Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hanımlar ne diyorsunuz tartı günü aynı gün olsun diye öneri geldi pazartesi olarak
Uyar mi ? Herkes görüşünü yazarsa çoğunluk sağlarsak pazartesi tartılalım haftayadan itibaren
Pazarteside olur. Cuma da olur. Pazartesi olursa haftasonu kaçamakları olumsuz etkiler bizi cuma daha uygun sanki.Herkesin tek 1 gün tartılması daha iyi olur. Sende kolayca ilk sayfaya kaydedersin

Pazarteside olur. Cuma da olur. Pazartesi olursa haftasonu kaçamakları olumsuz etkiler bizi cuma daha uygun sanki.Herkesin tek 1 gün tartılması daha iyi olur. Sende kolayca ilk sayfaya kaydedersin
Cuma olursa nasılsa tartıldık diyip bu sonraki tartıya bir hafta var diyip serme ihtimali yüksek
Bence Pazartesi olursa dikkatli oluruz hafta sonu mecbur

Gunaydiiinnn bu sabah tam 1. haftam doldu. Tarti beni sasirtti bugun, beklemiyordum boyle bir sonuc: 74.9 kg. Gozlerime inanamadim uc kere inip ciktim tartiya :) 1 haftalik gunluk degisimi ve nasil beslendigimi, ozellikle de hatami yazdim :)

18.06.2020: 76.2 kg (tek ogun)
19.06.2020: 75.6 kg (tek ogun)
20.06.2020: 75.1 kg (aksam alkol aldim, gec saatte tost yedim ve ertesi gun neredeyse basa dondum:)
21.06.2020: 75.8 kg (gunde 2 ogune gectim)
22.06.2020: 75.6 kg
23.06.2020: 75.4 kg
24.06.2020: 74.9 kg (haftayi baslangic kilosunun altinda kapatmak muhtesem oldu:)
Fark: -1.3 kg

Günaydın ve muhteşem sonuca
Çok tebrik ediyorum
Takipte olmak ve ona göre yön değiştirmen de ayrıca takdire şayan
Tıkanıklık oluyorsa vazgeçmek yerine yeni yeni çıkış yolları araman süper. Bu mantık ile kilo vermemek imkansız tekrar tebrik ediyorum
İlk sayfada güncelledim

Son düzenleme:
Herkese günaydın hanımlar nasılsınız ?
Şahane bir gün diliyorum
Bu hafta da tartılmaları isteyen istediği gün tartılsın, fakat genel eğilim yönünde pazartesi herkes kilo bildirimi yapsın artık pazartesiden pazartesiye güncelleyeyim diyorum
Umarım en iyi sonuçları alırız

Cok tesekkur ederim. Simdilik iyiyim sayenizde. umarim 53 olana kadar bu motivasyonumu devam ettirebilirim. En buyuk korkum bunu kaybetmek. Sayenizde direniyorum :) yoksa simdiye cok daha fazla bozardim. Gecen gun markette gofret gordum canim cekti aldim ama duruyor yemedim. Eve gelip salatami yiyince canim cekmedi:) belki 5 kg verdigimde odulluk yerim :) yedigim cogu seyi ihtiyacim olmadan yedigimi fark ediyorum. Suyu pek icmezdim susuzlugu aclik sanip surekli bisey tikiniyormusum mesela. Surekli canim tatli biseyler yemek istiyordu simdi bu da kalmadi saglikli seylerle beslenmeye baslayinca gibi.

Hanımlar ne diyorsunuz tartı günü aynı gün olsun diye öneri geldi pazartesi olarak
Uyar mi ? Herkes görüşünü yazarsa çoğunluk sağlarsak pazartesi tartılalım haftayadan itibaren
Günaydın.. benim içnde ptesi gayet uygun.. hafta sonu bizi durdurmaya bir sebep olur bencede..

vayyyyy harika gerçektende.. ilk haftada 1.3 kg süper bence.. daim olsun inşallah..

markete aç gidince insanın canı çok şey çekiyor bencede.. mümkün olduğunca tok gitmek lazım.. bende çok yapıyordum o hatayı.. ama artık cık..

