Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi geceler
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
1 domates
2 keto kraker (30gr)
50gr Çiğ kaju

Ara
1 Türk kahvesi
15gr keto kraker

Aksam
150gr kavurma
2 yemek kasığı kuru fasulye

1 saat yürüyüş. 3 lt su
Afiyet olsun 🥰
Menü bırakayım şuraya
İf 21/3 oldu
10.30 duble Türk kahvesi
12.30 bir fincan Nescafe
16.45 elma sirkeli su

16.55 kahvaltı
5 kaşık yoğurt+1 yk keten tohumu+1yk yulaf+1 yeşil elma+1 kuru kayısı+ çeyrek kuru incir +1 çk tarçın

17.30 sütlü damla sakızlı Türk kahvesi

19.15 1 dolu tabak bol yeşillikli kısır+bol bol marul+2 dev bardak ayran

Su damacana yanından ayrılmadım diyebilirim 🤭
Spor
78 dk tempolu yürüyüş+
10 dakika bölgesel+
5000 adım yürüyüş
Afiyet olsun , spor da gayet iyi 👍🥰
Menu
Sabah kuru meyveli Müsli az yagli sut ile , 1 yesil elma
Sonra da hindi fumeli tost (tam bugday ekmekli)
Arada 2 tane benim oglanin jelibonundan yedim 🙈
Leslie ve chloe yaptim bugun . Bide 1 koca bardak dukan birasi ictim 🤮 cay kahve suya devam .
Afiyet olsun 🥰

Bu arada bende unutmuşum yazmayı sizinkileri görünce fark ettim 😂
20/4 yaptım
1 sek quark, 2 ceviz 10 badem
2 saat sonra haşlanmış tavuklu balıklı salata, 2 bardak ayran, 4 kaşık zeytinyağlı kereviz

Çay, yeşil çay, kahve maden suyu ve bol su içtim

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun , spor da gayet iyi 👍🥰

Afiyet olsun 🥰

Bu arada bende unutmuşum yazmayı sizinkileri görünce fark ettim 😂
20/4 yaptım
1 sek quark, 2 ceviz 10 badem
2 saat sonra haşlanmış tavuklu balıklı salata, 2 bardak ayran, 4 kaşık zeytinyağlı kereviz

Çay, yeşil çay, kahve maden suyu ve bol su içtim
Kaptanim kilolarimiz aynı farkettim de😁😁
Bir ara da yakındı 75 lerde idik hatta kapısalim demiştim yok demiştin 😍😍
Kader bizi yine aynı kiloya getirdi 🤣🤣

Bugünkü menüm; (19/6)
14:00 şekersiz türk kahvesi
15:00 2 tane kepekli undan krep, 2 tane hindi füme, 1 bardak süt, 10 tane zeytin, 1 tane kapya biber, kibrit kutusu kadar peynir
19:30 etli nohut yemeği, 4 çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 2 çorba kaşığı börülce salatası ve börülceyi haşladığım sudan yaptığım domatesli, terbiyeli adını koyamayacağım çorba. :) Okuyunca çok fazla şey yemişim gibi duruyor ama her şeyden yarım porsiyon koydum tabağa.

2 litre su, 1 saat egzersiz.

Arkadaşlar ben tek öğün besleniyorum, akşam 17.30 veya 18.00 gibi. O öğünde istediğim her şeyi yiyorum biraz karbonhidrat alıyorum ,bol bol ayran içiyorum 3,4 bardak . 1 Eylülde başladığım bu yaşam şekliyle 73ten 66.4 e kadar düştüm. Ki ben de kilo veremiyordum kolay kolay. Bana göre en yapılabilir zayıflama metodu bu. İlk 2 hafta zor geçse de gerçekten alışılıyormuş. Şimdi açlıkla hiç uğraşmıyorum. her şey aşırı rahat.

Arkadaşlar ben tek öğün besleniyorum, akşam 17.30 veya 18.00 gibi. O öğünde istediğim her şeyi yiyorum biraz karbonhidrat alıyorum ,bol bol ayran içiyorum 3,4 bardak . 1 Eylülde başladığım bu yaşam şekliyle 73ten 66.4 e kadar düştüm. Ki ben de kilo veremiyordum kolay kolay. Bana göre en yapılabilir zayıflama metodu bu. İlk 2 hafta zor geçse de gerçekten alışılıyormuş. Şimdi açlıkla hiç uğraşmıyorum. her şey aşırı rahat.
Cok iyi kilo vermissiniz tebrik ederjm bebde 73 ile basladim suan 65 kiloyum ama 8 9 aydir ugrasiyorum.yani sizin ki buyuk basari..yerlesmemis bir kilomuydu..masaAllah cok iyi

Merak ettim örnek olsun diye bir tek ogununuzu yazar mısınız?

