Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

slm kızlar.bugünkü menüm
saat 10.30 da
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1 biber
sekersiz çay

saat 13.30 da
1,5 bardak süt
1 avuç leblebi

saat 14.30 da
1 lokma poğaça
yarim yeşil elma

saat 15.40 da
200 gr haşlanmiş tavuk göğsü
1 yk pirinç pilavi (yemeğin tuzuna bakmak için)

3 lt su
sporu akşam yapicam+yürüyüş.

Pekmez memleketiyiz, bayılırım ben de ama maalesef kuzum. Bana da diyetisyen demişti, netten de bakmıştım, öyleymiş maalesef. Bal ile de deneyebilirsin belki.

Bal hiç sevmem. Ben faydalı olur diye öyle yiyordum. Ayrı ayrı yerim artık. Teşekkür ederim bu arada :)

Kızlar menü bırakıp kaçıyorum biraz işim varda
18/6
12.30: 2 yumurtalı peynirli omlet, salatalık domates , 10 zeytin , yeşil çay
17: 1 kepçe tarhana çorba,zeytinyağlı barbunya 4 kaşık, 1 kase yoğurt
8 km yürüdüm
Şekersiz çay, kahve,yeşil çay, bol su içtim

En son dün saat 2-3 gibi yediğim ile devam 29. saten bildiriyorum açlık yok halsizlik başladı ama ufaklık kişisi oldukça yaramaz olduğundan enerjim ve dolayısı ile sabrım tükenmek üzereyarın sabah Allah nasip ederse pazar kahvaltısına kadar oruca devam planlıyorum Allah güç kuvvet versin hepimize

Çocukla oruç ayrı zor bence. Maşallah ekleyeyim

İyi akşamlar. Bugün 20/4 yaptım.
16:00 bir tane kırmızı erik
20:00 yahni, domatesli soğanlı bulgur pilavı, biraz maydanoz ve dereotu, bir kase yoğurt.
2 litre su.
Gün içinde aç değildim ama sanki yemek zorundaymışım gibi erik yedim. Canım bir şey istemeyince devamını getirmedim. Keşke yemeseydim 24 saati tamamlardım. Beslenme pencerem erik harici yarım saat oldu aslında. Birazdan şekersiz türk kahvesi içerek günü tamamlayacağım.

Kanks ben direk içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…