Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar bugün açlık süremı 1.5 saat uzattimm dün akşam çok köfte yedim.diye hala.vicdan yapıyorum
Cok da dert etme. Bugun hafif seylerle dengelersin. Onemli olan zaten dikkat edip kilo vermek degil. Omur boyu surdurulebilir bir saglikli beslenme bicimi kazanmak. Kilo verdikten sonraki hayatimizda da olacak cok kacirdigimiz gunler. Onemli bunu devam ettirmeden ertesi gun hafif seyler yiyerek dengeleyebilmek. Bunu beceremedigimiz icin tombis olmadik mi hepimiz zaten

Haklısin tatlım kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama ben aralıklı oruçla çok rahatladım ve sağlıklı hissediyorum kendimi evet daha vermem çok kilo var ama 16 günde vücudum arındı sanki.2 hafta önce yediklerimi ve şuan yediklerimi düşünüyorum.şimdi daha rahat daha dinç nasıl desem daha fresh hissediyorum

Benim kullandigim iki farkli uygulama var. dun burada konusulani da indirdim 3 oldu. Bir de kalori ve kilo takibi icin program kullaniyorum 4 tane :) uygulamalardan birinde gun gun aclik saatlerinizi guzel gosteriyor mesela. Asagida ekran goruntusu paylasiyorum. Turuncu-kirmizi renkli olan devam edeni gosteriyor.

benimde yarın 1 hafta olacak başlayalı.. bende aynı hissediyorum şuan.. bazen hafiften kaçırdığım oluyor ama yine de sabah uyanınca hissettiğim hafiflik paha biçilemez..

hepimiz paylasiyoruz ayni duygulari :) ben ikinci ucuncu gun mesela ciddi uykusuzluk cektim uykum gelmedi yani:) sinir oldum. Simdilerde de oyle, yataga uykum gelmeden giriyorum artik. Neyse ki yatinca uyuyabiliyorum ama sabahin 5:00-5:30 unda ayaktayim dinc ve enerjik bir sekilde :)

Günaydın hanımlar
Kmsl Hnd ay sabahtan işim bitmedi de giremedim
Tartıldım tartıldım 1 kilo vermişim 84 oldu yani kilom
Bu hafta nedense daha fazla vereceğimi düşünmüştüm
Kendime dijital tartı sipariş ettim bakalım yakında gelir gramlar da oynasa görmek istiyorum

Gunaayydıınnn -0.300 daha74.6 kg. Bu hafta hic yaramazlik yapmadan bakacagim 1 haftada max kac veriyorum.
Çok tebrikler merak ediyorum sonucu
Kesinlikle doğru yağdan kaçtıkça saçma sapan şeylere yöneliyor insan o doyma ve lezzet hissi olmadığı İçin abartmadan bende uyguluyorum canım harika paylaşım
Bugün da
Geçen hafta bugün başlamıştım aralıklı oruca giden kilo -1.600 ben ayda 2 kilo veriyordum. Metabolizmam hızlandı resmen
süper sonuç çok tebrikler
günaydın kefir içebilir miyiz?
Oruç saatleri dışında evet. Oruçken hayır
Çok doğru vucüdum hafiflemiş hissediyorum bende çok

bence super bir sonuc. Gozumuz yollarda kaldi sonucunu bekliyorduk Digital tarti olunca benim gibi manyaga baglama. Ben aclik tokluk zirt pirt tartiliyorum. Tok halimin mesela sabah aclik tartima gore max 1 kg fazla olmasini istiyorum:)

Günaydın ben kilomda değişiklik göremedim regl günüm yaklaşıyor ona bağlıyorum bakalım yarın bir ay olacak
Sabirla devam pes etmek yok, uzulmek yok. Ayni heyecan ve keyifle devam. Kilolar pes edecek :)) dun paylastim ya gecen hafta iki gunde o kadar inmis gozukup 1 gunde en basa donmustum nerdeyse ama sonra kucuk kucuk verip haftayi eksiyle kapattim.

Son düzenleme:
Bence çok iyi bazen benim bir hafta oynamıyor bile kilo gram gram ama sen idölümsün vallasüpersin

Sabirla devam pes etmek yok, uzulmek yok. Ayni heyecan ve keyifli devam. Kilolar pes edecek :)) dun paylastim ya gecen hafta iki gunde o kadar inmis gozukup 1 gunde en basa donmustum nerdeyse ama sonra kucuk kucuk verip haftayi eksiyle kapattim.
Yok bozmuyorum çünkü benim hedefim var iki dış gebelik serüvenim beni bu hale bu kilolara getirdi ama hala çocuk istiyorum eylüle kadar yapamam yasak kiloluda hamile kalmak istemiyorum gerçi oda kısmet olursa inşallah o yüzden sebebim büyük vazgeçemem.. 2 yılda aldım kiloyu çok çabuk gidemez benden biliyorum ama gitseler iyi olur

oyhhhhh süper valla... dijital tartı kesinlikle çok iyi oluyor. gr bile gitse motive oluyor insan..

Ayyyyyy çok iyi canım benim digital tartı çok önemli ben normal tartıyı hiç sevmiyorum belli olmuyor 100 grm bile çok önemli

Ben bugün regl oldum pazartesiye kadar bayağı iner şişkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…