- 21 Eylül 2020
- 142
- 594
- 30
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.341
Ben bugün kaçırdım sanırım ya cips yedim yemekten sonra. Ama 200 gr verdiğim için şımardım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir gelişme üstelik daha yeni kullanmaya başlamanıza rağmen evet dediğiniz o selülit kremini çok övüyorlar ve çok olumlu bahsediyorlar. Ben de onu almayı düşünüyorum. Fırçayı da araştırıp en kısa sürede sipariş vereceğim. :)) Sayfada kalabalık yapmak istemiyorum ama son bir şey soracağım. Krem emildikten sonra mı fırça kullanıyorsunuz , yoksa öncesinde mi? Kremin biraz yaktığını söylüyorlar. Hatta kremi sürüp spor yapıyormuş çoğu kişi. Öyle daha verimli olduğunu okumuştum.Tam onu yazacaktım ben de size. Krauterhof marka selülit kremiyle birlikte aldım bende. Şuan baya faydasını görüyorum. 1 hafta daha kullanayım size kesin bilgi vereyim işe yaradığına dair. Ama şuan için bile işe yarıyor yani, almayın demem kesinlikle. Faydalı çünkü. Masaj kesinlikle yapıyor, artık bacaklarım ağrımıyor.
Ben bugün 200 gr indimmm. İneceksin sen de. Devam et, ben de umutsuzdumm.
Tamamdır canım toparlan bekliyoruz buradayızSlm kızlar birsuredirgiremiyorum nete bir yoğunluk vardı misafirdi tartı bozulduydu derken ben diyetini bozdum bir aydır kafamı toparlayıp donucem inş en kısa zamanda takipteyim sizleri...
Ne büyük mutluluk çok motive oluyor insan birileri çabanızı görüp takdir ettiğindeBugun abim zagıfladığımı incelediğimi söyledi. Cok mutlu oldum. Motive etti beni. Neler yaptığımı sordu. Ne güzel bir his. Umarım hepimiz istediğimiz bedene geliriz. Bundan 2 ay önce ben 113 kiloydum her gün alıyorum. Çünkü salmıştım.ama buna dur dedim ve 1 Eylülden beri sürekli dikkat ediyorum. 2 haftadır da if yapıyorum mutluyum az da olsa gidiyor. Ki ben cok dikkat etsem eminim daha cok gidecek de işte bazen nefsime hakim olamayıp ufak tefek kaçamaklar yapıyorum. Onun dışında iyiyim. Ben var ya 1 tane tırnaklı Diyarbakır pidesi yerdim bana mısın demezdim. Ki kendisi 2 ekmek ebatında. Ama 1 Eylülden beri toplamda yarım ekmek yememişim ondan. Tam bugday alıyorum o da günde 1 ya da 2 dilim. Genelde sabah kahvaltıda tüketiyorum. Uzun oldu ama böyle yazasım geldi.
Yeni yıla, yeni bir fizikle gireceksin o zamanaynen canim.bu hafta biraz dikkat ettim.
bu arada aramizda 11 kilo kaldi.kavusacam sana
Ben şöyle yapıyorum. Bence siz de bu adımları takip edin. Daha hızlı faydasını göreceksiniz. Önce at kılı fırçası ile fırçalama 15 dk,sonra duş sonra selülit kremi . Gerçekten çok ısıtıyor ama işkence şeklinde değil onu da belirteyim. Ben spor yapmıyorum sürdükten sonra. Aradan 15 dk geçtikten sonra iyice emilince fırçayla tekrar masaj yapıyorum.Çok güzel bir gelişme üstelik daha yeni kullanmaya başlamanıza rağmen evet dediğiniz o selülit kremini çok övüyorlar ve çok olumlu bahsediyorlar. Ben de onu almayı düşünüyorum. Fırçayı da araştırıp en kısa sürede sipariş vereceğim. :)) Sayfada kalabalık yapmak istemiyorum ama son bir şey soracağım. Krem emildikten sonra mı fırça kullanıyorsunuz , yoksa öncesinde mi? Kremin biraz yaktığını söylüyorlar. Hatta kremi sürüp spor yapıyormuş çoğu kişi. Öyle daha verimli olduğunu okumuştum.
Benim de yoktu Ben de şaşırdım ama oldu birkaç gün en fazlaInsallaaaahhh gerce hic umudum yok ama
Benim de yoktu Ben de şaşırdım ama oldu birkaç gün en fazla
Bugun abim zagıfladığımı incelediğimi söyledi. Cok mutlu oldum. Motive etti beni. Neler yaptığımı sordu. Ne güzel bir his. Umarım hepimiz istediğimiz bedene geliriz. Bundan 2 ay önce ben 113 kiloydum her gün alıyorum. Çünkü salmıştım.ama buna dur dedim ve 1 Eylülden beri sürekli dikkat ediyorum. 2 haftadır da if yapıyorum mutluyum az da olsa gidiyor. Ki ben cok dikkat etsem eminim daha cok gidecek de işte bazen nefsime hakim olamayıp ufak tefek kaçamaklar yapıyorum. Onun dışında iyiyim. Ben var ya 1 tane tırnaklı Diyarbakır pidesi yerdim bana mısın demezdim. Ki kendisi 2 ekmek ebatında. Ama 1 Eylülden beri toplamda yarım ekmek yememişim ondan. Tam bugday alıyorum o da günde 1 ya da 2 dilim. Genelde sabah kahvaltıda tüketiyorum. Uzun oldu ama böyle yazasım geldi.
Bence müthiş faydalı içeriği. İşe yarar. Eksiyi görmek yakındır.Kendime koca bi tencere sebze corbasi yaptim kerevizli pirasali sogan sarimsak havuc maydonoz dereotu sivri biberle birazda kirmizi mercimek var icinde azcik da zeytinyagi . Artik kac gun icerim bilemiyorum cunku baya buyuk tencere ama bu corbayla Eger diyeti bozmazsam pazartesi kesin eksi var
Bence müthiş faydalı içeriği. İşe yarar. Eksiyi görmek yakındır.
Detox gibi mantıklı bence de. Ben de 63e düşünce detox yapayım diyorum. Kaldı yaklaşık 2 kg.Şu Virus zamani bol vitaminli bi corba oldu . Bol limonlu . Zaten severim boyle seyleri de . Bakalim işe yararsa icerigiyle biraz oynayip oynayip haftanin 3 gunu icerim ben bunu
ay ins canim ya.Yeni yıla, yeni bir fizikle gireceksin o zaman