Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Uzun süre kaldigin kiloya vücut aliskin olup orda bi duraksama yasatiyo. Atiyorum haftada 1 kilo duzenli veriyorsan 80/83 kg.lara geldiğinde 300 gr. Zor veeriyorsun. Ama bu 1-2 hafta surer. Sonra vücudun o direnci kırılır . O kiloyu dogru zannediyor gibi düşün.
kilolu bir kisi 55kg.olunca zaten yıllardır 55 kg. Olan bir kişiye oranla cok çabuk kg aliyor. Buda ayni mantık. Koruma evreside bu yuzden var.
Eksiğim fazlamla bilgilerim bunlar canim
2 haftalik bisey bu aşağı yukarı.
Elbette kişiden kişiye değişiklikler olur
anladim canim.cok tsk ederim bilgi icin😍

Kaptanım blondeaddict blondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
aralıklı oruç diyetinin kadının yumurtalık düzenin ve kalitesini bozduğunu okudum , bununla ilgili net bir araştırma yokmuş ama sizler duydunuzmu bunu
Acaba yanında vitamin takviyesi mi alsam bu diyeti yaparken
Ben aidin salihin kitabını okudum yitik şifa isimli onda tam tersine açlıkla kadın rahminin ve yumurtalıklarının yenilendiğini çocuğu olmayan hastalara 5 günlük 10 günlük şifa orucu tutturduğunu ve hepsinin sağlıklı bebekleri olduğunu okudum sen yinede araştır

Arkadaşlar merhaba yine çok giremiyorum kusura bakmayın fındık zamanı malum fındık topluyoruz inanılmaz yoruluyorum akşam çok acıkıyorum biraz yiyorum diyet e devam ama çok uyamıyorum sabah 7 akşam 6 fındıktayım bakalım ne olacak

Şuraya bir menü bırakayım
İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
14.00 2 dilim salam.2 haş.yum.6-7 siyah 1 yeşil zeytin.3 salatalık.1 domates.1 dilim süzme.azcik lor.azcik şekilli peynir.3 erik posasi.2 çay
19.30 2 büyük erik
20.00 1 koca kase ton balıklı salata.2 erik posasi
Su sayamiyorum.ama WC çıkmamak için okulda ya da sporda az içiyorum spordan gelene kadar...gece arttirayim....yatana kadar hatta gece uyanınca içeyim...
Spor
Sabah 5100 adım
Öğleden sonra 94 dakika tempolu
blondeaddict blondeaddict

:KK23:
ay utandim bi an:KK22:
bence senin metabolizman hizli
arti gelmemissin.bir hafta klasik menüleri uygula.rahat 2 kilo gider.

hadi ins canım.protein iyi kilo verdiriyor.
bende leslie yapiyorum.leslie bosted yada leslie fast walk.ama 25.dakikada bitiyorum.
3 gündür tatlı da yemiyorum mesela, yine gitmiyor. Vitamin almaya başladım bu ara, ondan mı bilmiyorum-vitamin c,d, çinko, propolis hepsinden alıyorum bir de işe başladım,diye. Ama hiç veremiyor olmak can sıkıcı kuzum..

Şuraya bir menü bırakayım
İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
14.00 2 dilim salam.2 haş.yum.6-7 siyah 1 yeşil zeytin.3 salatalık.1 domates.1 dilim süzme.azcik lor.azcik şekilli peynir.3 erik posasi.2 çay
19.30 2 büyük erik
20.00 1 koca kase ton balıklı salata.2 erik posasi
Su sayamiyorum.ama WC çıkmamak için okulda ya da sporda az içiyorum spordan gelene kadar...gece arttirayim....yatana kadar hatta gece uyanınca içeyim...
Spor
Sabah 5100 adım
Öğleden sonra 94 dakika tempolu
blondeaddict blondeaddict
Evet ya, okulda lavaboya gitmemek için suları bile azalttık😄

Ayol ne düşmesi baskül farklıymış 😜😜😜😜
Tamam ben hafta sen de ekstra olmasın ben de de yarın için olsun sadece🤩bu akşamı da salatayla geçireyim de yarına vicdan yapmayayım 😜
Kankam nası gidiyor? Ben sadece günde 1 parça bitter yiyorum ekstra olarak, diğerleri sağlıklı şeyler. Kaçamak yapmıyorum ama kilo da veremiyorum.

