Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar selam iki gündür giremedim bir yakınımız hasta idi onunla ve çocukları ile ilgilenmemiz gerekti çok şükür iyi şimdi 🙏
Menü filan hakgetlre diyetimi bozmadım sayılır ama saat filan dikkat edemedim 😞
Yürüyüş de yapamadım 😞
Çok yorgunum az evvel eve girdim biraz dinleneyim umarım yarına güzel sonuçlarla gelirim
Mesajlarına bakamadım kusura bakmayın 🙏🥰

Kızlar selam iki gündür giremedim bir yakınımız hasta idi onunla ve çocukları ile ilgilenmemiz gerekti çok şükür iyi şimdi 🙏
Menü filan hakgetlre diyetimi bozmadım sayılır ama saat filan dikkat edemedim 😞
Yürüyüş de yapamadım 😞
Çok yorgunum az evvel eve girdim biraz dinleneyim umarım yarına güzel sonuçlarla gelirim
Mesajlarına bakamadım kusura bakmayın 🙏🥰
Geçmiş olsun canım 💐

blondeaddict blondeaddict yakınınız adına geçmiş olsun.

Bugün spor yapacağım, temizlik yapacağım, çamaşır yıkayıp asacağım derken anca 23. saatte yemek yiyebildim. Bir bakıma da çok iyi oldu aslında.
Bugünün menüsü (23/1)
14:00 yarım fincan şekersiz filtre kahve
19:00 1 kase domates çorbası, biraz haşlanmış et, 3 çorba kaşığı mısırlı pirinç pilavı, yoğurtlu semizotu salatası.

40 dakika egzersiz henüz iki litreye tamamlayamadığım su var. Yatana kadar tamamlarım ama. :)

Dunde bugunde giremedim sayin baskanim blondeaddict blondeaddict ve sevgili diyetdaslarim . Birazcik ozel sorunlarim oldu . Psikolojik olarak da galiba kendimi yordum bu Kilo konusunda. Asiri hirsli bi yapim var hedefe ulasamayinca cildiriyorum . Dunde bugunde biraz bozdum diyeti . Sabah Kilo hala ayniydi .. napsam tartinin pillerini mi atsam yaksam mi tartiyi 😂😂 dun alisveris yaptim ananasindan karnibaharina . Yarindan itibaren haftayi sebze haftasi ilan ediyorum kendime . Ekmek falan da yemicem bi nevi detoks yapcam . Sut ve yumurta da tuketcem tabi . Ama cogunluk sebze olcak . Herseyi deniyorum gitmiyo kilolar 😣 spor icinde bi şevk kalmadi cunku incelme de olmuyo tam tersi artis var . Anlam veremiyorum bu ara kendime. Icinizde psikolog falan varsa bi care su hirsli halime 😂😂

Herkese günaydın :) Dünkü karbonhidrat bombası beslenmeden sonra bugün sabah tabi ki tartının oynamasını bekleyemezdim :) Kilom 57,50 kg olarak devam.

Aslında ara tartılmalardan birinde 57,2 gördüm ben :) o sebeple güzel beslenip dünün ödemini atabilirsem bu hafta, haftaya pazartesi tartıda kayda değer bir eksi görebilirim diye düşünüyorum :)

Selam kızlar
Harika bir hafta olsun umarım iyi sonuçlar alacağınız bir hafta olsun ❤️
Bende şükür ki bir düşüş olmuş olanca sıkıntı arasında 🙏

Bu hafta:69.5
Geçen hafta:70
Fark: -0,5 😍🤩

yıllar sonra ilk defa 6 lı kilolar 🤩
Bir sizin sonuçlar ve yazdıklarınızı okuyayım 🥰

Hosbuldum çok teşekkür ederim..hesap vermeye tutarlı olmaya,bugün başlayıp yarın bırakmamaya çok ihtiyacım var burada bunu basaricam inş sizle🌸 şimdiden sizin gibi 5 ayda 20 küsür kilo vermiş olmayı hayal ediyorum🥰
evet biraz alışayım bende tek ögune geçicem inş..Valla gurup kurucusunun 5 ayda verdiği 23 kilo ruyalarimi süslüyor elimden geleni yapicam ins
😂😂 merak etme sadece sabır ve istikrar göster ve az da olsa yürüyüş spor yap inan o zaman oluyor 🥰
Merhabalar

Hemen menu paylasimi yapayim
Sabah sade turk kahvesi
Oglen yemegi tam bir facia idi.. koz patlican corbasi ictim. Yaninda da guzel gorunen etli ufak bir wrap siparis ettim.. etmez olaydim.. basmislar icine barbeku sosu, sogani.. yarim biraktim yiyemedim..

