- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.701
yazdin bi kere.bilinçaltima işliyor iste.Mayonez sıkma guzel olmuyo sade ketcap , baharat da guzel olabilirtavsiyem ruffles peynir soganliyla ekmek arasi yapman desem de yapma sen , etme bak ne guzel Kilo veriyoruz. Onlar kotu onlar cıs ben yedim de ne oldu yaglarim mutlu oldu sen yeme mutlu etme yaglarini
yazdin bi kere.bilinçaltima işliyor iste.
ay gecen bi yerde gördüm.peynir soganli rufflesi.çok canim.istiyor ama yemicem.
dün tv de gordum.yakinda cukurova baslicakmis.o zmana kadar büyuk olcüde kilo vermem lazim.malum.o gece ne istersem yicem
o zaman bu tafini denerim
kiz zayiflayinca yicem.simdi degil.Kiz burada Kilo vermeye calisiyoruz, valla senin yuzunden kotu ornek olmaktan kizacak baskan banablondeaddict sevgili baskanim ben etme eyleme yime cips dedim ama beni dinlemiyor yiyecekmis oyle diyo
Selam canlarım
kızlar bana göbek eriten bir detoks suyu öneriniz varmı? Göbeğimle başım belada da
Ben belli bir bölgede etkili olan detoks bilmiyorum ama karın egzersizleri yapıp, daha bol protein salata yoğurt vs yersen kalmaz göbekBugünkü menüm:
14:30=3 dilim peynir, patatesli yumurta, 4 tane zeytin
Bugün başka birsey yemem bol su çay belki tarçınlı kahve
valls benim bile canım cekmişti yalan yokKiz burada Kilo vermeye calisiyoruz, valla senin yuzunden kotu ornek olmaktan kizacak baskan banablondeaddict sevgili baskanim ben etme eyleme yime cips dedim ama beni dinlemiyor yiyecekmis oyle diyo
kiz zayiflayinca yicem.simdi degil.
o zamana baya bi gider.nerden baksan 1 ay var.zaten bi kere yiyince bende heves kalmiyor.
hem sen hergün kacamak yapiyon.seni bundan dolayi kovacak başkan
Bence yarın hiç tartılmaslm kızlar.bugünku menüm
saat 11 de
1 yumurtadan menemen.
çeyreğe yakin somun ekmek
100 gr beyaz peynir
3 tane köy biberi
saat 17.15 de
2 kepçe tavuklu güveç
3 servis kaşiğı mercimekli bulgur pilavi
yarim çay bardağı ayran.
toplamda 1360 kalori almisim.inş tartida yarin fazla çikmam
Karbonhydratı azaltırsan ve herhangi bir detox suyu içersen daha çabuk etkisini görürsün cnm.. mesela bugünkü patates olmasaymış iyiymiş.. ben mesela bu hafta kilo almıycam diye koydum kafaya.. ama kilo vereceğim zamanlar, “ekmek, makarna,patates,pirinç” çıkartıyorum komple..kolay gelsin :)Selam canlarım
kızlar bana göbek eriten bir detoks suyu öneriniz varmı? Göbeğimle başım belada da
az olduğunun farkındayım göbekten kurtulmak için tek öğün yapmayı düşünüyorum biraz hızlı kilo verelimBen belli bir bölgede etkili olan detoks bilmiyorum ama karın egzersizleri yapıp, daha bol protein salata yoğurt vs yersen kalmaz göbek
Menü yine çok az bence afiyet olsun
Evet canım dediğin gibi ama tek öğün olunca böyle oldu birde çok az yedim zaten patates var diyeKarbonhydratı azaltırsan ve herhangi bir detox suyu içersen daha çabuk etkisini görürsün cnm.. mesela bugünkü patates olmasaymış iyiymiş.. ben mesela bu hafta kilo almıycam diye koydum kafaya.. ama kilo vereceğim zamanlar, “ekmek, makarna,patates,pirinç” çıkartıyorum komple..kolay gelsin :)
Eğer yapabilirsen bol tavuk göğsü sotele ye, tadını sevmiyorum ama protein olarak çok yüksek yağ oranı yok sayılır.. hızlı zayıflamak isteyenlere dr hep önerir.. kremalısına evet dense ben hep yerim deeeee, neyseEvet canım dediğin gibi ama tek öğün olunca böyle oldu birde çok az yedim zaten patates var diye
Hayır aslında kahvaltımda çok yağ yok normal yağ var, günlük olarak makrolarımı hesaplıyorum sıkıntı yok :)Bana göre kahvaltında çok yağ var hepsi yağlı peynirler ama herkesin vucudu farklı aslında. Ne kadar sürede ne kadar kayıp oldu sizde acaca rica etsem yazabilir misiniz? :)
Saol canım tavsiyen için mutlaka deneyeceğim ben tavuk göğsünü her türlü severimEğer yapabilirsen bol tavuk göğsü sotele ye, tadını sevmiyorum ama protein olarak çok yüksek yağ oranı yok sayılır.. hızlı zayıflamak isteyenlere dr hep önerir.. kremalısına evet dense ben hep yerim deeeee, neyse
kiz zayiflayinca yicem.simdi degil.
o zamana baya bi gider.nerden baksan 1 ay var.zaten bi kere yiyince bende heves kalmiyor.
hem sen hergün kacamak yapiyon.seni bundan dolayi kovacak başkan
Ben belli bir bölgede etkili olan detoks bilmiyorum ama karın egzersizleri yapıp, daha bol protein salata yoğurt vs yersen kalmaz göbek
Menü yine çok az bence afiyet olsun
valls benim bile canım cekmişti yalan yok
1 seferle kalabileceksen 1 ay sonra tamam
Bence yarın hiç tartılma
Yarın normal düzende devam
Saol canım tavsiyen için mutlaka deneyeceğim ben tavuk göğsünü her türlü severim