Cok tesekkur ederim. Is cikisi markete ugrayinca ozellikle de her seye saldirasim geliyor. Onceden aliyordum yemek olana kadar aldiklarimdan yiyordum. Yemek olunca bi de yemek yiyordum mide degil copluk sanki. Copluk muamelesi yapmisim mideme resmen kac zamandir.

herkese günaydın...
Dünkü menü bildirimimi yapamadım akşam. oğlumdan fırsat bulamıyorum pek nete girmeye..
23 haziran menü bildirimi-16/8
sabah 10.00 : 2 dilim esmer ekmek+beyaz peynir+7-8 adet siyah zeytin+çay
12.30 : 3-4 dilim karpuz+yarım kase buğdaylı yoğurt çorbası
18.00 : yarım kase yayla çorbası+4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı+büyük bir kase cacık
gün içinde 1 yeşil çay+1 kiraz saplı çay+yaklaşık 2 lt su+normal siyah çay 3-4 bardak felan

çok iyi anlıyorum seni.. aynısını bende yapıyordum. eşim işi gereği eve geç geliyor. o gelince yemek yiyorduk haliyle. ee o zamana kadar acıktığım için ıvır zıvır çok atıştırıyordum. yemekte de gayat güzel yiyorduk. üstünede çay yanına fındık fıstık felan.. ohhh kilo alınmaz mı daha... çok kötü beslendiğimi biliyordum ama durduramıyordum kendimi.. ama bi yerden başlamam gerektiğini biliyordum hep.. uzun zamandırda araştırıyordum nasıl yapsam diye.. en son bu aralıklı diyette takıldım kaldım.. 5 gün oldu başlayalı henüz ama sanki uykum bile düzene girdi.. geçen hafta oğlumu uyutmaya gittiğimde bende uyuyup kalıyordum hep ve sabah yine yorgun kalkıyordum.. bu hafta her sabah çok şükür çok rahat kalkıyorum ve gün içinde uykum gelmiyor. kendimi daha dinç hissediyorum.. üstelik regli dönemindeyim 2 gündür. ona rağmen rahat geçiriyorum günlerimi çok şükür...

Evet o uyku olayi ilginc. Ben ilk gunler hic uyuyamadim resmen. Nasil bir uykusuzluksa. Ciddi anlamda dinc hissettiriyor insana kendini bu sekilde beslenmek. Bugun 5 te ayaktaydim mesela:) yorgunluk falan hissetmiyorum hic. Uykusuz falan da kalkmadim. Uykumu aldigim icin uyandim zaten o saatte. Alarma falan uyanmadim.

daha da iyi olacak inşallah.. biz hafifledikçe, zararlı toksinlerden yağlardan arındıkça daha da dinç hissedeceğiz inşallah.....

Çok güzel canım afiyet olsun
Offffff menüye gellll
Afiyet olsun canım
Çok güzel canım gelsin eksilerrrrr
Afiyet olsun canım kurabiye olmamış ama ilk günğn hatrına bişey olmaz
Merhaba ben de aralıklı oruç yapıyorum gruba katılabilir miyim?
Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım

Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet,,,3 zeytin,,,2 dilim peynir,,, domates salatalık,,3 eriik

Ara
1 haşlanmış mısır

Akşam 17.00
5 kaşık etli patlıcan yemeği,,,2 dilim ekmek

Ara
1 şeftali,,,4 erik

Su 3 litre

Ofistekiler zorla cikolata verdi yemeyecegim diyorum birakti gitti. Birbirimize bakiyoruz su an:) herkes afiyetle yiyor. 250 kalori civari kendisi. Canim cekmiyor su an gerci:) cantamda tam bugday ekmeginden tostum, yesilcayim ve yogurdum var napayim cikolatayi :) ogleni bekliyorum sabirla yemek icin :) kotu cikolata :)

yemeeee.......!!!! böyle oyunlara gelme.. yakışmaz sana.. tadını biliyorum de geç..
bende tam buğday ekmeğinden yağsız tost yaptım getirdim yanımda.. çayla birlikte onu yiyecem. saatimi bekliyorum.. gece yatarken aç hissediyorum ama şuan hala tok hissediyorum.. çok ilginç..

birde insanlara diyet yapıyorum deyince daha çok ısrarcı oluyorlar nedense.. ben diyet yaptığımı söylemedim kimseye.. ikramda bulunan olunca da çok tokum yada midem ağrıyor felan deyip geçiştiririm diye düşünüyorum...

Tost disinda bozulmadan biseyler tasimanin yolunu bulmamiz gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…