Sonrasinda antep fistikli tadim bar, sade nescafe

Aksam izgara levrek, bol haslanmis brokoli, azcik zeytinyagli kereviz

Balik sonrasi asla vazgecemedigim sey.. cay ve helva.. minnacik tattim :))

Yarin sigarayi birakmak icin rezonans terapisine gidecegim..

Bana sans dileyin 🙏
Sigara bırakma kararı için tebrikler 👏
Nasıl gitti terapi ?
slma kızlar.bugunkü menümu de yazayim.gunde tek oğün yiyorum.onu da 12.bucukta.
dün oğlumun doğumgünü vardi.hicbisey yemedim.pastami da sabaha biraktim.

saat 12.30 da
1 kücük dilim yaşpasta
9 tane bumbo
4 tane biber dolmasi
avuc içi kadar somun ekmek

menüm çok saçmasapan oldu.bu yüzden erken yemeye karar verdim.
aksam yok.
Nice güzel yaşlar diliyorum doğum günü kutlu olsun 💐
Kaptanim ben birkaç gün izin istiyorum menü paylaşamıyacagım memlekete geldim pek giremiyorum ama buralardayım yine de 🤣😂 Dikkat ederim yediğime içtiğime
Tamamdır canım 👍🥰
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun 🥰
Oglun terazi benim oğlum da haftaya doğum günü 🤩
Şimdiden nice yaşları olsun canım 🥰
Geçmiş olsun canım 💐
Çok teşekkür 🙏🥰
Gunluk nekadar su içiyorsunuz?
Yaklaşık 3 veya 3.5 litre 🥰
blondeaddict blondeaddict yakınınız adına geçmiş olsun.

Bugün spor yapacağım, temizlik yapacağım, çamaşır yıkayıp asacağım derken anca 23. saatte yemek yiyebildim. Bir bakıma da çok iyi oldu aslında.
Bugünün menüsü (23/1)
14:00 yarım fincan şekersiz filtre kahve
19:00 1 kase domates çorbası, biraz haşlanmış et, 3 çorba kaşığı mısırlı pirinç pilavı, yoğurtlu semizotu salatası.

40 dakika egzersiz henüz iki litreye tamamlayamadığım su var. Yatana kadar tamamlarım ama. :)
Çok teşekkür ederim 🙏🥰
Dunde bugunde giremedim sayin baskanim blondeaddict blondeaddict ve sevgili diyetdaslarim . Birazcik ozel sorunlarim oldu . Psikolojik olarak da galiba kendimi yordum bu Kilo konusunda. Asiri hirsli bi yapim var hedefe ulasamayinca cildiriyorum . Dunde bugunde biraz bozdum diyeti . Sabah Kilo hala ayniydi .. napsam tartinin pillerini mi atsam yaksam mi tartiyi 😂😂 dun alisveris yaptim ananasindan karnibaharina . Yarindan itibaren haftayi sebze haftasi ilan ediyorum kendime . Ekmek falan da yemicem bi nevi detoks yapcam . Sut ve yumurta da tuketcem tabi . Ama cogunluk sebze olcak . Herseyi deniyorum gitmiyo kilolar 😣 spor icinde bi şevk kalmadi cunku incelme de olmuyo tam tersi artis var . Anlam veremiyorum bu ara kendime. Icinizde psikolog falan varsa bi care su hirsli halime 😂😂
Canım hırs beyni de motivasyonu da bozuyor
Başlangıçtaki hedefler yerine bi otur yeni hedefler yaz bu arayı bir dinlenme değişim arası olarak gör
Sebze ve sağlıklı protein içeren alışveriş yapmışsın 👍 umarım bu hafta iyi geçsin 🙏🥰

