- 27 Haziran 2020
- 191
- 684
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.241
günaydın kaptanım ve tüm kızlar❣
evet kaptanım araştırdım biraz
Dediğin gibi protein ve yağ oranına dikkat edildiğinde tam tersi faydalı bile imiş
Doktor bana kilonun yüzde 10 ununu ver demişti o bile gerçek oluyor daha ne olsun
Canım tam açmaya yakın içblondeaddict cnm yaa eminim çok soruldu çok yanıtlandı bir sürü sayfa okudum ama bulamadım cevabını.. kusura bakma olurmu :/
Açlık sırasında zerdeçal ve sumak içilirmi? ( 1 çay kaşığı zerdeçal+yarım limon+karabiber+1 bardak su)
diğeride 1 kahve kaşığı sumağı 1 bardak suda 5 dakika demlemek
Kolay gelsinSelamlar hanımlar
Bugün başlamaya çalışıyorum bende
77.7 ile başladım. 16/8 yapıyorum
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
1 yemek kasığı Patatesli yumurta
1 dilim Kaşar
2 dilim sucuk
Domates salatalık
3 top peynir
2 çubuk peynir
Ara
1 Elmalı kurabiye
60gr Çiğ yer fıstığı
Akşam
300gr taze fasulye
3 adet ince Sarma
1 saat yürüyüş 3 lt su bide temizlik yaptım çok çok yoruldum bugün.
Afiyet olsunSelam canlar 24 buçuğuncu saatten selamlar
Azıcık et döner salata kefir meyve kuruyemiş
35 dk yürüyüş
Canım bu noktada tavsiye verecek bileğim yok ama tahlil yaptırıp ona göre hareket etmek faydalı olabilirİyi akşamlar herkese :) 18/6
14:00 1 tane kırmızı erik, 1 tane şeftali, 1 bardak süt, 1 tane küçük boy domates, zeytin ve biraz peynir.
16:30 1 fincan adaçayı
18:00 şekersiz türk kahvesi
20:00 1 kase yoğurt çorbası, mercimek yemeği, 1 kase yoğurt, domates soğan salatası.
3 litre su. Yatana kadar bir litre daha içmeye çalışacağım. 6 eylülden sonra bir aksilik çıkmazsa egzersiz programıma kaldığım yerden devam edeceğim. Egzersiz yapamadığım birkaç ay boyunca kendimi çok şiş, hantal en kötüsü de mutsuz, depresyonda gibi hissettim.
Ayrıca sormak istediğim bir konu var. Günlük yediklerimi, suyu, egzersizi, kahve tüketimini, regl zamanını bir arada kaydedip görebildiğim bir telefon programı kullanıyorum. Çok da memnunum ama ne yaparsam yapayım lif, potasyum, kalsiyum, demir oranları eksik kalıyor. Besin dengesi puanım da 100 üzerinden 50-70 arasında değişiyor. Niyeyse bu duruma çok takıyorum, vücudum yediğim hiçbir besinden faydalanamıyormuş gibi geliyor. Bu konuda neler önerirsiniz?
Teşekkür ederim.Canım bu noktada tavsiye verecek bileğim yok ama tahlil yaptırıp ona göre hareket etmek faydalı olabilir
üzülme kaptan.Kızlar bu hafta yürüyüş çok azdı bende pazatesi ne rakam göreceğimi merakla bekliyorum.Geçen haftaki 72 saat oruçla 2 kilo attım, bu hafta da devam etsin isterdim ama hiç ümidim yok bu haftadan diyeti bozmadım ama spor olmayınca bakalım
Hadi şifa olsun canımHayırlı akşamlar bayanlar orucumu bozmuş bulunuyorum karpuz ve 1 tane hurmayla
Eki Görüntüle 2681948
Anladım canım belki arkadaşların bilgisi vardırEki Görüntüle 2681951
Bu şekilde daha iyi anlatabilirim diye düşündüm.
SüperSelam
Sporlarım
5800 adım
1.5 saat yürüyüş
30 dk kemer
Aynen valla dur bakalım inşallah şeninde eksiye döner daha 2 gün varüzülme kaptan.
kilo vermek zor.tıkır tıkır gitmiyor.yürüyüş cok olsa da gitmiyor bazen.
hafta basindan beri ya yerimde sayiyorum yada artiyim.halbuki yediklerime dikkat diyorum.cok yürüyorum leslie de yapiyorum arada.ama nafile.
az evvel tartildim.yarin yine artidayim büyük ihtimal.pazartesiye kadar ne olur bilinmez.
Afiyet olsunsabah yok. 1 bardak çay
öğlen et döner ayran mercimek çorbası
ilkindide çikolata yedim
akşam tavada tavuk patates yaptım. sonrada çay keyfi.
çayın yanında birşey yok.
su 1 lt ye yakın ama 1 lt değil.
spor yok ne yazıkki. araçta öyle sarsılıyorum ki değil spor yemek içmek bile zor geliyor.
olabildiğince basit şeyler istiyorum. tabii bu basit şeyler bol kalorili oluyor.
olmaz inşallah