Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

mantikli aslinda.o zaman kilodan cok kendine sagligina odaklan.5 kilo nasil olsa verilir.yeter ki yakalanma.

heralde biz bi türlü ayarlayamafik.devlettekiler sağolsun hic ilgilenmiyor.

yaaaaa.bu yazida beni bende alan bisey var.
cips çikolata kola üclüsü.
bende bian evvel verip persembe aksamlari çukurovayi izlemek istiyorum.özledim valla.
ama burdaki çikolatalar almanyadaki gibi olmaz😅
ordayken ye bacim.bizim elimize gecmiyor.

Daha nereme yiyeyim 😂 yememem lazim 😂😂

Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklar 🙄
Gerçekten spor olarak iyi gidiyorsun kıyma ona 😂

Aşkolsun 😂
Haftaya bomba gibi dönüş bekliyorum zaten ben senden 🤩😀

Kacamak olarak oyle cok olmuyo aslinda .mesela 1 dilim ekmek de kacamak benim icin 1 Paket cikolata da pirinc pilavi ve makarna da hatta patates dahi kacamak 😂 bugun mesela cikolatayi abarttim 4 5 kucuk parca yemisimdir bide sabah yumurta sosis salatalik 2 dilim ekmek yedim 1 bardak da meyve suyu ictim . Aksam yemegi olarak da bi kase noodle 😂 baktiginda cok degil ama hep karbonhidrat ve seker agirlikli. . Ama regl donemleri canim hep tatli ekmek makarna falan istiyo 😂 ilk gun bugun diye yedim ama pazartesiye kadar yemicem. Pazartesi 75 i gorursem 2 aydir soyledigim 75 partisini yapcam 😂😂

Selam kızlar
Bugünkü menüm
10.40
2 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tahin
10 12 adet zeytin
Yeşillik

16.30
Et sote
Az karişik kızartma
Yürüyüş sabah 5 km yaptim akşamda aksilik çıkmasa en azından yarim saat falan yürürüm
Afiyet olsun 🥰
Birde kızlar bir ara burda l karnitin konuşulmuştu o zaman kullanmayı düşünmediğim için çok dikkat etmemiştim 🙈 ne tavsiye edersiniz 1 ay kadar kullanmam gerekiyor...
Canım eski postları birara istersen marka filan da konuşulmuştu benim bilgim çok yok çünkü 🥰
Merhaba hanimlar
Kilo bildiremedim hemen bildiriyorum
Gecen hafta :77.8
Bugun :68.6
800 gr aldim maalesef

Bugun 13dk chloe ting yaptım basladim bakalim baya zorladi ama
11 dk leslie yaptim

Kahvalti 11.00
Lor peynirli yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalik
1 wasa
3 zeytin

Yarin ayni saate kadar birsey yemiycem 24 saat aclik deniycem bakalim nasıl olacak
Kolay gelsin 24 saatte
İnsallah kısa zamanda eksiye dönsün 🥰
İyi aksamlar
Bugün ilk ve tek öğünümü yazayım 😊

3 Haslanmıs yumurta
Yarım avuç Çiğ yer fıstığı
Yarım avuç Çiğ fındık
1 kapya biber Çiğ
1 domates
1 salatalık
4 top peynir
20 gr bitter çikolata
1 dilim şeftali

Şimdilik 2 lt su 3bucuga tamamlarım inşallah 💟 2 tane Türk kahvesi. 7den sonra da yürüyeceğim inşallah. Herkese hayırlı akşamlar, huzurunuz bol bol olsun. En onemlisi huzur ve sağlık bu hayatta 💐
Afiyet olsun 🥰
ne güzel demişsin en önemlisi sağlık huzur
Huzur bozanlar uzak dursun bizden🙏
Kacamak olarak oyle cok olmuyo aslinda .mesela 1 dilim ekmek de kacamak benim icin 1 Paket cikolata da pirinc pilavi ve makarna da hatta patates dahi kacamak 😂 bugun mesela cikolatayi abarttim 4 5 kucuk parca yemisimdir bide sabah yumurta sosis salatalik 2 dilim ekmek yedim 1 bardak da meyve suyu ictim . Aksam yemegi olarak da bi kase noodle 😂 baktiginda cok degil ama hep karbonhidrat ve seker agirlikli. . Ama regl donemleri canim hep tatli ekmek makarna falan istiyo 😂 ilk gun bugun diye yedim ama pazartesiye kadar yemicem. Pazartesi 75 i gorursem 2 aydir soyledigim 75 partisini yapcam 😂😂
75 partisi bu hafta olur bence 🙏🥰
Afiyet olsun

