- 21 Eylül 2020
- 142
- 594
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.281
Aynı durumdayız inan ki .Ben oyle dusunuyorum da tartida gormeyince kendimi sizofren gibi hissediyorum
merak etme sadece sabır ve istikrar göster ve az da olsa yürüyüş spor yap inan o zaman oluyor
Sigara bırakma kararı için tebrikler
Nasıl gitti terapi ?
Nice güzel yaşlar diliyorum doğum günü kutlu olsun
Tamamdır canım
Şimdiden nice yaşları olsun canım
Çok teşekkür
Yaklaşık 3 veya 3.5 litre
Çok teşekkür ederim
Canım hırs beyni de motivasyonu da bozuyor
Başlangıçtaki hedefler yerine bi otur yeni hedefler yaz bu arayı bir dinlenme değişim arası olarak gör
Sebze ve sağlıklı protein içeren alışveriş yapmışsınumarım bu hafta iyi geçsin
cok tsk ederim canlarim.aminGormeyince goremedim haliyla. Nice yaslari olsun canim saglikli mutlu huzurlu
ben piskolog değilim de hepimiz bu yollardan geciyoruz canim benim.Dunde bugunde giremedim sayin baskanimblondeaddict ve sevgili diyetdaslarim . Birazcik ozel sorunlarim oldu . Psikolojik olarak da galiba kendimi yordum bu Kilo konusunda. Asiri hirsli bi yapim var hedefe ulasamayinca cildiriyorum . Dunde bugunde biraz bozdum diyeti . Sabah Kilo hala ayniydi .. napsam tartinin pillerini mi atsam yaksam mi tartiyi dun alisveris yaptim ananasindan karnibaharina . Yarindan itibaren haftayi sebze haftasi ilan ediyorum kendime . Ekmek falan da yemicem bi nevi detoks yapcam . Sut ve yumurta da tuketcem tabi . Ama cogunluk sebze olcak . Herseyi deniyorum gitmiyo kilolar spor icinde bi şevk kalmadi cunku incelme de olmuyo tam tersi artis var . Anlam veremiyorum bu ara kendime. Icinizde psikolog falan varsa bi care su hirsli halime
maşallah canım çok güzel gitmis.hadi bakalim haftaya 8 li rakamlar gelir ins.Günaydın ilk tartı bildirimi bendenmutlu mutlu yazabilirim. Çünkü çok mutluyum..
Gecen hafta. 92.7
Bu hafta 91.0
Fark. 1kg 700 gr
Şükürler olsun. 80lere çok çok az kaldı
Masallah canim.cok güzel.tebrik ederimSlm canlar
Geçen hafta 67
Bu hafta 65.5
Fark 1,5❤
Hepimize fazla fazla eksili bir tartı günü olsun
olsun haftaya verirsin.devamHerkese günaydın :) Dünkü karbonhidrat bombası beslenmeden sonra bugün sabah tabi ki tartının oynamasını bekleyemezdim :) Kilom 57,50 kg olarak devam.
Aslında ara tartılmalardan birinde 57,2 gördüm ben :) o sebeple güzel beslenip dünün ödemini atabilirsem bu hafta, haftaya pazartesi tartıda kayda değer bir eksi görebilirim diye düşünüyorum :)
tebrikler kaptanim.cok güzel bisey ya 6 lari görmek.inaniyorum ki bu ayin sonunda hedefine ulasacaksinSelam kızlar
Harika bir hafta olsun umarım iyi sonuçlar alacağınız bir hafta olsun ❤
Bende şükür ki bir düşüş olmuş olanca sıkıntı arasında
Bu hafta:69.5
Geçen hafta:70
Fark: -0,5
yıllar sonra ilk defa 6 lı kilolar
Bir sizin sonuçlar ve yazdıklarınızı okuyayım
tebrikler güzel eksi.ama sana bi önerim var.90 li ve 100 lü kilolarda lütfen olabildiğince az kacamak yap.bian evvel 8 lere düşmen icin sart bu.baslangicta cok kacamak yapmak iyi olmaz.dikkat edersen ilk ayinda rahat 8 9 kilo gider.baslangicta cok gidiyor cünkü sonra cok yavasliyoruz.kacamaklar artiyor süreç uzuyor.bunalima giriyoruz.olabildigince hizli gecmeye bak bu kilolari canım benimGünaydın. Kaçamaklı bir haftaydı dün ve önceki gün fenaydı. Rahatsızdım da.
