Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bu çay fikri aklıma yattı. Aç kaldigimiz saatlerde mi tüketelim sadece? Nasıl demliyorsun? Bize anlatır misin biraz?
Cnm ben açlık dönemlerinde tüketiyorum tokluk hissi versin diye.. 1 çay kaşığı zerdeçal tozu+ yarım çay kaşığı karabiber + çeyrek limon sıkıyorum üstüne 200 ml sıvak su ( zerdeçalım sağlığa yararlı olmasını istiyorsak karabiber ile tüketmekiyiz)
Sumağıda iki çay kaşığı olarak demleyip içtim..( bardaklatın içine salladığımız minik demlikte) o çok ekşi geldi açlık dönemimde , zerdeçal daha iyi bana göre :)

valla ben değil.amanedenolmuyo yazdi başta.beni de yoldan cikaracakti da tuttum kendimi😅

ismini duydum ama izlemedim.çukurovada da entrika çok.
ay bide kalk gidelimi izliyorum ben.çok eglenceli.tavsiye ederim.

ay bende cok severim yagli kizartma fast food türlerini.nerde zararli bisey var yerim.
ama çikolatada sana katilmiyorum.kız alaman cikolatalari varken türk çikolatasi yinir mi?
ben bitteri sevmem.yemişken ya sütlü yada beyaz yicen ki tadini alasin😋
iyiki almanyada yaşamiyorum.bende şişko almanlar gibi olurum😅
pastalari sekerli seyleri cok.

Beyaz cikolatayi bende cok severim ama yag orani cok yuksek seker zaten masallah cok fazla 😂 bide bi sure sonra bildigin o tatlari ariyorsun . Turk marketine gidince kendimi kaybediyodum 2 koca poset abur cubur aliyodum 😂 bence almanlarin cikolatayi evet cok guzel ama boyle abartildigi kadar degil birde goftet yada kekle birlesiminde turkiyedekiler daha iyi . O sisman almanlarin sisman olmasinin sebebi de fast food , kola ucuz , ayrica tembeller 😂 ben almanyaya ilk geldigimde alisverise gittik anam bi baktim millet pilastik kaplari eline aliyo dogranmis gobek salata havuc salatalik falan aliyo , baska kucuk bi pilastik kaba da sos aliyo . Evde yiyo . 2 tane bisi dogramiyolar 😂😂 sasirmistim 😂😂

Günaydın kızlar 🥰
Muhteşem bir Eylül ayı olsun yeni ay hedeflerimize biraz daha yaklaştığımız bir ay olsun 🙏

Bende sizinle devam etmek istiyorum kızlar 😊
Hoşgeldin 🥰
İlk sayfa ilk postta grupla ilgili tüm kurallarımız mevcut bekleriz 😊
Kesinlikle 😂 akşam zaten acıkıyoruz masterchef te tuz biber oluyor😒

Şimdi farkettim kaptanım yeşildeyim🙈 blondeaddict blondeaddict
Ay süper yeşil için 👏🏆
Benim de az kaldı yeşile inşallah hepimiz sağlıklı kilolara inelim 😍
Cnm ben açlık dönemlerinde tüketiyorum tokluk hissi versin diye.. 1 çay kaşığı zerdeçal tozu+ yarım çay kaşığı karabiber + çeyrek limon sıkıyorum üstüne 200 ml sıvak su ( zerdeçalım sağlığa yararlı olmasını istiyorsak karabiber ile tüketmekiyiz)
Sumağıda iki çay kaşığı olarak demleyip içtim..( bardaklatın içine salladığımız minik demlikte) o çok ekşi geldi açlık dönemimde , zerdeçal daha iyi bana göre :)
Canım selam 😍
Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum herkes kendi yönteminde serbest Sen zaten biliyorsun ❤
açlık fazında kalori içeren hersey aralıklı oruçtaki ketosis yani yağ yakma ve otofajiyi bozar. Kimileri senin yaptığın tarzda az kalorili şeyleri tüketir buna dirty fasting denir yani kilo verme konusunda işe yarayabilir ama uzun oruç şifası ve yağ yakma konusunda sistemi tümden kapatmanın faydası ile bir değildir
Herkesin tarzı görüşü ayrıdır ben bildiklerimi yazayım isteyen istediği yöntemi uygular karar kişinin kendisinindir 😘
herkese günaydıınnn.... :KK36:
ben dünkü menü bildirimini yapmaktan vazgeçtim valla.. şöyle bir düşündümde acayip saçma sapan yemişim..:olamaz: bugün yeniden dönüyorum düzenimine inşallah.. yarın itibari ile yeniden başlıyorum menü paylaşımına..:KK76:
bekliyoruz menüleri 🥰
Günaydın kızlar dün menü yazmayı unutmuşum
Sabah peynir,kuruyemiş,2 haşlanmış yumurta
öğlen kuruyemiş
akşam hellim peynirli kosssskocamannnn salata

