- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
-
- Konu Sahibi blondeaddict
evet en güzeli öğlen yemem olur sabah 25 dk yürüyorum öğlende yürüyorum bazen akşamlarıda çıkabiliyorum regl dönemindeyim ona bağlıyorum fazla kilo veremeyişimiCanım ilk sayfaya ekledim seni
Zaten eğer akşam öğünün 7.30 da bitiyorsa sabah 11.30 gibi yesen 16 saat oruç olur 18 saat tutarsan da saat 13 civarı açarsın
Çoğumuzun yaptığı bu ben akşam 18 civarı bitiriyorum öğlen 12.30 gibi açıyorum 28 saat ediyor
Hoşgeldin
Bilgi ihtiyacı varsa konu ile ilgili ilk sayfa ilk postta çok detaylı Bilgi var onu oku
Başarırsın neden başaramayasın zamanla alıştık hepimiz
Düşünüyor isen seni de ekleyelim ilk sayfaya pazartesi tartı günümüz
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo yazarsın katılmak istersen
Ahahahaahhaahh tülaya koptumİnşallah tatlım motivasyanumiz devam ederse diyet yapmakta hiç zorlanmayiz hadi dön evine tartil evine donnnnn tulayyyyyyuuu
Canım selam vermişsin ya tebrik ediyorumGünaydınnnn kızlar evet dünkü doğum gününden sonra bugün sabah tartıldım vee 73.4 kg çıktım geçen haftadan bu haftaya -1.1 kg gitmiş çok şükür
Ben bu ayın 27 de tam 1 ayımı tamamlıyorum ve toplamda sadece 1.6 kg verdim sizler gibi çok veremedim hedefim 65 i görmek ağustosun sonuna kadar 6 rakamlara düşmek
Dünkü doğum gününde ise kısır patates salatası ve ince bir dilim yaş pastası yedim günümü öyle kapattım
Güzel vermişsin canım ineceğiz inşallahhhh hepimiz istediğimiz kilolaraGünaydınnnn kızlar evet dünkü doğum gününden sonra bugün sabah tartıldım vee 73.4 kg çıktım geçen haftadan bu haftaya -1.1 kg gitmiş çok şükür
Ben bu ayın 27 de tam 1 ayımı tamamlıyorum ve toplamda sadece 1.6 kg verdim sizler gibi çok veremedim hedefim 65 i görmek ağustosun sonuna kadar 6 rakamlara düşmek
Dünkü doğum gününde ise kısır patates salatası ve ince bir dilim yaş pastası yedim günümü öyle kapattım
Sağolasın canımCanım selam vermişsin ya tebrik ediyorum
Çoğu azı yok umuyorum daha da artacak
Doğum gününde afiyet olsun, bugün bol su yoğurt ve biraz yürüyüş iyi gider
İlk sayfada güncelledim
İyi olmuş su programı senin içinSağolasın canımevet eksileri az da olsa görmek insanı daha bir motive ediyor çok su tüketmek için su hatırlatıcı program ayarladım 2 saatte bir hatırlatıyor gün sonuna kadar 2 litre içmeye çalışıyorum dışarıya çıkmaya üşeniyorum ama eliptik pilates hit kardiyo gibi spor yapmaya çalışıyorum bugün fitnes trambolinle dünkü yediklerimi yakmaya çalıştım
evet ama ne yapacam bilemiyorum.. yumurta haşlayıp getirsem kokar sanki..Tost disinda bozulmadan biseyler tasimanin yolunu bulmamiz gerek :)
vaayyyy süper gerçekten.. daim olsun arkası kolaylıkla gelsin inşallah....Günaydın kızlar bugün diyete başlayalı tam 15 gün oldu ve 4.2 kg gitti çok mutluyum
Güncel kiloları pazartesi güncelleriz
Sabah menim
Yumurta 5 badem az peynir 1 domates 1 salatalık
Ödem artırıcı bi tarif
750 ml kaynar su içine 2 yeşil çay yarım limon 1 maden suyu.çay demlendikten sonra diğerlerini koydum biraz maydanoz ekledim tadi guzel. İnsta da araliklı otur diye bir sayfa var takip edin
evet haklısın.. bu akşam protein ağırlıklı yapayım bişeyler..Afiyet olsun menü güzel ama akşam yada öğlen biraz protein eklesen iyi olur canım
Bizim kadın milleti çok meraklı bazen bende çok bunalıyorum. İş yerindekilere gelince en iyi sen tanıyorsun seni psikoloji olarak ne rahat ettiriyorsa öyle davran ne herkes bilmek zorunda, ne de saklamak zorundasın. Keyfini sür bu yolculuğun, işine geldiği gibi davran
Bana da zor geldı hele de yemekten sonra su ıcmemek ama alısacagımBende yemekten yarım saat önce sıvı alıyorum yemekten 1,5 - 2 saat sonra su içmeye başlıyorum doğru olan buymuş ilk basta yemek yerken ne zor geldi bana ama onada alıştım
