- 26 Nisan 2012
- 2.624
- 2.475
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.281
Eliptik var ya çok güzel spor aleti. Bende de var. Güzel bacak kası yapıyor,kalinlastiriyor kas yaptigi için biraz ama olsun,bel de inceltiyor.Orucumu actim. Once bi meyve yedim sonra yetmedi nohut yemegi ve pilav yedimYetti mi hayir 2 3 parca da bitter cikolata yedim simdi de Maden sulu yesil cay iciyorum sonra da eliptik yapcam 1 saat
Olsun kuzum, yarın telafi edersin. Canım birşeye mi sıkıldı? Stresten mi acaba?dün 5 folma yedim sabahta 200 kalorilik kahvalti yaptim.
ama bugün sinirden 7000 kalori yemişimdir
regl zamanim degil.adetin 12.günü.yumurtlama olabilir mi bilmiyorum.ama grrcekten sıkıldım ya.8 lerden bezdim artik.
ay bende mi alsam acaba.benim de bacaklarimin sıkılaşmasi lazim.özellikle üst bacakta iç kısimlarin.sıkılaştirır mi acaba?Eliptik var ya çok güzel spor aleti. Bende de var. Güzel bacak kası yapıyor,kalinlastiriyor kas yaptigi için biraz ama olsun,bel de inceltiyor.
stresim yok canim.aksine bu aralar en rahat dönemlerim.çok duraklamaya giriyorum.şimdiye 70 e düsmem lazimdi.Olsun kuzum, yarın telafi edersin. Canım birşeye mi sıkıldı? Stresten mi acaba?
Bacaklarına faydası olur çok. İç kısım olarak ayırt ederek değil ama bacakları topluca sıkılaştırıyor.ay bende mi alsam acaba.benim de bacaklarimin sıkılaşmasi lazim.özellikle üst bacakta iç kısimlarin.sıkılaştirır mi acaba?
stresim yok canim.aksine bu aralar en rahat dönemlerim.çok duraklamaya giriyorum.şimdiye 70 e düsmem lazimdi.
Bacaklarına faydası olur çok. İç kısım olarak ayırt ederek değil ama bacakları topluca sıkılaştırıyor.
Hele ki biraz manzaralı bir evin varsa camın önüne koy,zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Ya da TV falan izlerken bile yapıyorsun ya, anlamıyorsun pek eliptigi.
Farklı Taktikler denesen kuzum, detoks tarifleri vs. Dukan birasi içiyor musun?
dün 5 folma yedim sabahta 200 kalorilik kahvalti yaptim.
ama bugün sinirden 7000 kalori yemişimdir
regl zamanim degil.adetin 12.günü.yumurtlama olabilir mi bilmiyorum.ama grrcekten sıkıldım ya.8 lerden bezdim artik.
eliptik fiyatlarina baktim da simdilik duracak.Bacaklarına faydası olur çok. İç kısım olarak ayırt ederek değil ama bacakları topluca sıkılaştırıyor.
Hele ki biraz manzaralı bir evin varsa camın önüne koy,zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Ya da TV falan izlerken bile yapıyorsun ya, anlamıyorsun pek eliptigi.
Farklı Taktikler denesen kuzum, detoks tarifleri vs. Dukan birasi içiyor musun?
Tutma yerini tutmayinca gobekte de etkili bide cok guzel terletiyor . Bel agrisi falan da yapmiyo ayaklar surekli sabit durdugu icin . Kosu bandinda surekli bedene yuk biniyo. Bence de eliptik bi cok spor aletinden daha iyi . Bacak kalinlasmasi da benim icin sorun degil . Kasli bacak hosuma gidiyo benimEliptik var ya çok güzel spor aleti. Bende de var. Güzel bacak kası yapıyor,kalinlastiriyor kas yaptigi için biraz ama olsun,bel de inceltiyor.
Bağırsakları çalıştırma konusunda iyi. Bagirsaklar çalışınca da kilo vermek daha kolay oluyor kuzum. Kabızlık zaten kilo alımına sebep olan durumlardan biri.Dukan birası işe yarıyor mu
eliptik fiyatlarina baktim da simdilik duracak.
detosklari hic sevmem.dukan birasini denedim.tadi cok kotu.icemedim.
Bağırsakları çalıştırma konusunda iyi. Bagirsaklar çalışınca da kilo vermek daha kolay oluyor kuzum. Kabızlık zaten kilo alımına sebep olan durumlardan biri.
Göbek kısmını bilmiyorum, doğrudur kuzum. Ben spora giderken spor hocam özellikle ona calistirtmisti. Kas kutlemi baya arttirmistim. Sonra da eve aldım. Kaslı bacak güzel tabi ama kalin gözüküyor tabi biraz:).Yine de sağlık açısından kaslı olsunTutma yerini tutmayinca gobekte de etkili bide cok guzel terletiyor . Bel agrisi falan da yapmiyo ayaklar surekli sabit durdugu icin . Kosu bandinda surekli bedene yuk biniyo. Bence de eliptik bi cok spor aletinden daha iyi . Bacak kalinlasmasi da benim icin sorun degil . Kasli bacak hosuma gidiyo benim
Yeme düzeninde o zaman birşeyleri değiştirmeyi denemen laziim kuzum, detoks denemek istemezsen.eliptik fiyatlarina baktim da simdilik duracak.
detosklari hic sevmem.dukan birasini denedim.tadi cok kotu.icemedim.
Annemle ben beraber içiyoruz, bize faydası oldu ama demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Bağırsakları düzgün çalışan insanlara bak, genelde zayıflar.gercekten kilo üzerinde etkili . Çalıştırmanın yolunu bulmak lazım her zaman, ama değişik değişik yollar.Benim bagirsaklarimda bi etki olmadi, bu ara bende o sorunu yasiyorum hic bisi ise yaramiyo en sonunda gidip kendime Musil alacam
Bağırsakları çalıştırma konusunda iyi. Bagirsaklar çalışınca da kilo vermek daha kolay oluyor kuzum. Kabızlık zaten kilo alımına sebep olan durumlardan biri.
15 gün yapip 2 gün mola vermen lazım kuzum sonra yine devam. Ben o kadar düzenli yapmadım tabiTamam cnm başlayım ben de
15 gün yapip 2 gün mola vermen lazım kuzum sonra yine devam. Ben o kadar düzenli yapmadım tabi