Günaydın. Ben de gün itibariyle baslamıs bulunuyorum. Sabah tartım 104.30 çıktı. Öncelik hedefim 95 i görmek. Hepimize kolaylıklar diliyorum

Eklentiler

• IMG_20200929_075352.jpg
    IMG_20200929_075352.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 25
Cok iyi kilo vermissiniz tebrik ederjm bebde 73 ile basladim suan 65 kiloyum ama 8 9 aydir ugrasiyorum.yani sizin ki buyuk basari..yerlesmemis bir kilomuydu..masaAllah cok iyi
Aksine 2,3 yıldır benlelerdi, sağolmasınlar. :KK53: Ben birçok metod denedim ama tek öğünün üstüne tanımıyorum. 25 Yaşındayım önceden 57 kilo filan idim,bankacıyken otura otura 75 e kadar çıktım. Sonra varis başlangıcı filan çıktı bu yaşta. Babam işi dolayısıyla tek öğün yiyordu, baktım kilo veriyor. Dedim denemeliyim, başarıyorum şükürler olsun. Darısı hızlı vermek başınıza.

Merak ettim örnek olsun diye bir tek ogununuzu yazar mısınız?
Tabii, 3 veya 4 bardak ayran, açılışı bununla yapıyorum yani 1 bardak ayran ile. Sonrasında evde ne yemek varsa tabağıma kasmadan alıyorum. Miktar çok önemli değil. Yeri geliyor yemeğin yanında makarna da yiyorum,pilav da. Kendinizi sınırlamayın. Gün içinde 2 saatte şekerli gıdalar hariç olmak üzere her şeyi yiyebilirsiniz neredeyse. İnsan vücudu 12. saatten sonra yağ yakmaya, gençleşmeye başlıyor. Biz vücudumuzu aç bırakmadığımız için yağ yağmaya ihtiyaç duymuyor. Benimki kesinlikle diyet değil. Mutlu yaşam formülü. :KK48:

Tabii, 3 veya 4 bardak ayran, açılışı bununla yapıyorum yani 1 bardak ayran ile. Sonrasında evde ne yemek varsa tabağıma kasmadan alıyorum. Miktar çok önemli değil. Yeri geliyor yemeğin yanında makarna da yiyorum,pilav da. Kendinizi sınırlamayın. Gün içinde 2 saatte şekerli gıdalar hariç olmak üzere her şeyi yiyebilirsiniz neredeyse. İnsan vücudu 12. saatten sonra yağ yakmaya, gençleşmeye başlıyor. Biz vücudumuzu aç bırakmadığımız için yağ yağmaya ihtiyaç duymuyor. Benimki kesinlikle diyet değil. Mutlu yaşam formülü. :KK48:
Tesekkurler🥰🧿

İyi günler.aranıza yeni katıldım.yaş 39.boy 163.kilo 75.Daha önce açlık orucu ile 10 kilo verdim.Aralıklı oruç ile devam etmek istiyorum daha doğrusu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum.İnşallah sizinle devam ederek başarabilirim.

11. 30 yarım avokado 1 kaşık lor peyniri 1 tk keten tohumu karıştırdım. 7 zeytin domates salatalık ve yeşillik. 2 galeta. 😁 Şimdi akşam da 6 yı bekle bakalım.. 7 kaşık kabak üstüne 3 kaşık yogurt akşam menüm.. 💜

Belki fazla gelebilir ama ben yavas yavaş azaltabilirim. Mesela bugun bu saate kadar kahvaltı yapmamak yordu beni cünkü en gec 9.30 mutlaka ayapmış olurdum. 3 ana 2 ara öğün besleniyordum 1 aya yakın. Ama Alışacagım. Yavas yavaş oruc saatlerini de aşacagım. Kendimi iyi ve iradeli hissediyorum kendime güveniyorum.

Merhaba kızlar
Güzel bir gün diliyorum hepinize 😍

Kaptanim kilolarimiz aynı farkettim de😁😁
Bir ara da yakındı 75 lerde idik hatta kapısalim demiştim yok demiştin 😍😍
Kader bizi yine aynı kiloya getirdi 🤣🤣
ha ha aynen 😂 insallah beraberce 6 ları görelim 🥳🤩
Bugünkü menüm; (19/6)
14:00 şekersiz türk kahvesi
15:00 2 tane kepekli undan krep, 2 tane hindi füme, 1 bardak süt, 10 tane zeytin, 1 tane kapya biber, kibrit kutusu kadar peynir
19:30 etli nohut yemeği, 4 çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 2 çorba kaşığı börülce salatası ve börülceyi haşladığım sudan yaptığım domatesli, terbiyeli adını koyamayacağım çorba. :) Okuyunca çok fazla şey yemişim gibi duruyor ama her şeyden yarım porsiyon koydum tabağa.

