Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Millette yeme fobisi bende yememe fobisi var hangisi kotu bilemedim

Vücudun direnç kilosu o fıstığım. Vücut orda biraz direniyor, o ara uğraşsak da kilo veremeyebiliyorsun.Onu kırdıktan sonra daha iyi zayifliyorsun,

Günaydın kızlar. Dünkü menümü yazayım
Sabah:1 dilim ekmek, çeçil peyniri, 5 zeytin, kavun, yeşillik..
Öğle:1 küçük kase çorba
Ara:1 meyve, 1 parça bitter-bunu her gün tüketiyorum ama bu hafta başka hiç tatlı yemedim-.
Akşam:3 YK erişte, 2 adet nohut köftesi, 2 yk yoğurt.
Spor:5-6 km kadar orman yürüyüşü,hızlı temopada değil ama dağlı bayirli

Yerken iyi oluyor ama buraya yazınca 'Aa, bugün yapmayayım, diyor.' insan. Menüde çıkıntı durdugunu yazınca görüyoruz . Bugün olmaz ya da az olur bence, günah cikarttigin için

Günaydın, 24 saat aslında tutulabilir, denesem mi, diyorum.Senin ilk değil di mi kuzum? Günde 10 kere emziriyorum, o düşündürüyor bir tek.
yok cnm ilk değildi aslında daha önce çok tuttum. 3 hafta ara verince buraya gitmeyince Agır geldi 24 saat tutmak yoksa ilk değil benim ki

Günaydın kızlar nasılsınız
Menülere baktım tek tek yazamadım kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum
18/6 devam ediyorum bende bu hafta yine ama bu hafta hiç doğru düzgün spor yapamadım
Haftasonu bolca yürüyüş planlıyorum bakalım
Canım Allah sağlıkla versin inşallah
Canım eğer beslenme pencerende yeterli protein karbonhidrat yağ dengesi içinde besleniyorsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum bilakis şekerli, katkı maddeli şeyleri tüketmemeye çalıştığımız İçin ekstra bir sağlık katkısı bile olacaktır
Selam canlarr
48.saatte orucumu bozmus bulunuyorum
Menüm ev yapimi meyve suyu
Yoğurt içine kuruyemiş 1 şeftali
Şifa olsun canım
Kolay gelsin canım fındık işi zor iş
Günaydın, 24 saat aslında tutulabilir, denesem mi, diyorum.Senin ilk değil di mi kuzum? Günde 10 kere emziriyorum, o düşündürüyor bir tek.
Canım emzirirken dikkatli ilerlemekte fayda var, Ben önermem emzirirken 24 saati.
Ama eğer 24 saat tutacak isen öncesinde sağlıklı beslenmeye önem ver Ve emzirdiğin için bol su iç

günaydın
27.08.2020
turk kahvesi
14:00bulgur pilavı ve turlu
21:00 kıymalı yumurta cay
3 lt su 2 bardak yesıl cay
bugun 30 dk kosu bandı
beni bu sayfa kurtarcak kendime tayt aldım m beden onu giyeceğim günler gelecek . iyiki varsınız sizin sayenizde sporumuda beslenmemide yapıyorum cunki sabah buraaya yazacağım diye odaklanıyorum

günaydın kaptanım ve tüm kızlar
evet kaptanım araştırdım biraz
Dediğin gibi protein ve yağ oranına dikkat edildiğinde tam tersi faydalı bile imiş
Doktor bana kilonun yüzde 10 ununu ver demişti o bile gerçek oluyor daha ne olsun

Süper zaten fazla kilo ile hsmile kalmak daha zor oluyor sağlıklı beslenerek yap aralıklı orucu bir bakmışsın gelmiş bebiş Allah’ın izniyle

O taytı inşallah kısa zamanda giyeceksin
sadece azimle devam

blondeaddict cnm yaa eminim çok soruldu çok yanıtlandı bir sürü sayfa okudum ama bulamadım cevabını.. kusura bakma olurmu :/
Açlık sırasında zerdeçal ve sumak içilirmi? ( 1 çay kaşığı zerdeçal+yarım limon+karabiber+1 bardak su)
diğeride 1 kahve kaşığı sumağı 1 bardak suda 5 dakika demlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…