spora haftaya başlayabileceğim inşallah:KK49:
Afiyet olsun sporsuz olmuyor ya o kesin 🥰
günaydın
31.08.2020
9:00 turk kahvesi
14:00 tavuk haslama ve patates yanında cacık
21:00 çigköfte bol yesillikli limonlu
1 saat zumba yaptım :)
3lt su ve papatya ve yesıl cay 2 kupa içtim
Afiyet olsun 🥰
Günaydın kizlar
Cok sukur aldiklarimi vermisim 🤗 1 gunluk aclikla 🙈
Süper tebrikler 👏🤩
Gunaydin kizlarrrr😊✋🌈🌈🌈🌈🌈🌈

Saat 12 de yersem bugun 20 saat if yapmis olucimmmm 😁😁😁😍 ilk defa bu kadar uzun yapicam. Insallah faydasi da hemem tartida cikar.. Hemdr bugun oglanin okula gidicez ogretmeniyle tanisicak ac karna gidicem. Gelince yicez.. Ohhh 💃
İnşallah şifası olsun 20 saatin 🙏🤩
Okulda da başarılar yavruya heyecan vardır şimdi onda 😍

Çok teşekkür ettim. Bugün deniycem açlık döneminde. Aralıklı oruç ile ilgili uygulama indirmiştim, orda da limonu açlık döneminde tüketebilirsiniz diyor, ama ben bazı yerlerde tüketilmez ,diye okumuştum. Deneyelim, inşallah senin gibi ise yarar bizde de.

Günaydın kızlar 🥰
Muhteşem bir Eylül ayı olsun yeni ay hedeflerimize biraz daha yaklaştığımız bir ay olsun 🙏

Hoşgeldin 🥰
İlk sayfa ilk postta grupla ilgili tüm kurallarımız mevcut bekleriz 😊

Ay süper yeşil için 👏🏆
Benim de az kaldı yeşile inşallah hepimiz sağlıklı kilolara inelim 😍

Canım selam 😍
Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum herkes kendi yönteminde serbest Sen zaten biliyorsun ❤
açlık fazında kalori içeren hersey aralıklı oruçtaki ketosis yani yağ yakma ve otofajiyi bozar. Kimileri senin yaptığın tarzda az kalorili şeyleri tüketir buna dirty fasting denir yani kilo verme konusunda işe yarayabilir ama uzun oruç şifası ve yağ yakma konusunda sistemi tümden kapatmanın faydası ile bir değildir
Herkesin tarzı görüşü ayrıdır ben bildiklerimi yazayım isteyen istediği yöntemi uygular karar kişinin kendisinindir 😘

bekliyoruz menüleri 🥰

Afiyet olsun sporsuz olmuyor ya o kesin 🥰

Afiyet olsun 🥰

Süper tebrikler 👏🤩

İnşallah şifası olsun 20 saatin 🙏🤩
Okulda da başarılar yavruya heyecan vardır şimdi onda 😍
Aynen cnm, sen tüketmeme taraftarıydın, bende Hak verdim :) denedim ama malum tatil dönüşü inan yapamadım.. orda bünyem alışmış durmadan yemeye.. bu karışımı aslında kilo verme amaçlı değilde kendimi eski sisteme alıştırayım tok tutsun yeme isteğim gitsin diye içtim, ama kilo vermeme engel olmadı çokta işime yaradı.. işe yaradığını görünce o diyetitisyene sordum bir sorun olurmu diye, oda yok çok iyi olur dedi..o yğüzden aslında defalarca yazıp sildim kötü bir şey yazmayayım diye.. kötü sonuç alan olursada yazsın .. böyle deneye deneye bulacağız bizde neler iyi neler kötü 😍

