- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.221
yağ oranın iyiymis canim.maşallah.bence yine fazla yoktur.
zaten en fazla yaği bel tutar.o da sende yok zaten.ne güzel.
bu arada zayiflatan dr.now değilmis.
deri ameliyatina now a gelmis sadece.kız hızlı vermiş.spor yapmamis.yemekten kacinmis.zaten kiza anoreksia teşhisi kondu.yeme fobisi olusmuş.
herseyin azi karar cogu zarar.
bence biz 65 li kilolarda güzeliz
daha aşağısi bizi kurtarmaz.
bende bu ara durakladim.80 e düştüm ama.15 kilom kaldi.aslinda bende 70 de iyi duruyor.duruma bakacam.
kot pantolonda 30 beden giysem kâfi
çok tsk ederim güzel iltifatlarin icin
Vücudun direnç kilosu o fıstığım. Vücut orda biraz direniyor, o ara uğraşsak da kilo veremeyebiliyorsun.Onu kırdıktan sonra daha iyi zayifliyorsun,slm kizlar.
daha once grupta görmüstüm.kabizlik için hani az bisey icince bile wc den
gecmiste hangi kilolarda cok durduysak o kilolarda cok mu duruyoruz?oyle bisey mi var?
ben simdi 80 81 arasinda duraksadim.
ben 2 sene 80 83 arasi oldum.simdi 2 sene mi sürecek?
Günaydın, 24 saat aslında tutulabilir, denesem mi, diyorum.Senin ilk değil di mi kuzum? Günde 10 kere emziriyorum, o düşündürüyor bir tek.Günaydın Kızlar
Bugun 24 saat ve üstü ne kadar tuttuysam orucundayım
Yerken iyi oluyor ama buraya yazınca 'Aa, bugün yapmayayım, diyor.' insan. Menüde çıkıntı durdugunu yazınca görüyoruzHerkese günaydın..
Dünkü menüm:
11.30 : klasik kahvalti ama beyaz ekmek yedim birazcik..
20.00 :1 tabak fasulye diblesi + 2 ad. tavuk şnitzel ketcap ve mayonez ile maalesef..
Gun icinde de cikolata parcalari atmış olabilirim agzimayerken iyiydi de suan moralim cok bozuk..
Bugun mümkün olduğunca gec yiyecegim.. suana kadar sadece su içtim.. birazdan sade kahve icerim..
yok cnm ilk değildi aslında daha önce çok tuttum. 3 hafta ara verince buraya gitmeyince Agır geldi 24 saat tutmak yoksa ilk değil benim kiGünaydın, 24 saat aslında tutulabilir, denesem mi, diyorum.Senin ilk değil di mi kuzum? Günde 10 kere emziriyorum, o düşündürüyor bir tek.
Tamam kuzum, kolay gelsin, feyz alayım ben deyok cnm ilk değildi aslında daha önce çok tuttum. 3 hafta ara verince buraya gitmeyince Agır geldi 24 saat tutmak yoksa ilk değil benim ki
Canım Allah sağlıkla versin inşallahKaptanımblondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
aralıklı oruç diyetinin kadının yumurtalık düzenin ve kalitesini bozduğunu okudum , bununla ilgili net bir araştırma yokmuş ama sizler duydunuzmu bunu
Acaba yanında vitamin takviyesi mi alsam bu diyeti yaparken
Şifa olsun canımSelam canlarr
48.saatte orucumu bozmus bulunuyorum
Menüm ev yapimi meyve suyu
Yoğurt içine kuruyemiş 1 şeftali
Kolay gelsin canım fındık işi zor işArkadaşlar merhaba yine çok giremiyorum kusura bakmayın fındık zamanı malum fındık topluyoruz inanılmaz yoruluyorum akşam çok acıkıyorum biraz yiyorum diyet e devam ama çok uyamıyorum sabah 7 akşam 6 fındıktayım bakalım ne olacak
Canım emzirirken dikkatli ilerlemekte fayda var, Ben önermem emzirirken 24 saati.Günaydın, 24 saat aslında tutulabilir, denesem mi, diyorum.Senin ilk değil di mi kuzum? Günde 10 kere emziriyorum, o düşündürüyor bir tek.
Canım Allah sağlıkla versin inşallah
Canım eğer beslenme pencerende yeterli protein karbonhidrat yağ dengesi içinde besleniyorsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum bilakis şekerli, katkı maddeli şeyleri tüketmemeye çalıştığımız İçin ekstra bir sağlık katkısı bile olacaktır
Süper zaten fazla kilo ile hsmile kalmak daha zor oluyor sağlıklı beslenerek yap aralıklı orucu bir bakmışsın gelmiş bebiş Allah’ın izniylegünaydın kaptanım ve tüm kızlar❣
evet kaptanım araştırdım biraz
Dediğin gibi protein ve yağ oranına dikkat edildiğinde tam tersi faydalı bile imiş
Doktor bana kilonun yüzde 10 ununu ver demişti o bile gerçek oluyor daha ne olsun
O taytı inşallah kısa zamanda giyeceksingünaydın
27.08.2020
turk kahvesi
14:00bulgur pilavı ve turlu
21:00 kıymalı yumurta cay
3 lt su 2 bardak yesıl cay
bugun 30 dk kosu bandı
beni bu sayfa kurtarcak kendime tayt aldım m beden onu giyeceğim günler gelecek . iyiki varsınız sizin sayenizde sporumuda beslenmemide yapıyorum cunki sabah buraaya yazacağım diye odaklanıyorum
O taytı inşallah kısa zamanda giyeceksin
sadece azimle devam