Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam kızlar
Harika bir gün diliyorum
Evet 72 saat oruç sonrası tartı sonucu kesinleşti bu sabah 73 Kiloyum -2 gitmiş
Pazartesiye kadar umarım bir değişiklik olmaz ise bu hafta iyi sonuçla burada olurum

Bugün 1 saate yakın temposuz yürüdüm.
Dün tempoyu abartmişim ayak bileklerim agridigi için halim yoktu.
Herşeyi kararında yapmak lazım
aynen canım dikkat et bir anda zorlama aşama aşama git
Saol canım şimdi sıralıyorum ☺ Yaş: 26 boy: 1.60 kilo:75 güncel kilo:74.5 hedef kilo: 52 hedef biraz büyük (23 kilo kadar )ama olsun Hep beraber zayıflarız inşallah
4-5 ay odaklanma ile tüm hedefler gerçekleşir 23 kilo da
Kimsenin dediğine bakma Senin için 58 ise 58 olacak gerisi boş
Beğenmezsen almak kolay ki beğeneceğine eminim
Ay hadi inşallah merakla bekliyorum
Günaydın başkanım bugün 1 kiloya yakın tekrar gitmiş çok mutluyum 67.7 olmuşum
Ya rekor rekor üstüne tebrikler canım şifa olsun
Kızlar dün akşam haşlanmış nohut yemiştim sonra bir şişkinlik oldu sonra ishal oldu hassasiyetim var galiba leblebi ya da haşlanmış mercimekte bişey olmuyo ama yaa çok üzgünüm yemeseydm keşke
Geçmiş olsun dikkat et
Hoşgelmişsin evine şimdi hersey zamanla düzene girer inşallah

Canim süpersin.
Ben uyanınca hafif gözümün önü kararıyor ilk ayağa kalkınca 16/8 yapmama rağmen tansiyon mu aceba

Salmıştım haftalardır.
İlk hedefim 60'tı. 60'ı görünce coştum..

Durmam lazım ve 57'ye inmem lazım.
dün itibari ile yeniden başlıyorum.
2 gündür öğlen 11 gibi 1 kase köy yoğurduna bir tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyup yiyorum.
O beni baya götürüyor.
Dün akşam üzeri 4 gibi domates peynir zeytin ve biraz ekmek yedim.
Bugün yoğurtlu patates ve kabak salatası yapacağım.

Zaten bana bunu soyleyen insanlar hep kilolu kadinlar bide esim esim niye diyo anlamadim ama o da diyo Kilo insani guzellestirmiyo sadece hasta ediyo ama insanlar bunu anlamiyo . 10 Kilo verince bile daha rahat uyumaya basladim. Sirt agrilarim azaldi rahatladim .

Şu hayatta en basarili oldugum sey zaten kilo almak 2021 e zayif giricem kararliyim

Canim süpersin.
Ben uyanınca hafif gözümün önü kararıyor ilk ayağa kalkınca 16/8 yapmama rağmen tansiyon mu aceba
Bilmiyorum ki canım bende olmuyor da
Ama yataktan kalkarken oturup dikkatlice kalkmayı desene
Merhaba kızlar benimde ilk hedef 54 kilo olmak
Yaptığım her gün 10.000 adım ve aralıklı oruç 1.5 kilo civarı verdim kaldı 2.8 kilo
Kızlar bugün 12:00 da 8 zeytin bir dilim Beyaz peynir biraz Menemen biraz yeşillik yedim ve 3 bardak Şekersiz limonlu çay içtim
Hoşgeldiniz hanımlar
Grupta bizle devam edeceksiniz ilk sayfa ilk posttaki grup kurallarını okumanızı rica ederim
Menü paylaşımı yaptığınızda tüm gün toplu yapar mısınız ona göre yorumlayalım

Tansiyonumum biraz düşmüş ölçtum az önce

Kızlar bugün ilk kez Dukan birası yapıyorum, ilk kez bu grupta duydum. O yüzden siz daha iyi bilirsiniz. Hazırlayıp 1 gece bekletin buzdolabında yazıyor. Siz öyle mi yapıyorsunuz? Hazırlıyorum şimdi, bunu bekletip mi tuketicem yarın?

Aslında ben de çok severim pekmezli yoğurdu ama maalesef yoğurdun vitaminini öldürüyor, pekmezde demir var ya. Yoksa biraz da yulaf falan atican üstüne,2 ceviz nefis oluyor.

Eşiniz tabi ki siz güzelleştikçe kıskançlık krizlerine giriyordur içten içe benim ki de karantinada pişirdin o kadar kilo aldırdın bana şimdi kendin veriyorsun ben veremiyorum diye triplerde olsundu alıştık artık hamile iken sen niye aşermiyorsun ben aşeriyorum diye kızan ufak çaplı göbüşlenen bir zattır kendileri zira

Ben akşamdan yapıp sabah içmeye başlamış tim.
Ama benim bunyeme iyi gelmedi bıraktım hemen
Yazın fresh oluyor
Bazıları tadını seviyor ben tadıni da beğenmedim.

Ufak çaplı göbek ile kurtulmuşsa yine iyi.
Bizim hamileligimizi hep kullandılar, 'senin canın şimdi baklava çekmiştir, gideyim alayim' deyip aklımıza soktular yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…