Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar 🥰

Harika bir gün diliyorum evet bugün diyette 4.ayım bitti ve az evvel tartıldım güzel haberler var çok şükür
71 kiloyum :halay::KK76:

4 Agustos-4 Eylül dönemi kayıp -5
4 Ayda toplam kayıp -25 :rolleyes::KK6:
Ve artık çizelgede YEŞİL çok çok yakın :KK76:
( hafta başından beri -1.5 kilo oldu, ana listede tartı günümüzde pazartesi güncelleyeceğim)
Daha ne yazayım bilemedim mutluyum işte ya devamını getirmek için çalışmaya devam :KK68:

süper maşallah tebrik ederim sizi
çok gğzel vermişsiniz

yine cok yükseklere cikmamissin.hamilelikte de fazla almadin galiba.
bende en fazla 107 oldum.
100 le hamile kaldim.107 ilr doguma girdim.2 hafta sonra 93 e düstüm ama süt olsun diye yedim ictim.107 yi gördüm.dank etti kafama.o gün basladim iste.cünku artik cok cirkinlesmistim.insan kadina benzemiyor ya.
artik yiyip icmeyelim.kilo vermesi ne kadar zor😣

tebrik ederim baskanim.valla cok sevindim.surda 6 lara bisey kalmamis.hedefe 6 kilo var.ne güzel ya.
25 kilo az degil.büyük bi sabır ve azim ister.
masallah sende de o var.
surda 1 aya hedefe ulasirsin.bakalim koruma donemi nasil gececek cok meraktayim baskanim.bu arada seni çok seviyoruz😍😍😍

80 le hamile kaldim 95 le doguma girdim. Dogumdan sonra 85 kiloyfum yiyerek 88 e ciktim 😂 geri 77 ye indim sonra 87.7 ye ciktim 😂 inisli cikisli bi iliskimiz var yaglarimla 😂😂

Günaydın kızlar 🥰

Harika bir gün diliyorum evet bugün diyette 4.ayım bitti ve az evvel tartıldım güzel haberler var çok şükür

( hafta başından beri -1.5 kilo oldu, ana listede tartı günümüzde pazartesi güncelleyeceğim)
Daha ne yazayım bilemedim mutluyum işte ya devamını getirmek için çalışmaya devam :KK68:

Tebrikler baskanim 👏👏👏👏 darisi hepimizin basina . 4 ayda 25 Kilo valla sahanesin 🥰🥰

Afiyet olsun 🥰
Ay hadi -1 herkesten ne güzel olur 🙏🤩

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰 çok sevindim tıkır tıkır insin bitsin bu duraklamalar 👏🤩

Dedim zaten içimden bugün kesin detoks içeceği yapacak 😀😍
Süper afiyet olsun 👍👏

432 sayfanın hepsini okumaya gerek yok zaten birkaç sayfa fikir vermiştir 😊
Ben kalori hesabı hiç yapmıyorum sadece protein oranlarıma dikkat ederim
Devam ettiremeyecek bir şey yok,kilonu sağlık durumunu vs. bilmiyorum ama herkesin bünyesi farklı kalori dengesini de ona göre oturtmak lazım
Birde kaloriyi nereden aldığın önemli 1000 ya da 1200 kaloriyi karbonhidrat ağırlıklı alırsak açlıktan perişan olabiliriz ama protein ağırlıklı düşük kalori acıktırmaz Bilakis aralıklı oruçta devam etmeyi sağlar
Evet protein olarak besleniyorum karbonhidratı sağlıklı olanlarını tercih ediyorum. Sen 3 ayda harika kilo vermişsin bende istiyorum :)))))) hemde çok

Günaydın kızlar 🥰

vuuu helal 🥰🥰🥰ay geçen ikimizde 75 idik sen eridin kaptan😁😁😁
Canım Apa diyeti konusunda hiç bilgim yok maalesef kitabı filan mı var ilk defa duydum desem ayıp olur mu 😊

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🙈🥰

Afiyet olsun da 3 saat nedir ya valla helal 👏😍
Face de grup filan var.Yitik şifa tarzı

Günaydın güzel bayanlar 🙂 diyete ilk başladığımızda vücut direnç gösterir mi
Belli bir süre kendini korumak ister mi bilgisi olan var mı. 26 ağustosta başladım 96 ile suan 94 Kiloyum sanki biraz yavaş veriyorum kilo.

