-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.881
Pekmez memleketiyiz, bayılırım ben de ama maalesef kuzum. Bana da diyetisyen demişti, netten de bakmıştım, öyleymiş maalesef. Bal ile de deneyebilirsin belki.
Rica ederim, ne demekBal hiç sevmem. Ben faydalı olur diye öyle yiyordum. Ayrı ayrı yerim artık. Teşekkür ederim bu arada :)
Süpersiniz tebrik ederim sizi eşiniz bıraksa siz bir 98 saat daha gidecekmiş gibisiniz vallahi maşallahhhh
Kac vereceksin bakalim insallah hedefine kisa zamanda ulasirsin bu hafta takibindeyim canim
Tadini begenmene sevindim.Teşekkürler fıstık, dayanamadım beklemeden içtim, güzeldi tadi
Tansiyon düşürücü etkisi varmış ya kuzum, ondandır.Tadini begenmene sevindim.
Ben biraz narin im basim filan dönmüştü
Ayh maşallah, 4 gün+2 saat
Çocukla oruç ayrı zor bence. Maşallah ekleyeyimEn son dün saat 2-3 gibi yediğim ile devam 29. saten bildiriyorum açlık yok halsizlik başladı ama ufaklık kişisi oldukça yaramaz olduğundan enerjim ve dolayısı ile sabrım tükenmek üzereyarın sabah Allah nasip ederse pazar kahvaltısına kadar oruca devam planlıyorum Allah güç kuvvet versin hepimize
Kanks ben direk içiyorumKızlar bugün ilk kez Dukan birası yapıyorum, ilk kez bu grupta duydum. O yüzden siz daha iyi bilirsiniz. Hazırlayıp 1 gece bekletin buzdolabında yazıyor. Siz öyle mi yapıyorsunuz? Hazırlıyorum şimdi, bunu bekletip mi tuketicem yarın?