Cikolata bitterse sorun olmaz ama ustuste sorun teskil ediyor sanirim
Kilolarimiz yakinmis birbirimizi motive edelimmi belki canlaniriz

Canım aman ha çok sıklaşmasın o kaçamaklar 🙄
Gerçekten spor olarak iyi gidiyorsun kıyma ona 😂

Aşkolsun 😂
Haftaya bomba gibi dönüş bekliyorum zaten ben senden 🤩😀
tabiki kaptanim.bu hafta iştahim acikdi bi yandan.kilo vermem durdu öteki taraftan.ağzımi zor toparlayabildim😅
haftaya dönüşüm muhteşem olacak.
Bugün de benim aklımdan cips geçmişti, diziye beraber,kafalar hep ayni😅
ay ne zamandir yemiyorum.canım çok istedi valla.
bu arada sende mi çukurovayi izliyorsun?
ya bi güzel oluyordu ki sorma.aburcuburun dibine vuruyordum.o gece hepsi yenecek😅
Daha nereme yiyeyim 😂 yememem lazim 😂😂
yemissin iste bu gün.bide nereme yiyim diyor😅
kız sen hergun parti yapiyon😅

Bugün menü
15.30da yedim önemli sınavım vardı yemek aklıma bile gelmedi o saate kadar ki şekerim düştü ellerim titremeye başlayınca
Normal kahvaltı yaptım
Zeytin peynir
Domates
2 haşlanmış yumurta
Çay
3 tane de küçük incir

19 da
Menemen ve kavun yedim
Afiyet olsun canım 🥰
Dikkat et kendine

Buraya yaşadığım bir tecrübeyi yazmak istiyorum.
1,5 ay tatilde gerçekten orucun O su yoktu.. yasak falanda dinlemedim.. gurbettekiler anlar beni :)
İnstada Rana Çetin diye bir diyetitisyen var.. onuda çok dinlerim youtube den ve instada sorunca cvp veriyor.. onun tavsiyesi ğzerine terayağında kavrulup taze çekilmiş türkkahvesi aldım( gözünün önünde yapıyolar, buram buram) tok tuttuğunu ve yağ yakımına yardımcı olduğunu söylemişti.hergün içiyorum..birde burayada sormuştum ama dayanamayıp rana hanımada sorup uyguladığım bir çay : zerdeçal karabiber limon.. açlık döneminde içiyorum.. çünkü 1.5 ay durmadan yedim içtim, şimdi birdne bire tek öğüne düşünce gücüm kalmadı elim ayağım titredi.. kahve ve o demlediğim çay inanılmaz tok tutuyor..rana hanım vücudumu strese sokmayacağım açlık hissettirmeyeceğim için daha hızlı kilo vereceğimi söylemişti..bir haftada 2.800 gitti.. illa ödemde vardır kiloda..yanlış yönlendirme olmasın diye defalarca yazdım sildim, ama yemin ederim tecrübemi yazıyorum.. yapmasam yazmazdım 😍
Bu çay fikri aklıma yattı. Aç kaldigimiz saatlerde mi tüketelim sadece? Nasıl demliyorsun? Bize anlatır misin biraz?

slm kızlar.bugünku tartı faciasindan sonra menümu yazayım da kaptanin gözüne gireyim😅
saat 10.30 da
yesil cay
saat 11.40 da
2 haşlanmis yumurta
30 gr peynir

saat 13 de
1 seftali

saat 16.30 da2 kabagi yagsiz tuzsuz kavurdum.üzerine 2 yk yogurt baharat ve 2 ceviz

aksam yesil cay.
3 lt su ve 30 dakika yürüyüş.
belki türk kahvesi de içerim.
Süper menü, ben bugün yazmayayım, aklıma cips kolayi getirenlere selam olsun diyorum sadece 🤪😅.

tabiki kaptanim.bu hafta iştahim acikdi bi yandan.kilo vermem durdu öteki taraftan.ağzımi zor toparlayabildim😅

ya bi güzel oluyordu ki sorma.aburcuburun dibine vuruyordum.o gece hepsi yenecek😅

Çukurovaci değilim, yasak elma favorim , entrikalı işler😅.

