- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.681
Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum evet bugün diyette 4.ayım bitti ve az evvel tartıldım güzel haberler var çok şükür
71 kiloyum
4 Agustos-4 Eylül dönemi kayıp -5
4 Ayda toplam kayıp -25
Ve artık çizelgede YEŞİL çok çok yakın
( hafta başından beri -1.5 kilo oldu, ana listede tartı günümüzde pazartesi güncelleyeceğim)
Daha ne yazayım bilemedim mutluyum işte ya devamını getirmek için çalışmaya devam
yine cok yükseklere cikmamissin.hamilelikte de fazla almadin galiba.
bende en fazla 107 oldum.
100 le hamile kaldim.107 ilr doguma girdim.2 hafta sonra 93 e düstüm ama süt olsun diye yedim ictim.107 yi gördüm.dank etti kafama.o gün basladim iste.cünku artik cok cirkinlesmistim.insan kadina benzemiyor ya.
artik yiyip icmeyelim.kilo vermesi ne kadar zor
tebrik ederim baskanim.valla cok sevindim.surda 6 lara bisey kalmamis.hedefe 6 kilo var.ne güzel ya.
25 kilo az degil.büyük bi sabır ve azim ister.
masallah sende de o var.
surda 1 aya hedefe ulasirsin.bakalim koruma donemi nasil gececek cok meraktayim baskanim.bu arada seni çok seviyoruz
Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum evet bugün diyette 4.ayım bitti ve az evvel tartıldım güzel haberler var çok şükür
71 kiloyum
4 Ayda toplam kayıp -25
( hafta başından beri -1.5 kilo oldu, ana listede tartı günümüzde pazartesi güncelleyeceğim)
Daha ne yazayım bilemedim mutluyum işte ya devamını getirmek için çalışmaya devam
Afiyet olsun
1 saat zumba iyi ter attırmıştır
amiinn... inşallah.. hedefe tam gaz devam..Çok teşekkür ederim canım ❤
Sende gayet iyi gidiyorsun eninde sonunda hedeflerimize varacağız
Evet protein olarak besleniyorum karbonhidratı sağlıklı olanlarını tercih ediyorum. Sen 3 ayda harika kilo vermişsin bende istiyorum :)))))) hemde çokAfiyet olsun
Ay hadi -1 herkesten ne güzel olur
Afiyet olsun
Afiyet olsunçok sevindim tıkır tıkır insin bitsin bu duraklamalar
Dedim zaten içimden bugün kesin detoks içeceği yapacak
Süper afiyet olsun
432 sayfanın hepsini okumaya gerek yok zaten birkaç sayfa fikir vermiştir
Ben kalori hesabı hiç yapmıyorum sadece protein oranlarıma dikkat ederim
Devam ettiremeyecek bir şey yok,kilonu sağlık durumunu vs. bilmiyorum ama herkesin bünyesi farklı kalori dengesini de ona göre oturtmak lazım
Birde kaloriyi nereden aldığın önemli 1000 ya da 1200 kaloriyi karbonhidrat ağırlıklı alırsak açlıktan perişan olabiliriz ama protein ağırlıklı düşük kalori acıktırmaz Bilakis aralıklı oruçta devam etmeyi sağlar
vuuu helalGünaydın kızlar
71 kiloyum
4 Ayda toplam kayıp -25
Face de grup filan var.Yitik şifa tarzıCanım Apa diyeti konusunda hiç bilgim yok maalesef kitabı filan mı var ilk defa duydum desem ayıp olur mu
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun da 3 saat nedir ya valla helal
Kızlar bana fikir verir misiniz rica etsemGünaydın güzel bayanlardiyete ilk başladığımızda vücut direnç gösterir mi
Belli bir süre kendini korumak ister mi bilgisi olan var mı. 26 ağustosta başladım 96 ile suan 94 Kiloyum sanki biraz yavaş veriyorum kilo.
Günlük bir saat yürüyorum bu arada
çok teşekkür ederimsüper maşallah tebrik ederim sizi
çok gğzel vermişsiniz
Çok teşekkür ederim canımTebrikler baskanimdarisi hepimizin basina . 4 ayda 25 Kilo valla sahanesin
Selam kızlar.
1 saat tempolu yaptim geldim.
4 Ağustos if başlama tarihim 77.3
4 Eylül bir ay sonraki sonuc 73.6
Fark 1 ay için 3.700 fena değil sanki
Süper sonuç seninkisi de tebrik ederim canım gayet istikrarlı ilerliyorsunvuuu helalay geçen ikimizde 75 idik sen eridin kaptan
Face de grup filan var.Yitik şifa tarzı
Çok teşekkür ederimEvet protein olarak besleniyorum karbonhidratı sağlıklı olanlarını tercih ediyorum. Sen 3 ayda harika kilo vermişsin bende istiyorum :)))))) hemde çok
MerhabaGünaydın güzel bayanlardiyete ilk başladığımızda vücut direnç gösterir mi
Belli bir süre kendini korumak ister mi bilgisi olan var mı. 26 ağustosta başladım 96 ile suan 94 Kiloyum sanki biraz yavaş veriyorum kilo.
Günlük bir saat yürüyorum bu arada
Ay hadi inşallahbu hafta bence cok guzel kilo verdiğimi hissediyorum sporum hep vardı 450 kalori gidiyor 1 saat zumbayla
haftasonu abartmazsam tamamdır.
Ay yok artik benden beteride varmisBen ekmek arasi cips ketcap yapip yiyen biriydim dusun benim icin ne kadar zorben cipse abur cubur demem benim icin fast food o
ay bu kadin benim bilinc altima girdi.Ay yok artik benden beteride varmisicim rahatladi
Ay yok artik benden beteride varmisicim rahatladi
Mayonez sıkma guzel olmuyo sade ketcap , baharat da guzel olabiliray bu kadin benim bilinc altima girdi.
bu sabah yataktan kalkarken aklima ekmegin arasina cips koyup ketcap mayonez bi yiyesim geldi.
bide kajun baharati da dokeyim belki güzel olur dedim
kafayi yemiş olmaliyim A Amanedenolmuyo
MüCver kızartma değilse öbür kızartmayı görmeyeceğimaaaaaa ben dünkü menümü yazmayı unuttuummm...
03.09 tarihli menüm:
12.30 : klasik kahvaltım..+ çok az patates biber kızartması..
19.30 : 1 kase yayla çorbası + 2 adet kabak mücveri + 1 küçük kase yoğurt + 1 küçük salkım siyah üzüm
ayy azıcık fazla olmuş sanki...
asıl hafta sonu sıkıntı benim için... inşallah kazasız belasız atlatırım..
Afiyet olsun az yemişsin zaten 1 parça çikolatadan bir şey olmazErkenden menu paylasayim sabah 1 elma , ogle yemegide 2 tane hindi schnitzel (firinda pismis) yaninda salata. Durust olayim azcik da ketcap vardi arada da 1 parca cikolatagunu kapattim . Henuz spor yapmadim ama tabiki 2 3 saat sonra sporumu yapcam .
Tamamdır canım sen yeni gelinsin biraz keyfini çıkarmenu paylaşımı yapamıyorum çünkü oruç yapamıyorum inşallah toparlayınca devam edeceğim sizleri okuyup kendimi motive etme dönemindeyim