Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydınnn
01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72.200
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
13/07/2020 68.00kg
17/07/2020 67.00kg
18/07/20-24/08/20 Tatil 70.800
31/07/2020 68.00kg
Tatile gitmeden önceki halime göre 1 kilo almışım.. geçen haftadan bu yana 2.800 vermişim
Haftaya kaldığım yerden devam ederim inşallah.. tatile gidenler gidecekler hiç takmayın, tadını çıkartın 1 hafta 10 gün toparlıyoruz.. eğlenmenize bakın 😍

Selam kızlar
Bu hafta:65.1
Geçen hafta:65.5
Fark:-400
Son 3 gün aldığım 4 vitamini kesince 400 gram verebildim. Vitamin almadan da olmuyor korona dönemi ama bir yandan da kilo vermeye engel teşkil ediyor sanki bende, gün aşırı alicam artık.
Selam kızlar
Geçen hafta:74.5
Bu hafta: 74
Fark: -500
Merhaba
Bu hafta: 56.8
Geçen hafta: 56.9
Fark: sadece ve sadece -100 gr 🙈
56.5 olmuşumdur diye düşünüyordum. 🥺🙂 Abur cubur, çikolata yeme gibi bir alışkanlığım vs yok ama sanırım akşam yemeğini hep 19-20 arasında yememden kaynaklı. Bu hafta eşimin işten gelmesini beklemeden yemeyi deneyeceğim.
Merhaba ballar ve bal kaptanım :KK200:
regl haftam bu hafta , o yüzden kilo vermeyi hiç beklemeyerek tartıldım
geçen hafta 59.5
bu hafta 59.4
ve yine fark çok çok az 100 gram
olsun regl haftası diyip kabule geçiyorum
Geçen hafta: 68,7
Bu hafta: 67,2
Fark: -1,5 kg🤗

kızlar süper tebrik ederim toplu yazdım listelere bakacağım da :KK50::KK9:

Merhaba

Bu hafta: 54.4
Geçen hafta: 54.8
Fark: + 400 gr

Regl döneminde oldugumu ekleyeyim😀
Evet bayanlar ben geldim ama eksi ile gelmedim maalesef
Başkanım teşekkürler kızım hasta değil elhamdülillah kulağını deldirmişti oda su baloncuk topladı 😔
Gelelim kiloma
Geçen hafta 68.2 kg
Bu hafta 69.1 kg
Fark +900 gr

dert etmeyin hiç bir haftaya ikiniz de toparlarsınız zaten :KK68:

Bu hafta toplantı da olduğu için 2 oldu, diğer haftalar 1. Sizin kuzum? Ama evden canlı dersleri yapicaz, haftada 4 gün.
Biz toplantıları geçen hafta yaptık.Kurul u da zümreyi de.Bu hafta çarşamba gidecez.Canli ders atanmadi 7 sinden sonraya kaldı.Ama canlı ders ile eba TV çakisiyor.Onu da tekrar yapılacak.

O catlaklardan bende de bolca var . Hamilelikte cpk suyum vardi herkes ikiz saniyodu karnimdan dolayi 😂😂 cok catladim o zamanlar . Kilo verdikce daha cok ortaya cikiyolar ama vermesem de olmuyo 😂

Benim karnımda çok büyük değildi. Son 2 ay çatladı. Seviniyordum ne güzel çatlamadı diye😀 Olsun çatlamış zaten artık kilo verelim daha iyi😀

Sezaryenle mi doğum yaptınız böyle karın zayıflasanız da gitmiyor mutlaka gerdirme operasyonu gerekiyor ben ilk hamileliğimi 55 kg kaldım 85 kg ile doğum yaptım tam 30 kg aldım o göbek hiç gitmedi sporda yapsanız sıkılaşma olsana sarkıntı oluyor

Genelde sezaryen göbeği diyorlar buna ama normaldi benim doğum. Bence de operasyon gerekecek gibi

gecmis olsun canim.
bu arada ben tiroit ilaclari kullandim bi sure.kilo vermek iyice zorlasti.zaten kullanip ta kilo alanlari da okudum nette.
nasil kilo verdiler hayret.

