Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Daha nereme yiyeyim yememem lazim

Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklar
Gerçekten spor olarak iyi gidiyorsun kıyma ona

Aşkolsun
Haftaya bomba gibi dönüş bekliyorum zaten ben senden

Kacamak olarak oyle cok olmuyo aslinda .mesela 1 dilim ekmek de kacamak benim icin 1 Paket cikolata da pirinc pilavi ve makarna da hatta patates dahi kacamak bugun mesela cikolatayi abarttim 4 5 kucuk parca yemisimdir bide sabah yumurta sosis salatalik 2 dilim ekmek yedim 1 bardak da meyve suyu ictim . Aksam yemegi olarak da bi kase noodle baktiginda cok degil ama hep karbonhidrat ve seker agirlikli. . Ama regl donemleri canim hep tatli ekmek makarna falan istiyo ilk gun bugun diye yedim ama pazartesiye kadar yemicem. Pazartesi 75 i gorursem 2 aydir soyledigim 75 partisini yapcam

Afiyet olsun
Birde kızlar bir ara burda l karnitin konuşulmuştu o zaman kullanmayı düşünmediğim için çok dikkat etmemiştim ne tavsiye edersiniz 1 ay kadar kullanmam gerekiyor...
Canım eski postları birara istersen marka filan da konuşulmuştu benim bilgim çok yok çünkü
Kolay gelsin 24 saatte
İnsallah kısa zamanda eksiye dönsün
Afiyet olsun
ne güzel demişsin en önemlisi sağlık huzur
Huzur bozanlar uzak dursun bizden
75 partisi bu hafta olur bence
Afiyet olsun

Cikolata bitterse sorun olmaz ama ustuste sorun teskil ediyor sanirim
Kilolarimiz yakinmis birbirimizi motive edelimmi belki canlaniriz

Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklar
Gerçekten spor olarak iyi gidiyorsun kıyma ona

Aşkolsun
Haftaya bomba gibi dönüş bekliyorum zaten ben senden
tabiki kaptanim.bu hafta iştahim acikdi bi yandan.kilo vermem durdu öteki taraftan.ağzımi zor toparlayabildim
haftaya dönüşüm muhteşem olacak.
Bugün de benim aklımdan cips geçmişti, diziye beraber,kafalar hep ayni
ay ne zamandir yemiyorum.canım çok istedi valla.
bu arada sende mi çukurovayi izliyorsun?
ya bi güzel oluyordu ki sorma.aburcuburun dibine vuruyordum.o gece hepsi yenecek
Daha nereme yiyeyim yememem lazim
yemissin iste bu gün.bide nereme yiyim diyor
kız sen hergun parti yapiyon

Afiyet olsun canım
Dikkat et kendine

Bu çay fikri aklıma yattı. Aç kaldigimiz saatlerde mi tüketelim sadece? Nasıl demliyorsun? Bize anlatır misin biraz?

Süper menü, ben bugün yazmayayım, aklıma cips kolayi getirenlere selam olsun diyorum sadece .

Çukurovaci değilim, yasak elma favorim , entrikalı işler.

Merhaba bugünkü menüm : 11 kahvaltı 3 dilim siyez ekmek,2 dilim beyaz ve kaşar peynir,zeytin 2 ceviz domates salatalık
1 ara türk kahvesi ,züber çilekli bar
2.30 öğlen tavuk sote ve 2 dilim ekmek,ayran ve salata
4 ara öğün dukan birası ve 1 dilim kavun
6 akşam kuru fasülye yemeği,8 kaşık bulgur pilavı salata
Sporum 6.500 adım
Afedersiniz bütün tıkınmaktan yeni çıkıyorum o yüzden bugün mazur görün

Insallah valla cok ozledim hunharca Fastfood yemeyi

Cikolata bitterse sorun olmaz ama ustuste sorun teskil ediyor sanirim
Kilolarimiz yakinmis birbirimizi motive edelimmi belki canlaniriz

Bitter cikolata bitmisti sutlusunu yedim valla . Yaris tarzi bi canlanmadan bahsediyorsan ben bu grupta cok dogru bulmuyorum ama onun haricinde Hepimiz birbirimizi Motive ediyoruz ki zaten tavsiyeler olsun tarifler olsun yeni fikirler olsun

Ama bu partiler disardan degil mesela yemeklere cok az yag koyuyorum ben . Yesem de sorun olmuyor. Cips kola hic tuketmiyorum , cikolata ise normalde sadece diyet bitter cikolata o da hergun degil. Kabul gecen hafta suyunu cikardim ama ona ragmen eksi ciktim ustelik bide regl doneminde . 10 haftadir Hamburger yemedim patates kizartmasi kola yada herhangi bi kizartma tuketmedim kacamakli halim bile 1500 kaloriyi bulmuyo . Ben kalorili yagli sagliksiz seyler yemek istiyorum bu partinin amaci da bu inaniyorum 75 partisinden sonra daha azimle devam edicem . Birde ben abur cuburlari turk marketinden aliyordum hep hosbes etipuf karam pop kek cips ve digerleri alman marketinden aldigim seylerde var tabi bitter cikolata mesela ama ben abur cuburda cikolatayi kek veya gofretli sevdigimden hep turk marketinden aliyordum

Süper menü, ben bugün yazmayayım, aklıma cips kolayi getirenlere selam olsun diyorum sadece .
valla ben değil.amanedenolmuyo yazdi başta.beni de yoldan cikaracakti da tuttum kendimi
Çukurovaci değilim, yasak elma favorim , entrikalı işler.
ismini duydum ama izlemedim.çukurovada da entrika çok.
ay bide kalk gidelimi izliyorum ben.çok eglenceli.tavsiye ederim.
ay bende cok severim yagli kizartma fast food türlerini.nerde zararli bisey var yerim.
ama çikolatada sana katilmiyorum.kız alaman cikolatalari varken türk çikolatasi yinir mi?
ben bitteri sevmem.yemişken ya sütlü yada beyaz yicen ki tadini alasin
iyiki almanyada yaşamiyorum.bende şişko almanlar gibi olurum
pastalari sekerli seyleri cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…