Kızlar merhaba, ben de sizi takip etmeye basladim. Baktım da ne garip geldi... Ben altmış kiloyken keşke kirsam su altmışi diyordum. Şimdi 58 kiloyum ve aynaya bakıp mutsuz oluyorum. Nankörlük mu desem bilemedim.. hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim.. ama bir zaman sonra nasil dayatılan bir güzellik algısı varsa insan kendini beğenmiyor galiba. Üç yaşında ve üç aylık oğlum var ve göbeğim çok çok gözüme batiyor hala kocaman
( giydiklerimi begenmiyorum. Dediğiniz gibi bir şey yesek hep suçluluk. Hayır sonra yine yiyorum
yani doyunca bıraksam ve abur cubur u bıraksam çözülecek her şey.. bu arada ben de geçen yaz bu kilo döngümu aralıklı oruç ile kırmıştım. Ve kendimi olabildiğince aç birakiyordum yiyebildigim zamanlarda ama canım ne isterse onu yiyordum. Mesela yemek yerine pasta ya da cips falan yediğimi bilirim. Sevdiğim şeylerden uzak kalma düşüncesi beni geri çekiyir:) bir de tek çocuk ve covid yoktu ya spor yapmaktan hiç hoşlanmam o yuzden sürekli oğlumu gezmeye parka falan götürurdum spor niyetine, buyuk oğlum çok hareketli. Simdi emzirme dönemi olduğu icin yiyorum ama abartiyorum sütü en çok sunyapwr inancım yok ya bence yemeyince Süt olmuyor
inşallah emziren anneler vardır burada da bana fikir verir. Eğer kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum