Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba Aralıklı oruçla -20 kilo vermişsiniz 3 ayda. Bende yapıyorum şu anda ve günde 1000-1100 cal ile besleniyorum sabah kahvaltısını atladım. Öğlen 12 gibi başlıyorum 16 gibi meyve yogurt en geç 19 da akşam yemegi. Siz nasıl bir sistem uyguladınız rica etsem yazabilir misiniz? 2,5 hafta da 4,3 kaybettim ben.
Merhaba 🥰
2,5 haftada 4.3 kg gayet iyi tebrikler
Aslında ben tüm yolculuğumu ilk sayfadan itibaren gün gün yazdım biraz bakmak faydalı olabilir size de 😊
Ama genel olarak 18/6 yaptığımı protein sebze yoğurt kefir ağırlıklı beslendiğimi ve yürüyüş yaptığımı asla kaçamak yapmadığımı ( bu kadar Ayda sadece 1 sefer ) söyleyebilirim

Bugünkü menümü yazayım unutmadan 😊
Sabah
1 dilim kepek ekmeği (33gr)
2 dilim sucuk
5tane top peynir
1 dilim Kaşar (25 gr)
1 yemek kasığı krem peynir
1 domates
3 yaprak Roka

Ara
1 Türk kahvesi
1 şeftali
50gr Çiğ yer fıstığı

Aksam
100gr gogus haslama
5 yaprak Roka

Şimdilik 2 buxuk lt su.4 e tamamlarım inşallah. 45dk ağırlık antremanı. Aksamları da oğlumu dısarı çıkarıyorum ozaman yıruyus yaparım az da olsa. Pzt ye az kaldı. Bu hafta hepimiz en az 1 kg verelim inşallah 😃😃👍👍✌️💪

Merhaba 🥰
Aslında ben tüm yolculuğumu ilk sayfadan itibaren gün gün yazdım biraz bakmak faydalı olabilir size de 😊
Ama genel olarak 18/6 yaptığımı protein sebze yoğurt kefir ağırlıklı beslendiğimi ve yürüyüş yaptığımı asla kaçamak yapmadığımı ( bu kadar Ayda sadece 1 sefer ) söyleyebilirim
432 sayfa :) ve profilinizde kısıtlama var o yüzden bakmak istesemde olmadı :) günde kalori olarak ne kadar almış olabilirsiniz hiç kontrol ettiniz mi acaba :)

Merhaba 🥰
hemen hemen sende 1000 cal alıyormuşsun listelere baktım şimdi bana diyorlar ki devam ettiremezsin ama gayet edebilmişsin :) 1200 falan al diyorlar cal olarak ama senin listeler bir tık daha da düşük benden

Sabah
2 dilim sucuk
5tane top peynir
1 dilim Kaşar (25 gr)
1 domates
3 yaprak Roka

Ara
1 Türk kahvesi
1 şeftali
50gr Çiğ yer fıstığı

Aksam
100gr gogus haslama
5 yaprak Roka

Şimdilik 2 buxuk lt su.4 e tamamlarım inşallah. 45dk ağırlık antremanı. Aksamları da oğlumu dısarı çıkarıyorum ozaman yıruyus yaparım az da olsa. Pzt ye az kaldı. Bu hafta hepimiz en az 1 kg verelim inşallah 😃😃👍👍💪
Bana göre kahvaltında çok yağ var hepsi yağlı peynirler ama herkesin vucudu farklı aslında. Ne kadar sürede ne kadar kayıp oldu sizde acaca rica etsem yazabilir misiniz? :)

Bence bu hafta en fazla 1 Kilo gidecek. Cunku regl 2. Gunde kesildi dun sabah tartida 79 gordum 😂😂 bu sabah 76.8 tekrar . Odem gitti yani . Pazar gunu bi daha yapinca 75 kusur cikarim. Aslinda 75 kusur de de yapabilirim partiyi bence sonucta 75 var mi var 😂 kusurunu napcan 😂😂😂
aynen canim ucundan 75 i görmek bile yeter😅
1 kilo vermek az degil aslinda.ayda 4,5 kilo ediyor.4 ayda 18 kilo eder.hedefine ulasirsin.r ayda bisey degil.
hem ben rejime o kadar cok alistim ki bitsin istemiyorum😅
araliktan beri rejimdeyim.bağimlilik yapti.hedefime ulassam da buralardan ayrilmam heralde🙃
regli banyo yapinca kesiliyor ya bende sinir oluyorum.aslinda bi süre dayanmak lazim ilk 3 gün filan.

selam kızlar
dünkü menümü yazayım
20 saat açlık ile
öğlen
tavuk külbastı
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
havuç çorbası
ayran
akşam
semizotu salatası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği

akşam da bugünkü menümü yazıcam
sabah tartıldım -300 gördüm
nihayet hızlanmaya başladı kilo vermem kızlar çok mutluyum yaaa :eğlence: :eğlence: :KK200:

Slm canlar.. malum dün lazanya yedim , yerleşmesini beklemeden bugün cezasını çekmem gerek )
Bugün 20/4 yaptım
15:30 detoks içeceği
Akşamda zeytin yağlı yeşil fasülye ile kapatacağım
Ara öğündğ tatlıydı meyveydi hepsinin yerine bugün tedoks suyu
4 kereviz sapı, bir parça zerdeçal, 1 dolu kahve kaşığı karabiber, 1 limon.. hepsini robotta çektim 2 litre suya ekledim..

Afiyet olsun 🥰

amanin lazanya 🙈 pek de severim afiyet olsun devamı gelmesin 😂😍

Afiyet olsun spor da iyi 🥰👍

Canım umarım aldığınız haber kısa sürede çözümlenebilir sağlıkla 🙏💐

Dervişin fikri neyse 😂🙈
Karın baklavalarını kastetmişti tabi akıllar yemekte olunca 😍

Geçmesine sevindim 💐

Afiyet olsun kolaylıklar işlerinde 🥰

Canım biraz rahat bırak kendini abartmadan güzel anın, mutluluğun tadını çıkar sen çok azimlisin uzun süreli artış olmaz mümkün değil
🙏💐

Afiyet olsun bugün ekmek vs tarzı şey yemezsen beytiden birden olmaz 🥰

Afiyet olsun gayet güzel 🥰

Ayyy 😂😂😂😂
Afiyet olsun bu da bir şey çok takılma 😍
Önümüzdeki maçlara bakalım 🏆

Yok zaten pazar gunu de yapcam diye cok takilmadim 😂

aynen canim ucundan 75 i görmek bile yeter😅
1 kilo vermek az degil aslinda.ayda 4,5 kilo ediyor.4 ayda 18 kilo eder.hedefine ulasirsin.r ayda bisey degil.
hem ben rejime o kadar cok alistim ki bitsin istemiyorum😅
araliktan beri rejimdeyim.bağimlilik yapti.hedefime ulassam da buralardan ayrilmam heralde🙃
regli banyo yapinca kesiliyor ya bende sinir oluyorum.aslinda bi süre dayanmak lazim ilk 3 gün filan.

Yikanmadan da olmuyo ama benim icin . Zaten ilk gun cok yogun oluyo . Ertesi gun yikanmazsam duramiyorum . Takinti iste napcan . Ayrica diyetten de cok sıkıldım. Sagliksiz beslenmek istiyorum hunharca fast food yemek istiyorum. Bugun 2 kasik sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 elma yedim ve cok geldi . Onceden tabak tabak yerdim . Ben seviyorum yemek yemeyi . Boyle cabuk doyunca bi huzunlendim sabah 😂 2 ayda 11 Kilo verdim onumuzdeki 2 aydada bi 10 Kilo versem 66.7 olurum. Kaliyo geriye 8.7 Kilo 😂 boyle parca parca diyince cok gelmiyo gozume ama bi anda 18.7 Kilo diyince bi vazgecme istegi geliyo 😂😂😂😂

Sabah
2 dilim sucuk
5tane top peynir
1 dilim Kaşar (25 gr)
1 domates
3 yaprak Roka

Ara
1 Türk kahvesi
1 şeftali
50gr Çiğ yer fıstığı

Aksam
100gr gogus haslama
5 yaprak Roka

Şimdilik 2 buxuk lt su.4 e tamamlarım inşallah. 45dk ağırlık antremanı. Aksamları da oğlumu dısarı çıkarıyorum ozaman yıruyus yaparım az da olsa. Pzt ye az kaldı. Bu hafta hepimiz en az 1 kg verelim inşallah 😃😃👍👍💪
Afiyet olsun 🥰
Ay hadi -1 herkesten ne güzel olur 🙏🤩
slm kızlar bugünkü menüm
saat 11 de
1 yumurtadan menemen
somun ekmegin ucundan aldim.
3 ceviz

saat 14.30 da
15 -20 tane tuzsuz leblebi
4 tane üzüm

saat 15.40 da
6 tane firinda patlican mücver
1 kase yağsiz tuzsuz salata

2 kupa yesil cay,bolca su ve yürüyüş.
Afiyet olsun 🥰
selam kızlar
dünkü menümü yazayım
20 saat açlık ile
öğlen
tavuk külbastı
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
havuç çorbası
ayran
akşam
semizotu salatası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği

akşam da bugünkü menümü yazıcam
sabah tartıldım -300 gördüm
nihayet hızlanmaya başladı kilo vermem kızlar çok mutluyum yaaa :eğlence: :eğlence: :KK200:
Afiyet olsun 🥰 çok sevindim tıkır tıkır insin bitsin bu duraklamalar 👏🤩
Slm canlar.. malum dün lazanya yedim , yerleşmesini beklemeden bugün cezasını çekmem gerek )
Bugün 20/4 yaptım
15:30 detoks içeceği
Akşamda zeytin yağlı yeşil fasülye ile kapatacağım
Ara öğündğ tatlıydı meyveydi hepsinin yerine bugün tedoks suyu
4 kereviz sapı, bir parça zerdeçal, 1 dolu kahve kaşığı karabiber, 1 limon.. hepsini robotta çektim 2 litre suya ekledim..
Dedim zaten içimden bugün kesin detoks içeceği yapacak 😀😍
Süper afiyet olsun 👍👏
432 sayfa :) ve profilinizde kısıtlama var o yüzden bakmak istesemde olmadı :) günde kalori olarak ne kadar almış olabilirsiniz hiç kontrol ettiniz mi acaba :)
hemen hemen sende 1000 cal alıyormuşsun listelere baktım şimdi bana diyorlar ki devam ettiremezsin ama gayet edebilmişsin :) 1200 falan al diyorlar cal olarak ama senin listeler bir tık daha da düşük benden
432 sayfanın hepsini okumaya gerek yok zaten birkaç sayfa fikir vermiştir 😊
Ben kalori hesabı hiç yapmıyorum sadece protein oranlarıma dikkat ederim
Devam ettiremeyecek bir şey yok,kilonu sağlık durumunu vs. bilmiyorum ama herkesin bünyesi farklı kalori dengesini de ona göre oturtmak lazım
Birde kaloriyi nereden aldığın önemli 1000 ya da 1200 kaloriyi karbonhidrat ağırlıklı alırsak açlıktan perişan olabiliriz ama protein ağırlıklı düşük kalori acıktırmaz Bilakis aralıklı oruçta devam etmeyi sağlar

Yikanmadan da olmuyo ama benim icin . Zaten ilk gun cok yogun oluyo . Ertesi gun yikanmazsam duramiyorum . Takinti iste napcan . Ayrica diyetten de cok sıkıldım. Sagliksiz beslenmek istiyorum hunharca fast food yemek istiyorum. Bugun 2 kasik sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 1 elma yedim ve cok geldi . Onceden tabak tabak yerdim . Ben seviyorum yemek yemeyi . Boyle cabuk doyunca bi huzunlendim sabah 😂 2 ayda 11 Kilo verdim onumuzdeki 2 aydada bi 10 Kilo versem 66.7 olurum. Kaliyo geriye 8.7 Kilo 😂 boyle parca parca diyince cok gelmiyo gozume ama bi anda 18.7 Kilo diyince bi vazgecme istegi geliyo 😂😂😂😂
Sakın vazgeçme ❤
Şu an içindeki alıştığın sen, yıllardır alıştığın sen konuşuyor “O” razı idi çünkü şu anki kiloya gelebilmeye. Yeter diyordu ah bi gelsem diyordu. İçindeki o sesi sustur 😊
Nereden mi biliyorum ? Bende de “O” sürekli konuşuyor hele şu aralar hiç susmuyor 😂
Evet o çılgınca yeme isteği oluyor ve haklısın yemek yemek özellikle de aburcubur yada fast food zevkli eğlenceli
Yiyeceksen ye ama sakın tüm emeğini heba etme çünkü eski sen oraya götürmeye çalışacak seni. Alıştığın bildiğin konforlu ( aslında) çok konforsuz Olduğun yer.
hiç yapma o matematikhesapları yola çıktın, nerede mola vereceğin belli olmaz, belki yol değiştirir başka yoldan gidersin Belki uzatırsın ama Sonuçta oraya varacaksın ❤😍

sana garip gelebilir ama ben artik fast food da tiksindim.artik sağlikli sebze yemeklerini seviyorum.onlar daha lezzetli gelmeye basladi.
diyette takıntı degil aksine burda olmak cok güzel.burda olursam kilomu korumak zor olmaz.hedefe ulasinca birakir eski yememize donersek ok gibi yaydan cikar kilolar.
ben bide artik mevsimine göre beslenmeyi benimsedim.simdi sebze bol.sirf sebze yiyorum.kisin da bakliyat et tavuk ve balik tüketicem.bide kış sebzelerini.
brokoli ıspanak pirasa lahana ve daha bi sürü lezzetli sebzeler var.
yillarca bagirsaklarimi sagliksiz gidalarla bozmusum.kabizlikla ugrasip duruyoruz sonra.bundan sonra böyle devam etmicek.

merhaba kızlarr yine 16/8 yaptım

sabah kahvaltı 10:00

sahanda yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 peynir

öğlen yemek 15:30
pilav üstü döner
salata

bugünü kapattım ..13.000 adım 3 litre su ile.kaptanım bu aralar dışardayım iş dolayısıyla nasıl beslenmek gerek dışarda protein ağırlıklı yemeğe çalışıyorum doğru mu ?

Sakın vazgeçme ❤
Şu an içindeki alıştığın sen, yıllardır alıştığın sen konuşuyor “O” razı idi çünkü şu anki kiloya gelebilmeye. Yeter diyordu ah bi gelsem diyordu. İçindeki o sesi sustur 😊
Nereden mi biliyorum ? Bende de “O” sürekli konuşuyor hele şu aralar hiç susmuyor 😂
Evet o çılgınca yeme isteği oluyor ve haklısın yemek yemek özellikle de aburcubur yada fast food zevkli eğlenceli
Yiyeceksen ye ama sakın tüm emeğini heba etme çünkü eski sen oraya götürmeye çalışacak seni. Alıştığın bildiğin konforlu ( aslında) çok konforsuz Olduğun yer.
hiç yapma o matematikhesapları yola çıktın, nerede mola vereceğin belli olmaz, belki yol değiştirir başka yoldan gidersin Belki uzatırsın ama Sonuçta oraya varacaksın ❤😍

Yok baskanim sıkıldım ama vazgecmem 😂 eski kiyafetlerimi giyerek kendimi Motive ediyorum. Bu aralarda Parti yapma olayini da o yuzden koydum. Kendimi biliyorum 2 ayda vazgecerim yemedigim icin . Arada canim isteyince diyorum 75 de yiycem zaten sabir diye . . Bu ara cok yavas gidiyo kilolar ama zaten yilbasina kadar zaman verdim kendime . Daha 3 hatta 4 ay var . Kacamaklari yapsam da hergun sporumu da yapiyorum . O kadar Kilo verdikten sonra vicdanim el vermez eskisi gibi yemeye . Simdi bile 1 dilim ekmek yiyince icim sizliyo niye yedim diye 😂 o icimdeki eski beni n agzina kurekle vurup susturuyorum 😂😂 burasi da cok Motive ediyor beni . Belki buraya girip yazmasam coktan birakirdim . Iyiki acmissin burayi ❤❤❤

sana garip gelebilir ama ben artik fast food da tiksindim.artik sağlikli sebze yemeklerini seviyorum.onlar daha lezzetli gelmeye basladi.
diyette takıntı degil aksine burda olmak cok güzel.burda olursam kilomu korumak zor olmaz.hedefe ulasinca birakir eski yememize donersek ok gibi yaydan cikar kilolar.
ben bide artik mevsimine göre beslenmeyi benimsedim.simdi sebze bol.sirf sebze yiyorum.kisin da bakliyat et tavuk ve balik tüketicem.bide kış sebzelerini.
yillarca bagirsaklarimi sagliksiz gidalarla bozmusum.kabizlikla ugrasip duruyoruz sonra.bundan sonra böyle devam etmicek.

Sebze yemeklerini bende cok severim. Ama bizde rutindi hafta sonu fast food yada disardan yemek . Yoksa bende hergun fast food yemiyodum yani 😂😂 ama sorun ekmek seker tatli cikolata cips kolaydi bende. 2.5 aydir yemeyince simdi cok canim istiyo . Istesemde tiksinemiyorim 😂😂😂

Sebze yemeklerini bende cok severim. Ama bizde rutindi hafta sonu fast food yada disardan yemek . Yoksa bende hergun fast food yemiyodum yani 😂😂 ama sorun ekmek seker tatli cikolata cips kolaydi bende. 2.5 aydir yemeyince simdi cok canim istiyo . Istesemde tiksinemiyorim 😂😂😂
olabilir canim.haklisin.bazen insan istiyor.
bizdr esim hic sevmez.ondan disarida yemeyiz.fast food da senede bir.
ben bi kere serbest gun yaptim ya belkide hevesim gecti.
cikolata cips kolayi ise hala cok severim.o abur cubur kategorisinde😅

Süpersin canım devam bence çok sağlıklı bir plan 👏😍
merhaba kızlarr yine 16/8 yaptım

sabah kahvaltı 10:00

sahanda yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 peynir

öğlen yemek 15:30
pilav üstü döner
salata

bugünü kapattım ..13.000 adım 3 litre su ile.kaptanım bu aralar dışardayım iş dolayısıyla nasıl beslenmek gerek dışarda protein ağırlıklı yemeğe çalışıyorum doğru mu ?
Afiyet olsun 🥰
Canım evet dışarıda isen ulaşabileceğin “sağlıklı protein “ kaynaklarını kullan. Izgara, haşlama seçenekler Salatalar mümkünse eğer dışarıda restoranda filan iseN.
Yanında Hiç bir şey yoksa bi marketten ayran, kefir, badem Olabilir
Yanında götürüyor isen sek quark tarzı veya yoğurtlar olabilir
İlk aklıma gelenler 🥰
Kolay gelsin
Yok baskanim sıkıldım ama vazgecmem 😂 eski kiyafetlerimi giyerek kendimi Motive ediyorum. Bu aralarda Parti yapma olayini da o yuzden koydum. Kendimi biliyorum 2 ayda vazgecerim yemedigim icin . Arada canim isteyince diyorum 75 de yiycem zaten sabir diye . . Bu ara cok yavas gidiyo kilolar ama zaten yilbasina kadar zaman verdim kendime . Daha 3 hatta 4 ay var . Kacamaklari yapsam da hergun sporumu da yapiyorum . O kadar Kilo verdikten sonra vicdanim el vermez eskisi gibi yemeye . Simdi bile 1 dilim ekmek yiyince icim sizliyo niye yedim diye 😂 o icimdeki eski beni n agzina kurekle vurup susturuyorum 😂😂 burasi da cok Motive ediyor beni . Belki buraya girip yazmasam coktan birakirdim . Iyiki acmissin burayi ❤❤❤
Aynen aynen 👏
Arada lazım o kaçamaklar gerçi ben 4 ay oluyor arada geliyor bi yiyeyim hunharca hissi sonra gidiyor bende korkuyorum kendimden bi açılırsam diye 😂
Hep beraber başarıyoruz sırf ben değil.Şanslı olan benim harika bir arkadaş grubu buldum 🙏❤️😍

Süpersin canım devam bence çok sağlıklı bir plan 👏😍

Afiyet olsun 🥰
Canım evet dışarıda isen ulaşabileceğin “sağlıklı protein “ kaynaklarını kullan. Izgara, haşlama seçenekler Salatalar mümkünse eğer dışarıda restoranda filan iseN.
Yanında Hiç bir şey yoksa bi marketten ayran, kefir, badem Olabilir
Yanında götürüyor isen sek quark tarzı veya yoğurtlar olabilir
İlk aklıma gelenler 🥰
Kolay gelsin

Aynen aynen 👏
Arada lazım o kaçamaklar gerçi ben 4 ay oluyor arada geliyor bi yiyeyim hunharca hissi sonra gidiyor bende korkuyorum kendimden bi açılırsam diye 😂
Hep beraber başarıyoruz sırf ben değil.Şanslı olan benim harika bir arkadaş grubu buldum 🙏❤️😍
sağol kaptanim.vücut artik bezmis sağliksiz seylerden.
böyle de mutluyum ben.
şu siralar zeytinyagli yemeklere sardim.ege yemekleri olsa da yesem😋
yapmayi da bilmiyorum
ama canım çok istiyor.bildigin tarifler var mi?sen bize gore tecrübelisin kaptanim.

X