Günlük bir saat yürüyorum bu arada
Kızlar bana fikir verir misiniz rica etsem

süper maşallah tebrik ederim sizi
çok gğzel vermişsiniz
çok teşekkür ederim 🙏😍
Tebrikler baskanim 👏👏👏👏 darisi hepimizin basina . 4 ayda 25 Kilo valla sahanesin 🥰🥰
Çok teşekkür ederim canım 🙏😍
Hep beraber yapacağız 🏆🤩
Selam kızlar.
1 saat tempolu yaptim geldim.
4 Ağustos if başlama tarihim 77.3
4 Eylül bir ay sonraki sonuc 73.6
Fark 1 ay için 3.700 fena değil sanki😁😁
vuuu helal 🥰🥰🥰ay geçen ikimizde 75 idik sen eridin kaptan😁😁😁

Face de grup filan var.Yitik şifa tarzı
Süper sonuç seninkisi de tebrik ederim canım gayet istikrarlı ilerliyorsun 👏🤩😍
Çok teşekkür ederim benim bu ay biraz öne çıktı evet bakalım önümüzdeki ay be yapacağız 😂🙏
Bir ara bakarım o diyet tarzına da haberleşiriz okuyunca 😊
Evet protein olarak besleniyorum karbonhidratı sağlıklı olanlarını tercih ediyorum. Sen 3 ayda harika kilo vermişsin bende istiyorum :)))))) hemde çok
Çok teşekkür ederim 🥰
İstikrarla devam edersen olur inşallah 🙏🤩
Günaydın güzel bayanlar 🙂 diyete ilk başladığımızda vücut direnç gösterir mi
Belli bir süre kendini korumak ister mi bilgisi olan var mı. 26 ağustosta başladım 96 ile suan 94 Kiloyum sanki biraz yavaş veriyorum kilo.

Günlük bir saat yürüyorum bu arada
Merhaba 🥰
İlk başlangıç için çok böyle bir şey duymadım
Tavsiyem bir diyet günlüğü tutmak yediklerini sporunu su tüketimini takip etmen
Biz grupta bu sebeple her gün menü paylaşıyoruz 😊

aaaaaa ben dünkü menümü yazmayı unuttuummm...
03.09 tarihli menüm:
12.30 : klasik kahvaltım..+ çok az patates biber kızartması.. :olamaz:
19.30 : 1 kase yayla çorbası + 2 adet kabak mücveri + 1 küçük kase yoğurt + 1 küçük salkım siyah üzüm
ayy azıcık fazla olmuş sanki...:olamaz:
asıl hafta sonu sıkıntı benim için... inşallah kazasız belasız atlatırım.. :dua:

ay bu kadin benim bilinc altima girdi.
bu sabah yataktan kalkarken aklima ekmegin arasina cips koyup ketcap mayonez bi yiyesim geldi.😅
bide kajun baharati da dokeyim belki güzel olur dedim😅
kafayi yemiş olmaliyim A Amanedenolmuyo
Mayonez sıkma guzel olmuyo sade ketcap , baharat da guzel olabilir 😂 tavsiyem ruffles peynir soganliyla ekmek arasi yapman 😂😂 desem de yapma sen , etme bak ne guzel Kilo veriyoruz. Onlar kotu onlar cıs 😂 ben yedim de ne oldu yaglarim mutlu oldu 😂 sen yeme mutlu etme yaglarini 😂😂

aaaaaa ben dünkü menümü yazmayı unuttuummm...
03.09 tarihli menüm:
12.30 : klasik kahvaltım..+ çok az patates biber kızartması.. :olamaz:
19.30 : 1 kase yayla çorbası + 2 adet kabak mücveri + 1 küçük kase yoğurt + 1 küçük salkım siyah üzüm
ayy azıcık fazla olmuş sanki...:olamaz:
asıl hafta sonu sıkıntı benim için... inşallah kazasız belasız atlatırım.. :dua:
MüCver kızartma değilse öbür kızartmayı görmeyeceğim 🙈
Afiyet olsun aman dikkat hafta sonu 🙏
Erkenden menu paylasayim sabah 1 elma , ogle yemegide 2 tane hindi schnitzel (firinda pismis) yaninda salata. Durust olayim azcik da ketcap vardi arada da 1 parca cikolata 😂 gunu kapattim . Henuz spor yapmadim ama tabiki 2 3 saat sonra sporumu yapcam .
Afiyet olsun az yemişsin zaten 1 parça çikolatadan bir şey olmaz 🥰
menu paylaşımı yapamıyorum çünkü oruç yapamıyorum inşallah toparlayınca devam edeceğim sizleri okuyup kendimi motive etme dönemindeyim :oops:
Tamamdır canım sen yeni gelinsin biraz keyfini çıkar ❤️😍

X