3 gündür tatlı da yemiyorum mesela, yine gitmiyor. Vitamin almaya başladım bu ara, ondan mı bilmiyorum-vitamin c,d, çinko, propolis hepsinden alıyorum bir de işe başladım,diye. Ama hiç veremiyor olmak can sıkıcı kuzum..
kalp kalbe karsiymis.aklima gelmistin.nerde bu kız diye.kesin biyerlerde hominigirtlak yiyordur didim😅
neyse ki yemiyormussun.
ya kuzum vücudun sana isyan ediyor.verilecek bi kilon yok ki.boy uzun.bel de ince.kalca ve bacaktaki zaten buyük oranda kastır.
vücuttaki yag azaldikca vermek de zorlasiyor.
bence senin pek bi yağin yok.iyi bi diyetisyene git.kas ve yağ olcümu yaptır.zayiflicam diye kaslarindan olma mazallah.
o sana en doğru seyi söylicektir.
ben dün sıkı dönüsümu izledim.
kizin biri 148 kilodan 56 kiloy düsmüş.kaslari hep erimiş.derisi sarkmis.deri ameloyati olmaya geldi.dr.now izin vermedi.fazla zayiflamissin kaslarin gitmis.kilo almalisin dedi.ama kas olarak almali ki duruma bakacaklar ona gore deri ameliyatina karar verecekler.
lütfen sende bi doktora git önce.tipin gorünüsün cok güzel bence.

kalp kalbe karsiymis.aklima gelmistin.nerde bu kız diye.kesin biyerlerde hominigirtlak yiyordur didim😅
neyse ki yemiyormussun.
ya kuzum vücudun sana isyan ediyor.verilecek bi kilon yok ki.boy uzun.bel de ince.kalca ve bacaktaki zaten buyük oranda kastır.
vücuttaki yag azaldikca vermek de zorlasiyor.
bence senin pek bi yağin yok.iyi bi diyetisyene git.kas ve yağ olcümu yaptır.zayiflicam diye kaslarindan olma mazallah.
o sana en doğru seyi söylicektir.
ben dün sıkı dönüsümu izledim.
kizin biri 148 kilodan 56 kiloy düsmüş.kaslari hep erimiş.derisi sarkmis.deri ameloyati olmaya geldi.dr.now izin vermedi.fazla zayiflamissin kaslarin gitmis.kilo almalisin dedi.ama kas olarak almali ki duruma bakacaklar ona gore deri ameliyatina karar verecekler.
lütfen sende bi doktora git önce.tipin gorünüsün cok güzel bence.
Yok kız yemiyorum, kilo veremiyorum ya girmeye moral bulamadım😀. Kalp kalbe karşıymis😍.
Ara ara diyetisyenlere gittim hep,onlarda yüzde 19'lardan yüzde 13'lere düşürmüştüm yağ oranını ama doğum falan da oldu, aynı kilolara gelsem de değişmiştir dediğin gibi. Pandemi biraz rahatlayınca, gitsem iyi olur aslında, güzel fikir, saol kuzum.
148'ten 56'ya düşüyor millet, ben 2 kg veremiyorum😅. O da hakikaten vücut dengesini bozar, tamam veriyorlar ama dediğin gibi kastan da gider baya, yağdan giderken. Zaten Dr.Now diyet listesini baya az veriyormuş.
Senin ne alemde kuzum? Gidiyor mu? Bu arada güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, asıl o senin güzelliğin, şuan çok güzel bir baliketlisin, yine çok güzel bir incecik kadın olmana az kaldi😍

Yok kız yemiyorum, kilo veremiyorum ya girmeye moral bulamadım😀. Kalp kalbe karşıymis😍.
Ara ara diyetisyenlere gittim hep,onlarda yüzde 19'lardan yüzde 13'lere düşürmüştüm yağ oranını ama doğum falan da oldu, aynı kilolara gelsem de değişmiştir dediğin gibi. Pandemi biraz rahatlayınca, gitsem iyi olur aslında, güzel fikir, saol kuzum.
148'ten 56'ya düşüyor millet, ben 2 kg veremiyorum😅. O da hakikaten vücut dengesini bozar, tamam veriyorlar ama dediğin gibi kastan da gider baya, yağdan giderken. Zaten Dr.Now diyet listesini baya az veriyormuş.
Senin ne alemde kuzum? Gidiyor mu? Bu arada güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, asıl o senin güzelliğin, şuan çok güzel bir baliketlisin, yine çok güzel bir incecik kadın olmana az kaldi😍
yağ oranın iyiymis canim.maşallah.bence yine fazla yoktur.
zaten en fazla yaği bel tutar.o da sende yok zaten.ne güzel.
bu arada zayiflatan dr.now değilmis.
deri ameliyatina now a gelmis sadece.kız hızlı vermiş.spor yapmamis.yemekten kacinmis.zaten kiza anoreksia teşhisi kondu.yeme fobisi olusmuş.
herseyin azi karar cogu zarar.
bence biz 65 li kilolarda güzeliz😅
daha aşağısi bizi kurtarmaz.
bende bu ara durakladim.80 e düştüm ama.15 kilom kaldi.aslinda bende 70 de iyi duruyor.duruma bakacam.
kot pantolonda 30 beden giysem kâfi😅
çok tsk ederim güzel iltifatlarin icin😘😘😘

