evde oluyorum sonra iş güç yemek çocuk ihmal ediyorum ama bugün kiricam bu zinciri
Ben mutfagin hemen girisine 2 tane 1.5 lt lik su koydum bide bardak her canim bisi istediginde yada mutfakta isim oldugunda girerken bi bardak iciyorum gunde 3 lt icmis oluyorum bu sekilde normalde bende cok su icmezdim ama icmek gerekiyo iste
Bugün ilk isim 3 lt lik suyumu hazırlayıp tezgaha koymak olacak..malum mutfakta yaşıyor gibiyim iş güç hep orada olunca

Bugünkü menüm

Domates çorbası, ızgara köfte - öğlen yemegi
Akşam yemeği: Kuru fasülye, salata.

Arada muhtelif miktarlarda su, kahve, yeşilçay :)

reglime 3-4 günüm var. Hunharca şişmiş vaziyetteyim. Bi olsam da huzur bulsam..

Sen 1 Kilo vermissin benden kac haftadir 1 gr bile gitmedi izlerim tabiki videoyu da. Valla bu hafta 1 Kilo eksi goruyum cok iyi gelecek bana . Hem psikolojik hemde bedensel olarak
hic merak etme verirsin.bu hafta daha dikkatlisin.suyunu da arttirdin zaten.illaki faydasini göreceksin.
ayda 1 kilo çok degil ki.sevinecek bisey de değil.dusünsene 1 ay boyunca nelere hayir diyoruz.kac gece ac yatiyoruz.yürüyüş yorgunluk üstüne cabasi.1 kilo hakaret bence.
senin durumun da kötüydü tabi.
millet haftada 2 3 kilo veriyor.3 ay icinde bütün kilolar gidiyor.bizim aksiliğimiz cok bacim.
ben ayda 2 kere yumurtlama ve reglden sisiyorum.üstüne sürekli bi kabızlik.1 kilo veriyorum.2 kilo aliyorum haftaya.
bu hafta basindan beri +1 dim.
kac gündür wc ye gitmedim.
tak etti bu sabah canima.ac karnina açlik otu kaynattim ictim.az evvel ciktim.ama o da yediklerime nazaran az.
depo ediyoruz herseyi.

unutmadan bugünku menümu de yazayim.
saat 13 de 1 avuç tuzsuz leblebi
2 dilim islak kek
saat 14 de
1 tabak yüksük çorbasi
bolca su ve çay

Merhaba bende 5 temmuzdan beri yapıyorum 77.6 ile basladım buraya kayıtlı değilim ama hergun mutlaka girip sizden motive olmamı sağlıyorum 66 kiloda neredeyse 3 haftaya yakın kaldım baslarda çok motiveydim ama arada kacamaklarım oldu 8 gün kadar hiç uymadım ne yemeye ne saate dikkat ettm ama tartıda artı çıkmadım ben bekarken 1.70 boy 49 kiloydum yani çok kilo geçmişim yok en kilolu halim 77.6 hamilelik dışında suanda reglimn son 2 gunu olmama ragmen tartıda 64.3 çıkıyorum ve hiç spor yapmadan gerçekten yaptığım if karsılığını alıyrm sürekli eski olmayan kıyafetlerimi giyip motive edyrm kendimi eşimde çok destek oluo maddi manevi istedgm kiloya çok yaklaştım neyse çok konustm demem o ki asla pes etmeyn sadece açlık sürenizi değiştirin ben çoğu zman 20/4 - 22/2 yapıyorm çokta rahatım vücudunuzu şaşırtın vucut Bi süre sonra tek düze alışıo emin olun tartıda eksi görceksnz hepinize çok tesekkür edermm bana farkında olmadan çok destek oluyorsunuz yazdıklarınızla inşşş herkes emeğinin karsıılığını alırsınız

1 gecede 1.5 Kilo artig gegen gun . Biliyorum o odem ama bazen odemi de atamiyorum. Galiba kendimizi de sartliyoruz biraz. 2 gundur bende cozdum gibi tuvalet sorununu ama . Dedigin gibi bende Form cayi icmeden cikamiyorum tuvalete . Baslangicta bende cok guzel kili veriyodum ama sonra bi vucudum durdu . Anlamadim 1 1.5 aydir dogru duzgun Kilo veremedim . Artik motivasyon falan kalmamisti . Bu sabah 200 gr eksik gorunce bi sevindim . Pazartesi eksi olacak insallah .

Ben de aynıyım arkadaşım o kadar moralim bozuk ki tamam yapacağım bu değer diyorum ama akşam olunca evde ne varda canım istemese de yiyorum resmen kusana kadar psikolojim bozuk sanırım ama hiç mutlu değilim kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki...