Sağol canım. Tiroit ilaçlarının ayarının çok iyi yapılması gerekiyormuş o şekilde zayıflanabiliyor.

Benimde aynen öyle maalesef hatta bir tık daha fazla ikinci çocuktan sonra benim arttı sarkma olayı kilo verdikçe azalır diye ümit ediyordum ama fazla umitlenmeyim ben en iyisi...

Belli olmaz tabi vücuda göre değişebilir sen bozma şimdiden moralini😀 instagramda da kaç tane spor hocasına sordum biri bile dönüş yapmadı en son gidip online olarak birine ödeme yapacağım bir ay deneyeceğim verilen hareketleri😀 İnternette bir araştırayım önce

Biz toplantıları geçen hafta yaptık.Kurul u da zümreyi de.Bu hafta çarşamba gidecez.Canli ders atanmadi 7 sinden sonraya kaldı.Ama canlı ders ile eba TV çakisiyor.Onu da tekrar yapılacak.
Bu bizim 4.kurul toplantısı oldu biliyor musun son 6 işgününde😄? O kadar çok belirsizlik vardı ki, sen de biliyorsun, her an yeni birşey çıkıyor. Biz canlı ders-eba ayarlamasını da yaptık bugünkü toplantıda. Bakalım, hayırlısı, umarım verimli olur.

Bu bizim 4.kurul toplantısı oldu biliyor musun son 6 işgününde😄? O kadar çok belirsizlik vardı ki, sen de biliyorsun, her an yeni birşey çıkıyor. Biz canlı ders-eba ayarlamasını da yaptık bugünkü toplantıda. Bakalım, hayırlısı, umarım verimli olur.
Sizin müdür toplantı meraklısı imiş.😁😁😁
Sen ilaç almakla akıllılık etmişsin.🤗
Ben kaç kat maske ile toplantı da çok bunaldım öksürük filan boğazım acıdı.🙄

O yuzden haftalik hedefimi 1 kiloya cektim ama o bile gitmicek bu hafta galiba , boyle zamanlarda 6 li sayilari gorebilir miyim bi gun diye dusunuyorum🥺🥺

Ben de takıldım kaldım 54 55 arasında. Gruba katılalı 2 ay oldu 4 kilo vermişim halen😂 kesin direnç kilom bu emin oldum. Zaten 50-53 arası da direnç kilomdu eskiden. 48i göremeyeceğim sanırım😀

Benim karnımda çok büyük değildi. Son 2 ay çatladı. Seviniyordum ne güzel çatlamadı diye😀 Olsun çatlamış zaten artık kilo verelim daha iyi😀

Genelde sezaryen göbeği diyorlar buna ama normaldi benim doğum. Bence de operasyon gerekecek gibi

Yapacak bisi yok , koca yagli bi gobektense catlak ama zayif bi gobek daha iyi bi secenek gibi 😂

Ben de takıldım kaldım 54 55 arasında. Gruba katılalı 2 ay oldu 4 kilo vermişim halen😂 kesin direnç kilom bu emin oldum. Zaten 50-53 arası da direnç kilomdu eskiden. 48i göremeyeceğim sanırım😀

Benim vermem gereken 18 Kilo var 😂 haline sukret dostum beterin beteri var diyordu bi sarkida 😂😂😂

31.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Bu hafta gelen bildirim: 22

Bu hafta verilen kilo : 10.3 :KK9:

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, kilo veremeyen duraklayan veya artıda duran arkadaşlarımın da bu hafta inşallah zinciri kırıp eksilere bir an önce ulaşmak için çabaladığını biliyorum.:KK19:

Bu hafta biraz az toplam verilen kilomuz ama bu dümdüz bir çizgi değil bu mücadele iniş ve çıkışları var. Tabi, gönül hep dümdüz pürüzsüz ilerleyelim istiyor ama hayat öyle değil maalesef o sebeple çabalamaya devam :KK68:

X