- 26 Nisan 2012
- 2.624
- 2.475
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #9.741
Merhaba kaptanım. Bu hafta artiyim.Merhaba hoşgeldiniz
Bir ayda 6 kilo İçin tebrikler öncelikle
Aralıklı oruç açlık hissini azaltıyor tavsiye ederiz kolay veriliyor bizce kilo
İlk sayfa ilk postta grup kurallarımız ve çok bilgi var
Sonrasında günlük menü paylaşımlarını bekleriz
Umarım beraberce veririz
bi sorun yok aslinda kaptanim.çok sükür.tek derdim kilo verememek.kabiz olmak ödem olmak.bunu kafaya takip yiyorum ben.Canım ben burası dışında neredeyse hiç girmiyorum internete filan.
Whatsapp Kullanmıyorum sadece acil durumlarda aile için var. İnstagram sosyal medya vs de kullanmıyorum desem bana yuh der misiniz
Süper canım tebrikler
Canım biraz moralini bozan şeyin üstüne git inan ilk yemeğe saldırıyoruz ama sorunu zor da olsa ya çöz ya kafandan çıkarmaya çalış başka yolu yok zor ama bu yolla stres yemek ilişkisi çözülecek
Sen verirsin yine tıkır tıkır
Bu hafta böyle olsun hafta içi toparlarsın
Muhtemelen oturmaktan olmuştur canım bu hafta insallah toparlanırMerhaba kaptanım. Bu hafta artiyim.
Geçen hafta 64.4
Bu hafta:64.7
Fark:+300
Ya bu hafta hızlıca 65.8'e kadar çıktım. Dün 20 saatlik bir oruç yaptım da 64.7'ye geri indim. Ani olarak bir şişkinlik oldu, sebebini bilmiyorum ama bilgisayar başında bu hafta çok durdum, iş dolayısıyla. Sanki o yaptı. 20. Saat oruç zor gelmedi.bu hafta bir kez daha yapıcam kısmetse. O zaman eksi olurum inşallah
Anladım canım fakat bagırsak 2.beyin biliyor musun ? Çok da düşününce sonu daha fena oluyor dikkat etbi sorun yok aslinda kaptanim.çok sükür.tek derdim kilo verememek.kabiz olmak ödem olmak.bunu kafaya takip yiyorum ben.
şimdi gördüm ekledim bilgisayar başında idimAyyy kaptanim bildirimi unutmusum
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.1
Fark eksi 400
Cok yavas gidiyo artik kilolar
Çok emzirdim ama yine de zorlanmadım. Sıvı birşeyler tuketebiliyoruz ya, o dinç tuttu. O yüzden deniycem yine, teşekkür ederim kaptanım.Muhtemelen oturmaktan olmuştur canım bu hafta insallah toparlanır
Uzun oructa zorlanmadığına sevindim devamı gelir o zaman
Anladım canım fakat bagırsak 2.beyin biliyor musun ? Çok da düşününce sonu daha fena oluyor dikkat et
Ben bi listeyi düzenleyip geleyim kızlar
Kaptanim kilo verip gençleşip 2010 yılına döndüğümuz doğru28 EYLÜL 2010 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim sayısı : 14
Verilen toplam kilo :9.6
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum, artıda olanlar ve sabit olanlar bu hafta insallah istedikleri sonucu alırlar .
Bu hafta bildirim sayımız da verilen kilomuz da az. Umuyorum haftaya daha iyi sonuçlar alırız. Ben kendi adıma bu hafta verdim ama sallantıda bir Eylül ayı geçirdim bir çoğunuzda da bunu sezdim. Uuzndur diyet yapıyıruz arada bu tür şeyler normal ama uzattıkça süreci sorunumuz daha da büyüyor en azından ben kendimde bunu gördüm.
hadi bu haftaya sıkı başlayıp sıkı kapatalım, Ekime moralli motivasyonlu ve eksilerle girelim
Canım evet öyle olmuş maalesefSelam
Kilom 71,5
Sanırım süreyi kaçırdım
Şimdi geldi aklıma.
İnşallah haftaya 14.00 den önce aklıma gelir.
Çok üzgünüm
Su tüketimi özellikle çok faydalı oluyor dediğin gibiÇok emzirdim ama yine de zorlanmadım. Sıvı birşeyler tuketebiliyoruz ya, o dinç tuttu. O yüzden deniycem yine, teşekkür ederim kaptanım.
Süper tebriklerBen de kaçırdııım
Geçen hafta 71.6
Bugün 70.2
Fark -1.4 kg
Akşam 8e kadar beklesek mi kaptanm sonraki haftalarda
Afiyet olsun inşallah canım o rekoru kıralım artık gerçekten çok sallandık bence bu araMenüm :) 18:6
Saat 13:00 1 yumurta, 1koyun yoğurdu
18:30 mantı, kırmızı lahana salata
( akşam biraz ağır olacağı için öğlen geçiştirdim) az kalori aldım diede mantıya yumulmak yok tabihaftaya kadar 500 gr versem süper olur , bakalım.. inşalalh haftaya hepbirlikte rekor kırarız
Afiyet olsun az olmuş proteinleri biraz arttıralım işi kolaylaştırırMenüm
Öğlen 2 incir 2 ceviz şekersiz kahve
19.00 da 5 kasik sebze yemegi yogurt
19097 adım yürüyüş
Afiyet olsunslm kızlar bugünku menüm
saat 10 da
el kadar pide ekmek
5 6 tane zeytin
az bisey peynir
saat 17.30 da
1 tabak kiymali makarna
1 bardak ayran
3 4 tane turşu
40 dakika yürüyüş.
Süper tebrikler
Canım benim vaktim olmuyor maalesef akşamları birde bilgisayara da hep ulaşma şansım olmuyor
O sebeple koyduk kuralı inan akşam olsa da unutan çıkar o sebeple değiştirmeyelim kural belli geleni yazarız ama tebrikler her zaman tüm verenlere ve katılanlara
Yarın proteinleri arttiririm fit kaptanimCanım evet öyle olmuş maalesef
haftaya unutma
Su tüketimi özellikle çok faydalı oluyor dediğin gibi
Adım adım ilerle başarılar
Süper tebrikler
Canım benim vaktim olmuyor maalesef akşamları birde bilgisayara da hep ulaşma şansım olmuyor
O sebeple koyduk kuralı inan akşam olsa da unutan çıkar o sebeple değiştirmeyelim kural belli geleni yazarız ama tebrikler her zaman tüm verenlere ve katılanlara
Afiyet olsun inşallah canım o rekoru kıralım artık gerçekten çok sallandık bence bu ara
Afiyet olsun az olmuş proteinleri biraz arttıralım işi kolaylaştırır
Afiyet olsun
zaten eşler yüzünden yavaş veriyoruz kiloları..mesela ben akşam yemeklerinde yalnız olsam çok daha başarılı olacağımdan eminim.. ama eşimle olunca o yerken benide etkiliyor...