Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Açım! Hemde anlatamayacağım kadar.. gözüm aç, beynim aç, midem aç! 🥺
Doy mu yo rummm
Yine geceleri açlıktan kıvranarak uyanıyorum, sabah kalktığımda bacaklarım titriyor açım die.18/6 yaptığım beslenmeyi, 14/10 yapıyorum, galiba onuda laf olsun diye yapıyorum , çünkü yeme bölümünde kaç öğün yiyorum sayamıyorum bile..
ne smoothies kesiyor tatlı krizimi, ne hurma, ne tarçın
Zıvanadan çıktım yani 🙄
Günah çıkartır gibi uzun uzun yazdım töbe töbe 😂
Pazartesi bildirimine hazırlıyorum herkesi 🙄
Ne kadar da benim bir hafta önce ki halim😬

Cok cok haklisin. Bende senden farkli degildim iyiki hayatimin baska bi yerinde tanisip arkadas olmadik yoksa agir yasamlarda izlerdik heralde kendimizi 😂 ama bu Kilo da da mutlu degilim evet ilk inince mutlu oldum ama 1 ay takilinca mutsuzluk geri geldi . Cunku hala kiloluyum . Cok sukur koruyabildim bu surecte Kilo almadim. Evet yedim bi cok kere oruc gunlerine uymadim ama geri almadim o kiloyu . Simdi eksiye dusmesi sevindirdi tabi beni . Aliskanliklarimin degistigini de bu surecte fark ettim . Yiyodum evet ama onceki gibi ekmek kizartma fast food falan degil . Canim istiyo muydu hayir . Sanirim onu asilayabildim beynime .
ne güzel işte.ilk hedefimiz kilo vermek degil.beynimize hükmetmek.ondan sonrasi corap sökügü gibi gelecek.
biz kendimizi degistirelim.kiloyu verdikten sonra koruma derdimiz de olmaz.cünkü hayat prensibimiz olacak.
biliyor musun önceden foruma girip en kisa sürede kilo verenler sok diyetler gibi basliklara bakardim.bugün bi daha forumlara bakiyordum ama farkettim ki aradigim basliklar kendini degistirme ile ilgiliydi.verilen kilolar degil düsünceler önemliydi benim icin.
hayat görüsü olgunlaşma ve sağlıklı yaşam.bu basliklar daha cok ilgimi cekiyor.
inan bana ne şok diyetler nede hızli kilo verme insani mutlu etmiyor.
sonuca hızli ulasmak tatmin etmiyor sanki beni.

İf 14/10
Menümu de vereyim 😜
6.55 2.5 haş yumurta,1 kapya ,1 yeşil biber
14.30 5 kuru erik
16.20 1 tabak kabak,1 köfte,diyet kola şekersiz
17.10 3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 kaşık chia,1 tk tarçın,1 armut

Spor 18 dk Leslie
3111 adım

hadi ins canim.eksi olmak demek yeniden kilo vermeye baslicaksin demek.birakma bak ne güzel gidiyorsun.pazartesiye kadar sıkı tut.
basta cok gidiyor sonra yavasliyor ama olsun.
ara sira durabiliriz kacamak yapabiliriz bu bile kilo yapmaz.devam ettikçe birakmadikca son kilolar da bizde durmicak inan.
ben artik bian evvel kilomu vereyim derdinde degilim.giderse gider o ayri.
ama artik ben kendimi, aliskanliklarimi, yediklerimin miktarinin azalmasini ve hayatima yaymayı düsünüyorum.
eskisi gibi yemek istemiyorum.midem de küculdü heralde.
tıkabasa yedigim günleri hatirliyorum.amaçsizca yiyordum.biri bitince ötekine geciyordum.sonra yine mutfaga.artik tadı da kalmiyordu.cöplük gibi oluyordu ağzim.
mutlu muydum?hayir.aksine kendimden nefret ediyordum.aynaya bakip kendimi taniyamiyordum.yatana kadar kusacak kadar yiyordum.hatta bikac kere istifra ettim cok yemekten.afedersin açik olacak ama bunlari yazmaliyim.
bi gün karin pisirdik.yedim. ustüne tatli cikolata cips kola yetmezmis gibi bolca karpuz yedim.o gece midem davul gibi oldu.
lavaboya gittim.inanir misin cikardıklarim 10 kiloluk helkeyi doldurur.
ben ne yapiyorum kendime dedim.mide dayanir mi bu kadar yüke?
tabi akillanmadim sonraki günler ve yillar yine ayni seyleri yaptim akillanmadim.
taki gecen seneye kadar.artik boynumun etinden yatarken boğuluyordum.kilo artisiyla birlikte horlamaya da baslamistim.ayaklarim desen 42 numaraya cikmisti.en son ne zaman bi ayakkabicidan ayakkabi aldigimi hatirlamiyorum.
kiyafet desen zaten magazalara bile girmiyordum.internetten büyük beden aliyorduk.pantolonlar zaten olmuyordu.56 beden bile dar oluyordu.bundan büyük de yok zaten.
ben artik o eski halimi istemiyorum.
simdi ac kaliyoruz ama tek eksimiz bu.
şişman olunca bi sürü eksisi var.ayrica yediklerimiz de bi süre sonra mutlu etmiyor zaten.
simdi sen bu kiloda dursan bile eskisinden iyidir.bu bile senin motive olmana mutlu olmana yeter.
Çok güzel yazmışsınız hepimizin yaşadığı şeyleri özetler nitelikte..başlarken kaç kiloydunuz profilinizde yazan 88 mi öncesi var mı.. hani ben hep o civarlarda yaşadım boyum da sizin kadar uzun değildi.. 56 bedene de hiç çıkmadım da..merak ettim simdi😊

