Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bu saate kadar 1 buxuk litre çok az. Sabah uyanınca yarım litre tavsşye ederim ya da bir lt. Bi de katı Sıvı ayrımı tavsiye ederim. Sabah aç karına 1 lt içip. Sonra kahvaltı. Kahvaltıdan 1 saat sonra suya devam şeklinde

Evet oldum olası su içme konusunda sıkıntı yaşıyorum..güne çok erken başlıyorum 6 gibi falan..ayılmak için çay kahve bitki çayı vs oluyo ders araların da suya fırsat olmuyo..Ama eve geldikten sonra cogaltmaya calisicam inş

Menüm
İf 15/9
9.45 5 tane kuru erik

12.45 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış bir tost(az kaşarli az sucuklu)

16.05 ton balıklı salata,3 tane köfte,2 bardak şekersiz kola,az biber turşusu

18.30 1 tane armut

Su bolca

Spor 1 saat tempolu

Evlilik yıldönümü idi ama pasta filan bişey yapmadım cumadan önce gerek yok
13 yıl bitti
Darısı hayırlısıyla ilerleyen yıllara inşallah

Kızlar merhaba, ben de sizi takip etmeye basladim. Baktım da ne garip geldi... Ben altmış kiloyken keşke kirsam su altmışi diyordum. Şimdi 58 kiloyum ve aynaya bakıp mutsuz oluyorum. Nankörlük mu desem bilemedim.. hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim.. ama bir zaman sonra nasil dayatılan bir güzellik algısı varsa insan kendini beğenmiyor galiba. Üç yaşında ve üç aylık oğlum var ve göbeğim çok çok gözüme batiyor hala kocaman ( giydiklerimi begenmiyorum. Dediğiniz gibi bir şey yesek hep suçluluk. Hayır sonra yine yiyorum yani doyunca bıraksam ve abur cubur u bıraksam çözülecek her şey.. bu arada ben de geçen yaz bu kilo döngümu aralıklı oruç ile kırmıştım. Ve kendimi olabildiğince aç birakiyordum yiyebildigim zamanlarda ama canım ne isterse onu yiyordum. Mesela yemek yerine pasta ya da cips falan yediğimi bilirim. Sevdiğim şeylerden uzak kalma düşüncesi beni geri çekiyir:) bir de tek çocuk ve covid yoktu ya spor yapmaktan hiç hoşlanmam o yuzden sürekli oğlumu gezmeye parka falan götürurdum spor niyetine, buyuk oğlum çok hareketli. Simdi emzirme dönemi olduğu icin yiyorum ama abartiyorum sütü en çok sunyapwr inancım yok ya bence yemeyince Süt olmuyor inşallah emziren anneler vardır burada da bana fikir verir. Eğer kabul ederseniz ben de size katılmak istiyorum

Merhaba, iyi geceler herkese :)
Akşam yemeğine kadar her şey çok güzeldi bugün.
Orucu bıraktığımda 21. saate az kalmıştı.
09.30 şekersiz türk kahvesi
15:45 yeşil biber, biraz peynir, 5 tane zeytin, bir tutam dereotu, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı reçel, 1,5 galeta.
Akşam yemeği zamanı dışarıdaydık. Hem yemek için zamanım olmadı hem de dışarıda yemek içime sinmedi, virüsten dolayı tedirgin oldum. Eve gelince,
21:30 bolca peynirli biberli, turşulu karışık salata, yarım kase yoğurt, sebze soslu makarna.
Film izlerken 3-5 tane cips yedim, yarım şişe de şarap içtim.
Bugünün böyle olmasını planlamamıştım ama 21/3 aralıklı oruca uyamadım malesef. Bunun haricinde 2,5 litre su ve 45 dakika egzersiz yaptım bugün.
Bugün yaptığım kaçamakları önümüzdeki birkaç gün telafi etmeye çalışacağım.

