Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım tam açmaya yakın iç
Açlıkta içilmez
Selamlar hanımlar
Bugün başlamaya çalışıyorum bende
77.7 ile başladım. 16/8 yapıyorum
Kolay gelsin

İyi akşamlar herkese :) 18/6

14:00 1 tane kırmızı erik, 1 tane şeftali, 1 bardak süt, 1 tane küçük boy domates, zeytin ve biraz peynir.
16:30 1 fincan adaçayı
18:00 şekersiz türk kahvesi
20:00 1 kase yoğurt çorbası, mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, domates soğan salatası.

3 litre su. Yatana kadar bir litre daha içmeye çalışacağım. 6 eylülden sonra bir aksilik çıkmazsa egzersiz programıma kaldığım yerden devam edeceğim. Egzersiz yapamadığım birkaç ay boyunca kendimi çok şiş, hantal en kötüsü de mutsuz, depresyonda gibi hissettim.

Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Günlük yediklerimi, suyu, egzersizi, kahve tüketimini, regl zamanını bir arada kaydedip görebildiğim bir telefon programı kullanıyorum. Çok da memnunum ama ne yaparsam yapayım lif, potasyum, kalsiyum, demir oranları eksik kalıyor. Besin dengesi puanım da 100 üzerinden 50-70 arasında değişiyor. Niyeyse bu duruma çok takıyorum, vücudum yediğim hiçbir besinden faydalanamıyormuş gibi geliyor. Bu konuda neler önerirsiniz?

Afiyet olsun
Bugün benim de çok yorucu bir günümdü bu hafta nasıl bitti anlamadım
Selam canlar 24 buçuğuncu saatten selamlar
Azıcık et döner salata kefir meyve kuruyemiş
35 dk yürüyüş
Afiyet olsun
Canım bu noktada tavsiye verecek bileğim yok ama tahlil yaptırıp ona göre hareket etmek faydalı olabilir

Kızlar bu hafta yürüyüş çok azdı bende pazatesi ne rakam göreceğimi merakla bekliyorum. Geçen haftaki 72 saat oruçla 2 kilo attım, bu hafta da devam etsin isterdim ama hiç ümidim yok bu haftadan diyeti bozmadım ama spor olmayınca bakalım

Canım bu noktada tavsiye verecek bileğim yok ama tahlil yaptırıp ona göre hareket etmek faydalı olabilir
Teşekkür ederim. Düzenli aralıklarla kan değerlerime baktırıyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı aslında. Mesela kullandığım uygulamaya göre yediklerimi miktarları ile girince aldığım besinlerdeki lif, potasyum, kalsiyum vs çoğunlukla eksik kalıyor. Bu seviyeleri normal tutabilmek için acaba yeme düzenimi nasıl değiştirmem gerek onu merak ediyorum.

üzülme kaptan.
kilo vermek zor.tıkır tıkır gitmiyor.yürüyüş cok olsa da gitmiyor bazen.
hafta basindan beri ya yerimde sayiyorum yada artiyim.halbuki yediklerime dikkat diyorum.cok yürüyorum leslie de yapiyorum arada.ama nafile.
az evvel tartildim.yarin yine artidayim büyük ihtimal.pazartesiye kadar ne olur bilinmez.

sabah yok. 1 bardak çay
öğlen et döner ayran mercimek çorbası
ilkindide çikolata yedim
akşam tavada tavuk patates yaptım. sonrada çay keyfi.
çayın yanında birşey yok.
su 1 lt ye yakın ama 1 lt değil.
spor yok ne yazıkki. araçta öyle sarsılıyorum ki değil spor yemek içmek bile zor geliyor.
olabildiğince basit şeyler istiyorum. tabii bu basit şeyler bol kalorili oluyor.
olmaz inşallah

Hayırlı akşamlar bayanlar orucumu bozmuş bulunuyorum karpuz ve 1 tane hurmayla
Eki Görüntüle 2681948
Hadi şifa olsun canım
Eki Görüntüle 2681951
Bu şekilde daha iyi anlatabilirim diye düşündüm.
Anladım canım belki arkadaşların bilgisi vardır
Selam
Sporlarım
5800 adım
1.5 saat yürüyüş
30 dk kemer
Süper
Aynen valla dur bakalım inşallah şeninde eksiye döner daha 2 gün var
Afiyet olsun
Çikolata ve patates olmasa daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…