- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.301
Boy: 159 cm12.10.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim sayısı :12
Toplam verilen kilo : 8.05 kg
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Bu hafta hafif artı çıkan arkadaşlarımızın da toparlayarak haftaya daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum
Bu hafta bildirim sayımız çok az o sebeple verilen toplam kilo ona oranla bence iyi
haftaya daha da toparlarız inşallah
M miumao veelifestir kızlar geçmiş mesajlarda bulamadım bana başlangıç boy, kiloya bugünkü kilo ve hedef kilolarınızı atar mısınız tabloyaya ekleyeyim
Tamam canım notumu aldım bilgisayar başına geçince ekleyeceğimBoy: 159 cm
Baslangic kilo: 57.50
Guncel: 57.50
Hedef: ilk basta ne yazmistim acaba.. moduma gore 50-52 ya da 54 yazmis olabilirim :)))))) orta yolu bulalim 52 olsun.
Şeytanın bacağını kırdın bu hafta, çok tebrik ederim kuzumslmlar bugünku şımarık menüm,
kızlar bu ara biraz zor dönemlerden geciyoruz.malum.evde karantinadayiz.cikamiyoruz.bende arada kalori hesabima göre dikkat ederek morel verecek seyler yiyorum.az olmasina da dikkat ediyorum.
saat 12 de
3 4 yk çokelek kavurmasi
saat 12.30 da
10 cm cevizli sucuk
sekersiz cay
saat 14 de
1 paket bumbo (50 gr)
1 tane çikolata (40 gr)
saat 14.30 da
4 tane minik biber dolmasi (en sonunda bitti.4 gündür yiyorduk)
miktarlar az ama hepsi karbonhidrat.ins bundan sonra düzeltirim.
her pazartesi cumaya göre artıyim canım takımda bildirim cuma olunca bir rahatlama oluyor hafta sonu.tebrikler canim.cok iyi bence.
haftaya daha fazla gider.
masallah 2.100 gr gitmiş.900 gr da cabuk gider.az biraz şimartalim kendimizi.
aynen canim.bu hafta biraz dikkat ettim.Şeytanın bacağını kırdın bu hafta, çok tebrik ederim kuzum
ben piskolog değilim de hepimiz bu yollardan geciyoruz canim benim.
kilo almak kolay vermek cok cok zor.
uzun zorlu bir yol.nerde duracagimiz nerde yorulacagimiz nerede kolaylik var bilmiyorum.ve bu duraklar hepimiz icinde farkli farkli.degismeyen tek sey yol.
kimisininki 10 kiloluk bi yol.kimisinki 40 kiloluk.
ve biz bu yola basladik.sabir edip yolun sonunu görmeliyiz.hırs ve azim farkli seylerdir.hırs insani yer bitirir.azimse insana mutluluk verir.bu iki kavramin yerini degistimekle basla önce.azimliyim sabirliyim....
telkinlerin bu yönde olsun
maşallah canım çok güzel gitmis.hadi bakalim haftaya 8 li rakamlar gelir ins.
Masallah canim.cok güzel.tebrik ederim
olsun haftaya verirsin.devam
tebrikler kaptanim.cok güzel bisey ya 6 lari görmek.inaniyorum ki bu ayin sonunda hedefine ulasacaksin
tebrikler güzel eksi.ama sana bi önerim var.90 li ve 100 lü kilolarda lütfen olabildiğince az kacamak yap.bian evvel 8 lere düşmen icin sart bu.baslangicta cok kacamak yapmak iyi olmaz.dikkat edersen ilk ayinda rahat 8 9 kilo gider.baslangicta cok gidiyor cünkü sonra cok yavasliyoruz.kacamaklar artiyor süreç uzuyor.bunalima giriyoruz.olabildigince hizli gecmeye bak bu kilolari canım benim
tebrikler canim.güzel eksi.aynen.biz normalde sürüne sürüne veriyoruz 1 kiloyu.memlekete +3
Cok haklisin da azmim tukendi galiba tutamiyorum bogazimi . Dun menu yapamamistim hazir konuda girmsken onu da soyleyim . Kasarli tost ve 3 dilim Pizza2 dilim pizzayi gec bi saatte yedim malesef . Bugun zum gun orucum o yuzden. Dayanabilirsem yarin da oruc yapcam . Olmuyo boyle toparlamam lazim kendimi artik .
[/QU
Evet vazgeçmeyin.Aynı şeyi ben de düşündüm. Ben zaten tek öğün besleniyorum ama durdu. Acaba 2 gün mü yapsam diyorum. Bayılır mıyız acaba
Onu denemedim ben denesem mi acaba ya
tamamdır canım dert etme koruma çok zor bende o aşamadan çok korkuyorum vallablondeaddict Kaptanım bu hafta yazamadım kusuruma bakma evde sürekli bir hastalık geziyor, iyice de saldım +1kg ile bildirime de katılmak istemedim yarından itibaren toparlamam lazım 62 den aşağısını göremedim bi türlü kilo sabitleme işi daha da zormuş o kadar kiloyu verirken bu kadar zorlanmadım
Tabi ki ilk sayfa ilk postta bütün bilgiler mevcutgünaydın
benide aranıza alırmısınız çok kilo aldım almaya da devam ediyorum
Günaydın hanımlar, Ben 64.8 65 arasında gidiiip geliyorum. bu sebeple kilo güncelleyemedim.
Tamamdır canım umarım haftaya daha iyi sonuç alırsın .Onu denemedim ben denesem mi acaba yao kadar çok mu zorluyor
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorumGunaydinlar. Bir süredir yazamadım kizim hastalandı onunla ilgilendim. Geçen hafta 55.9 dum bugün 54.6 geldim.
Tek öğün besleniyorum saat 17.00 gibi..
Herkese güzel bir gün olsun