Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Eminim , cok istiyorum son kararim zaten o da son demlerimde oldugumu bildigi icin soruyo pazar gunu uzun oruc yaptim mi inemediysem bile 75 gorurum diye dusunuyorum

Günaydın kızlar
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
Bence Kilo almamış olacaksın afiyet olsun
Ay evdekilere hazırlayıp yememek en zoru benim de basımda bu dert
İki kat irade savaşı
Afiyet olsun
Yağ ve makro konusunda söylediklerin doğru kesinlikle. Eğer trans yağ veya kızartma değilse yağ bizim için gerekli. Yağı yeteri kadar tüketmezsek o açlığı kapatmak için en basit seçeneğe yöneliyoruz karbonhidrat ve şekerler.
Sende boyle dersen ben napiyim baskanim yani bak bu S Sevincoz arkadasim daha cok gelecek ustume senin yuzunden sen dedin canim cekti diye hayir o da benim gibi dunden razi ustune bide bana suc atiyo
Gunluk spor 20 dk zumba 15 dk leslie 15 dk egzersiz 30 dk eliptik. Bi de 7 dk ergincigim var. 15 dk olan videosunu basladim ama cok yorulunca biraktim
Sporlar gayet iyi
Yok ya ben takılıyorum size, şüphem yok hiç merak etme

Aile bireyleri bayılır sabotaja sen uyma bacım

Ay bizim evde öyle ya çok zor
Birde sürekli detaylı hamur işi filan istiyorlar
Allah yardımcımız olsun çok iyi anlıyorum seni
Sabah
Ufak kase menemen 3 dilim tb
Cay az peynir zeytin balli ekmek
. Oglen karpuz
Aksam
3 kasap kofte 5 6 kasik pilav ve cacik

Su 2 litre zorla
Spor yok temizlik isleri
18+6 yaptim
Afiyet olsun evet pilav kaçmış biraz önümüzdeki öğünlere bakalım dert etme
çok teşekkür ederim canım
[/QUOTE]
merakla bekliyorum
8 km kaç saatte kat ediyorsun?birde tek seferde mı iki parça halinde mı çıkıyorsun?ben 1 saatte 4.3 km yapıyorum
canım ne kadar güzel kilo vermişsin maşallah
çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum
Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum

Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki
Çok teşekkür ederim
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar

günaydın
artık vucut alıştı galiba kaçamak yapmıyorum en çok özlediğim simit ve künefe :)
sıkılaştım :) ama 70 kiloya inene kadar devam
Helal olsun
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da

çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum

Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum

Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki

Çok teşekkür ederim
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar

Helal olsun
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da
[/QUOTE]
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin

Ben yarin uzun oruc yapcam zaten . Bakalim tarti ne dicek . Ayy bide arti cikarmisim bu sefer tartiyi atarim balkondan olmadik sey degil kacamak yapmadan arti ciktigim sonucta

kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin
[/QUOTE]

Benim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten

Benim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten
[/QUOTE]
iyi yapmıssin kiz.bende cok severm.hem.yaoicaz hemde yemicez.olmaz öyle.anca beraber kanca beraber
kışın yaparim yeriz dedim.

Valla ben 20 22 saat arası yapıorm orucu çoğu zaman tek öğün oluo ama bende yememe artık çok dkkt edemyrm aşure yedim ekmek yiyorum patates kızartma yediimm.. Ama çok sükür Bi duraksama yada artı görmedim tartıda 5 temmuzdan bu yana yapıyrm hiç bozmadım dengeli yapmaya çlştım 77.600 den şuan kilom 67.500-700 arası yavas mı vermişim acaba bilemiyorum bide sporuda bıraktım bnm eski moduma Bi an önce gelmem lazım sanırım kilo verdkce fazlam kalmadıkca gevseme oldu ama 60-63 arası olmak istyrmm

iyi yapmıssin kiz.bende cok severm.hem.yaoicaz hemde yemicez.olmaz öyle.anca beraber kanca beraber
kışın yaparim yeriz dedim.
[/QUOTE]

Benim esim yavastan isyan etmeye basladi , boyle diyet mi olur hic bisey yemiyosun diyo aslinda yiyorum ama onun is saatlerinde onceden geceleri de beraber yemek yedigimiz icin simdi yemiyorum saniyo

selam canlar
Detox level 3..son gün :)
18/6
Aynı detox suyu içine zencefil ekledim zerdeçal ve kara biber yerine.. buzluğa atmıştım biraz soğusun die, temizliğe kaptırınca kendimi :))sanki meybuz içiyorum.. anam güzel oluyormuş ya böylede :)
Akşama fırında somon balığı var evdekilere pilav yapacağım için kendimede kabak yapıcam veee çoban salata
Herkese afiyet olsun kolay gelsin

İnşallah kaptanım
Çok hak veriyorum nasıl verdin diye sorduklarında ekmeği kestim diyorum yalan söylüyorum zannediyorlar gün boyu oturarak yiyip içerek kilo vermeyi beklediklerinden nefsine hakim olmak tüm mesele mucize bi içecekle kilo verdim de saklıyorum

İyi aksamlar bugun 1 ana 1 ara öğün yaptım paylaşıyorum
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
6 zeytin
100gr dil peyniri
1 dilim domates ve salatalık
1 yemek kaşığı kaşarlı mantar
1 dilim karpuz 100gr

Ara
1 küçük kase Şekersiz aşure
25gr yuzde 85kakaolu bitter çikolata

Şimdilik 2 lt su 4 e tamamlarım inşallah. Aksam da yürüyüş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…