Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kesinliklehayal ettiğimiz gibi düz olursa tabi
Sen bu azimle halledersin Bir ay önce de vermem gelen 6 kiloydu hala aynı

Azmim de tukeniyo yavastan , sıkılmaya basladim cok yavas gidiyo bu ara . Arabesk sarkilar dinleyip hunharca cips cikolata kola uclusune yuklenmek istiyorum ama yapmiyorum simdiye kadar yaptigim sporlara kiyamiyorum . Arada bi kacamak oluyo tabi . Ama o da olmazsa ben iyice sinir kupune donerim

Açılmaz ya, sanmam. Açılırsa siperlik, doktorların giydiği önlük düşünüyorum ben, komikse de komik olsun boşver

Bakalım diğer hocaların da durumuna göre 130 öğretmen var bizde + idare. En azından 1 kişi olur heralde takan. Ben de takarım o zaman Tek olunca tuhaf hissetmeyeyim. Önlük de mantıklı bak. Ben de alayım bari

Ben bugün menü yazamayacağım mesela Eşim yüzünden sakıncalı şeyler yedim i aöa diyorum alıyor abur cubur Dayanamadım yine. Spor iyi bir formül sanırım

mantikli aslinda.o zaman kilodan cok kendine sagligina odaklan.5 kilo nasil olsa verilir.yeter ki yakalanma.
Sağol canım. Tiroit ilaçlarının ayarının çok iyi yapılması gerekiyormuş o şekilde zayıflanabiliyor.
heralde biz bi türlü ayarlayamafik.devlettekiler sağolsun hic ilgilenmiyor.
yaaaaa.bu yazida beni bende alan bisey var.
cips çikolata kola üclüsü.
bende bian evvel verip persembe aksamlari çukurovayi izlemek istiyorum.özledim valla.
ama burdaki çikolatalar almanyadaki gibi olmaz
ordayken ye bacim.bizim elimize gecmiyor.

slm kızlar.bugünku tartı faciasindan sonra menümu yazayım da kaptanin gözüne gireyim
saat 10.30 da
yesil cay
saat 11.40 da
2 haşlanmis yumurta
30 gr peynir

saat 13 de
1 seftali

saat 16.30 da2 kabagi yagsiz tuzsuz kavurdum.üzerine 2 yk yogurt baharat ve 2 ceviz

aksam yesil cay.
3 lt su ve 30 dakika yürüyüş.
belki türk kahvesi de içerim.

Sıkılaştırıcı losyon almistim aklıma gelirse sürüyordum 2 gündür düzenli kullanmaya calisiyorum inşallah faydası olur spor için 75kg bekliyordum düştüm ama kendimi hazırlayamadım bir-iki güne başlarım inşallah..

Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklar
Gerçekten spor olarak iyi gidiyorsun kıyma ona
Aşkolsun
Haftaya bomba gibi dönüş bekliyorum zaten ben senden

Bugünkü menüyü bende yazayım
12.30: 1 haşlanmış yumurta,50 gr beyaz peynir 10 zeytin domates salatalık bol yeşillik
15:1 nektarin,2 tam ceviz
16.30:1 tabak etli kabak yemeği,1 kase yoğurt
Yeşil çay,kahve madem suyu bol su içtim
6 km yürüdüm

Selam kızlar
Bugünkü menüm
10.40
2 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tahin
10 12 adet zeytin
Yeşillik

16.30
Et sote
Az karişik kızartma
Yürüyüş sabah 5 km yaptim akşamda aksilik çıkmasa en azından yarim saat falan yürürüm

Bugün de benim aklımdan cips geçmişti, diziye beraber,kafalar hep ayni

Bakalım diğer hocaların da durumuna göre 130 öğretmen var bizde + idare. En azından 1 kişi olur heralde takan. Ben de takarım o zaman Tek olunca tuhaf hissetmeyeyim. Önlük de mantıklı bak. Ben de alayım bari
Oh masallah, baya kalabaliksiniz. Sanırım aynı sehirdeyiz ama ben şehrin dışında sayılırım, o yüzden bizim sakın.

Merhaba hanimlar
Kilo bildiremedim hemen bildiriyorum
Gecen hafta :77.8
Bugun :68.6
800 gr aldim maalesef

Bugun 13dk chloe ting yaptım basladim bakalim baya zorladi ama
11 dk leslie yaptim

Kahvalti 11.00
Lor peynirli yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
1 wasa
3 zeytin

Yarin ayni saate kadar birsey yemiycem 24 saat aclik deniycem bakalim nasıl olacak

İyi aksamlar
Bugün ilk ve tek öğünümü yazayım

3 Haslanmıs yumurta
Yarım avuç Çiğ yer fıstığı
Yarım avuç Çiğ fındık
1 kapya biber Çiğ
1 domates
1 salatalık
4 top peynir
20 gr bitter çikolata
1 dilim şeftali

Şimdilik 2 lt su 3bucuga tamamlarım inşallah 2 tane Türk kahvesi. 7den sonra da yürüyeceğim inşallah. Herkese hayırlı akşamlar, huzurunuz bol bol olsun. En onemlisi huzur ve sağlık bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…