Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Afiyet olsun spor da menü de
Ne güzel bir tesadüf olmuş böyle insanların olması insana azim veriyor
Gerçekten az yemek dinç tutuyor o kesin

Afiyet olsun spor da menü de
Ne güzel bir tesadüf olmuş böyle insanların olması insana azim veriyor
Gerçekten az yemek dinç tutuyor o kesin
Ama siz de süper bir kaptansiniz. Herkesi motive etmeniz kibarliginiz ve ictenliginiz gerçekten mükemmel. 65 değil 60 olasiniz insallah

Bu aralar çok atlamıyorum ama en az 1000 atlamak gerek sanırım ben 1500 atlamaya çalışıyordum
Basen egzersizine baya şaşırdım deneyeceğim en kısa zamanda 20 günde etkisini görürüz heralde
30 40 günde olur yeter ki erisin

Bu haftaki tartıdan çok ümitli değilim artı çıkmasam yeter

İyi geceler diliyorum herkese. Bugün 19/5 yaptım.
14:50 1 fincan sütlü soğuk kahve, 3 tane ceviz, 10 tane üzüm
19:30 tarhana çorbası, mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, 3 servis kaşığı börülce salatası.

2,5 litre su. Bugün egzersiz yapmadım dinlenme günümdü.

Herkese mutlu haftalar diliyorum ve gunaayyyddiiinn güzel bayanlar ben grupla aynı gün olmasa da her pazartesi kilo paylasimimi yapıyorum. Çarşambadan beri hastaydım ve birşey yiyemedim daha fazla kilo verdim bir haftada 2 kilo 200 gr gitti. Gecen hafta çarşamba 93 tum suan 90.8 kg geliyorum
Dediğim gibi ben 96 ile başladım aslında bu aralıklı oruca gruba sonradan dahil oldum. Çok şükür 6 kilo vermiş görünüyorum şuanda
Burada verilmiş kiloları paylaşmak çok güzel hem zorlananlara örnek oluyordur hem de bizi motive ediyor bu hafta aha fazla verebilme ümidiyle diyorum artık. Herkesin azmi çok güzel bu arada çok teşvik edici. Ve kızlar aralıklı oruç benim uygulayabildigim en kolay beslenme şekli oldu hayatımda. Ve ilk kez başarılı olarak kilo veriyorum

Günaydın kızlar
Harika bir pazartesi boool eksili bir gün diliyorum

Bu hafta : 71.5
Geçen hafta:73
Fark :-1.5

Evet aldığımı vermişim sayılır 71 idi ara vermeden evvel az kalmış oraya umarım bu hafta da düşüş devam eder

merak ediyorum sizleri de umarım herkes güzel sonuçlarla gelir

Selam canlar
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta: 68.5
Fark:1
Bugün regl günüm daha olamadım bence daha fazla verdim ama tartıya yansımadı ya da bana öyle geliyor ben öyle olmasını istiyorum
Süper tebrikler bence regl sonrası daha fazla olduğunu göreceksin genelde öyle oluyor çünkü
Günaydınlar
Kilom 59.6
Haftaya eksiler görme dileklerimle
Çok güzel bir hafta olsun hepimize
İnşallah haftaya bekliyoruz düşüşü
Ay çok teşekkür ederim önemli değil ne kusuru kaptan
Bu hafta 90.8 olduuumm
Canım tebrikler süper
Artık 8 ler çooook yakın devam

Merhabalar. Aranıza katılmak istiyorum müsaadenizle. Suan 104.7 kiloyum boy 171 . Tam bir ay önce 110 kilo idim. Detoks ve leslile bu kadar verdim. Ama 104 te durdum. Detoksj bitirdim ama yediklerime öğünler ime dikkat ettim alışkanlık oldu. Sağlıklı beslenme. Şimdide aralıklı oruca baslamak istiyorum. Mesajlarınızı okyacagım

Herkese günaydın...
Hafta sonu hiç giremedim nete.. sürekli dışarda geçti. ama bu sabah tartıldım da geldim tabiki..

Bu hafta : 75.2 kg
Geçen hafta : 76 kg
Fark : -800 gr
Cuma Günü 74.9 görmüştüm halbuki.. ama hafta sonu biraz yemeli içmeli gezme oldu. onun etkisi sanırım..

Sanirsam mevsimsel biraz da . Havalar da sogudu iyice burda . Boyle bi ruhum darlaniyo bazen . Ama toparlarim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…