Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

burası baya kalabalık maşallahh bende zamnında yaptıgımda kimse yoktu

uzun bir yeme sürecini bitirdim bende
yeniden başlasam mı bilmiyorum aralıklı oruca

çalışıyorum ben erken başlıyorum güne kahvaltısızda yapamıyorum
Merhaba 🥰
Bekleriz beraber yapalım 😊
Bnde kç gündür iyice abarttım yaniiii.. :KK43: artık kendime çeki düzen vermem lazım yoksa eksilerimm artıya dönecek sporuma devam etmem lazım karbonhidratları azaltmam lazım üff çok stres oldum neyse saat 8de son kapadım uzun oruç tutmayı planlıyrm rekorum 35 ama bakalım ne kdr dayanabilcem inş kilo almamıs olurum çok üzülürüm gerçekten artı görürsem :mad::KK34:
Canım biraz daha protein ye doyurucu olarak ye o Zaman karbonhidrat isteğini azaltır ve evet sporunu mümkün olduğunca ihmal etme 🥰

Direnebildin mi 23 e kadar merak ettim..😃 ben 18.30 da bozdum valla.. 22 saat sürdü hemen hemen.. ilk.kez bu kadar uzun oruç tuttum. Zamanla daha da uzunlarini.deneyebilirim herhalde diye düşünüyorum 😉
Valla cnm 1 saat önce yedim yemeği daha da dayanirdırdim ama huyum kurusun 🙈

Kızlar şimdi gelebildim ancak 😅

geçmişi okudum tek tek menü yorumu yapamadım kaçamakları görmedim sanmayın 😂🙈

46 🥰

Hurma ve tahin yerine Altınbaşak gereksiz bence Tabi hurma ve tahini abartmadı isen
İkisi de vücudun kullanacağı sağlıklı yağ ve karbonhidrat 🥰

Tebrikler 👏🤩

Merhaba 🥰
Aralıklı oruç esnasında oruç kısmında iken yeşil çay, şekersiz kahve, sade çay, maden suyu dışında hersey orucu bozar
yeme fazında yada tam açılış evveli tüketin👍

Helal 👏😂

Merhaba 🥰
Oruç fazında içmeyin tokluk fazında İçin yukarıda da yazdım 🥰

Tamam canım çok kopma ama çok da takma zaten gayet iyi verdin moral bozacak hiç birsey yok 👏🤩😍

Tebrikler 👏🤩

Kolay gelsin 🤩
Evet sağlam olmalı ana karbonhidratlara yüklenme sakın çok acıktırır protein salata yoğurt vs iyidir 👍

Ay bir rekor daha mı 🙏🧿😍

Haydi hayırlısı kolay gelsin 👏😍🤩
Ben geçen haftaki uzun oruçtan sonra vucüdü alıştırmamak adına biraz bekleyeceğim canım
Yoksa bırakmazdım seni kusura bakma 🥰
Ya başkanım 20/4 ayarını ayarlamışım dalgınlıkla artık bugünlük öyle devam edeceğim bozmadım perşembe günü başlamayı düşünüyorum Allahın izniyle

