- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.321
canım ya idolum sunblondeaddict Kaptanım bu hafta yazamadım kusuruma bakma evde sürekli bir hastalık geziyor, iyice de saldım +1kg ile bildirime de katılmak istemedim yarından itibaren toparlamam lazım 62 den aşağısını göremedim bi türlü kilo sabitleme işi daha da zormuş o kadar kiloyu verirken bu kadar zorlanmadım
Onu denemedim ben denesem mi acaba yao kadar çok mu zorluyor
Sağol vallahi. Denemem lazım. Bari senin gibi kaçırdıktan sonra deneyeyim de işe yarasın gerçi istesem de yiyemiyorum orası da ayrı.. .Valla 72 saati tamamlayanlar vardi burda. Ama ben tamamlayamiyorim . Genelde 48 saat yapiyorum . Iyi de oluyo kacamak sonrasi. Dun sabah 74.6ydim bu sabah 76 ciktim1.4 Kilo almis olamam 1 gunde ama pizzayi gec yedim bide dilimler baya buyuktu odem falan olmustur . Onu atmak icin ideal bisey oluyo . Hic yapmadiysan deneyebilirsin .
zihnin epey yorulmus.once bundan baslamalisin.zihnini ne dinlendirir bilmiyorum.bi süre normak yiyip acaba kitap yada puzzle gibi seylerle zihnini mesgul mu etsen?Cok haklisin da azmim tukendi galiba tutamiyorum bogazimi . Dun menu yapamamistim hazir konuda girmsken onu da soyleyim . Kasarli tost ve 3 dilim Pizza2 dilim pizzayi gec bi saatte yedim malesef . Bugun zum gun orucum o yuzden. Dayanabilirsem yarin da oruc yapcam . Olmuyo boyle toparlamam lazim kendimi artik .
Sağol vallahi. Denemem lazım. Bari senin gibi kaçırdıktan sonra deneyeyim de işe yarasın gerçi istesem de yiyemiyorum orası da ayrı.. .1 günde kilo almayız heralde ,ben de senin gibi düşünüyorum tartıda öyle görünce
zihnin epey yorulmus.once bundan baslamalisin.zihnini ne dinlendirir bilmiyorum.bi süre normak yiyip acaba kitap yada puzzle gibi seylerle zihnini mesgul mu etsen?
Bir günde 3 kilo baya iddialı yalnız.Hem Odem hemde bende bagirsak tembelligi var . Direk artiya cikiyorum ben . 1 gunde 3 Kilo arti ciktigimi bilirim malesef
Ya süper valla 73 saatSelam kızlar nasılsınız
Ben bugün çok enerjik haldeyim bunda havanın da etkisi var , kış gelmesin diyorum bazen
tamamdır canım dert etme koruma çok zor bende o aşamadan çok korkuyorum valla
Azar azar arttırmalı kalorileri
Çok geçmiş olsun dikkat et önce sağlık
Tabi ki ilk sayfa ilk postta bütün bilgiler mevcut
uygunsa bekleriz
Tamamdır canım umarım haftaya daha iyi sonuç alırsın .
