Merhaba arkadaslar,Bu yöntemi deneyen ve uygulayan bir olarak Ben de size katilmak isterim. Bundan 15 sene kadar önce, daha bekarken Ben bilmeden Bu orucu yapiyordum.ergenlikte kiloluydum, sonra Kilo verince ve verdiklerimi almak istemeyince yemiyordum.
Sabah mümkünü yok kahvalti yapamazdim. Olduki kahvaltiya oturdum, salatalik yerdim.ekmek hic yemezdim.cay tiryakisydim.öglen bire kadar cay ve su icerdim ve cok inceydim.bir gram yag yoktu,göbek dümdüz
Tabi o zamanlar bekar ve gectim.
Sonra evlenince yeme aliskanligim degisti, yabanci bi ülke,stres, hormonal dengesizlikler, bagirsak problemleri ve iki dogum üstüne Aldi kilolar basini gitti.
Sonra her yemek sonrasi yasadigim mide ve bagirsak problemleri bana o zamanlar bilincsiz yaptigim aralik,i orucu tekrarlamaya tesvik etti. Tekrar baslayinca, karin agrilarimin azaldigini,enerjimin yüksek oldugunu gözlemledim.
Dün mesela,haftasonu diye kahvalti yaptim,ögün sayim artti ve hemen anladim cok yedim diye rahatsiz oldugumu.cünkü yiyince hemen agrim ,halsizlik en kötüsü basim sersem gibi bi tuhaf oluyorum.
Bu yüzden,hem saglikli kiloya gelebilmek,hem de saglikli olabilmek icin aralikli orucu sürekli yapmam gerektigine karar verdim.
Biraz incelme hissediyorum ama kilomu henüz bilmiyorum,tartim yok diye tartilamadim.
Bu gün itibariyle tekrar normal düzenime dönüp insallah birbirimizi motive ederek eskiden oldugum kiloya kavusabilirim.