- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.641
Kadınlarda karın baklavası var mı?Afiyet olsun
amanin lazanyapek de severim afiyet olsun devamı gelmesin
Afiyet olsun spor da iyi
Canım umarım aldığınız haber kısa sürede çözümlenebilir sağlıkla
Dervişin fikri neyse
Karın baklavalarını kastetmişti tabi akıllar yemekte olunca
Geçmesine sevindim
Afiyet olsun kolaylıklar işlerinde
Canım biraz rahat bırak kendini abartmadan güzel anın, mutluluğun tadını çıkar sen çok azimlisin uzun süreli artış olmaz mümkün değil
❤
Afiyet olsun bugün ekmek vs tarzı şey yemezsen beytiden birden olmaz
Afiyet olsun gayet güzel
Ayyy
Afiyet olsun bu da bir şey çok takılma
Önümüzdeki maçlara bakalım
Kaptan yarın senin 4 ay benim if de bir ay doluyor.Süpersin canım devam bence çok sağlıklı bir plan
Afiyet olsun
Canım evet dışarıda isen ulaşabileceğin “sağlıklı protein “ kaynaklarını kullan. Izgara, haşlama seçenekler Salatalar mümkünse eğer dışarıda restoranda filan iseN.
Yanında Hiç bir şey yoksa bi marketten ayran, kefir, badem Olabilir
Yanında götürüyor isen sek quark tarzı veya yoğurtlar olabilir
İlk aklıma gelenler
Kolay gelsin
Aynen aynen
Arada lazım o kaçamaklar gerçi ben 4 ay oluyor arada geliyor bi yiyeyim hunharca hissi sonra gidiyor bende korkuyorum kendimden bi açılırsam diye
Hep beraber başarıyoruz sırf ben değil.Şanslı olan benim harika bir arkadaş grubu buldum❤
Ben zeytinyağlı bamya çok severimsağol kaptanim.vücut artik bezmis sağliksiz seylerden.
böyle de mutluyum ben.
şu siralar zeytinyagli yemeklere sardim.ege yemekleri olsa da yesem
yapmayi da bilmiyorum
ama canım çok istiyor.bildigin tarifler var mi?sen bize gore tecrübelisin kaptanim.
Var var bazı kadın spor hocalarında var süper VallaKadınlarda karın baklavası var mı?ne gördüm ne duydum canım bile çekmiyor aynada bedenime bakıp vay be demek daha çok hoşuma gidiyor dün bir kek yiyeyim dedim yağlı yağlı geldi artık eski tadı vermiyor ki bitter dışındaki çikolata ağır ve yağlı geliyor yağsız kendi derisiyle pişen tavugu midem almıyor yağlı yağlı
Ay aynen canım yarın tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız ikimiz deKaptan yarın senin 4 ay benim if de bir ay doluyor.
İkimizin yarınki sonucunu merak ediyorum
Afiyet olsun iyi yapmışsın canımBende bugun 6 da kapattim yemek mesleesiniiisurda pazartrsiye ne kaldi
Süpersin canım devam bence çok sağlıklı bir plan
Afiyet olsun
Canım evet dışarıda isen ulaşabileceğin “sağlıklı protein “ kaynaklarını kullan. Izgara, haşlama seçenekler Salatalar mümkünse eğer dışarıda restoranda filan iseN.
Yanında Hiç bir şey yoksa bi marketten ayran, kefir, badem Olabilir
Yanında götürüyor isen sek quark tarzı veya yoğurtlar olabilir
İlk aklıma gelenler
Kolay gelsin
Aynen aynen
Arada lazım o kaçamaklar gerçi ben 4 ay oluyor arada geliyor bi yiyeyim hunharca hissi sonra gidiyor bende korkuyorum kendimden bi açılırsam diye
Hep beraber başarıyoruz sırf ben değil.Şanslı olan benim harika bir arkadaş grubu buldum❤
Ben ekmek arasi cips ketcap yapip yiyen biriydim dusun benim icin ne kadar zorolabilir canim.haklisin.bazen insan istiyor.
bizdr esim hic sevmez.ondan disarida yemeyiz.fast food da senede bir.
ben bi kere serbest gun yaptim ya belkide hevesim gecti.
cikolata cips kolayi ise hala cok severim.o abur cubur kategorisinde
Baklava diyince bitek Kıvanç in baklavası geliyor aklımaBen zeytinyağlı bamya çok severim
Bol soğan sarımsak domates biraz limon ile muhteşem
Zeytinyağlı yapmakta birden yok ya mantık aynı
Bol soğan ile kavur yap tabi şeker filan eklemeyelim
Var var bazı kadın spor hocalarında var süper Valla
Ay aynen canım yarın tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız ikimiz de
Afiyet olsun iyi yapmışsın canım
Az kaldı diyelim az olsun
seker koymam.ben hic bi yemege seker koymadim bu zamana kadar.Ben zeytinyağlı bamya çok severim
Bol soğan sarımsak domates biraz limon ile muhteşem
Zeytinyağlı yapmakta birden yok ya mantık aynı
Bol soğan ile kavur yap tabi şeker filan eklemeyelim
Var var bazı kadın spor hocalarında var süper Valla
Ay aynen canım yarın tartılacağım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız ikimiz de
Afiyet olsun iyi yapmışsın canım
Az kaldı diyelim az olsun
ay o ne kız.ya gercekten de abartiyormussun.Ben ekmek arasi cips ketcap yapip yiyen biriydim dusun benim icin ne kadar zorben cipse abur cubur demem benim icin fast food o
seker koymam.ben hic bi yemege seker koymadim bu zamana kadar.