yağ oranın iyiymis canim.maşallah.bence yine fazla yoktur.
zaten en fazla yaği bel tutar.o da sende yok zaten.ne güzel.
bu arada zayiflatan dr.now değilmis.
deri ameliyatina now a gelmis sadece.kız hızlı vermiş.spor yapmamis.yemekten kacinmis.zaten kiza anoreksia teşhisi kondu.yeme fobisi olusmuş.
herseyin azi karar cogu zarar.
bence biz 65 li kilolarda güzeliz😅
daha aşağısi bizi kurtarmaz.
bende bu ara durakladim.80 e düştüm ama.15 kilom kaldi.aslinda bende 70 de iyi duruyor.duruma bakacam.
kot pantolonda 30 beden giysem kâfi😅
çok tsk ederim güzel iltifatlarin icin😘😘😘
Bence de. Senin 70'in ,benim 65'im, hatta 63 olan hâlim gibi, ilk hedefinin 70 olması mantikli olur, 65 ayrı yakışır tabi😍.
Yeme bozukluğu da çok kötü birşey. Çok dengesiz yapar insanı. Zaten öyle olanlar verdiklerini alıyor. Yeme fobisi olanlar da sürekli veriyor. Muhtemelen o kız sporsuz vermistir, protein de az almıştır zayıflarken.

Kızlar ben en son 18 de yedim yazmıştım ama tansiyonum düşünce saat 21:30 gibi eşim yemek yedirdi😭😭 kendimi kötü hissettim ama yarın aynen devam
Hissetme hissetme, sağlık önemli.. bugün böylr olsun yarın kaldığın yerden devam.. bazen kendini kötü hissedince bir gün ara bile verebilirisin..geçmiş olsun

Herkese iyi geceler , bugun yogunluktan girip yapamadim, menu
Firinda tavuk patates biber ve yogurt 2 parca bitter cikolata .
Spor olarak da sabah sadece 2 tane leslie videosu yaptim o kadar .
Sadece 2 videomu 😂😂 2 aydır spor falan yok bende.. 1 tane bile 🙈

Hormonları etkilediğini biliyorum ama hangi hormon olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Ama Dukan diyet kitabından bildiğim vücut yağının doğurmak için yüzde 8 mı ne olması lazım...öyle hatırlıyorum.
Eve gidince bakar yazarım

İstersen 14/10 yap yada

12/12 klasik diyet..Karatay gibi 4 er saat açlık aralarda...ister 3 öğün bir ara ister 2 öğün 2 ara
8-12-16-20 gibi
canım çok teşekkür ederim
ben okumustum bi yerde.if adeti biraz geciktiriyor.dogurgaliğa etkisi var mi tartisilir. bu grupta olup hamile kalan var çünkü.
vitamin konusunda ise cocuk düsünuyorsan folik asit alabilirsin.geblikten 3 ay önce alinmasi hem dogurganliğa faydali hemde cocuğun zeka gelisimi icin önemli.
Haklısın canım burda bi arkadaş vardı hamile kalan hatırladım şimdi
Aaaaaa öyle bir durum mu var? Bende bebek istiyorum ama...😮 bunu bi arastirmak lazım o zaman 👍

Ben aidin salihin kitabını okudum yitik şifa isimli onda tam tersine açlıkla kadın rahminin ve yumurtalıklarının yenilendiğini çocuğu olmayan hastalara 5 günlük 10 günlük şifa orucu tutturduğunu ve hepsinin sağlıklı bebekleri olduğunu okudum sen yinede araştır
Canım harika bir haber yaa hemen araştırıyorum
Eğer böyleyse harika
Zaten ben kendimi oruç yaptığımdan beri çok iyi hissediyorum
Herşeye faydası olduğuna eminim

X