- 7 Kasım 2015
- 112
- 174
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Bence açıkça diyetteyim demelisin bu konuda net tavrın olsun ki ne kadar ısrar ederlerse etsinler sen diyetteyim olmaz de en sonunda pes eden onlar olurbirde insanlara diyet yapıyorum deyince daha çok ısrarcı oluyorlar nedense.. ben diyet yaptığımı söylemedim kimseye.. ikramda bulunan olunca da çok tokum yada midem ağrıyor felan deyip geçiştiririm diye düşünüyorum...
Yeme çok pişman olacaksınnnnnnnOfistekiler zorla cikolata verdi yemeyecegim diyorum birakti gitti. Birbirimize bakiyoruz su an:) herkes afiyetle yiyor. 250 kalori civari kendisi. Canim cekmiyor su an gerci:) cantamda tam bugday ekmeginden tostum, yesilcayim ve yogurdum var napayim cikolatayi :) ogleni bekliyorum sabirla yemek icin :) kotu cikolata :)
Vallahi zorluyorlar başta annem o kadar çok ısrar ediyor ki hadi yaaaa ye ama benze diyet olmaz filanBence açıkça diyetteyim demelisin bu konuda net tavrın olsun ki ne kadar ısrar ederlerse etsinler sen diyetteyim olmaz de en sonunda pes eden onlar olurbende en basında diyetteyim olmaz diye diye şimdi kimse sormuyor biliyorlar yemicem
bu da ayrı bir düşünce tabi de.. bizim iş yerinde çok meraklı hatunlar var..Bence açıkça diyetteyim demelisin bu konuda net tavrın olsun ki ne kadar ısrar ederlerse etsinler sen diyetteyim olmaz de en sonunda pes eden onlar olurbende en basında diyetteyim olmaz diye diye şimdi kimse sormuyor biliyorlar yemicem
Yemiyorum:) yemeyecegim.Yeme çok pişman olacaksınnnnnnn
Vallahi zorluyorlar başta annem o kadar çok ısrar ediyor ki hadi yaaaa ye ama benze diyet olmaz filan
sağol canım bende öyle yapmaya karar verdim normal yollarla istediğim başarıyı elde edemiyorum.
Sağolsun benim de eşim ne zaman diyete girsem sabote ederdi ben de bahane arıyormuşum ki bozardım hemenOfistekiler zorla cikolata verdi yemeyecegim diyorum birakti gitti. Birbirimize bakiyoruz su an:) herkes afiyetle yiyor. 250 kalori civari kendisi. Canim cekmiyor su an gerci:) cantamda tam bugday ekmeginden tostum, yesilcayim ve yogurdum var napayim cikolatayi :) ogleni bekliyorum sabirla yemek icin :) kotu cikolata :)
Ayyy ayni ben:) gunun 10 saati bakiyor olabilirimSağolsun benim de eşim ne zaman diyete girsem sabote ederdi ben de bahane arıyormuşum ki bozardım hemen
Bazı arkadaşlar iyi niyetle de olsa diyet süresince modumuzu düşürecek ya da sıkıntıya sokacak yardım(!)larda bulunabiliyor malesef
Kendimce yöntemim buraya da birkaç kez yazdım sanırım ne zaman elim bir şeylere uzanmaya çalışsa hemen kilo verenlerin fotoğraflarına bakıp gazlanıyorum
Aynen canım burda birbirimiz motive ederek güzel kilolar veririzsağol canım bende öyle yapmaya karar verdim normal yollarla istediğim başarıyı elde edemiyorum.
Ayyyyy çok iyi canım benimmm yaaaaaaaa benim haftaya salı 15 gün olacak ve ben daha tartılamadım ama 4.2 çok çok çokkkkk iyi bir rakam canım benimGünaydın kızlar bugün diyete başlayalı tam 15 gün oldu ve 4.2 kg gitti çok mutluyum
Güncel kiloları pazartesi güncelleriz
Sabah menim
Yumurta 5 badem az peynir 1 domates 1 salatalık
Ödem artırıcı bi tarif
750 ml kaynar su içine 2 yeşil çay yarım limon 1 maden suyu.çay demlendikten sonra diğerlerini koydum biraz maydanoz ekledim tadi guzel. İnsta da araliklı otur diye bir sayfa var takip edin
İnşallah tatlım motivasyanumiz devam ederse diyet yapmakta hiç zorlanmayiz hadi dön evine tartil evine donnnnn tulayyyyyyuuuAynen canım burda birbirimiz motive ederek güzel kilolar veririz
Ayyyyy çok iyi canım benimmm yaaaaaaaa benim haftaya salı 15 gün olacak ve ben daha tartılamadım ama 4.2 çok çok çokkkkk iyi bir rakam canım benim
Eylül e kalmadan o 60 kilo buraya gelecekkkk
Hep beraber yapıyoruz ne demek tek taraflı değil karşılıklı motivasyon veriyoruzCok tesekkur ederim. Simdilik iyiyim sayenizde. umarim 53 olana kadar bu motivasyonumu devam ettirebilirim. En buyuk korkum bunu kaybetmek. Sayenizde direniyorum :) yoksa simdiye cok daha fazla bozardim. Gecen gun markette gofret gordum canim cekti aldim ama duruyor yemedim. Eve gelip salatami yiyince canim cekmedi:) belki 5 kg verdigimde odulluk yerim :) yedigim cogu seyi ihtiyacim olmadan yedigimi fark ediyorum. Suyu pek icmezdim susuzlugu aclik sanip surekli bisey tikiniyormusum mesela. Surekli canim tatli biseyler yemek istiyordu simdi bu da kalmadi saglikli seylerle beslenmeye baslayinca gibi.