uzun oruçta herkes farklı bir tecrübe taşıyor bence gerçekten istiyorsan dene bakalım nasıl gidecek
Ben en son 73 saat tutmuştum gayet iyiydim
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Kilo da verilmiş tebrikler
adi ustune normal bir insan gibi.3 insan gibi degil.aslinda sende biliyorsun.2 hafta böyle dene.klasik.kahvalti yap.islenmis gidalardan etlerden uzak dur.aksam da normal bi yemek ye.cok kısmak cok abartmak iste bizim sorunumuz bu.Simdi normal derken normal bi insan gibi mi yoksa kendim gibi mi yemem lazim malum ben 3 kisilik yedigim icin oncedenbide ben normal yemeye donersem diyete donmem geri bi 24 yil daha yasarim o beslenme seklinde
Birkaç gündür ben de at kılı fırçasını araştırıyorum. Siz yazınca çok sevindim :)) Orijinalini de bulmak bir mesele :) Genelde duşa girdiğimde ıslak veya kuru kese ile vücudumu keseliyorum ama yetersiz geliyor gibi. Selülit probleminin yanında ciddi batık problemi de yaşıyorum. Uygulamayı nasıl yapıyorsunuz? Sert peelingler gibi ciltte kılcal çiziklerin oluşumuna neden olmuyor değil mi?Ya süper valla 73 saatDeneyebilirim heralde ama şu stresli zamanlarımı bir atlatmam gerek sanırım. Sonrasında dökülecek inşallah kilolarım. Ben bir de at kılı fırçası aldım kızlar acayip işe yarıyor. Selülitiniz varsa aklınıza bulunsun.
Bir günde 3 kilo baya iddialı yalnız.Ben o yüzden kendimi aç bırakıyorum,tek taktiğim bu. Tek öğün o yüzden işe yarıyor bende ama o bile tıkandı şuan. Çareler çaresiz.
adi ustune normal bir insan gibi.3 insan gibi degil.aslinda sende biliyorsun.2 hafta böyle dene.klasik.kahvalti yap.islenmis gidalardan etlerden uzak dur.aksam da normal bi yemek ye.cok kısmak cok abartmak iste bizim sorunumuz bu.
ya hep ya hiç diyoruz yerken.niye ortasini bulamiyoruz.
Ben uyanır uyanmaz yapıyorumBirkaç gündür ben de at kılı fırçasını araştırıyorum. Siz yazınca çok sevindim :)) Orijinalini de bulmak bir mesele :) Genelde duşa girdiğimde ıslak veya kuru kese ile vücudumu keseliyorum ama yetersiz geliyor gibi. Selülit probleminin yanında ciddi batık problemi de yaşıyorum. Uygulamayı nasıl yapıyorsunuz? Sert peelingler gibi ciltte kılcal çiziklerin oluşumuna neden olmuyor değil mi?
Ben bugün 200 gr indimmm.Ayni durumdayiz malesef100 gr da olsa insem tekrar şevklencem ama inemiyorum
Birkaç gün sonra yine beni bilgilendirirseniz sevinirim. :) Bir işe yaramasa bile hiç olmazsa kan dolaşımını hızlandırıp, masaj etkisi yaratır diye düşünüyorum. Bir de selülit kremi ile kullananlar var. Bu sayede çifte etki gördüklerini söylüyorlar. Alırsam selülit kremi ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.Ben uyanır uyanmaz yapıyorumşöyle 5 dk, vücutta herhangi bir çizik yapmıyor, hiç korkmayın. Bacakları hem rahatlatıyor, ağrıyı azaltıyor hem gerçekten inceltiyor. Ben tahtatarak markasının var bu en popüler e-alışveriş sitesi var ya oradan sipariş ettim. Sürekli yapınca günde 2, 3 kez toplamda yarım saat, 45 dk filan gerçekten hissediliyor faydası. Ben de çok araştırarak aldım. Birkaç gün oluyor, bakalım isterseniz biraz daha devam edeyim, emin olduktan sonra alın siz de.
Tam onu yazacaktım ben de size. Krauterhof marka selülit kremiyle birlikte aldım bende. Şuan baya faydasını görüyorum. 1 hafta daha kullanayım size kesin bilgi vereyim işe yaradığına dair. Ama şuan için bile işe yarıyor yani, almayın demem kesinlikle. Faydalı çünkü.Birkaç gün sonra yine beni bilgilendirirseniz sevinirim. :) Bir işe yaramasa bile hiç olmazsa kan dolaşımını hızlandırıp, masaj etkisi yaratır diye düşünüyorum. Bir de selülit kremi ile kullananlar var. Bu sayede çifte etki gördüklerini söylüyorlar. Alırsam selülit kremi ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.