Yıldönümünüz kutlu olsun. Daha nice nice ailenizle birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu yıllara :)

Su içme konusunda ben de kendimi bildim bileli sıkıntı yaşıyorum. Neredeyse hiç susuzluk hissetmiyorum. Günü bir bardak suyla bitirdiğimi bilirim. Keyif alarak içmiyorum, benim için tamamen zorunluluk. Susuzluk hissi olmayınca içmek aklıma da gelmiyor. İçmek için, iki litreye tamamlamak için resmen gün içinde zorluyorum kendimi. Zamanında saat başı hatırlatıcı ayarlayıp bir bardak su içiyordum. Yarım veya bir litrelik şişeye, büyük bardağa su doldurup gözünüzün önünde tutmak da fayda sağlıyor.

Aynı ben işte susamiyorum ve ictigimi de kendimi zorlayarak içiyorum..burada sizlerin uyarı ve yorumlariyla cogalticam inş

Günaydın herkese

Bende bugün itibari ile if diyetine başladım 8/16 12:00 - 20:00 olacak şekilde planlamamı yaptım.
Çok kilom yok ama su içse yarayan ve metobolizması maalesef neredeyse hiç çalışmayan bir bünyem var.
O yüzden sürekli bir diyet ve koruma hali içerisindeyim, amacım 5 6 kilo daha vermek

Gunaydin diyetdaslarim , Nasilsiniz iyisiniz insallah , bu sabah tartildim 74.3 geldim . Sanirim ictigim 3 lt su, sebze corbasi ve yaptigim 1 leslie videosunun sonucu . Kirdim galiba takilmayi . Insallah pazartesi en az -1 Kilo olacak sekilde gelcem diye umuyorum

Hedefimiz ayni bende bu ay sonunda 69.9 gormeyi istiyorum . Hani 6 olsun artik diye

An itibariyle emzirmiyorum ama benim kendi tecrübemi anlatayım :)

Oğlum 14 aylıkken hamile kaldım kızıma, hamileliğim boyunca emzirdim oğlumu. Doğurdum hem oğlumu hem kızımı tandem emzirdim 8 ay boyunca. Aynı zamanda kızım 29 günlükken işe döndüğüm için süt sağdım stokladım ve bir kanser hastasına süt bağışı yaptım. Oğlum 30 aylıkken onu memeden kestim. Kızımı tek emzirmeye devam ettim. Yaklaşık 1 yıl kızımı 18 aylık olana kadar emzirdim. Sonrasında zatüre oldum ilaçlar yüzünden kesmek zorunda kaldım kızımı.

Bu süreçte sütüm artsın diye özel bişey yemedim. Normalde ne yiyorsam onu yedim. Bol salata ve sebze, yanında balık ya da et/köfte.

Oğlumda hamileliğimde 25 kilo aldım, 83 kilo gittim doğuma. 6 ay sonra 54 kilo olmuştum.
Kızımda ise 23 kilo alarak 79 kilo gittim doğuma, 6 ay sonra yine 54 kilo olmuştum :)

He şimdi 57-58 kiloyum ama iki yıl içinde böyle sık kilo almak vermek ve iki gebelik yıprattı vücudumu. Ben de senin gibi karnımdan çok mutsuzum. Ama beslenme ve sporla halletmeye çalışıyorum. Olduğu kadar napalım :) Önemli olan sağlık.

Diğer taraftan memelerimden de hiç hazetmiyorum. Böyle hunharca bir emzirme döneminden sonra tabi ki memeye benzemiyorlar artık :) Onlara doktorluk durumdalar, az biraz büyüsün civcivlerim onları yaptıracağım.

Ayyyy ne yazdım bee, ne dertliymişim belli değil :))

Aynı ben işte susamiyorum ve ictigimi de kendimi zorlayarak içiyorum..burada sizlerin uyarı ve yorumlariyla cogalticam inş
İlk zamanlar su içmeyi hatırlatan uygulamalardan kullanıyordum. Saat başı hatırlatıyor, o zaman bir bardak su içiyordum. Şimdi ise üç bardak su kapasitesine sahip sevdiğim bir bardağım var. Sürekli evin içinde ben nereye o oraya. Fakat hala dışarı çıkınca su içmeyi ihmal ediyorum. Umumi tuvaletleri kullanmak istemiyorum. Evdeyken 2-3 litre oluyor ama dışarıdaysam o gün malesef aynı durum olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…