- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.461
Kesinliklehayal ettiğimiz gibi düz olursa tabi
Sen bu azimle halledersinBir ay önce de vermem gelen 6 kiloydu hala aynı
Yoo niye olsunAynen ya ben de 2 kat takıyorum. Okul açılınca bir de siperlik takayım diyorum. Garip olur mu acaba
Severiz konuşmayıSizin müdür toplantı meraklısı imiş.
Sen ilaç almakla akıllılık etmişsin.
Ben kaç kat maske ile toplantı da çok bunaldım öksürük filan boğazım acıdı.
Açılmaz ya, sanmam. Açılırsa siperlik, doktorların giydiği önlük düşünüyorum ben, komikse de komik olsun boşverAynen ya ben de 2 kat takıyorum. Okul açılınca bir de siperlik takayım diyorum. Garip olur mu acaba
Açılmaz ya, sanmam. Açılırsa siperlik, doktorların giydiği önlük düşünüyorum ben, komikse de komik olsun boşver
Yoo niye olsun
Biraz terletir
Ben birkaç gun taktım bile
Azmim de tukeniyo yavastan , sıkılmaya basladim cok yavas gidiyo bu ara . Arabesk sarkilar dinleyip hunharca cips cikolata kola uclusune yuklenmek istiyorum ama yapmiyorum simdiye kadar yaptigim sporlara kiyamiyorum . Arada bi kacamak oluyo tabi . Ama o da olmazsa ben iyice sinir kupune donerim
mantikli aslinda.o zaman kilodan cok kendine sagligina odaklan.5 kilo nasil olsa verilir.yeter ki yakalanma.Tahlille almam gerek ama bu ara tahlil yaptırmaya çekindim. İşe de başladım, korona'dan korunmak için vitamin depolarını doldurayim dedim, eczacıya danışarak aldım, c vitamini, çinko, propolis,d vitamini kullanıyorum kuzum. Eczacı ayarlamasini yaptı, fazla geleni de atar zaten vücut,dedi. Bir arkadaş yakalandı koronaya, öncesinde vitamin kullandigi için evde geçirdi, entube olmadan.
heralde biz bi türlü ayarlayamafik.devlettekiler sağolsun hic ilgilenmiyor.Sağol canım. Tiroit ilaçlarının ayarının çok iyi yapılması gerekiyormuş o şekilde zayıflanabiliyor.
yaaaaa.bu yazida beni bende alan bisey var.Azmim de tukeniyo yavastan , sıkılmaya basladim cok yavas gidiyo bu ara . Arabesk sarkilar dinleyip hunharca cips cikolata kola uclusune yuklenmek istiyorum ama yapmiyorum simdiye kadar yaptigim sporlara kiyamiyorum . Arada bi kacamak oluyo tabi . Ama o da olmazsa ben iyice sinir kupune donerim
Belli olmaz tabi vücuda göre değişebilir sen bozma şimdiden moraliniinstagramda da kaç tane spor hocasına sordum biri bile dönüş yapmadı en son gidip online olarak birine ödeme yapacağım bir ay deneyeceğim verilen hareketleri İnternette bir araştırayım önce
Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklarAzmim de tukeniyo yavastan , sıkılmaya basladim cok yavas gidiyo bu ara . Arabesk sarkilar dinleyip hunharca cips cikolata kola uclusune yuklenmek istiyorum ama yapmiyorum simdiye kadar yaptigim sporlara kiyamiyorum . Arada bi kacamak oluyo tabi . Ama o da olmazsa ben iyice sinir kupune donerim
Aşkolsunslm kızlar.bugünku tartı faciasindan sonra menümu yazayım da kaptanin gözüne gireyim
saat 10.30 da
yesil cay
saat 11.40 da
2 haşlanmis yumurta
30 gr peynir
saat 13 de
1 seftali
saat 16.30 da2 kabagi yagsiz tuzsuz kavurdum.üzerine 2 yk yogurt baharat ve 2 ceviz
aksam yesil cay.
3 lt su ve 30 dakika yürüyüş.
belki türk kahvesi de içerim.
Bugün de benim aklımdan cips geçmişti, diziye beraber,kafalar hep aynimantikli aslinda.o zaman kilodan cok kendine sagligina odaklan.5 kilo nasil olsa verilir.yeter ki yakalanma.
heralde biz bi türlü ayarlayamafik.devlettekiler sağolsun hic ilgilenmiyor.
yaaaaa.bu yazida beni bende alan bisey var.
cips çikolata kola üclüsü.
bende bian evvel verip persembe aksamlari çukurovayi izlemek istiyorum.özledim valla.
ama burdaki çikolatalar almanyadaki gibi olmaz
ordayken ye bacim.bizim elimize gecmiyor.
Oh masallah, baya kalabaliksiniz. Sanırım aynı sehirdeyiz ama ben şehrin dışında sayılırım, o yüzden bizim sakın.Bakalım diğer hocaların da durumuna göre130 öğretmen var bizde + idare. En azından 1 kişi olur heralde takan. Ben de takarım o zaman Tek olunca tuhaf hissetmeyeyim. Önlük de mantıklı bak. Ben de alayım bari
Bu önerini bu hafta tamamen uyguluyorum o zaman inşallah canim allah razı olsunAynen cnm.. aç kal ama hissetme, yoksa vücut hastalık zannedim kendini korumaya alıyormuş.. ben 1 haftadır böyle yapıyorum
Ben bugün menü yazamayacağım meselaEşim yüzünden sakıncalı şeyler yedim i aöa diyorum alıyor abur cubur Dayanamadım yine. Spor iyi bir formül sanırım