Günaydın ilk tartı bildirimi benden 😍😍mutlu mutlu yazabilirim. Çünkü çok mutluyum..
Gecen hafta. 92.7
Bu hafta 91.0
Fark. 1kg 700 gr 😍😍😍💪💪
Şükürler olsun. 80lere çok çok az kaldı 💃💃
Çok iyi sonuç tebrikler 👏😍🤩
Slm canlar
Geçen hafta 67
Bu hafta 65.5
Fark 1,5 😍
Hepimize fazla fazla eksili bir tartı günü olsun 🧿
Masalah gayet güzel gitmiş 👏😍🤩
Herkese günaydın :) Dünkü karbonhidrat bombası beslenmeden sonra bugün sabah tabi ki tartının oynamasını bekleyemezdim :) Kilom 57,50 kg olarak devam.

Aslında ara tartılmalardan birinde 57,2 gördüm ben :) o sebeple güzel beslenip dünün ödemini atabilirsem bu hafta, haftaya pazartesi tartıda kayda değer bir eksi görebilirim diye düşünüyorum :)
Almamış olman da iyi 🥰
Haftaya daha iyi sonuç yakındır bence 🤩

😂😂 merak etme sadece sabır ve istikrar göster ve az da olsa yürüyüş spor yap inan o zaman oluyor 🥰

Nasıl gitti terapi ?

Tamamdır canım 👍🥰

Çok teşekkür 🙏🥰

Çok teşekkür ederim 🙏🥰

Başlangıçtaki hedefler yerine bi otur yeni hedefler yaz bu arayı bir dinlenme değişim arası olarak gör
Sebze ve sağlıklı protein içeren alışveriş yapmışsın 👍 umarım bu hafta iyi geçsin 🙏🥰

Umarim baskanim . Son 1 aydir 1 gr gitmedi . Tarti da ayni zaten. Bakalim bu hafta nasil olacak . Dun yeni cizelgeler yaptim . Bu sefer hedef yazmadim kendimi sartlamamak icin . Ne kadar giderse. Bide hava soguyunca suyu da azalttim . Icemiyorum . Ona da bu duzen kurmam lazim . Darlandim iyice . Esimde cok iyisin boyle verme yeter kendine eziyet ediyosun diyip duruyo . 75 kiloyla nasil da iyiyim gobüşümle anlatamam 😂

slma kızlar.bugunkü menümu de yazayim.gunde tek oğün yiyorum.onu da 12.bucukta.
dün oğlumun doğumgünü vardi.hicbisey yemedim.pastami da sabaha biraktim.

saat 12.30 da
1 kücük dilim yaşpasta
9 tane bumbo
4 tane biber dolmasi
avuc içi kadar somun ekmek

menüm çok saçmasapan oldu.bu yüzden erken yemeye karar verdim.
aksam yok.

Gormeyince goremedim haliyla. Nice yaslari olsun canim saglikli mutlu huzurlu 🥰🥰

Nasıl gitti terapi ?

Tamamdır canım 👍🥰

Çok teşekkür 🙏🥰

Çok teşekkür ederim 🙏🥰

Valla terapi nasıl gitti.. İnan ben de bilmiyorum nasıl gitti :) Sonuç itibariyle terapiden bu yana sigara içmiyorum, sigara içmemek beni zorlamıyor. Ah bi tane yaksam demiyorum. Ama tahammülsüzüm.. Uyuşmuş gibiyim.. Düşünceler kafamdan ağır çekimde geçiyor sanki..

Kısacası terapinin yoksunluk belirtilerine karşı her hangi bir kolaylaştırıcı etkisi yok. Ben de çalışmadı en azından :)
Ama yoksunluk belirtilerini sigara bağlamıyorsunuz, bu enteresan. Yani ben sigara bıraktığımı bilmesem psikoloğa giderdim. Anlatabilmişimdir umarım :)

X