- 26 Nisan 2012
- 2.624
- 2.475
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.441
Alicaz biz tedbirimizi mecbur. Valla okula gidip geliyoruz vitamin almiyorsan sen de al kuzum, yakalanirsak da en az zararla atlatırız belki bu vesileyle.Tedbir alınca paranoyak gözüyle bakıyorlar
Ama yakın akrabası filan olunca ancak işin ciddiyetini anlıyorlar
Meyve sebze yiyorum canım o kadar.Alicaz biz tedbirimizi mecbur. Valla okula gidip geliyoruz vitamin almiyorsan sen de al kuzum, yakalanirsak da en az zararla atlatırız belki bu vesileyle.
Geçmiş olsunEvet bayanlar ben geldim ama eksi ile gelmedim maalesef
Başkanım teşekkürler kızım hasta değil elhamdülillah kulağını deldirmişti oda su baloncuk topladı
Gelelim kiloma
Geçen hafta 68.2 kg
Bu hafta 69.1 kg
Fark +900 gr
Sağolasın canım bu hafta hiç spor yapamadım ve hafta sonu aşurenin dozunu kaçırdım inşallah haftaya daha güzel sonuçlarla gelirimGeçmiş olsun
Verirsin haftaya temiz beslen bu hafta
Bu hafta toplantı da olduğu için 2 oldu, diğer haftalar 1. Sizin kuzum? Ama evden canlı dersleri yapicaz, haftada 4 gün.Meyve sebze yiyorum canım o kadar.
Tam kilo vermeye başlamış ken
Sizin bu hafta kaç gün okul?
Günaydınnn
01/06/2020 75kg
08/06/2020 72,700kg
15/06/2020 72kg
22/06/2020 72.200
29/06/2020 69,700kg
06/07/2020 68.600kg
13/07/2020 68.00kg
17/07/2020 67.00kg
18/07/20-24/08/20 Tatil 70.800
31/07/2020 68.00kg
Tatile gitmeden önceki halime göre 1 kilo almışım.. geçen haftadan bu yana 2.800 vermişim
Haftaya kaldığım yerden devam ederim inşallah.. tatile gidenler gidecekler hiç takmayın, tadını çıkartın 1 hafta 10 gün toparlıyoruz.. eğlenmenize bakın
Selam kızlar
Bu hafta:65.1
Geçen hafta:65.5
Fark:-400
Son 3 gün aldığım 4 vitamini kesince 400 gram verebildim. Vitamin almadan da olmuyor korona dönemi ama bir yandan da kilo vermeye engel teşkil ediyor sanki bende, gün aşırı alicam artık.
Selam kızlar
Geçen hafta:74.5
Bu hafta: 74
Fark: -500
Merhaba
Bu hafta: 56.8
Geçen hafta: 56.9
Fark: sadece ve sadece -100 gr
56.5 olmuşumdur diye düşünüyordum.Abur cubur, çikolata yeme gibi bir alışkanlığım vs yok ama sanırım akşam yemeğini hep 19-20 arasında yememden kaynaklı. Bu hafta eşimin işten gelmesini beklemeden yemeyi deneyeceğim.
Merhaba ballar ve bal kaptanım
regl haftam bu hafta , o yüzden kilo vermeyi hiç beklemeyerek tartıldım
geçen hafta 59.5
bu hafta 59.4
ve yine fark çok çok az 100 gram
olsun regl haftası diyip kabule geçiyorum
Geçen hafta: 68,7
Bu hafta: 67,2
Fark: -1,5 kg
Merhaba
Bu hafta: 54.4
Geçen hafta: 54.8
Fark: + 400 gr
Regl döneminde oldugumu ekleyeyim
Evet bayanlar ben geldim ama eksi ile gelmedim maalesef
Başkanım teşekkürler kızım hasta değil elhamdülillah kulağını deldirmişti oda su baloncuk topladı
Gelelim kiloma
Geçen hafta 68.2 kg
Bu hafta 69.1 kg
Fark +900 gr
Biz toplantıları geçen hafta yaptık.Kurul u da zümreyi de.Bu hafta çarşamba gidecez.Canli ders atanmadi 7 sinden sonraya kaldı.Ama canlı ders ile eba TV çakisiyor.Onu da tekrar yapılacak.Bu hafta toplantı da olduğu için 2 oldu, diğer haftalar 1. Sizin kuzum? Ama evden canlı dersleri yapicaz, haftada 4 gün.
O catlaklardan bende de bolca var . Hamilelikte cpk suyum vardi herkes ikiz saniyodu karnimdan dolayicok catladim o zamanlar . Kilo verdikce daha cok ortaya cikiyolar ama vermesem de olmuyo
Sezaryenle mi doğum yaptınız böyle karın zayıflasanız da gitmiyor mutlaka gerdirme operasyonu gerekiyor ben ilk hamileliğimi 55 kg kaldım 85 kg ile doğum yaptım tam 30 kg aldım o göbek hiç gitmedi sporda yapsanız sıkılaşma olsana sarkıntı oluyor
gecmis olsun canim.
bu arada ben tiroit ilaclari kullandim bi sure.kilo vermek iyice zorlasti.zaten kullanip ta kilo alanlari da okudum nette.
nasil kilo verdiler hayret.
Benimde aynen öyle maalesef hatta bir tık daha fazla ikinci çocuktan sonra benim arttı sarkma olayı kilo verdikçe azalır diye ümit ediyordum ama fazla umitlenmeyim ben en iyisi...
Bu bizim 4.kurul toplantısı oldu biliyor musun son 6 işgünündeBiz toplantıları geçen hafta yaptık.Kurul u da zümreyi de.Bu hafta çarşamba gidecez.Canli ders atanmadi 7 sinden sonraya kaldı.Ama canlı ders ile eba TV çakisiyor.Onu da tekrar yapılacak.
Sizin müdür toplantı meraklısı imiş.Bu bizim 4.kurul toplantısı oldu biliyor musun son 6 işgününde? O kadar çok belirsizlik vardı ki, sen de biliyorsun, her an yeni birşey çıkıyor. Biz canlı ders-eba ayarlamasını da yaptık bugünkü toplantıda. Bakalım, hayırlısı, umarım verimli olur.
O yuzden haftalik hedefimi 1 kiloya cektim ama o bile gitmicek bu hafta galiba , boyle zamanlarda 6 li sayilari gorebilir miyim bi gun diye dusunuyorum
Benim karnımda çok büyük değildi. Son 2 ay çatladı. Seviniyordum ne güzel çatlamadı diyeOlsun çatlamış zaten artık kilo verelim daha iyi
Genelde sezaryen göbeği diyorlar buna ama normaldi benim doğum. Bence de operasyon gerekecek gibi
Sizin müdür toplantı meraklısı imiş.
Sen ilaç almakla akıllılık etmişsin.
Ben kaç kat maske ile toplantı da çok bunaldım öksürük filan boğazım acıdı.
Ben de takıldım kaldım 54 55 arasında. Gruba katılalı 2 ay oldu 4 kilo vermişim halenkesin direnç kilom bu emin oldum. Zaten 50-53 arası da direnç kilomdu eskiden. 48i göremeyeceğim sanırım
Yapacak bisi yok , koca yagli bi gobektense catlak ama zayif bi gobek daha iyi bi secenek gibi
Benim vermem gereken 18 Kilo varhaline sukret dostum beterin beteri var diyordu bi sarkida