Çok teşekkür ettim. Bugün deniycem açlık döneminde. Aralıklı oruç ile ilgili uygulama indirmiştim, orda da limonu açlık döneminde tüketebilirsiniz diyor, ama ben bazı yerlerde tüketilmez ,diye okumuştum. Deneyelim, inşallah senin gibi ise yarar bizde de.
Yukarıda detaylı yazdım canım aralıklı orucu bozar oruç fazından “kalori “ aldığın için çıkarsın bazıları yapar ama tercih senindir 🥰
Aynen cnm, sen tüketmeme taraftarıydın, bende Hak verdim :) denedim ama malum tatil dönüşü inan yapamadım.. orda bünyem alışmış durmadan yemeye.. bu karışımı aslında kilo verme amaçlı değilde kendimi eski sisteme alıştırayım tok tutsun yeme isteğim gitsin diye içtim, ama kilo vermeme engel olmadı çokta işime yaradı.. işe yaradığını görünce o diyetitisyene sordum bir sorun olurmu diye, oda yok çok iyi olur dedi..o yğüzden aslında defalarca yazıp sildim kötü bir şey yazmayayım diye.. kötü sonuç alan olursada yazsın .. böyle deneye deneye bulacağız bizde neler iyi neler kötü 😍
Yok canım niye yanlış olsun ki zaten 🥰
Bu konuda herkes kendi doğrusunu bulur ben hep diyorum ki ben insülin ve yağ yakma konusunda tam orucu uygularım.o sebeple yazıyorum yarın bir gün bir arkadaşım çıkıp a oruç fazından çıkıyormuşuz ama demesin bana 🙈

Yabancı dili olanlar Jason Fung takip edip okuyabilir, bu konuda 1 numara bir doktor.
ayrıca Ayşegül Çoruhlunun kitaplarını okuyabilir sosyal medyada takip edebilirsiniz en gerçek bilgiler burada
Ha kimi Tamamen bu şekli ile uygular, kimi yok ben bu şekilde yapmıyorum der tercih kişinin
Ben sadece uyarmamış olmayım
Herkes sağlıkla güzel sonuçlar alsın
Sen bir iki haftaya tatil kilolarını atar bir de üstüne eksiye geçersin sana inancım tam 😍

Yukarıda detaylı yazdım canım aralıklı orucu bozar oruç fazından “kalori “ aldığın için çıkarsın bazıları yapar ama tercih senindir 🥰

Bu konuda herkes kendi doğrusunu bulur ben hep diyorum ki ben insülin ve yağ yakma konusunda tam orucu uygularım.o sebeple yazıyorum yarın bir gün bir arkadaşım çıkıp a oruç fazından çıkıyormuşuz ama demesin bana 🙈

Yabancı dili olanlar Jason Fung takip edip okuyabilir, bu konuda 1 numara bir doktor.
ayrıca Ayşegül Çoruhlunun kitaplarını okuyabilir sosyal medyada takip edebilirsiniz en gerçek bilgiler burada
Ha kimi Tamamen bu şekli ile uygular, kimi yok ben bu şekilde yapmıyorum der tercih kişinin
Sen bir iki haftaya tatil kilolarını atar bir de üstüne eksiye geçersin sana inancım tam 😍
Tarçınlı su bile icmiyoruz aslında açlık döneminde ama dediğim gibi bazı uygulamalarda limonun kalorisi çok az, etki edecek kadar değil, o yüzden tüketebilirsiniz şeklinde yazdığı için belki olabilir,dedim. Ama bu işin bir numaraları limon yok demisse doğrudur kaptanım, denemesini yapmışlardır. Arkadaşın dediği karışım güzel, tokluk döneminde tuketiriz öyleyse

Tarçınlı su bile icmiyoruz aslında açlık döneminde ama dediğim gibi bazı uygulamalarda limonun kalorisi çok az, etki edecek kadar değil, o yüzden tüketebilirsiniz şeklinde yazdığı için belki olabilir,dedim. Ama bu işin bir numaraları limon yok demisse doğrudur kaptanım, denemesini yapmışlardır. Arkadaşın dediği karışım güzel, tokluk döneminde tuketiriz öyleyse
Deneyerek bul canım sistemini
Evet karışım bence de güzel ve aşırı yemek tüketimi engelleyebilir tok tutucu içeriği sayesinde
Orucu açmadan hemen evvel içersen iyi olur
Sonuçlarını yazarsın şifa olsun 🥰

Senin motivasyonunu yerim 😍 iyiki varsın Can ❤️

Deneyerek bul canım sistemini
Evet karışım bence de güzel ve aşırı yemek tüketimi engelleyebilir tok tutucu içeriği sayesinde
Orucu açmadan hemen evvel içersen iyi olur
Sonuçlarını yazarsın şifa olsun 🥰
Tamamdir kaptanım, deniycem bu hafta,yazarım. Bu arada nickini her gördüğümde saçlarımı yeniden sarıya boyatasim geliyor😅. Şimdi bakır ombre var ama aklım sarı ombrede yine, unutuyorum, nick'ini görünce yeniden geliyor aklıma😄

yaa bişey soracm.. bu yazıların altında çıkan saat şeklindeki kilo ve vki görsellerini nasıl yapıyorsunuz.? Tele indirilen bir program felan mı acaba?
En sağda isminin üstüne tıklıyorsun , hesap ayarlarina git, aşağılarda dolduralacak yerler var.. otomatik çıkıyor

X