bu arada hic bamya yemedim.buralarda yok.olsa da kocaman ve sert geliyor pazara.
açikçasi kerevizi merak ediyorum.
acayip bi sekilde canım sebze ve ot yemekleri istiyor.aş mi eriyorum acaba
ay o ne kız.ya gercekten de abartiyormussun.
ben ara sira alir yerdim
yani cok da degil.
kolayi 1 hafta üst uste icsem sıkılırdim.esime bi sure alma derdim.
benim sorunum daha cok hem yemekleri cok yiyip hemde üstüne abur cubur yememdi.
sekerli seyleri cok tüketirdim.1 poset abur cubur yerdim.
hem yemek hem abur cubur bünye dayanamadi tabi
ama artik kendime ceki duzen vericem.haftada 1 kere çukurovayi izlerken cips cikolata kola olacak.diğer günler yemicem.hele bi zayiflayim.ah ah
İnşallah aşkım beraber <3 inşallah çabucak aşarız eski kiloları *o*Orti 55 muhteşem olursun
Beraber olucaz
Ben bakayım eski kilolarım ya direnç gösterir mi filan yaşayıp görücem
Bu hafta listeye giriyor musun?
Haftaya mı süren doluyor
Odemdir 3 güne atarsın.İnşallah aşkım beraber <3 inşallah çabucak aşarız eski kiloları *o*
Bilmiom ki kaptanımız ne derse <3 tatile de gittim ya ara girdi ama devam edicem artık ortim durmak yok yola devam
Michelle lewin var idolüm erkekteki gibi şişkin olmuyor profesyonel değilse ama yine de estetik görünüyor bayılıormKadınlarda karın baklavası var mı?ne gördüm ne duydum canım bile çekmiyor aynada bedenime bakıp vay be demek daha çok hoşuma gidiyor dün bir kek yiyeyim dedim yağlı yağlı geldi artık eski tadı vermiyor ki bitter dışındaki çikolata ağır ve yağlı geliyor yağsız kendi derisiyle pişen tavugu midem almıyor yağlı yağlı
Aynen 1 kg gitti bile bu sabah tam 75tim cnmOdemdir 3 güne atarsın.
Sen 73.dun en son kilo değildir yani.
Ki ben 74-75 idim sen 73 iken
Çok öyle aşırı spor yaptığı belli olan üçgen aşırı kaslı kadın da erkek de sevmiyorum.Michelle lewin var idolüm erkekteki gibi şişkin olmuyor profesyonel değilse ama yine de estetik görünüyor bayılıorm
Oo damak tadı da değişmiş harika
Pazartesi 73 garantiAynen 1 kg gitti bile bu sabah tam 75tim cnm
Çok öyle aşırı spor yaptığı belli olan üçgen aşırı kaslı kadın da erkek de sevmiyorum.
Göbek olmamalı.
İnce olunmalı.
Sirt ve bacak kibar durmalı kafi
Pazartesi 73 garanti
Seviliyorsun baskanim ❤❤❤ cok muhtesem bir ekip olduk biz
Ay heyecan bastı bakBaklava diyince bitek Kıvanç in baklavası geliyor aklıma
Yarın büyük gün kaptan
Bugün 1saat 50 dk tempolu yaptım.
30 dk masaj kemeri
1054 ev içi adim
kereviz çok kolay.Soy kararmasın diye limonlu suda beklet soyar soymazseker koymam.ben hic bi yemege seker koymadim bu zamana kadar.
bu arada hic bamya yemedim.buralarda yok.olsa da kocaman ve sert geliyor pazara.
açikçasi kerevizi merak ediyorum.
acayip bi sekilde canım sebze ve ot yemekleri istiyor.aş mi eriyorum acaba
ay o ne kız.ya gercekten de abartiyormussun.
ben ara sira alir yerdim
yani cok da degil.
kolayi 1 hafta üst uste icsem sıkılırdim.esime bi sure alma derdim.
benim sorunum daha cok hem yemekleri cok yiyip hemde üstüne abur cubur yememdi.
sekerli seyleri cok tüketirdim.1 poset abur cubur yerdim.
hem yemek hem abur cubur bünye dayanamadi tabi
ama artik kendime ceki duzen vericem.haftada 1 kere çukurovayi izlerken cips cikolata kola olacak.diğer günler yemicem.hele bi zayiflayim.ah ah
Tebrikler şifa olsunMerhaba, iyi akşamlar. Bugün 24 saate tamamlamaya çalıştım. 23 saat 40 dk oldu.
16:30 yeşilçay
19:30 yoğurt çorbası, et sote, yoğurt ve salata.
2 litre suyu biraz geçtim.
Afiyet olsunGünün menüsü;
12:30=2dilim peynır, 1 tane haşlanmış patates
18;00= bir dilim kepek ekmeği ve Menemen ,
2 lt su
Leslie 30 dk
Canım sen listede varsın zatenİnşallah aşkım beraber <3 inşallah çabucak aşarız eski kiloları *o*
Bilmiom ki kaptanımız ne derse <3 tatile de gittim ya ara girdi ama devam edicem artık ortim durmak yok yola devam