Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selamlar. Bu ara biraz yogundum. İhmal etmek istemesem de atlıyorum bazen.
Dün yazamadım. 12.00 Kvaltıda 1 dilim peynir domates ve marul.
18.30 1 tabak kuru fasulye yeslillj ve ayran.
Bugun. 12.00 klasik kahvaltı 2 dilim ekmek.
17.30 fırında hamsi ve 2 kase salata. Bol su ve yürüyüş yapıldı.

Bugun abim zagıfladığımı incelediğimi söyledi. Cok mutlu oldum. Motive etti beni. Neler yaptığımı sordu. Ne güzel bir his. Umarım hepimiz istediğimiz bedene geliriz. Bundan 2 ay önce ben 113 kiloydum her gün alıyorum. Çünkü salmıştım.ama buna dur dedim ve 1 Eylülden beri sürekli dikkat ediyorum. 2 haftadır da if yapıyorum mutluyum az da olsa gidiyor. Ki ben cok dikkat etsem eminim daha cok gidecek de işte bazen nefsime hakim olamayıp ufak tefek kaçamaklar yapıyorum. Onun dışında iyiyim. Ben var ya 1 tane tırnaklı Diyarbakır pidesi yerdim bana mısın demezdim. Ki kendisi 2 ekmek ebatında. Ama 1 Eylülden beri toplamda yarım ekmek yememişim ondan. Tam bugday alıyorum o da günde 1 ya da 2 dilim. Genelde sabah kahvaltıda tüketiyorum. Uzun oldu ama böyle yazasım geldi. 💜

Tam onu yazacaktım ben de size. Krauterhof marka selülit kremiyle birlikte aldım bende. Şuan baya faydasını görüyorum. 1 hafta daha kullanayım size kesin bilgi vereyim işe yaradığına dair. Ama şuan için bile işe yarıyor yani, almayın demem kesinlikle. Faydalı çünkü. 😍 Masaj kesinlikle yapıyor, artık bacaklarım ağrımıyor. 👌😄
Çok güzel bir gelişme üstelik daha yeni kullanmaya başlamanıza rağmen 🙂 evet dediğiniz o selülit kremini çok övüyorlar ve çok olumlu bahsediyorlar. Ben de onu almayı düşünüyorum. Fırçayı da araştırıp en kısa sürede sipariş vereceğim. :)) Sayfada kalabalık yapmak istemiyorum ama son bir şey soracağım. Krem emildikten sonra mı fırça kullanıyorsunuz , yoksa öncesinde mi? Kremin biraz yaktığını söylüyorlar. Hatta kremi sürüp spor yapıyormuş çoğu kişi. Öyle daha verimli olduğunu okumuştum.

Merhaba herkese. :) Bugün 17. saatte açlık penceresini kapattım.
11:00 yarım fincan şekersiz filtre kahve
15:00 biraz peynir, 1 tane yeşil biber, 1yumurtadan omlet, 1 tane hindi füme, küçük bir parça kakaolu tahin helvası
17:00 1 fincan adaçayı
19:30 tarhana çorbası, 1 kase yoğurt, ev yapımı tavuk dürüm

2 litre su, hedefim 1 saat egzersiz yapmaktı ama hem bugün çok yoğundum hem de pek keyfim yoktu. Bu yüzden yarım saat egzersiz yaptım.

Slm kızlar birsuredirgiremiyorum nete bir yoğunluk vardı misafirdi tartı bozulduydu derken ben diyetini bozdum bir aydır kafamı toparlayıp donucem inş en kısa zamanda takipteyim sizleri...
Tamamdır canım toparlan bekliyoruz buradayız 😂😍
Bugun abim zagıfladığımı incelediğimi söyledi. Cok mutlu oldum. Motive etti beni. Neler yaptığımı sordu. Ne güzel bir his. Umarım hepimiz istediğimiz bedene geliriz. Bundan 2 ay önce ben 113 kiloydum her gün alıyorum. Çünkü salmıştım.ama buna dur dedim ve 1 Eylülden beri sürekli dikkat ediyorum. 2 haftadır da if yapıyorum mutluyum az da olsa gidiyor. Ki ben cok dikkat etsem eminim daha cok gidecek de işte bazen nefsime hakim olamayıp ufak tefek kaçamaklar yapıyorum. Onun dışında iyiyim. Ben var ya 1 tane tırnaklı Diyarbakır pidesi yerdim bana mısın demezdim. Ki kendisi 2 ekmek ebatında. Ama 1 Eylülden beri toplamda yarım ekmek yememişim ondan. Tam bugday alıyorum o da günde 1 ya da 2 dilim. Genelde sabah kahvaltıda tüketiyorum. Uzun oldu ama böyle yazasım geldi. 💜
Ne büyük mutluluk 😍 çok motive oluyor insan birileri çabanızı görüp takdir ettiğinde 💐
Devam et canım gayet iyi gidiyorsun çok daha iyi günler gelecek enerjine inanamayacaksın 👏🤩

Herkese merhaba :) dün menü bildirimi yapmadım.