Açım! Hemde anlatamayacağım kadar.. gözüm aç, beynim aç, midem aç!
Doy mu yo rummm
Yine geceleri açlıktan kıvranarak uyanıyorum, sabah kalktığımda bacaklarım titriyor açım die.18/6 yaptığım beslenmeyi, 14/10 yapıyorum, galiba onuda laf olsun diye yapıyorum , çünkü yeme bölümünde kaç öğün yiyorum sayamıyorum bile..
ne smoothies kesiyor tatlı krizimi, ne hurma, ne tarçın
Zıvanadan çıktım yani
Günah çıkartır gibi uzun uzun yazdım töbe töbe
Pazartesi bildirimine hazırlıyorum herkesi

hadi ins canim.eksi olmak demek yeniden kilo vermeye baslicaksin demek.birakma bak ne güzel gidiyorsun.pazartesiye kadar sıkı tut.
basta cok gidiyor sonra yavasliyor ama olsun.
ara sira durabiliriz kacamak yapabiliriz bu bile kilo yapmaz.devam ettikçe birakmadikca son kilolar da bizde durmicak inan.
ben artik bian evvel kilomu vereyim derdinde degilim.giderse gider o ayri.
ama artik ben kendimi, aliskanliklarimi, yediklerimin miktarinin azalmasini ve hayatima yaymayı düsünüyorum.
eskisi gibi yemek istemiyorum.midem de küculdü heralde.
tıkabasa yedigim günleri hatirliyorum.amaçsizca yiyordum.biri bitince ötekine geciyordum.sonra yine mutfaga.artik tadı da kalmiyordu.cöplük gibi oluyordu ağzim.
mutlu muydum?hayir.aksine kendimden nefret ediyordum.aynaya bakip kendimi taniyamiyordum.yatana kadar kusacak kadar yiyordum.hatta bikac kere istifra ettim cok yemekten.afedersin açik olacak ama bunlari yazmaliyim.
bi gün karin pisirdik.yedim. ustüne tatli cikolata cips kola yetmezmis gibi bolca karpuz yedim.o gece midem davul gibi oldu.
lavaboya gittim.inanir misin cikardıklarim 10 kiloluk helkeyi doldurur.
ben ne yapiyorum kendime dedim.mide dayanir mi bu kadar yüke?
tabi akillanmadim sonraki günler ve yillar yine ayni seyleri yaptim akillanmadim.
taki gecen seneye kadar.artik boynumun etinden yatarken boğuluyordum.kilo artisiyla birlikte horlamaya da baslamistim.ayaklarim desen 42 numaraya cikmisti.en son ne zaman bi ayakkabicidan ayakkabi aldigimi hatirlamiyorum.
kiyafet desen zaten magazalara bile girmiyordum.internetten büyük beden aliyorduk.pantolonlar zaten olmuyordu.56 beden bile dar oluyordu.bundan büyük de yok zaten.
ben artik o eski halimi istemiyorum.
simdi ac kaliyoruz ama tek eksimiz bu.
şişman olunca bi sürü eksisi var.ayrica yediklerimiz de bi süre sonra mutlu etmiyor zaten.
simdi sen bu kiloda dursan bile eskisinden iyidir.bu bile senin motive olmana mutlu olmana yeter.

Cok cok haklisin. Bende senden farkli degildim iyiki hayatimin baska bi yerinde tanisip arkadas olmadik yoksa agir yasamlarda izlerdik heralde kendimizi ama bu Kilo da da mutlu degilim evet ilk inince mutlu oldum ama 1 ay takilinca mutsuzluk geri geldi . Cunku hala kiloluyum . Cok sukur koruyabildim bu surecte Kilo almadim. Evet yedim bi cok kere oruc gunlerine uymadim ama geri almadim o kiloyu . Simdi eksiye dusmesi sevindirdi tabi beni . Aliskanliklarimin degistigini de bu surecte fark ettim . Yiyodum evet ama onceki gibi ekmek kizartma fast food falan degil . Canim istiyo muydu hayir . Sanirim onu asilayabildim beynime .

Psikolojik aclik o . Bende de oluyodu . Ac degilim de kendine su ic durdur kendini . Silkele kendini ayna karsisina gec aclik yok rocky de . Bi sekilde durdurmalisin kendini yoksa pazartesi goz yasi pazartesi huzun var yapma bunu pazartesiye , pazartesinin sucu ne yazik degil mi ona ha degil mi

Iyi aksamlar..
Tek öğün yedim bugün
18:30 19:30 arası yedim ve bitirdim günü
2 kasık taze fasulye
4-5 mücver
2-3 çatal fırın makarna
Boll ezme salata

Yarim saat sonra şekersiz türk kahvesi 4 bitter draje
2 lt su.. 7 km falan yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…