- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.241
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsunslma kızlar.bugunkü menümu de yazayim.gunde tek oğün yiyorum.onu da 12.bucukta.
dün oğlumun doğumgünü vardi.hicbisey yemedim.pastami da sabaha biraktim.
saat 12.30 da
1 kücük dilim yaşpasta
9 tane bumbo
4 tane biber dolmasi
avuc içi kadar somun ekmek
menüm çok saçmasapan oldu.bu yüzden erken yemeye karar verdim.
aksam yok.
evet biraz alışayım bende tek ögune geçicem inş..Valla gurup kurucusunun 5 ayda verdiği 23 kilo ruyalarimi süslüyor elimden geleni yapicam insSormayın o durum ben de var son bir iki gündür ama hedefime çok az kaldı :) Tek öğün beslenerek daha zahmetsiz, kolay, strese girmeden kilo verdiğimi gördüm bu hafta.
İnan ki benimde öyle 3, 4 gündür. Kafama taktım. Sanki taktıkça daha da duruyor kilo vermem. Biraz psikoloji sağlıklı bırakalım bence.Bilemiyorim valla ama sanirim benim Motivem kirilmak uzere bu sabah da ayniydihic bisey yapmak istemiyorum boyle olunca .
cok tşk ederim canim.çok incesin.
çok tşk ederim.sizin oğlunuzun da doğum günu kutlu olsun.Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun
Oglun terazi benim oğlum da haftaya doğum günü
iradeli kararlı olurcok tşk ederim canim.çok incesin.
amin.Rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağıslasin
inş tez vakitte sana da nasip etsin.❤
çok tşk ederim.sizin oğlunuzun da doğum günu kutlu olsun.
oğlum terazi.ama cevremde hic terazi burcu yok.nasil bi kisiliği olur merak ediyorum.ama şimdiden zor bi tip
ne güzel.ben tam tersiyim.kararsiz bi tipim.iradem de yok denecek kadar aziradeli kararlı olur
Terazi iyidir çevresi tarafından sevilir uyumludur.ne güzel.ben tam tersiyim.kararsiz bi tipim.iradem de yok denecek kadar az
Senin burcun ne ki?ne güzel.ben tam tersiyim.kararsiz bi tipim.iradem de yok denecek kadar az
Tebrikler sigara konusundaHerkese merhaba :)
Bugun saatlerimi degistirdim
08:30 kahvalti - normal ev kahvaltisi 1 dilim tam bugday ekmegi ile
14:00 esimin teyzesine gittik. Israr kiyamet 1 tane borek (serce parmagim kadardi) ve bir tane peynirli pogaca yedim
Aksam 17:00 bir tabak et sote ve zeytinyagli kereviz
Bugun sigarasiz ilk gunum, kahve, cay yasak..
Limonlu, salatalikli ve bol naneli 1.5lt su hazirladim. Yeme pencerem icerisinde onu ictim. Sonra 1 fincan yesil cay ve normal su..
Gunluk nekadar su içiyorsunuz?Selam bu arada herkese
Bu aralar çok yoğunum hersey birbirine girmiş gibi Düzen açısından
O sebeple çok giremiyorum yoksa aklım burada
benim bugünkü menüm 18/6
12.30: 2 yumurtalı menemen Yeşil çay
15: 1 elma,10 badem, 1 bardak kefir
17.30: lor peyniri ve normal peynirli karışık salata, 5 kaşık zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
yeşil çay, maden suyu, kahve ve bol su içtim
7 km yürüdüm
Terazi iyidir çevresi tarafından sevilir uyumludur.
Herkesle geçinir.
Kaç yaşında oğlun?
eşim uyumlu birisi.heralde babasina cekecek.iyi o halde.Senin burcun ne ki?
Kendine çok yükleniyor sun.
Bakış açıni değiştir
benim eşimde balıkeşim uyumlu birisi.heralde babasina cekecek.iyi o halde.
oğlum 2 yaşında
ben kova burcuyum.eşim balık.
Aynen bende teraziyim ve çevremde aramın bozuk olduğu kişi çok azdır çünkü terazi girdiği her ortama uyum saglar tek kötü yanı terazinin dediğim dedik olması onun dışında tüm özellikleri iyidirTerazi iyidir çevresi tarafından sevilir uyumludur.
Herkesle geçinir.
bence iradeli ve kararli olmak iyi bir huyAynen bende teraziyim ve çevremde aramın bozuk olduğu kişi çok azdır çünkü terazi girdiği her ortama uyum saglar tek kötü yanı terazinin dediğim dedik olması onun dışında tüm özellikleri iyidir