Dün akşam eşimle dışarı çıkacağımız için öğlen sadece ezogelin çorba içtim.

Akşam ızgara tarzı yedim ama yanında alkol de tükettik. Dolayısıyla ızgaranın pek diyet yemeğinden sayılacağını sanmıyorum :))

Şu önümüzdeki günler daha sebze ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Bol su, bitki çayı. Yedik içtik iyiydi de, atmak lazım sistemden :)

Çok güzel bir gelişme üstelik daha yeni kullanmaya başlamanıza rağmen 🙂 evet dediğiniz o selülit kremini çok övüyorlar ve çok olumlu bahsediyorlar. Ben de onu almayı düşünüyorum. Fırçayı da araştırıp en kısa sürede sipariş vereceğim. :)) Sayfada kalabalık yapmak istemiyorum ama son bir şey soracağım. Krem emildikten sonra mı fırça kullanıyorsunuz , yoksa öncesinde mi? Kremin biraz yaktığını söylüyorlar. Hatta kremi sürüp spor yapıyormuş çoğu kişi. Öyle daha verimli olduğunu okumuştum.
Ben şöyle yapıyorum. Bence siz de bu adımları takip edin. Daha hızlı faydasını göreceksiniz. :dua: Önce at kılı fırçası ile fırçalama 15 dk,sonra duş sonra selülit kremi .:-) Gerçekten çok ısıtıyor ama işkence şeklinde değil onu da belirteyim. Ben spor yapmıyorum sürdükten sonra. Aradan 15 dk geçtikten sonra iyice emilince fırçayla tekrar masaj yapıyorum. :halay:

Benim de yoktu :rolleyes: Ben de şaşırdım ama oldu :halay: birkaç gün en fazla :dua:

Kendime koca bi tencere sebze corbasi yaptim kerevizli pirasali sogan sarimsak havuc maydonoz dereotu sivri biberle birazda kirmizi mercimek var icinde 😂 azcik da zeytinyagi . Artik kac gun icerim bilemiyorum cunku baya buyuk tencere 😂😂😂 ama bu corbayla Eger diyeti bozmazsam pazartesi kesin eksi var 😂😂

Cok guzel yapiyorsun , boyle devam . Istedigin uzunlukta da yazabilirsin burasi bi nevi terapi merkezi gibi zaten hepimiz icin 😂 burada yazmasam ben kesin geri almistim verdigim kiloyu . Sana tavsiyem yapmiyorsan Eger hafif hafif spor ekle . Daha hizli incelme oluyo o sekilde .

Kendime koca bi tencere sebze corbasi yaptim kerevizli pirasali sogan sarimsak havuc maydonoz dereotu sivri biberle birazda kirmizi mercimek var icinde 😂 azcik da zeytinyagi . Artik kac gun icerim bilemiyorum cunku baya buyuk tencere 😂😂😂 ama bu corbayla Eger diyeti bozmazsam pazartesi kesin eksi var 😂😂
Bence müthiş faydalı içeriği. İşe yarar. Eksiyi görmek yakındır. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Şu Virus zamani bol vitaminli bi corba oldu . Bol limonlu . Zaten severim boyle seyleri de . Bakalim işe yararsa icerigiyle biraz oynayip oynayip haftanin 3 gunu icerim ben bunu 😂😂😂
Detox gibi mantıklı bence de. :rolleyes: Ben de 63e düşünce detox yapayım diyorum. Kaldı yaklaşık 2 kg. :dua::dua:

Arkadaşlar selam🌸
Eşim şehir dışındaydı iki bebek hem iş hem ev derken buraya hiç giremedim ve unuttum burayı açıkçası henüz alışamadan araya başka şeyler girdiği icin🤦‍♀️
Pazartesi tartildim aslında ama buraya giremediğim için bildirim yapmamış oluyorum lütfen affetsin kaptan😬 kaldığımız yerden devam edelim😊 pazar günü hariç diyetime ve yürüyüşüme devam ettim günlük 7 km yürüdüm hep

X