günaydın kızlar
vallaha ben oruc mu yapıyorum ne yapıyorum bilmiyorum :skandal: :skandal:
hiç bişi yemiyorum yemek istemiyor canım ama saçma bir zmanda saçma birşey yiyorum
mesela dün bütün gün koşuşturmacadan bir lokma yemek yok öğleden sonra oturdum şekerli kahve ve 2 küçük parça çikolata yedim sonra yine hiç bişi yemedim bende ne yaptıgımı bilmiyorum.
Hayırlısı ile şu düğün bi bitse pazartesiyi bi kilo almadan tamamlasam normal hayatıma dönmek istiyorum ben ya işimi evimi düzenimi özledim şimdiden yeni şehir yeni hayat beni çok geriyor yaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın kızlar
hiç bişi yemiyorum yemek istemiyor canım ama saçma bir zmanda saçma birşey yiyorum
mesela dün bütün gün koşuşturmacadan bir lokma yemek yok öğleden sonra oturdum şekerli kahve ve 2 küçük parça çikolata yedim sonra yine hiç bişi yemedim bende ne yaptıgımı bilmiyorum.
Hayırlısı ile şu düğün bi bitse pazartesiyi bi kilo almadan tamamlasam normal hayatıma dönmek istiyorum ben ya işimi evimi düzenimi özledim şimdiden yeni şehir yeni hayat beni çok geriyor yaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:
Şu düğün evresi kilo alırsan , rekor kitabına girersin.😂. gör bak baya eksi çıkacak ..boş ver sen ne yedin ne içtin, telaşeni yaşa tatlı tatlı 😍

günaydın kızlar
Eski zamanlar aklıma geldi bende düğün telaşından hiçbişi yiyemiyordum 51 kiloydum o zamanlar ah ah 😂

Şu düğün evresi kilo alırsan , rekor kitabına girersin.😂. gör bak baya eksi çıkacak ..boş ver sen ne yedin ne içtin, telaşeni yaşa tatlı tatlı 😍
çok gerginim ya hiç bişi yetişmeyecek gibi bide yetmezmiş gibi düğüne kııstlama geldi 1 yıl bekle hazırla 1 saat düğün diyorlara ya :KK43: :KK43: :KK43:

Günaydın tatlım
Günaydın fit hatunlar
gunaydin canim
günaydın kızlar
Sehirmi degsitirdin canm. Dugun telesini degerlendir ac kal bence, 😁

çok gerginim ya hiç bişi yetişmeyecek gibi bide yetmezmiş gibi düğüne kııstlama geldi 1 yıl bekle hazırla 1 saat düğün diyorlara ya :KK43: :KK43: :KK43:
Bugünkü aklım olsa ( bak üstüne basa basa diyorum şimdiki yaşım aklım olsa ) hiç düğün yapmazdım.. nasılsa çerezindeki fındıktan tutta yemeğin azlığına çokluğuna, gelinliğin sade yada kabarık oluşu hatta az yapılırsa damadın cimriliği çok yapılırsada görgüsüzlüğü konuşulacak bir düğün yapmak yerine, harcanacak paraya ev alsaydımda hayata 1-0 önde borçsuz başladaydım.. nikah donrası sevdiğim çok güldüğüm eğlendiğim 15 - 20 kişi ile yemeğe gitseydik ordan bir eğlence mekanı saatlerce oynayıp gülseydik.. hem daha eğlenceli hem daha ucuz olurdu :) hiç stres yapma.. eksikmi yetişmemiş salla gitsin.. 1 saatinmi var ? Deliler gibi eğlenmene bak.. hatıranda kalacak tek şey o olacak çünkü

Bugünkü aklım olsa ( bak üstüne basa basa diyorum şimdiki yaşım aklım olsa ) hiç düğün yapmazdım.. nasılsa çerezindeki fındıktan tutta yemeğin azlığına çokluğuna, gelinliğin sade yada kabarık oluşu hatta az yapılırsa damadın cimriliği çok yapılırsada görgüsüzlüğü konuşulacak bir düğün yapmak yerine, harcanacak paraya ev alsaydımda hayata 1-0 önde borçsuz başladaydım.. nikah donrası sevdiğim çok güldüğüm eğlendiğim 15 - 20 kişi ile yemeğe gitseydik ordan bir eğlence mekanı saatlerce oynayıp gülseydik.. hem daha eğlenceli hem daha ucuz olurdu :) hiç stres yapma.. eksikmi yetişmemiş salla gitsin.. 1 saatinmi var ? Deliler gibi eğlenmene bak.. hatıranda kalacak tek şey o olacak çünkü
Bana gorede o kadar haklisinki canim

X