Çok geçmiş olsun canım neyse ki bir sorun yokmuş doktora gittiğinde önemli detayları bize de anlatırsan sevinirizMerhaba canlar.. test sonuçlarım geldi.. 01/06 aile doktorumun yaptırdığı rutin kan Testim vardı ve sonuçlar kötüydü.. endokrin doktorumda hem kendini ilgilendiren testleri istedi hemde 2 hafta olmuş aile doktorunun çstediği testleri tekrar yapalım nasılsa alınacak kan, bakalım stabilmi dahamı kötü olmuş diye.. o berbat çıkan tüm testler tamamen iyi çıktı, çok hafif yolunda gitmeyen şeyler var ama devede kulak.. bu sabahta endokrin testim geldi, ve sorun bulundu :) aile doktorum aralıklı oruça başladığımı biliyordu endokrin dr uma dememiştim.. aile doktorumun dediği belliki bu İF içini onarıyor seni iyileştiriyor demiştiblondeaddict ile paylaşmıştım..bugğn endokrin doktorumun dediği (telde) 2 hafta yokum geldiğimde görüşelim, bana ve kendinize yardımcı olmak istiyorsanız aralıklı oruç (İF) bir araştırın ve başlayın dedi.. bende 3 haftadır yapıyorum ama olduğum yerde kaldım değişen bşrşey yok dedim, oda birden değişecek sizle detayları konuşacağız devam edin herşey düzelecek dedi..sonuç olarak (sonatomedine C) büyğme hormonum eksikmiş, vücudu inanılmaz yağlandırır herşeyi kiloya çevşrirmiş, ve kilo vermenize engelmiş... ilk defa duyduğum birşey, varsa kilo veremeyn bir baktırsın. Madem öyle sabırla bekleyeceğim eksi yazacağım günleri.. hepimize mutlu olacağımız sonuçlar diliyorum ❤
Ayyy afiyet olsun canım benim akşam da biraz saçma olduAkşam yemeğimi yedim.köfteleri biraz abarttım 8 tane köfte yedim
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalık
Yarın telafı ederiz tatlim moral bozmak yokÇok geçmiş olsun canım neyse ki bir sorun yokmuş doktora gittiğinde önemli detayları bize de anlatırsan seviniriz
Ayyy afiyet olsun canım benim akşam da biraz saçma oldu
Canım şifa olsun inşallah ilk defa duyuyormuşum hormonun yaptığı yağlandırmayı inşallah şifa olacakMerhaba canlar.. test sonuçlarım geldi.. 01/06 aile doktorumun yaptırdığı rutin kan Testim vardı ve sonuçlar kötüydü.. endokrin doktorumda hem kendini ilgilendiren testleri istedi hemde 2 hafta olmuş aile doktorunun çstediği testleri tekrar yapalım nasılsa alınacak kan, bakalım stabilmi dahamı kötü olmuş diye.. o berbat çıkan tüm testler tamamen iyi çıktı, çok hafif yolunda gitmeyen şeyler var ama devede kulak.. bu sabahta endokrin testim geldi, ve sorun bulundu :) aile doktorum aralıklı oruça başladığımı biliyordu endokrin dr uma dememiştim.. aile doktorumun dediği belliki bu İF içini onarıyor seni iyileştiriyor demiştiblondeaddict ile paylaşmıştım..bugğn endokrin doktorumun dediği (telde) 2 hafta yokum geldiğimde görüşelim, bana ve kendinize yardımcı olmak istiyorsanız aralıklı oruç (İF) bir araştırın ve başlayın dedi.. bende 3 haftadır yapıyorum ama olduğum yerde kaldım değişen bşrşey yok dedim, oda birden değişecek sizle detayları konuşacağız devam edin herşey düzelecek dedi..sonuç olarak (sonatomedine C) büyğme hormonum eksikmiş, vücudu inanılmaz yağlandırır herşeyi kiloya çevşrirmiş, ve kilo vermenize engelmiş... ilk defa duyduğum birşey, varsa kilo veremeyn bir baktırsın. Madem öyle sabırla bekleyeceğim eksi yazacağım günleri.. hepimize mutlu olacağımız sonuçlar diliyorum ❤
Olabilir afiyet olsun çok yağ eklemedi isen.Akşam yemeğimi yedim.köfteleri biraz abarttım 8 tane köfte yedim
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalık
Herkese merhaba
18/6
Kahvaltı oncesı kakao tarcın turk kahvesı karısımı kahvemı ıctım
12.30 13.00 arası kahvaltı
2 adet haslanmıs yumurta 1 avuc kabuklu fındık
Domates salatalık yesıllık
3 adet zeytın ve bıraz peynır
45 dk yuruyus
Yuruyus sonrası turk kahvesı
Aksam sımdı baslayacagım
Bıraz bezelye tavuklu salata ve yogurt
1.5 saat sonra sıvı alımı baslayacak ve aksam zencefıl tarcın lımon su karısımı ıcecegım metabolızma durmasın sabaha kadar calıssın
Merhaba,
O oglen icin goturdugum tostu arkadas cok acikmisti ona verdim yarisini aldi o da. Yemekte mercimek corbasi, karniyarik, pilav ve cacik vardi. Yarim kase corba, 1 kucuk karniyarik, 2 kasik kadar pilav 1 kase cacik yedim yesilcayimi ictim ustune. Iki bardak kahve, 3,5 lt su ictim. Aksam da tavuklu yogurt mayonez soslu az salata yedim cok ac degildim. Soda iciyorum simdi de. Bugunluk de bu kadar :) he arada yarim kalan tostu yedim bugday ekmekli kasarli tosttu. 900 kalori civari olmus programin hesaplamasina gore.
Afiyet olsun karnıyarık kızartma değilse gayet iyiSaatlerin cok dakik olmasi gerekiyor mu? Biliyor musunuz? Benim bazen 16, bazen 17, bazen 18 oluyor hatta 23 saat acligim bile oldu. Her gun ayni saate denk getiremiyorum. Sorun mudur bu acaba?