Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kerevizi çok severim. Denicem dediğin gibi tadı da güzeldir bence. Hep sevdiğim şeyler var içinde

Aynen tadi da cok guzel bence gerce kocam bey begenmedi ama o genel olarak sebze sevmiyo . Ben bide bol limon ve acili yaptim . metabolizmam hizlansin diye . Olsaydi birazda zerdecal koycaktim ama bitmis

Bugunku menu Sabah 3 dilim ananas 2 ceviz 1 salatalik
yemek yaparken 2 kasik taze fasulye yedim ince bi dilim ekmekle
son ogunumde 1 saat icinde sebze corbasi ve 1 dilim ekmek olacak . 1.5 lt su ictim 1.5 lt lik bi sisem daha var yatana kadar onu da icicem insallah . Yesilcay kahve ve yatmadan bi Form cayi icerim . Spor icinde 1 tane leslie videosu yaptim sadece cunku sag omzum tutulmus daha fazla spor yapcak gucum yoktu malesef

Aynen tadi da cok guzel bence gerce kocam bey begenmedi ama o genel olarak sebze sevmiyo . Ben bide bol limon ve acili yaptim . metabolizmam hizlansin diye . Olsaydi birazda zerdecal koycaktim ama bitmis
Ayy tam sağlık çorbası olmuş, tek öğün besleniyorum ya akşam için süper Erkekler genel olarak sebzeci olmuyorlar pek, gerçi kırmızı eti sevmiyorum da dersem yalan olur ama benim blenderım yok çorba için.. Smoothie makinem var onda da olmaz , artık yaparsam diri yemek zorundayım.

Teşekkür ederim ürünleri temin ettikten sonra sizin dediğiniz şekilde uygulayacağım. :))

Teşekkür ederim cnaım kaptanım.

Kendine zaman hedefi koydun mu ? Atiyorum 3 ay icinde 10 Kilo vercem gibi .
uzun vadede degil.ama bu ay icin bi hedefim var.bu ay sonu 70 kiloya düsmeyi düsunüyorum.dusmezsem de plânlar yeniden sekillenir.
kendimi kıskaca alıp şu zamana kadar bitsin artik bu diyet diye düsünmek istemiyorum.strese girerim.
bu arada simdi kiş geliyor.herkes de bi canlilik olucak.herkes yaza fit girelim diye bi heyecan olacak.ben iste o heyecani seviyorum.
yaza kadar yine buradayiz.istedigimiz kiloya ulasinca da koruma yapariz burda.
Çok incelmiş. Küçük beden bir iki birşey olsun elinde, insan şevkleniyor.
saol canim.epey inceldi.
elimde kücuk hicbisey yok.önceki kiyafetlerimi de hep verdim.ben elimde kiyafet tutamiyorum.olmayinca illa kalkacak.simdi alirsam olmazsa onu da veririm.bekletemiyorum.sanki sırtımda tasiyorum

Ben 10 sene önce aldığım pantolonu tutuyorum, hayatımda en ince oldugum dönemde giymiştim, geçen ay girdim mesela içine. Hep aklımın köşesinde duruyor o pantolon,kilo alınca, ona girmem lazım diye. Verme sürecinde de hep deniyorum:)

ne güzel.icine girebilmek.demekki epey inceldin sende.
ben niye böyleyim ya.bekarligi bırak evlendikten sonra aldigim kiyafetleri bile verdim.sanirim tarz degistiriyorum sürekli.bide eskiden kotlar düsük beldi.simdi yüksek giyiyorum.ondan galiba.
bu arada simdi lcw de kac beden giyiyorsun?beden /boy olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…