-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.741
Tamam canım saol bunu da denerim zaten nette görmüştüm bunu araştırırken bakalım inşallah işe yararcnm bi de şuna baksana : soda yoğurt limon kürü
Eminim , cok istiyorum son kararimsaol kaderdaşim.
bide benimki fanta kola bağımlisi.bogazi hic bos durmaz.ne zaman görsem bisey yiyip iciyor.bana da tut kendini diyor
o da seni zorluyormuş.bak galiba sen ondan bu aralar fast fooda aşeriyorsun.bence kendine sor.gercekten istiyormuyum yoksa etkisi altinda mi kaliyorum diye.
hergün hergün soylerse 2 ay bile dayanmazsin.sürekli yemek istersin.
inş görürsün canim.Eminim , cok istiyorum son kararimzaten o da son demlerimde oldugumu bildigi icin soruyo pazar gunu uzun oruc yaptim mi inemediysem bile 75 gorurum diye dusunuyorum
Bence Kilo almamış olacaksın afiyet olsunSelam canlar..
Lazanya cezası level 2 :)
Bugün 19/5 yapıyorum
Saat 15:00 de başladım dünkü detox suyunun aynısını tüketmeye
Akşamada tavuk göğsü, yanına brokoli (buharda haşladım sonrada zeytin yağında hafif soteledim sarımsakla birlikte)
Evdekilerede” sauce poivre “makarna (nolur netten bakın foto buldum ama isim bulamadım kusura bakmayın )
Beşamel sosunda tavuk göğsü
Kremalı sebze
Onlara bakıp avcumu yalayıp kendi tabağımı yiycem
Pazartesi kilo almış olursam lazanyaya küsücem,
Hayır aslında kahvaltımda çok yağ yok normal yağ var, günlük olarak makrolarımı hesaplıyorum sıkıntı yok :)
4 gun sonra 2 ay olacak toplam 12 kg verdim:)
Ayrıca geçmişten bize hep öğretilen yağlı yiyeceklerin vucuda yağ ve kilo yaptığıydı, hayır düpedüz yalan bu (kızartma lar hariç) yağlı yiyecekler yağ yapmaz bize karbonhidrat ve şeker yağ yapar. Gunluk makrolardaki karbonhidrat miktarını 60 gramın altında Tuttuğunuz zaman ve kilonuza göre yağ ve protein de aldığınız zaman mis gibi gidiyor yağlar :) Ayşegül Çoruhlu ve rengin börekçi okumanızı tavsiye ederim ✌
Afiyet olsunİyi akşamlar
Sabah
115gr gogus Izgara
1 domates
1 yemek kasığı krem peynir
3 hurma
50gr Çiğ yer fıstığı
Öğlen
2 kuru kayısı
2 bardak siyah çay
Akşam
100gr et döner
Roka salatası
1 adet Çiğ köfte
Şimdilik 2 lt su 3 e tamamlarım
Spor yapamadım işlerim vardı bugun böyle geçti
Sporlar gayet iyiGunluk spor 20 dk zumba 15 dk leslie 15 dk egzersiz 30 dk eliptik. Bi de 7 dk ergincigim var. 15 dk olan videosunu basladim ama cok yorulunca biraktim
inş 1 seferle kalır kaptanim.
az evvel yürüyüse gittim.5.kattan indim ciktim.hızli tempo yürüdüm.olmazsa sabaha kadar benim bebeyi mememe yapistirim.o da kalori yakiyor
yarin kabak detoksu yapayim.hafif yemis olur dengelerim inş.
aslinda abur cubur yok da.ekmek ve pilav yememeliydim hiç
yok canim çok degil.miktarlarin az zaten.afiyet bal seker olsun.
aynen.zaten zor tutuyorum.kendimi.
herüf evden cipsi eksik etmiyor saolsun.her dolabi actigimda gözümun önundr kola duruyor.istinasiz var.
buzluk kısmini aciyorum dondurmalari doldurmus.
bakliyat dolabi biskuvi cips meyve suyu.yani sınavim çok ağirnasıl tutuyorum kendimi bi bilsen.
