Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bende bugün erken kapattım kızlar Yazayım o sebeple
12.30; 2 yumurtalı menemen , 10 zeytin çay
16 civarı : 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, 2 bardak kefir, yeşil salata (üzerine 2 kaşık lor peyniri )
yeşil çay,kahve, maden suyu ve bol su içtim
8 km yürüdüm

yazdin bi kere.bilinçaltima işliyor iste.
ay gecen bi yerde gördüm.peynir soganli rufflesi.çok canim.istiyor ama yemicem.
dün tv de gordum.yakinda cukurova baslicakmis.o zmana kadar büyuk olcüde kilo vermem lazim.malum.o gece ne istersem yicem
o zaman bu tafini denerim

Kiz burada Kilo vermeye calisiyoruz, valla senin yuzunden kotu ornek olmaktan kizacak baskan bana blondeaddict sevgili baskanim ben etme eyleme yime cips dedim ama beni dinlemiyor yiyecekmis oyle diyo

Kiz burada Kilo vermeye calisiyoruz, valla senin yuzunden kotu ornek olmaktan kizacak baskan bana blondeaddict sevgili baskanim ben etme eyleme yime cips dedim ama beni dinlemiyor yiyecekmis oyle diyo
kiz zayiflayinca yicem.simdi degil.
o zamana baya bi gider.nerden baksan 1 ay var.zaten bi kere yiyince bende heves kalmiyor.
hem sen hergün kacamak yapiyon.seni bundan dolayi kovacak başkan

slm kızlar.bugünku menüm
saat 11 de
1 yumurtadan menemen.
çeyreğe yakin somun ekmek
100 gr beyaz peynir
3 tane köy biberi

saat 17.15 de
2 kepçe tavuklu güveç
3 servis kaşiğı mercimekli bulgur pilavi
yarim çay bardağı ayran.

toplamda 1360 kalori almisim.inş tartida yarin fazla çikmam

Son düzenleme:
Selam canlarım
kızlar bana göbek eriten bir detoks suyu öneriniz varmı? Göbeğimle başım belada da
Bugünkü menüm:
14:30=3 dilim peynir, patatesli yumurta, 4 tane zeytin
Bugün başka birsey yemem bol su çay belki tarçınlı kahve
Ben belli bir bölgede etkili olan detoks bilmiyorum ama karın egzersizleri yapıp, daha bol protein salata yoğurt vs yersen kalmaz göbek
Menü yine çok az bence afiyet olsun
valls benim bile canım cekmişti yalan yok
kiz zayiflayinca yicem.simdi degil.
o zamana baya bi gider.nerden baksan 1 ay var.zaten bi kere yiyince bende heves kalmiyor.
hem sen hergün kacamak yapiyon.seni bundan dolayi kovacak başkan

1 seferle kalabileceksen 1 ay sonra tamam
Bence yarın hiç tartılma
Yarın normal düzende devam

Selam canlarım
kızlar bana göbek eriten bir detoks suyu öneriniz varmı? Göbeğimle başım belada da
Karbonhydratı azaltırsan ve herhangi bir detox suyu içersen daha çabuk etkisini görürsün cnm.. mesela bugünkü patates olmasaymış iyiymiş.. ben mesela bu hafta kilo almıycam diye koydum kafaya.. ama kilo vereceğim zamanlar, “ekmek, makarna,patates,pirinç” çıkartıyorum komple..kolay gelsin :)

Evet canım dediğin gibi ama tek öğün olunca böyle oldu birde çok az yedim zaten patates var diye

Selam canlar..
Lazanya cezası level 2 :)
Bugün 19/5 yapıyorum
Saat 15:00 de başladım dünkü detox suyunun aynısını tüketmeye
Akşamada tavuk göğsü, yanına brokoli (buharda haşladım sonrada zeytin yağında hafif soteledim sarımsakla birlikte)
Evdekilerede” sauce poivre “makarna (nolur netten bakın foto buldum ama isim bulamadım kusura bakmayın )
Beşamel sosunda tavuk göğsü
Kremalı sebze
Onlara bakıp avcumu yalayıp kendi tabağımı yiycem
Pazartesi kilo almış olursam lazanyaya küsücem,

Evet canım dediğin gibi ama tek öğün olunca böyle oldu birde çok az yedim zaten patates var diye
Eğer yapabilirsen bol tavuk göğsü sotele ye, tadını sevmiyorum ama protein olarak çok yüksek yağ oranı yok sayılır.. hızlı zayıflamak isteyenlere dr hep önerir.. kremalısına evet dense ben hep yerim deeeee, neyse

Bana göre kahvaltında çok yağ var hepsi yağlı peynirler ama herkesin vucudu farklı aslında. Ne kadar sürede ne kadar kayıp oldu sizde acaca rica etsem yazabilir misiniz? :)
Hayır aslında kahvaltımda çok yağ yok normal yağ var, günlük olarak makrolarımı hesaplıyorum sıkıntı yok :)
4 gun sonra 2 ay olacak toplam 12 kg verdim:)
Ayrıca geçmişten bize hep öğretilen yağlı yiyeceklerin vucuda yağ ve kilo yaptığıydı, hayır düpedüz yalan bu (kızartma lar hariç) yağlı yiyecekler yağ yapmaz bize karbonhidrat ve şeker yağ yapar. Gunluk makrolardaki karbonhidrat miktarını 60 gramın altında Tuttuğunuz zaman ve kilonuza göre yağ ve protein de aldığınız zaman mis gibi gidiyor yağlar :) Ayşegül Çoruhlu ve rengin börekçi okumanızı tavsiye ederim

Saol canım tavsiyen için mutlaka deneyeceğim ben tavuk göğsünü her türlü severim

İyi akşamlar
Sabah
115gr gogus Izgara
1 domates
1 yemek kasığı krem peynir
3 hurma
50gr Çiğ yer fıstığı

Öğlen
2 kuru kayısı
2 bardak siyah çay

Akşam
100gr et döner
Roka salatası
1 adet Çiğ köfte

Şimdilik 2 lt su 3 e tamamlarım
Spor yapamadım işlerim vardı bugun böyle geçti

Sende boyle dersen ben napiyim baskanim yani bak bu S Sevincoz arkadasim daha cok gelecek ustume senin yuzunden sen dedin canim cekti diye hayir o da benim gibi dunden razi ustune bide bana suc atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…