Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba kızlar dün giremedim. Gece de uyuyakalmışım menümü yazmadan ama zaten yazmamam daha iyiydi bayağı yedim dün maalesef reglin ilk günü olunca. Kendime engel olamadım. Tatlı falan değil ama yedim sonuçta.

Spor yapmam lazım ama yapamıyorum alt karnım sarkmış sanırım buruşuk bir miktar deri var. 1 yılda 13 14 kilo verdim yani hızı da gitmedi kilo ama sporsuz diye galiba. Sporla da düzelir mi bilmem Low cardio ve Leslie tavsiye edenler oldu burada sağolsunlar ama inanın onları bile yapamıyorum fibromiyalji dolayısıyla. Sürekli ağrılarım var tüm vücutta. Olmuyor. Zaten geçenlerde okuyunca da sevindim kas romatizmasında en basit spor bile ağır gelirmiş insana. Sorun bende sayılmaz en azından. 3 4 yıl önce daha rahat yapıyordum ama sanırım arttı rahatsızlığım. Sadece arada yarım saat veya 1 saat yürüyorum. Şu kış hazırlıkları bitse okul açılmadan zorlayacağım kendimi yine de bakalım. 54 55 arasında takılı kaldım hep bu ay. Direnç kilom sanırım.

Havalarda bu hafta sogudu burda benim regl de gecikti . Gun gectikce sisiyorum ustune istah da tavan yapti . kendimi kontrol edilmesi zor bir ogutme makinesi gibi hissediyorum herseyi yemek istiyorum . Suan orucumun 30. Saatindeyim . Basarabilirsem yarin da oruc olmayi planliyorum . Herkese iyi geceler tatli ruyalarr ❤❤❤

İnşallah kaş yapayım derken göz çıkartmam.. sen sağlığın içiz az az yürü, maksat kaslar çalışsın.. diyelimki kilo komple gitti ve deri sarktı.. rahatsızda ediyor,karın germe olursun olur biter.. haa hiç rahatsız etmezsede boşver gitsin

Orucun 43. Saatindeyim . Bi yanim 48 de birak diyo diger yanim o kadar bekledin yarina kadar bekle diyo cok kararsizim suan ama sporumu yaptim 30 dk leslie 15 dk egzersiz.. eger halsizlik olmazsa sonra bide 30 dk eliptik yapmak istiyorum ama emin olamiyorum bu hafta sonumuz kacamaksiz atlatsam sahane olacak . Zaten regl oncesi sisligi var tartida eksi gelmicek hic degilse arti da gelmesin derdindeyim

Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Ben dünden beri acayip sıkkınım
Okul hazırlıkları bir yandan, evDe kış hazırlıkları Ev düzen temizlik vs.işi, herkes birsey istiyor, akraba lafı sıkıntısı çok bunaldım
tek basıma mücadele ediyorum herseyde
İnanın aylardır hiç bu kadar düşük hissetmedim kendimi ki biliyorsunuz hiç de yazmamböyle motivasyonsuz
Diyetimi bozmuyorum ama her an patlayabilir sinirim tevekkül diliyorum
Umarım bir iki güne toparlarım
Bugün benden ses çıkmazsa merak etmeyin

Canim okul ev kış hazırlığı ise git bide kendinde oku yok sorunlu huylularla ugras koca sevgili cocuk (varsa zor olmuyorsa zor). Bunların eşittiri yani karşılığı KADIN oluyo

Canın sıkılırsa kendini icecege ver. Patlayana kadar meyve suyu iç mesela.kendine evinde yap..Yetmezse bir daha iç. Salata ye bolca...
Beynin icinde zor surec bu diyetler zaten.
Bide güncel sorunlar eklenince beyin acısını mideden cikarmak istiyo.. aman deyim sakın ha izin verme. Güçlü kadınsın filan demeyecem. İNSANSIN.. Bugün güçsüz kadınsın demekki. Bugünde kendini boyle sev ama mutlaka yinede sev.. en cok kendini sev.. seni seviyorum de kendine :)
2 gun sonra böyle hissetmeyecegini biliyorsun.. kaldiramayacagin yük yoktur hayatinda.vermemistir seni senden daha iyi bilen allah..
Ağla bagir ama şükret aynada gördüğün insana... kendini bugün yorgun olarak kabul et... iyiki varsin guzel insan.. yüzünü bile görmediğin kac kadina faydan dokundu.. farkındamısın

Toparlarsın spor yap ve yesıl cay iç hemen geçiyor aç bi kitap oku ruhuna iyi gelir.

Allah kolaylık versin kaptanım sorumluluk çok olunca zorlanıyorsunuz ister istemez diyet bozulsa bile sorun değil bir hafta da toplanıyor hemen sıkıntı etmeyin☺

Bende tek öğün diyorum ama misafir olunca tek öğünde yapamıyorum yine iki öğün bugün akşam menüyü yazarım
Fakat bu sabah nedense artı çıktım dün iki öğün yediğimden heralde ama diyeti bozacak bir şey de yemedim hedefe yaklaştıkça şüphede kalıyorum sürekli tek öğün beslenmek zorunda kalırım kiloyu korumak için diye

Canim o sorun bendede var aclik yaptigim halde artidayim haala... bu haftayi kabullendim ama boyle gececek. Gozum hep önümüzdeki haftada. Valla arti cikmasam yine mutlu olacagim bana yetecek bu hafta... ama insan unutsuzlasiyo.. hedefe yaklasincada mi hep boyle devam edecek vs. Deli sorular...

Açlıkta yapmıyorum aslında günde tek öğün yedim hep 2 ye çıkarınca hemende verdiğimin bi kısmını aldım tabi hep verecek değilim de yediğimin yaraması da canımı sıkıyor işin sırrı burada heralde iki öğün yiyerek verdiğin kalıcı oluyor boşuna söylenmiyormuş demekki, artı çıkmayacağım inşallah bu hafta ama daha çok vermiştim birazını aldım üzüldüm

O bende de oluyo bazen . Takma kafana . O bi Kilo bazen odem oluyo bazen regl oncesi bazen de yumurtlama doneminde oluyo . Bi iki gune geciyo . Bozma moralini . 1 gunde 1 Kilo alman icin 7000 kalori fazla alman lazim . O kadar da yemedigine gore Kilo degil

Sen daha hâkimsin aralıklı oruca başkanım, eğer onermiyorsan ertelerim. Bugün 18/6 yapayım,akşam yemeğini pas geçeyim dedim,cık , olmadi, baş ağrısı yaptı. Ama 22 gündür bozmadım 16/8'i

dün 5 folma yedim sabahta 200 kalorilik kahvalti yaptim.
ama bugün sinirden 7000 kalori yemişimdir
regl zamanim degil.adetin 12.günü.yumurtlama olabilir mi bilmiyorum.ama grrcekten sıkıldım ya.8 lerden bezdim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…