ne güzel işte.ilk hedefimiz kilo vermek degil.beynimize hükmetmek.ondan sonrasi corap sökügü gibi gelecek.
biz kendimizi degistirelim.kiloyu verdikten sonra koruma derdimiz de olmaz.cünkü hayat prensibimiz olacak.
biliyor musun önceden foruma girip en kisa sürede kilo verenler sok diyetler gibi basliklara bakardim.bugün bi daha forumlara bakiyordum ama farkettim ki aradigim basliklar kendini degistirme ile ilgiliydi.verilen kilolar degil düsünceler önemliydi benim icin.
hayat görüsü olgunlaşma ve sağlıklı yaşam.bu basliklar daha cok ilgimi cekiyor.
inan bana ne şok diyetler nede hızli kilo verme insani mutlu etmiyor.
sonuca hızli ulasmak tatmin etmiyor sanki beni.

Cunku biliyoruz ki hizli ulastigimiz sonuc 3 ay olmadan daha beter bi hal alacak 😂 en azinda bende hep oyle oldu 3 verdim 5 aldim 5 verdim 9 aldim 9 verdim 15 aldim 😂 anam bi baktim 90 Kilo olmusum 😂😂😂

Çok güzel yazmışsınız hepimizin yaşadığı şeyleri özetler nitelikte..başlarken kaç kiloydunuz profilinizde yazan 88 mi öncesi var mı.. hani ben hep o civarlarda yaşadım boyum da sizin kadar uzun değildi.. 56 bedene de hiç çıkmadım da..merak ettim simdi😊
tsk ederim canim.
diyete basladigimda 107 kiloydum.temmuzda bu topiğe 88.2 ile geldim.
boyum uzun kemikliyim de.56 beden bile olmuyordu.kot pantolon giymeyi de birakmistim artik.36 beden sondu ve olmuyordu artik.
o günlere dönmek.gardolabin kapağini açıp dakikalarca uzülüp kendimden nefret etmek istemiyorum
çok agir cok zor bisey.etrafın lafından sözünden daha kötü bisey bu.
yiyip icmek güzel ama bi yerden sonra güzelliğini yitiriyor.zayif olmanın güzelligi ise paha piçilemez.

Kabızlığı tetikliyor biraz dikkatli içmek lazim
uzun zaman önce cikardim hayatımdan kendilerini :KK66:
tsk ederim canim.
diyete basladigimda 107 kiloydum.temmuzda bu topiğe 88.2 ile geldim.
boyum uzun kemikliyim de.56 beden bile olmuyordu.kot pantolon giymeyi de birakmistim artik.36 beden sondu ve olmuyordu artik.
o günlere dönmek.gardolabin kapağini açıp dakikalarca uzülüp kendimden nefret etmek istemiyorum
çok agir cok zor bisey.etrafın lafından sözünden daha kötü bisey bu.
yiyip icmek güzel ama bi yerden sonra güzelliğini yitiriyor.zayif olmanın güzelligi ise paha piçilemez.
kendi adına umutlandim şimdi ya..yıllardır 79 78 e inip geri çıkıyorum daha altina inmeyeli 15 16 yıl olmustur ..biraz verince insanlar aa nasıl zayiflamissin diyince simariyorum hemen

Evet oldum olası su içme konusunda sıkıntı yaşıyorum..güne çok erken başlıyorum 6 gibi falan..ayılmak için çay kahve bitki çayı vs oluyo ders araların da suya fırsat olmuyo..Ama eve geldikten sonra cogaltmaya calisicam inş
Sabah uyandığında çay kahve içmek yerine 1 lt su iç bence. Sonra kahve içip sonra kahvaltı edersin. Hem daha sağlıklı hemde suyu artırmış oluyorsun

uzun zaman önce cikardim hayatımdan kendilerini :KK66:
kendi adına umutlandim şimdi ya..yıllardır 79 78 e inip geri çıkıyorum daha altina inmeyeli 15 16 yıl olmustur ..biraz verince insanlar aa nasıl zayiflamissin diyince simariyorum hemen
kilon cok degil canim.65 e 20 kilo var.
ilk 20 kilo vermek kolay.20 kilodan sonrasi zor gidiyor.umutlanmalisin.
ama zayiflamissin diyenler nazar ediyor şimardigimizdan degil.
ben insanlarin icine cikmak istemiyorum.hele de sinsi insanlardan köse bucak kaciyorum.kötu enerjilerini üzerimize birakiyorlar.
bide birileri sana zayiflamissin dediginde yok canim zayiflamadim sana öyle geliyor diceksin karsinda gıcık olacak.
evet zayifladim dersek hic iyi olmuyor bunu farkettim.