Ay bizim evde öyle ya çok zorinş 1 seferle kalır kaptanim.
az evvel yürüyüse gittim.5.kattan indim ciktim.hızli tempo yürüdüm.olmazsa sabaha kadar benim bebeyi mememe yapistirim.o da kalori yakiyor
yarin kabak detoksu yapayim.hafif yemis olur dengelerim inş.
aslinda abur cubur yok da.ekmek ve pilav yememeliydim hiç
yok canim çok degil.miktarlarin az zaten.afiyet bal seker olsun.
aynen.zaten zor tutuyorum.kendimi.
herüf evden cipsi eksik etmiyor saolsun.her dolabi actigimda gözümun önundr kola duruyor.istinasiz var.
buzluk kısmini aciyorum dondurmalari doldurmus.
bakliyat dolabi biskuvi cips meyve suyu.yani sınavim çok ağirnasıl tutuyorum kendimi bi bilsen.
Afiyet olsun evet pilav kaçmış biraz önümüzdeki öğünlere bakalım dert etmeSabah
Ufak kase menemen 3 dilim tb
Cay az peynir zeytin balli ekmek
. Oglen karpuz
Aksam
3 kasap kofte 5 6 kasik pilav ve cacik
Su 2 litre zorla
Spor yok temizlik isleri
18+6 yaptim
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükürmerakla bekliyorum
8 km kaç saatte kat ediyorsun?birde tek seferde mı iki parça halinde mı çıkıyorsun?ben 1 saatte 4.3 km yapıyorum
canım ne kadar güzel kilo vermişsin maşallah
Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidirMerhaba :) Bugün 24. saatte orucu bitirdim. Kullandığım uygulama açlık zamanında şekersiz bitki çayı içilebileceğini belirttiği için içiyorum ama umarım hata etmiyorumdur.
16:00 adaçayı
18:00 maden sulu şekersiz türk kahvesi, yarım şişe maden suyu
20:00 yoğurt çorbası, zeytinyağlı biber dolması (1 tane yeşil biber, 1 tane kırmızı biber), 1 kase yoğurt, bolca peynirli salata.
Şu an 2 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.
Pazar günü girmem gereken iki sınavım var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım ama oruç ve yediklerimde düzensizlikler olabilir. Sınav merkezi yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta. Sınavdan çok önce kahvaltı yapmak istemiyorum. Onun yerine yolda yiyebileceğim ve iki sınav arasındaki birkaç saatlik sürede ve sınavda beni idare edecek şeyleri evde hazırlayıp götürmek istiyorum. Sıcağa dayanacak, yolda akmayacak, kokmayacak neler alabilirim yanıma?
Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse kiBugünkü menüm 16/8
Sabah 3 dilim kepekli ekmek,beyaz peynir zeytin 1 kaşık reçel 1 yumurta
Ara türk kahvesi ve leblebi
Öğlen tavuk sote ve salata
Ara muz ve ceviz
Akşam kuru fasülye yemeği,bulgur pilavı ve cacık
spor 40 dk hiit videosu ve yürüyüş 10 bin adım
Çok teşekkür ederimblondeaddict kaptanım tebrik ederim 4.ayınızı
Benimde ayın 9unda 3.ayım doluyor heyecanlıyımartık kilo verme derdi değilde gelen tepkilere cevap vermekten yoruldum nasıl başa çıkıyorsun kaptanım
Bugünki menüm
12: sahanda yumurta domates peynir zeytin az pekmez ve çay
16:30da etli taze fasulye ve pirinç pilavı yemiş olabilirim ( çok yemedim) 3 aydır 2.defa pirinç pilavı yedim birazda sona yaklaştıkça kıstıklarımı azar azar yiyerek vücudu alıştırmak istiyorum ekmeğe geri dönmeyi düşünmüyorum arada canım istese de kararlıyım yemekleri de azar azar alıştırmaya çalışıyorum
Gün içinde hareketliydim pek evde duramadım o yüzden tempolu yürüyüş yapamadım ama ip atlıyorum , verdiğim kiloya rağmen hafif bir göbeğim vardı karın bölgem düz değildi yani ip atladıkça sanki düzleştiğini hissediyorum gözle görülür bir şekilde farkettim tavsiye ederim
Helal olsungünaydın
artık vucut alıştı galiba kaçamak yapmıyorum en çok özlediğim simit ve künefe :)
sıkılaştım :) ama 70 kiloya inene kadar devam
Cnm 3 gün şok diyet gibi yaptm o yüzden acıkmıştım şimdi 3 gün daha devam 1 gün yine böyle olur <3 :*Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki
aynen.ins zayiflayana kadar uymamAile bireyleri bayılır sabotaja sen uyma bacım
Ay bizim evde öyle ya çok zor
Birde sürekli detaylı hamur işi filan istiyorlar
Allah yardımcımız olsun çok iyi anlıyorum seni
Afiyet olsun evet pilav kaçmış biraz önümüzdeki öğünlere bakalım dert etme
çok teşekkür ederim canım
Günaydın kızlar
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
Bence Kilo almamış olacaksın afiyet olsun
Ay evdekilere hazırlayıp yememek en zoru benim de basımda bu dert
İki kat irade savaşı
Afiyet olsun
Yağ ve makro konusunda söylediklerin doğru kesinlikle. Eğer trans yağ veya kızartma değilse yağ bizim için gerekli. Yağı yeteri kadar tüketmezsek o açlığı kapatmak için en basit seçeneğe yöneliyoruz karbonhidrat ve şekerler.
Sporlar gayet iyi
Yok ya ben takılıyorum size, şüphem yok hiç merak etme
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.çok teşekkür ederim canım korkuyordum duruyor diye durmamış şükür
Canım tempoma göre 1saat 45 dakika ile 2 saat arası değişiyor kesintisiz yürüyorum
Bitki çayları otofajiyi bozar. Uzun oruçlarda yeşil çay, sade kahve maden suyu normal siyah çay bol su dışına çıkmamak iyidir
Tercih senindir bazıları kullanır dirty fasting denir buna ben kullanmıyorum
Afiyet olsun biraz karbonhidrat yüklü gibi ama Sporlar çok iyi olmuş neyse ki
Çok teşekkür ederim
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar
Helal olsun
O istek zamanla daha da azalacak sonra kontrollü olarak arada yersin hedefe bir ulaşalım da
kaptanim senden bide hamur isi mi istiyorlar.el vicdan.yazik sana.
yapip da yiyememek kötu.
esim de bana baski yapiyor.aşure yapacakmisim.bende yapmam dedim.yapip da yiyemezsem yorgunlugunu cekecem.
yersem diyetim mahvolacak.
en iyisi yapmamak.zaten herseyi yiyor.ondan da eksik kalsin
iyi yapmıssin kiz.bende cok severm.hem.yaoicaz hemde yemicez.olmaz öyle.anca beraber kanca beraberBenim esim de istedi asure , bende yapmam dedim . Cok severim sicak sicak asure yemeyi hic riske atamam tartiys surda 1 gun kalmis zaten
İnşallah kaptanımÇok teşekkür ederim
Merakla bekliyorum 3 ay sonucunu ❤
İnsanların tepki kısmı Çok ilginç. Herkes seni bir azim abidesi görüyor ve mucize olduğunu düşünüyor bende sadece diyet ve yürüyüş dedikçe yüzleri ekşiyor
Herkes mucize bir içerik filan peşinde olmadığını duyunca bu kadar basit olduğuna inanmıyorlar