Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben belli bir bölgede etkili olan detoks bilmiyorum ama karın egzersizleri yapıp, daha bol protein salata yoğurt vs yersen kalmaz göbek
Menü yine çok az bence afiyet olsun 🥰

valls benim bile canım cekmişti yalan yok 😂😂

1 seferle kalabileceksen 1 ay sonra tamam 🙈

Bence yarın hiç tartılma
Yarın normal düzende devam 🥰
inş 1 seferle kalır kaptanim.
az evvel yürüyüse gittim.5.kattan indim ciktim.hızli tempo yürüdüm.olmazsa sabaha kadar benim bebeyi mememe yapistirim.o da kalori yakiyor😅
yarin kabak detoksu yapayim.hafif yemis olur dengelerim inş.
aslinda abur cubur yok da.ekmek ve pilav yememeliydim hiç😣
Cilginlar gibi de spor yapiyorum ama yedigim bi parca cikolata mi cok ki o da bitter yani 😂😂
yok canim çok degil.miktarlarin az zaten.afiyet bal seker olsun.
Sende boyle dersen ben napiyim baskanim yani 😂 bak bu S Sevincoz arkadasim daha cok gelecek ustume senin yuzunden sen dedin canim cekti diye 😂 hayir o da benim gibi dunden razi ustune bide bana suc atiyo 😂
aynen.zaten zor tutuyorum.kendimi.
herüf evden cipsi eksik etmiyor saolsun.her dolabi actigimda gözümun önundr kola duruyor.istinasiz var.
buzluk kısmini aciyorum dondurmalari doldurmus.
bakliyat dolabi biskuvi cips meyve suyu.yani sınavim çok ağir😣nasıl tutuyorum kendimi bi bilsen.

az evvel yürüyüse gittim.5.kattan indim ciktim.hızli tempo yürüdüm.olmazsa sabaha kadar benim bebeyi mememe yapistirim.o da kalori yakiyor😅

herüf evden cipsi eksik etmiyor saolsun.her dolabi actigimda gözümun önundr kola duruyor.istinasiz var.
bakliyat dolabi biskuvi cips meyve suyu.yani sınavim çok ağir😣nasıl tutuyorum kendimi bi bilsen.
Allah yardimcin olsun sahsen ben dayanamazdim 😂

Benim esim cips kola falan sevmez ama o da fast food hastasi su aralar hergun yiyelim mi diye soruyo . Sali gunu kontrolum var doktorda. Eger 75 li bisi gorursem tartida sali gunu Parti yapcam 😂 bi kere yiyim o beni gene 2 ay goturur 😂

blondeaddict blondeaddict Tebrikler canım 😍👏👏

Ben ekmek arasi cips ketcap yapip yiyen biriydim dusun benim icin ne kadar zor 😂 ben cipse abur cubur demem benim icin fast food o 😂😂😂😂

Ekmek arası cips ne kız 😂😂 gece çikolata kola neyse de 😀 kardeşim 4 5 yaşlarındayken kahveye ekmek batırıp yerdi. O zamandan beri duyduğum en ilginci oldu bu😀😀

blondeaddict blondeaddict Tebrikler canım 😍👏👏

Ekmek arası cips ne kız 😂😂 gece çikolata kola neyse de 😀 kardeşim 4 5 yaşlarındayken kahveye ekmek batırıp yerdi. O zamandan beri duyduğum en ilginci oldu bu😀😀

. Bende bi kuzen var 48 Kilo. Onun ozel tarifi bu 😂😂 o yiyip Kilo almadi ama ben masallah sistikce sistim 😂

çok teşekkür ederim 🙏😍

Çok teşekkür ederim canım 🙏😍
Hep beraber yapacağız 🏆🤩

Süper sonuç seninkisi de tebrik ederim canım gayet istikrarlı ilerliyorsun 👏🤩😍
Çok teşekkür ederim benim bu ay biraz öne çıktı evet bakalım önümüzdeki ay be yapacağız 😂🙏
Bir ara bakarım o diyet tarzına da haberleşiriz okuyunca 😊

Çok teşekkür ederim 🥰
İstikrarla devam edersen olur inşallah 🙏🤩

Merhaba 🥰
İlk başlangıç için çok böyle bir şey duymadım
Tavsiyem bir diyet günlüğü tutmak yediklerini sporunu su tüketimini takip etmen
Biz grupta bu sebeple her gün menü paylaşıyoruz 😊
merakla bekliyorum😍
Bende bugün erken kapattım kızlar Yazayım o sebeple
12.30; 2 yumurtalı menemen , 10 zeytin çay
16 civarı : 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, 2 bardak kefir, yeşil salata (üzerine 2 kaşık lor peyniri )
yeşil çay,kahve, maden suyu ve bol su içtim
8 km yürüdüm
8 km kaç saatte kat ediyorsun?birde tek seferde mı iki parça halinde mı çıkıyorsun?ben 1 saatte 4.3 km yapıyorum
Hayır aslında kahvaltımda çok yağ yok normal yağ var, günlük olarak makrolarımı hesaplıyorum sıkıntı yok :)
4 gun sonra 2 ay olacak toplam 12 kg verdim:)
Ayrıca geçmişten bize hep öğretilen yağlı yiyeceklerin vucuda yağ ve kilo yaptığıydı, hayır düpedüz yalan bu (kızartma lar hariç) yağlı yiyecekler yağ yapmaz bize karbonhidrat ve şeker yağ yapar. Gunluk makrolardaki karbonhidrat miktarını 60 gramın altında Tuttuğunuz zaman ve kilonuza göre yağ ve protein de aldığınız zaman mis gibi gidiyor yağlar :) Ayşegül Çoruhlu ve rengin börekçi okumanızı tavsiye ederim ✌
canım ne kadar güzel kilo vermişsin maşallah 🥰