Sabah uyandığında çay kahve içmek yerine 1 lt su iç bence. Sonra kahve içip sonra kahvaltı edersin. Hem daha sağlıklı hemde suyu artırmış oluyorsun
ben bi lt su içse 10 kez lavaboya çıkan bi insanım.. okul ortamında bir sürü insanin kullandığı yeri o kadar sık kullanmak istemiyorum açıkçası..ama eve geldikten sonra serbest🤭
kilon cok degil canim.65 e 20 kilo var.
ilk 20 kilo vermek kolay.20 kilodan sonrasi zor gidiyor.umutlanmalisin.
ama zayiflamissin diyenler nazar ediyor şimardigimizdan degil.
ben insanlarin icine cikmak istemiyorum.hele de sinsi insanlardan köse bucak kaciyorum.kötu enerjilerini üzerimize birakiyorlar.
bide birileri sana zayiflamissin dediginde yok canim zayiflamadim sana öyle geliyor diceksin karsinda gıcık olacak.
evet zayifladim dersek hic iyi olmuyor bunu farkettim.
Valla buna da katılmamak elde degil özellıkle esimin akrabalariyla yaza kadar karşılaşmak istemiyorum..zaten yoğun çalışmaya başladım yazın herkese supriz olsun😍 hemen başlıyor bi tanesi ay böyle çok iyi olmuşsun daha verme yüzün çöker..oysa ki kendi 63 kiloda karın gerdirme ve bilimum estetik operasyonları geçiren hala daha kendini şişman gören bi arkadaş 🙄

ben bi lt su içse 10 kez lavaboya çıkan bi insanım.. okul ortamında bir sürü insanin kullandığı yeri o kadar sık kullanmak istemiyorum açıkçası..ama eve geldikten sonra serbest🤭

Valla buna da katılmamak elde degil özellıkle esimin akrabalariyla yaza kadar karşılaşmak istemiyorum..zaten yoğun çalışmaya başladım yazın herkese supriz olsun😍 hemen başlıyor bi tanesi ay böyle çok iyi olmuşsun daha verme yüzün çöker..oysa ki kendi 63 kiloda karın gerdirme ve bilimum estetik operasyonları geçiren hala daha kendini şişman gören bi arkadaş 🙄
iste insanlar kimseyi kendinden zayif görmek istemiyorlar.bana da cok söyliyen oldu.ilk zamanlar morelim bozuluyordu.sonra anlafim ki hicbiri benim iyiliğim icin söylenmis sözler degil.
bu eve tasindigimda karsi komsum zayifla diyordu.
80 kiloya düsünce tamam verme artik demeye basladi.oysaki 80 kiloda kiloluyum yani.ben 65 olucam diyince yok o kadar olma verme demeye basladilar.yahu size ne.tasası size mi kaldi?
cevre hep böyle.kilo mu veriyorsun verme diyenlerle oturup dalga gecmek lazim.
evde gizli bi iksir hazirliyorum iciyorum.heralde ondan zayifliyorum diceksin.bak sinek gibi nasil yapisiyorlar sana.
tarif isteyene de kusura bakma veremem diceksin.iyice gıcık olacak.

ne güzel.icine girebilmek.demekki epey inceldin sende.
ben niye böyleyim ya.bekarligi bırak evlendikten sonra aldigim kiyafetleri bile verdim.sanirim tarz degistiriyorum sürekli.bide eskiden kotlar düsük beldi.simdi yüksek giyiyorum.ondan galiba.
bu arada simdi lcw de kac beden giyiyorsun?beden /boy olarak?
Lcw'nin beden kaliplari biraz büyük, onu bilemiycem tamm olarak, ordan pantolonum yok ama mavi jeans'ti o pantolonum ,28/32 idi.Ama 29 ile daha rahat oluyorum tabi:). Ben de yüksek belciyim, yanların çıkmasını engeller diye çoğunlukla yüksek bel taraftarı oldum, 10 sene önce de.

Psikolojik aclik o . Bende de oluyodu . Ac degilim de kendine su ic durdur kendini . Silkele kendini ayna karsisina gec aclik yok rocky de . Bi sekilde durdurmalisin kendini yoksa pazartesi goz yasi pazartesi huzun var yapma bunu pazartesiye , pazartesinin sucu ne yazik degil mi ona ha degil mi 😂😂😂
Ayyy çok yaşa emi 😂😂😂

Geçtimi bu hafta ?
demin salata yaptım kendime, abartmıyorum koca bir leğen.... insan yiyemez o kadar yahu..ben 6 da kapatıyorduM akşam 10 da bir leğen salata yemek ne 🥺🙄
Bi hafta dişimi sıktım geçti gerçekten..yedikçe yiyesi geliyo insanın..geçen cumartesi 16 saatin dolmasini dk sayarak bekleyen, saatim doluyo dışarda yiyim eve yürümeye dayanamam diyen ben bugün zorlanmadan 24 saatin sonunda tek öğün yaptim

X