Merhaba bugünkü menüm : 11 kahvaltı 3 dilim siyez ekmek,2 dilim beyaz ve kaşar peynir,zeytin 2 ceviz domates salatalık
1 ara türk kahvesi ,züber çilekli bar
2.30 öğlen tavuk sote ve 2 dilim ekmek,ayran ve salata
4 ara öğün dukan birası ve 1 dilim kavun
6 akşam kuru fasülye yemeği,8 kaşık bulgur pilavı salata
Sporum 6.500 adım
Afedersiniz bütün tıkınmaktan yeni çıkıyorum:KK14: o yüzden bugün mazur görün:KK53:

Afiyet olsun 🥰

Canım eski postları birara istersen marka filan da konuşulmuştu benim bilgim çok yok çünkü 🥰

Kolay gelsin 24 saatte
İnsallah kısa zamanda eksiye dönsün 🥰

Afiyet olsun 🥰
ne güzel demişsin en önemlisi sağlık huzur
Huzur bozanlar uzak dursun bizden🙏

75 partisi bu hafta olur bence 🙏🥰
Afiyet olsun

Insallah 😂 valla cok ozledim hunharca Fastfood yemeyi 😂

Cikolata bitterse sorun olmaz ama ustuste sorun teskil ediyor sanirim
Kilolarimiz yakinmis birbirimizi motive edelimmi belki canlaniriz

Bitter cikolata bitmisti 😂 sutlusunu yedim valla . Yaris tarzi bi canlanmadan bahsediyorsan ben bu grupta cok dogru bulmuyorum ama onun haricinde Hepimiz birbirimizi Motive ediyoruz ki zaten tavsiyeler olsun tarifler olsun yeni fikirler olsun 😊

Ama bu partiler disardan degil mesela yemeklere cok az yag koyuyorum ben . Yesem de sorun olmuyor. Cips kola hic tuketmiyorum , cikolata ise normalde sadece diyet bitter cikolata o da hergun degil. Kabul gecen hafta suyunu cikardim ama ona ragmen eksi ciktim😂😂😂 ustelik bide regl doneminde . 10 haftadir Hamburger yemedim patates kizartmasi kola yada herhangi bi kizartma tuketmedim 😂 kacamakli halim bile 1500 kaloriyi bulmuyo . Ben kalorili yagli sagliksiz seyler yemek istiyorum 😂 bu partinin amaci da bu 😂😂 inaniyorum 75 partisinden sonra daha azimle devam edicem . Birde ben abur cuburlari turk marketinden aliyordum hep hosbes etipuf karam pop kek cips ve digerleri 😂😂 alman marketinden aldigim seylerde var tabi bitter cikolata mesela ama ben abur cuburda cikolatayi kek veya gofretli sevdigimden hep turk marketinden aliyordum 😂😂

Süper menü, ben bugün yazmayayım, aklıma cips kolayi getirenlere selam olsun diyorum sadece 🤪😅.
valla ben değil.amanedenolmuyo yazdi başta.beni de yoldan cikaracakti da tuttum kendimi😅
Çukurovaci değilim, yasak elma favorim , entrikalı işler😅.
ismini duydum ama izlemedim.çukurovada da entrika çok.
ay bide kalk gidelimi izliyorum ben.çok eglenceli.tavsiye ederim.
Ama bu partiler disardan degil mesela yemeklere cok az yag koyuyorum ben . Yesem de sorun olmuyor. Cips kola hic tuketmiyorum , cikolata ise normalde sadece diyet bitter cikolata o da hergun degil. Kabul gecen hafta suyunu cikardim ama ona ragmen eksi ciktim😂😂😂 ustelik bide regl doneminde . 10 haftadir Hamburger yemedim patates kizartmasi kola yada herhangi bi kizartma tuketmedim 😂 kacamakli halim bile 1500 kaloriyi bulmuyo . Ben kalorili yagli sagliksiz seyler yemek istiyorum 😂 bu partinin amaci da bu 😂😂 inaniyorum 75 partisinden sonra daha azimle devam edicem . Birde ben abur cuburlari turk marketinden aliyordum hep hosbes etipuf karam pop kek cips ve digerleri 😂😂 alman marketinden aldigim seylerde var tabi bitter cikolata mesela ama ben abur cuburda cikolatayi kek veya gofretli sevdigimden hep turk marketinden aliyordum 😂😂
ay bende cok severim yagli kizartma fast food türlerini.nerde zararli bisey var yerim.
ama çikolatada sana katilmiyorum.kız alaman cikolatalari varken türk çikolatasi yinir mi?
ben bitteri sevmem.yemişken ya sütlü yada beyaz yicen ki tadini alasin😋
iyiki almanyada yaşamiyorum.bende şişko almanlar gibi olurum😅
pastalari sekerli seyleri cok.

X