2 litre su, 1 saat egzersiz.
Afiyet olsun 🥰

merhaba çok çok tebrik ediyorum 😍
Ne kadar güzel sonuç almışsınız umarım ömür boyu sürecek bir yaşam tarzı olsun
Katlınız için çok teşekkürler devam ediyor musunuz hala?
Günaydın. Ben de gün itibariyle baslamıs bulunuyorum. Sabah tartım 104.30 çıktı. Öncelik hedefim 95 i görmek. Hepimize kolaylıklar diliyorum
11. 30 yarım avokado 1 kaşık lor peyniri 1 tk keten tohumu karıştırdım. 7 zeytin domates salatalık ve yeşillik. 2 galeta. 😁 Şimdi akşam da 6 yı bekle bakalım.. 7 kaşık kabak üstüne 3 kaşık yogurt akşam menüm.. 💜
Merhaba başarılar diliyorum başlamak işin yarısı 👏😍
Daha önce aralıklı oruç yapmadı iseniz ilk sayfa ilk post oldukça bilgilendirici Ve grup kurallarımız da var, okumanızı öneririm
aralıklı oructa ara öğün açlık hissediyor iseniz yapabilirsiniz bir saat bekleme durumu yok Ama açlık yoksa yemeyin
Menüye baktığımda menü çok az özellikle protein yönünden biraz zenginleşirse çok daha tok tutar rahat kilo verirsiniz ( yumurta ayran kefir vs)
Arada yine yazarım ben 🥰
GÜNAYDIN hanımlar ara verdım buralara hastalıklarla ugrastım şimdi iyileştim geldim çok şukur güncel kilom 85 oldu beslenemedim ama bugun kahve ile tekrar basladım herkese kolay gelsin.
Geçmiş olsun canım hoşgeldin 🥰
Hayatta hersey var kaldığımız yerden devam 👏😍
İyi günler.aranıza yeni katıldım.yaş 39.boy 163.kilo 75.Daha önce açlık orucu ile 10 kilo verdim.Aralıklı oruç ile devam etmek istiyorum daha doğrusu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum.İnşallah sizinle devam ederek başarabilirim.
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
10 kilo İçin tebrikler neler yaptınız tam olarak ?
İlk sayfa ilk postta grup kurallarımız ve aralıklı oruç ile ilgili bilgiler var işe yaracaktır
Günlük menüleri bekliyoruz 🥰

Merhaba kızlar

Afiyet olsun 🥰

Daha önce aralıklı oruç yapmadı iseniz ilk sayfa ilk post oldukça bilgilendirici Ve grup kurallarımız da var, okumanızı öneririm
aralıklı oructa ara öğün açlık hissediyor iseniz yapabilirsiniz bir saat bekleme durumu yok Ama açlık yoksa yemeyin
Menüye baktığımda menü çok az özellikle protein yönünden biraz zenginleşirse çok daha tok tutar rahat kilo verirsiniz ( yumurta ayran kefir vs)
Arada yine yazarım ben 🥰

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
İlk sayfa ilk postta grup kurallarımız ve aralıklı oruç ile ilgili bilgiler var işe yaracaktır
Cumaya 69.9 gormek hedefim🤩🤩
İnşallah başarırım 🤭

Merhaba kızlar

Afiyet olsun 🥰

Arada yine yazarım ben 🥰

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Okudum teşekkür ederim sürekli okuyorum kafama takıldıkça. Bu arada yaş 33

Merhaba kızlar

Afiyet olsun 🥰

Arada yine yazarım ben 🥰

Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Merhaba,çok çok teşekkür ediyorum ben de. :oops: Umarım ,inşallah öyle olur. Devam ediyorum hala evet. Hedeflediğim kiloma inince belki sabahları kuru meyve veya kuruyemiş yiyebilirim. metabolizma hızlandırması açısından,ben şuan hiç tatlı yemiyorum,şekerli hiçbir şey tüketmiyorum. Bunun çok faydası olduğunu düşünüyorum. Zaten bu diyet olmadığı için alışıldıktan sonra devam ettirilebilir. Tamamen akşama kadar yememeyi hedefleyince kolay geçiyor benim açımdan :) şuan 66.4 üm önce 65 sonra 63 sonra 58 hedefim. O kiloma geri dönünce vicdanen rahatlamış olacağım. :KK28:

X