Canım haftada bir gün ödül günü yapıp azar azar yesen gözün gönlün doysa😁ben öyle yapıyorum.diger hafta icin beni motive ediyor 😍

Allah yardimcin olsun sahsen ben dayanamazdim 😂
saol kaderdaşim.
bide benimki fanta kola bağımlisi.bogazi hic bos durmaz.ne zaman görsem bisey yiyip iciyor.bana da tut kendini diyor😣

Benim esim cips kola falan sevmez ama o da fast food hastasi su aralar hergun yiyelim mi diye soruyo . Sali gunu kontrolum var doktorda. Eger 75 li bisi gorursem tartida sali gunu Parti yapcam 😂 bi kere yiyim o beni gene 2 ay goturur 😂
o da seni zorluyormuş.bak galiba sen ondan bu aralar fast fooda aşeriyorsun.bence kendine sor.gercekten istiyormuyum yoksa etkisi altinda mi kaliyorum diye.
hergün hergün soylerse 2 ay bile dayanmazsin.sürekli yemek istersin.

merakla bekliyorum😍
8 km kaç saatte kat ediyorsun?birde tek seferde mı iki parça halinde mı çıkıyorsun?ben 1 saatte 4.3 km yapıyorum
canım ne kadar güzel kilo vermişsin maşallah 🥰

Canım haftada bir gün ödül günü yapıp azar azar yesen gözün gönlün doysa😁ben öyle yapıyorum.diger hafta icin beni motive ediyor 😍
simdi karnim tok ya gönlüm gecti bile.
şuan canim.istemiyor.
çukurovayu izlerken biseyler yiyip içmeyi seviyorum sadece.normal zamanda pek istemem.
iste biseyler seyrederken iyi oluyor.izlediğimden zevk aliyorum.

simdi karnim tok ya gönlüm gecti bile.
şuan canim.istemiyor.
çukurovayu izlerken biseyler yiyip içmeyi seviyorum sadece.normal zamanda pek istemem.
iste biseyler seyrederken iyi oluyor.izlediğimden zevk aliyorum.
Ertesi gün tekrarını izle gündüz yanına da cig fındık çiğ badem ceviz kahve bitter 😍😍😍😍

Merhaba :) Bugün 24. saatte orucu bitirdim. Kullandığım uygulama açlık zamanında şekersiz bitki çayı içilebileceğini belirttiği için içiyorum ama umarım hata etmiyorumdur.
16:00 adaçayı
18:00 maden sulu şekersiz türk kahvesi, yarım şişe maden suyu
20:00 yoğurt çorbası, zeytinyağlı biber dolması (1 tane yeşil biber, 1 tane kırmızı biber), 1 kase yoğurt, bolca peynirli salata.
Şu an 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.

Pazar günü girmem gereken iki sınavım var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama oruç ve yediklerimde düzensizlikler olabilir. Sınav merkezi yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta. Sınavdan çok önce kahvaltı yapmak istemiyorum. Onun yerine yolda yiyebileceğim ve iki sınav arasındaki birkaç saatlik sürede ve sınavda beni idare edecek şeyleri evde hazırlayıp götürmek istiyorum. Sıcağa dayanacak, yolda akmayacak, kokmayacak neler alabilirim yanıma?

Bugünkü menüm 16/8
Sabah 3 dilim kepekli ekmek,beyaz peynir zeytin 1 kaşık reçel 1 yumurta
Ara türk kahvesi ve leblebi
Öğlen tavuk sote ve salata
Ara muz ve ceviz
Akşam kuru fasülye yemeği,bulgur pilavı ve cacık
spor 40 dk hiit videosu ve yürüyüş 10 bin adım

blondeaddict blondeaddict kaptanım tebrik ederim 4.ayınızı🤗🎉💐
Benimde ayın 9unda 3.ayım doluyor heyecanlıyım🙈😂 artık kilo verme derdi değilde gelen tepkilere cevap vermekten yoruldum nasıl başa çıkıyorsun kaptanım😅