herkese günaydın...
Dünkü menü bildirimimi yapamadım akşam. oğlumdan fırsat bulamıyorum pek nete girmeye..
23 haziran menü bildirimi-16/8
sabah 10.00 : 2 dilim esmer ekmek+beyaz peynir+7-8 adet siyah zeytin+çay
12.30 : 3-4 dilim karpuz+yarım kase buğdaylı yoğurt çorbası
18.00 : yarım kase yayla çorbası+4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı+büyük bir kase cacık
gün içinde 1 yeşil çay+1 kiraz saplı çay+yaklaşık 2 lt su+normal siyah çay 3-4 bardak felan
Afiyet olsun menü güzel ama akşam yada öğlen biraz protein eklesen iyi olur canımbu da ayrı bir düşünce tabi de.. bizim iş yerinde çok meraklı hatunlar var..
ne yedin? ne kadar verdin? ne kadar daha devam edeceksin? falan filan.. sürekli sorarlar eminim.. en iyisi hiç uğraşmamak..
Canım güzel menü sadece akşam yemeğine yoğurt eklesen belki ekmek 1 dilime düşerdiGünaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım
Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet,,,3 zeytin,,,2 dilim peynir,,, domates salatalık,,3 eriik
Ara
1 haşlanmış mısır
Akşam 17.00
5 kaşık etli patlıcan yemeği,,,2 dilim ekmek
Ara
1 şeftali,,,4 erik
Su 3 litre
Süper çok çooook tebrikler çok sevindimGünaydın kızlar bugün diyete başlayalı tam 15 gün oldu ve 4.2 kg gitti çok mutluyum
Güncel kiloları pazartesi güncelleriz
Sabah menim
Yumurta 5 badem az peynir 1 domates 1 salatalık
Ödem artırıcı bi tarif
750 ml kaynar su içine 2 yeşil çay yarım limon 1 maden suyu.çay demlendikten sonra diğerlerini koydum biraz maydanoz ekledim tadi guzel. İnsta da araliklı otur diye bir sayfa var takip edin
Hoşgeldin71.6 ile başladım bugün 15.gün 68.3 çıktım sabah tartıda.hedefim 58 olmak
Canım ilk sayfaya ekledim seniakşamları ben 7 de evde oluyorum en son 7.30 gibi kalkmış oluyorum o yüzden sabah kahvaltı yapmasam direk öğlen yesem nasıl olur sizce?
HoşgeldinMrb kızlar bende bugün aralıklı oruç diyetine başladım. Bu süreçte sizinle beraber hedefime ulaşmayı düşünüyorum umarım başarabilirim.
hoşbuldumSüper çok çooook tebrikler çok sevindim
tarifi de bir ara uygulayayım
Hoşgeldin
Yaş ve boy bilgisi de ekler misin canım
aslında başardım fakat koruyamadım verdiklerimi gecen sene 54 kadar indim ama suan 62 kg tabıı dıyet grubu sayesinde fakat 62 kg olunca tekrar uyum saglayamadım diyete ve o ipin ucunu kacırdım.7,8 aydır bir türlü harekete gecemedim ama bugun sizinle tekrardan 54 kg kadar inmeyi planlıyorum.Canım ilk sayfaya ekledim seni
Zaten eğer akşam öğünün 7.30 da bitiyorsa sabah 11.30 gibi yesen 16 saat oruç olur 18 saat tutarsan da saat 13 civarı açarsın
Çoğumuzun yaptığı bu ben akşam 18 civarı bitiriyorum öğlen 12.30 gibi açıyorum 28 saat ediyor
Hoşgeldin
Bilgi ihtiyacı varsa konu ile ilgili ilk sayfa ilk postta çok detaylı Bilgi var onu oku
Başarırsın neden başaramayasın zamanla alıştık hepimiz