Gecen hafta 103.15
Bu hafta 102.5
Fark 650 gram
tebrikler canim.güzel eksi.aynen.biz normalde sürüne sürüne veriyoruz 1 kiloyu.memlekete +3Selam
Misafirlikte tartıldım
Geçen hafta:66
Bu hafta:65
Fark:1
memlekette 1 kilo vermek süper bence
teşekkür ederim önerilerini dikkate alaagım. Ben 1 bucuk ayda 8 9 kilo vermişim aslında 2 haftadır if yapıyorum. 104.3 baslangıc ama daha dikkatli olacagım. Ben 85 i görmek için can atıyorum. Bunu yapabilirim. Bunu yapacagımmmmtebrikler güzel eksi.ama sana bi önerim var.90 li ve 100 lü kilolarda lütfen olabildiğince az kacamak yap.bian evvel 8 lere düşmen icin sart bu.baslangicta cok kacamak yapmak iyi olmaz.dikkat edersen ilk ayinda rahat 8 9 kilo gider.baslangicta cok gidiyor cünkü sonra cok yavasliyoruz.kacamaklar artiyor süreç uzuyor.bunalima giriyoruz.olabildigince hizli gecmeye bak bu kilolari canım benim
Kızlar selam iki gündür giremedim bir yakınımız hasta idi onunla ve çocukları ile ilgilenmemiz gerekti çok şükür iyi şimdi
Menü filan hakgetlre diyetimi bozmadım sayılır ama saat filan dikkat edemedim
Yürüyüş de yapamadım
Çok yorgunum az evvel eve girdim biraz dinleneyim umarım yarına güzel sonuçlarla gelirim
Mesajlarına bakamadım kusura bakmayın
Selamlar herkese. Kaptanım dün gece regl oldum, sonuç 200 gram artı.Canım çok teşekkürler
Anlaşılan sen de ben de aynı zorlukta bir ay geçirmişiz benim de geçen ay karnem çok kötü bu ay toparlayalım insallah yaklaştık hedeflere
Tebrikler gerçekten
Sen kimseyi dinleme en iyisini sen bilirsin
Çok teşekkürler bekliyorum sonucunu
Ne olursa olsun hedefe varacağından eminim
Hoşgeldin canım
burada tekrar Rotaya girersin bence
Ertelemeden tartıl ne olursa olsun , çözüme bir adım yaklaşırsın
Süper tebrikler canım
iyi ki sende varsın
Valla bravo süpet sonuç
Bir zamanlama yok gün içi saatlerine göre ayarlayabilirsin zaten emziriyor isen çok çok uzun saatler veya çok ağır açlıklar yapmadan ilerle
Süper sonuç tebrikler
Harika tebrikler
iyi başladık sanki haftaya eksiler gelmeye devam etsin hadi❤
korumak da iyidir canim.200 grdan bisey olmaz.tebrikler.Selamlar herkese. Kaptanım dün gece regl oldum, sonuç 200 gram artı.
Geçen hafta:64
Bu hafta:64.2
Fark:+200 g.
tebrikler canim.cok iyi bence.slm arkadaşlar.geçen haftaya 73.9 la başlamıştım.bugün 73.3 yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye devamm.
bugün 12 de iki tane elma yedim.çah kahve şimdilik iştahım yok ilerleyen saatlerde belki bir kase tarhana çorbası....
masallah 2.100 gr gitmiş.900 gr da cabuk gider.az biraz şimartalim kendimizi.Bildirimi unutmadım bu sefer
Geçen pazartesi 71.6
Bugün 70.6
Cuma 69.5 idim haftasonu karbonhidrat günlerim oldugu için ödem 900 gram
rica ederim canim.teşekkür ederim önerilerini dikkate alaagım. Ben 1 bucuk ayda 8 9 kilo vermişim aslında 2 haftadır if yapıyorum. 104.3 baslangıc ama daha dikkatli olacagım. Ben 85 i görmek için can atıyorum. Bunu yapabilirim. Bunu yapacagımmmm
bence iyi gitmiş umuyorum daha da iyi sonuçlar alırsın canımValla terapi nasıl gitti.. İnan ben de bilmiyorum nasıl gitti :) Sonuç itibariyle terapiden bu yana sigara içmiyorum, sigara içmemek beni zorlamıyor. Ah bi tane yaksam demiyorum. Ama tahammülsüzüm.. Uyuşmuş gibiyim.. Düşünceler kafamdan ağır çekimde geçiyor sanki..
Kısacası terapinin yoksunluk belirtilerine karşı her hangi bir kolaylaştırıcı etkisi yok. Ben de çalışmadı en azından :)
Ama yoksunluk belirtilerini sigara bağlamıyorsunuz, bu enteresan. Yani ben sigara bıraktığımı bilmesem psikoloğa giderdim. Anlatabilmişimdir umarım :)
Günaydın. Kaçamaklı bir haftaydı dün ve önceki gün fenaydı. Rahatsızdım da.
Gecen hafta 103.15
Bu hafta 102.5
Fark 650 gram
slm kizlar.tartildim.ama anca yazabildim.çamasir cocuk kahvalti bulasik derken firsat buldum.
gecen hafta 77
bu hafta 75.3
fark 1700 gr
gecen hafta kendime söz vermistim.75.0 olacam diye.300 gr fazla oldu ama olsun.cok sükür 75 i gördüm.
haftaya 73 leri görmek nasip olur inş.
Selam
Misafirlikte tartıldım
Geçen hafta:66
Bu hafta:65
Fark:1
memlekette 1 kilo vermek süper bence
Ben de unuttum menümü yazmayı dün. Okuyup çıkmışım
Gecen hafta : 54.4
Bu hafta: 55.1
Fark: +0.7
Ama sebebini anlayamadığımdan şaşırdım. Süt denediğim için kakaolu süt içtim hafta sonu, hafta içi de sütlü tatlı yedim 3 4 kez. Çok fazla şeker de koymadım. Gün içinde de normale göre az yiyordum. Tatlılardan dolayı kilo vermeyi beklemiyordum ama aldığıma da şaşırdımki yaza yaza bitiremedim şu an
Selamlar herkese. Kaptanım dün gece regl oldum, sonuç 200 gram artı.
Geçen hafta:64
Bu hafta:64.2
Fark:+200 g.
Bildirimi unutmadım bu sefer
Geçen pazartesi 71.6
Bugün 70.6
Cuma 69.5 idim haftasonu karbonhidrat günlerim oldugu için ödem 900 gram
kızlar merhaba
ben çok kötü hasta oldum
ama şükürki corona değilim
bu hafta hiç dikkat edemesemde kilom değişmemiş
hatta 100 gram eksideyim ama saymayayım onu