Bugünki menüm
12: sahanda yumurta domates peynir zeytin az pekmez ve çay
16:30da etli taze fasulye ve pirinç pilavı yemiş olabilirim ( çok yemedim🙈) 3 aydır 2.defa pirinç pilavı yedim😢 birazda sona yaklaştıkça kıstıklarımı azar azar yiyerek vücudu alıştırmak istiyorum ekmeğe geri dönmeyi düşünmüyorum arada canım istese de kararlıyım yemekleri de azar azar alıştırmaya çalışıyorum
Gün içinde hareketliydim pek evde duramadım o yüzden tempolu yürüyüş yapamadım ama ip atlıyorum , verdiğim kiloya rağmen hafif bir göbeğim vardı karın bölgem düz değildi yani ip atladıkça sanki düzleştiğini hissediyorum gözle görülür bir şekilde farkettim tavsiye ederim

Merhaba :) Bugün 24. saatte orucu bitirdim. Kullandığım uygulama açlık zamanında şekersiz bitki çayı içilebileceğini belirttiği için içiyorum ama umarım hata etmiyorumdur.
16:00 adaçayı
18:00 maden sulu şekersiz türk kahvesi, yarım şişe maden suyu
20:00 yoğurt çorbası, zeytinyağlı biber dolması (1 tane yeşil biber, 1 tane kırmızı biber), 1 kase yoğurt, bolca peynirli salata.
Şu an 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.

Pazar günü girmem gereken iki sınavım var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama oruç ve yediklerimde düzensizlikler olabilir. Sınav merkezi yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta. Sınavdan çok önce kahvaltı yapmak istemiyorum. Onun yerine yolda yiyebileceğim ve iki sınav arasındaki birkaç saatlik sürede ve sınavda beni idare edecek şeyleri evde hazırlayıp götürmek istiyorum. Sıcağa dayanacak, yolda akmayacak, kokmayacak neler alabilirim yanıma?
Merhaba.. maşallah sana 😍 pazartesi sınavın için bol şans, herşey gönlünce olsun inşallah.. ben senin durumunda olduğumda ( sınav deilde randevu 😂) yanıma bir saklama kabına yulaf içine kuru üzüm ,ceviz,3/5 fındık atıyorum.. minik bir süt al , zamanı gelince dök ye.. hem yorgun Hissetmiosun, hem şeker ihtiyacı duymuyosun hemde çok tok tutuyor.. eee akmaması komamasıda cabası :)

Merhaba.. maşallah sana 😍 pazartesi sınavın için bol şans, herşey gönlünce olsun inşallah.. ben senin durumunda olduğumda ( sınav deilde randevu 😂) yanıma bir saklama kabına yulaf içine kuru üzüm ,ceviz,3/5 fındık atıyorum.. minik bir süt al , zamanı gelince dök ye.. hem yorgun Hissetmiosun, hem şeker ihtiyacı duymuyosun hemde çok tok tutuyor.. eee akmaması komamasıda cabası :)
Çok teşekkür ederim 🙂 umarım sizin de randevunuz iyi geçer, her şey gönlünüze göre olur. Yulaf çok iyi fikirmiş. İki sınav arasında öyle yapabilirim. :) Sınav süresince eşim beni beklemek durumunda kalacak. Onun da yiyebileceği şeyler götürürsem daha iyi olabilir. Yulaf yemez ama kuru yemiş vs den alabilir.

Çok teşekkür ederim 🙂 umarım sizin de randevunuz iyi geçer, her şey gönlünüze göre olur. Yulaf çok iyi fikirmiş. İki sınav arasında öyle yapabilirim. :) Sınav süresince eşim beni beklemek durumunda kalacak. Onun da yiyebileceği şeyler götürürsem daha iyi olabilir. Yulaf yemez ama kuru yemiş vs den alabilir.
Eşin rejimde deilse ekmek arası yapabilirsin..istersen yulafı sabah sınava girmeden kahvaltı olarak yap.. sınav arası içinde, cam kavanoza salata yap.. küçük bir saklama kabınada limonunu yağını tuzunu yap.. o an karıştırır yersin.. salatanın içinde renk olursa yemesi daha zevkli olur.. tok tutsun sağlıklı olsun kaloriside düşük proteini yüksek olsun dersen, kırmızı fasülyeden piyaz yapabilirsin.. yada nohutlu bir salatada yapabilrsin.. ben sevmem dersen, marulla haşlanmış yumurtada çok güzel oluyor

Eşin rejimde deilse ekmek arası yapabilirsin..istersen yulafı sabah sınava girmeden kahvaltı olarak yap.. sınav arası içinde, cam kavanoza salata yap.. küçük bir saklama kabınada limonunu yağını tuzunu yap.. o an karıştırır yersin.. salatanın içinde renk olursa yemesi daha zevkli olur.. tok tutsun sağlıklı olsun kaloriside düşük proteini yüksek olsun dersen, kırmızı fasülyeden piyaz yapabilirsin.. yada nohutlu bir salatada yapabilrsin.. ben sevmem dersen, marulla haşlanmış yumurtada çok güzel oluyor
Yazdıklarınız bana bayağı fikir verdi, az çok kafamda bir menü oluştu. 🙂 Tekrar teşekkür ederim.

X