Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yarin bildirim var sanirim hastaliklardan insallah yarin geri dönüyorum. Kotu gunler gecirdim. Sunu anladim saglik cok onemli. Once ben demeyi ilk once kendini mutlu etmeyi ogrenmeliyiz.
Ne kadar doğru yazmışsın canım
Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda feraha çık
Hep kendimizi ihmal ediyoruz sağlık, çocuk,eş, aile, sorumluluklar fedakarlık vs derken Türk kadınları olarak sonra mutsuzluk geliyor buna bende inanıyorum Yapmamak lazım
Önce ben diyebilmek çok önemli

Aynen canm ilk hedefim kendimi mutlu etmek insallah birseylerle ilgilenmek istiyorum kafami meskul etmek istiyorum ne yapicam bilmiyorum. Bari su okullar acilsa yogunluk baslasa ozaman da korona endisesi. Su bi kac gundur endise kaygi kalp atisinda artis bayilma hissi var hic iyi degilim

benim tam tersimsin.
bende limonu hiç sevmem.keske sevebilsem ödem atmada cok yardimci.

Selamlar 42. saatte ortalama kahvaltımı yaptım
Net olarak yarın sabah belli olsa da galiba 2300 gr ortalama gitmiş görünüyor birazdan tekrar yeni bir başlangıçla devam etmeyi düşünüyorum çalışırken çok daha kolay oluyormuş kesinlikle sabah Allah affetsin menüsü oldu biraz kaçamaklı umarım geri almamışımdır. bol yeşil çay ile devam ediyorum güne bugün menü paylaşımı yapmıycam ama hafta içi kesinlikle toparlıycam

slm kızlar.bugünkü menüm
saat 11 de
2 yumurtadan salata
2 zeytin
biber
sekersiz çay

saat 12.30 da
7 8 tane haşlanmis nohut

saat 14.45 de
15 tane üzüm

saat 17 de
1 tabak etli türlü
1 tatli kaşığı pirinç pilavı

su 4 olacak.1 bucuk saat yürüyüş.aksam da firsat bulursam leslie bosted yapicam.misafir var cünkü.

Kesinlikle canım çok dıgru kafayı meşgul tutmak önemli
Hepimiz çok yorulduk şu korona süreci mahvetti herkesi
Okul kısmı da ayrı sorun bende çok endişe duyuyorum hayırlısı ile bitse şu bela
Merhaba bende başlıyorum yarın itibariyle
Hoşgeldin
Grupta katılım göstereceksen ilk sayfa ilk postu okursan gerekli tüm bilgiler orada var
Tebrikler 42 saat İçin
Güzel gitmiş 2.300 hadi inşallah geri almamışsındır

Kızlar yarın umarım iyi sonuçlar alırız
çok merak ediyorum bu hafta çok uzun oruçta vardı umarım bir rekor gelir

️Bildirimlerinizi 14 e kadar bekliyorum
Bu hafta kilo
Geçen hafta kilo
Fark olarak yazarsanız sevinirlm

Yarın biraz yoğun bir gün sabahtan umarım öğleden sonraya sarkmaz listeyi vaktinde yapmaya çalışacağım inşallah

Merhaba hanimlar
Şu birkac gundur cok kacamak yaptim yarina inşallah arti cikmam bugunu guzel kapattim sanirim
Menum
Sabah 11.30
2 kasik menemen
1 dilim beyaz peynir
4-5 siyah zeytin
Yagsiz salata
2 dilim tb ekmegi
1 catal bogurtlen receli

Aksam 19.00
1 firinda tavuk baget
Yagsiz salata

Su 2 lt spor inşallah 30-40 dk yürüycem

Selam kizlar.
Sabah:1 yumurta, yeşillik, kavun, Cevizli, Elmalı kaygana-takvim/yapraginda görüp yaptik.
Ara: Hindistan cevizli, dondurmalı milkshake-(Bunu da videodan görüp yaptım. Böyle kötü bir alışkanlığimiz var annemle, tv'den, netten gördüğümüzü anında yapıyoruz , diyet-sporcu tarifleri aparken iyi oluyor da bazen kalorili tarifler de yapıyoruz)
Akşam: pirinç çorbası, 2 köfte, kavun.
Spor:Leslie 2 mil ama 4 mil değerinde olandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…